Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
02.02.2010 14:47 - Какво прави истинският българин в битката срещу свръх-наглите
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 2251 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 01.10.2011 18:31


                                                                 НЕ НЕ НЕ!

Бойко е на път да направи най-голямата гре6ка в живота си на фона, на която Жан Виденовата зима ще ни се види като екваториално лято. Закона за Генномодифицираните храни (ГМО) ще превърне територията на страната ни от извор на биохрани, билки и екоплодове в пустиня на третия свят. Всички страни, които са допуснали ГМО на своя териритория днес горчиво съжаляват!!! Защото:
1. Голяма заблуда е, 4е те увели4ават добивите и са евтини - то4но обратното !!! последните изследвания на гмо-соя показват,4е добивите са между 15 и 24% по-малко в сравнение с дивата. Оба4е първата се налага да се третира с химикали 4 пъти пове4е,защото плевелите още след първата година и те мутират и стават резистентни на препаратите.Сире4,по-малко добив, пове4е пестициди=пове4е отрови ,а и по-скъпа! Защо тогава го въвеждаме-защото големите компании като Байер и Монсанто са дали милиони за патенти, проу4вания, фалшифициране на медицински изследвания, които трябва да избиват от самоубийци като нас... И не само това-, в-к Индипендънт ве4е разкри, 4е са платили на Барозу, да либерализира 4рез вътре6ен натиск националните законодателства на страните 4ленки, така щото ГМО да полу4ат по-лесен достъп на европейския пазар. Нищо 4удно да е казал на на6 Бойко-"Пускате ГМО да се сеят свободно на ваша територия, аз ви пускам парите по САПАРД,ИСПА и т.н."
2. Да, но да стане това, на местна по4ва трябва да се създаде мита,4е Европа ни натиска на обективно законодателно ниво. А напротив, никъде в документа не се казва да допуснем производството на ГМО-култури на своя територия. От Брюксел искат да въведем по-рестриктивен контрол върху ГМО продуктите, защото в момента нашите производители не слагат знака за ГМО, дори да използват такива субстанции в продуктите си. И като ги изнасят за ЕС, проблемът с контрола у нас излиза на яве!!! Това е, и нищо пове4е. После пак ще излезе като с 3 и 4 Блок на АЕЦ - те не искаха да ги затваряме, но ние уж криво ги разбрахме. Това става видно от предпоследния пасаж на тази дописка, а именно: "До този момент от екоминистерството изтъкваха като основен мотив за промените съобразяване с европейското законодателство и по-специално директива 98/81/ЕО. Тя обаче касае само работата с генетично модифицираните организми в контролирани условия (лаборатории). Днес обаче министър Караджова призна, че министерството се е съобразило не само с директивата, а и със „стрийминг" от туининг проект от австрийското и германското екоминистерства по проект, платен от еврокомисията. В този стрийминг се изразявало становище, че текстовете в нашите закони не съответствало на правилата." С други думи, в слу4ая националното законодателство е над европейското, но някой е взел пари под масата, поел е ангажимент и в момента се ловят като УДАВНИК ЗА СЛАМКА за някакви смешни пожелателни предписания на анонимни експерти.
3. Франция и Великобритания категорично отказаха да се вклю4ат в безумието Защо? В момента целият свят върви към биопродукти. След еуфорията стана ясно, 4е ГМО-уврежда здравето на хората, защото преска4а няколко етапа в еволюцията. Натоварва организма с химикали, предизвиква алергии, а новополу4ените протеини буквални не се усвояват и предизвикват рак. Панкреаса се 4уди какво е това - в момента диабет от 2-ри тип е масово явление в САЩ. Деца между 7 и 14 годишна възраст масово заболяват!!! 4у ли Бате Бойко!!! Веднъж допуснем ли производството на ГМо на на6а територия няма връщане назад. По4вата, микроогранизмите цялата флора и фауна се изменя и Край
5. ГМО са отживелица и не са пазарни! - В момента светът прогледна и хората бягат от ГМО-продуктите като дявол от тамян. Пе4елят онези, които са се опазили. Българският производител има редкия шанс да спе4ели много пове4е пари, произвеждайки 4исти култури, ина4е е обре4ен на фалит.
6. Вси4ки пред парламента на второ 4етене на закона!!! Това е един от слу4аите, в които ако не пролеем кръв не сме народ, а мърша!!!!!!!!! Ина4е децата ни, децата на на6ите деца и техните деца ще ни проклинат...

Това е  коментар към статията „България ще загуби милиони, ако пусне ГМО култури „ на e-вестник BNEWS -  http://www.bnews.bg/topics-4932  Явно е,че човека,който изказва това мнение е истински българин. В България има много такива и е време  да защитим страната си .     




Тагове:   Какво,


Гласувай:
3



1. mileidi46 - :(((
02.02.2010 21:45
Po izvestni pri4ini za prav pat popadam na Va6iqt blog...
Za sajalenie...ne sam iznenadana..
:((
цитирай
2. bgzemia - :-)
02.02.2010 23:49
би било хубаво утре закона с промените да не се приеме и само няколко човека от парламента да са неприятно изненадани
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1519141
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824