Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2017 10:02 - ШОК от последните минути: Правителството на герберо-патриотите готви 50% УВЕЛИЧЕНИЕ на стоки и услуги от есента! Евтин ток и газ ще гледаме през крив макарон! В
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 1240 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  ШОК от последните минути: Правителството на герберо-патриотите готви 50% УВЕЛИЧЕНИЕ на стоки и услуги от есента! Евтин ток и газ ще гледаме през крив макарон! Вижте ТУК!

 

imageОт 10 години руският президент Владимир Путин ни предлага да направи България енергиен център на Балканите като изгради Мега проектите АЕЦ „Белене“, Южен поток и Бургас – Александруполис.

По поръка на своите западни господари, обаче, Борисов и соросоидните медии в България, се гавреха с тези проекти, наричайки АЕЦ „Белене“ гьол,  който не става за нищо. А Южен поток не отговарял на нашите интереси. И прочие подобни глупотевини.

Всички си мислехме, че когато патриотите влязат във властта нещата ще се променят. Защото те дадоха заявка, че ще се ръководят само от националните интереси на страната ни. Но  УВИ. Още щом се докопаха до властта, пишман патриотите обявиха, че ние сме били членове на ЕС и НАТО и трябвало да се ръководим от техните указания/заповеди.

С други думи националният интерес на България отива в трета глуха и на първо място патриотите поставят заповедите и интересите на САЩ и ЕС.

Преди няколко седмици, Русия отново ни предложи да продължим изграждането на АЕЦ „Белене“ и Южен поток. И по този начин да осигурим евтин ток и газ  за бита и промишлеността.

Ама ще кажете, какъв Южен поток, нали той стана „Турски“. Ще поясним, че това изобщо не е така.  „Официалните“ соросоидни медии в България крият много неща от нас. И едно от тях е, че тъй нареченият „Турски поток“ се състои от две тръби, които ще пренасят газ до Турция, но само колкото е необходимо за вътрешното потребление на страната. По простата причина, че руснаците не са толкова глупави,  та  да се доверят изцяло на Ердоган.

imageИ затова тръбата, която ще пренася синьото гориво до Западна Европа все още търси маршрута през който ще мине. Най-удобният път е през България.

Нооо, герберо-патриотите, също като първите две правителства на Борисов, повтарят мантрата, че нищо не можели да направят без одобрението на ЕС. Любопитно ще е ако ЕС  накара патриотарите да се хвърлят от 15 етаж, дали ще последват тази команда на ЕС-овските си началници или не?!

Истината е, че под маската на „патриотизма“ герберо-патриотите продължават политиката на Борисов. И то в нейния най-зловещ вариант.

Лъжепатриотите в правителството не само  обръщат гръб на българските национални интереси в енергетиката, които изискват незабавно да се сключи  договор с Русия и да се дадат „железобетонни“ гаранции от наша страна, че ще строим АЕЦ „Белене“ и Южен поток, за да осигурим евтин ток и газ за бита и промишлеността.  Не стига това, ами  за капак на всичко,  герберо-патриотите се нахвърлиха БЕЗ ВСЯКАКВО ОСНОВАНИЕ върху Путин какво бил казал за азбуката. Това ли им е работата, питаме ние, в тази изключително тежка за българския народ, социално-икономическа ситуация?! Това ли е най-важното, според тях – да се преиначават думите на  Владимир Путин?!

imageЗаради това антибългарско поведение на правителството Борисов 3,  изобщо няма да имаме ток, а маршрута на природния газ ще ни заобиколи през Македония. И  ще гледаме през крив макарон евтин ток и евтин газ.

А най-позорното за герберо-патриотите е, че в момента имаме два нови руски ядрени реактора, купени с парите на българските граждани и направени от руските специалисти точно за АЕЦ „Белене“, но  правителството пак не иска да довърши строежа на атомната електроцентрала. И това ако не е служене на чужди интереси, здраве му кажи.

А после се чудим защо газта поскъпва с 30%, а след нея поскъпват тока, парното, хляба, пресните плодове и зеленчуци.  Пък през есента ще поскъпнат всички стоки и услуги. И за бита, и за промишлеността.

Нещо повече. Щом цената на синьото гориво се вдигне с около 30%, а може и с повече, ако правителствени фактори като външната министърка Екатерина Захариева и военният Каракачанов продължат да нахалстват с коментари за думите на руския президент, то неминуемо ще се вдигне и цената на тока.

Мика Зайкова, бивш финансов експерт на КТ „Подкрепа“ заяви преди няколко седмици по БНТ, че поскъпването ще се отрази изключително негативно на гражданите и страната. И без това през годините цената на ток и газ се е вдигала много пъти, а готвещото се увеличение сега, рязко ще свие потреблението и ще доведе до невиждана мизерия.

imageЗащото, според Мика Зайкова, 70% от българските домакинства са на границата на бедността и социалното изключване. Ще се срине промишлеността, ще скочат цените на всички стоки от първа необходимост.

И лошото е, че като тръгнат тези увеличени цени по веригата от фирми, производители, посредници, доставчици и други, и когато всеки от тях си сложи своята надценка, то цените за крайния потребител, тоест за нас, обикновените граждани,  в никакъв случай няма да са увеличени с 20% или 30%, а поне с 50%.

Това ни готвят герберо-патриотите. А ние можем да продължим да ги избираме и да им викаме „Осанна“. Или да излезем на улицата и да ги пратим в затвора. Където всъщност им е мястото.

За нанасяне на щети в особено големи размери на българската държава и на българските граждани.  Това е!

Автор Иво Македонски  Skandalno.net




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. apostapostoloff - Ти бягай оттук, докато е време!
29.05.2017 19:08
Поискай убежище в Русия. Там е много хубаво- ще ти дават пенсия от 92 долара на месец. Колкото е средната пенсия за страната, която получават 40 милиона руснаци.
цитирай
2. krumbelosvet - Тоя клекнал
30.05.2017 08:50
Тоя клекнал, оня клекнал.. Ами Орешарски като НЕ клекна какво? Пречупиха го и го изритаха с позор. Меркел защо клекна? И кой не клекна? А, да, Орбан, като реклама на свободата, защото НИЩО не зависи от него.
А "апостолоф" е ясен. България е рай, по-богат от Англия. Явно не са добре роднините му там.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39750429
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031