Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
11.02.2010 13:59 - НАРОДЪТ срещу СВРЪХ -НАГЛИТЕ -2
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 1311 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 01.10.2011 18:22


Генно ИЗРОДЕНИ организми,култури,продукти…

Това е ИСТИНСКОТО  име на онова с което искат да пропият земята ни, да завладеят телата ни и да манипулират съзнанието ни. Това е същността ,която се опитват да скрият зад привидно безобидния термин генно модифицирани организми (ГМО),наложен  не случайно от заинтересованите корпорации  и поставен като фасада пред обикновения човек.Единствените хора,които твърдят,че това не е така са платените „учени” и поставени лица на Монсанто. Всеки,който говори,че България ще пожъне невероятни успехи от вкарването на тази зараза в България и уверява,че могат да бъдат контролирани в околната среда е лъжец. Ако това беше така,как мислите - нямаше ли да са въведени първо в Англия , Италия, Австрия, Швейцария, Русия,където има пълна забрана???? Известен е факта ,че Монсанто подкупва цели правителства ,за което са и осъдени .

Всеки,който говори,че закона се променя само за да се въведат  опитни полета с научно-изследователска дейност е лъжец. Всеки ,който говори,че ще има строг контрол и че някаква буферна зона може да ни гарантира безопасността е лъжец. България е малка по територия и  никой с никакви средства не може да спре  заразяването на почвата и цялата флора както и замърсяването на водата. При положения,че се разреши само на едно място генно изродени култури това е достатъчно във времето цялата страна да бъде заразена. И тогава къде ще предпочетат да отидат туристите от Европа и Русия? – В Гърция или Турция ,която само преди няколко месеца гласува железен Закон за пълна забрана за сеене и продаване на генно изродени култури и продукти и всеки,който си позволи да не спази този закон бива санкциониран с крупни суми и затвор. До тук на бърз поглед само се вижда резултата като унищожаване на  българските сортове ,унищожаване на туризма,провал в икономиката…За здравето на децата ни е страшно дори да си представяме. Статистиката от последните години на САЩ и Канада сочи за масово появяване на диабет втора степен при  деца от ранна възраст до възрастни хора  ,както и рак и много страшни други заболявания.Изходът за България е САМО ЕДИН- ПЪЛНА ЗАБРАНА.

            България се гордее с чистата си земя,с хубавото си слънце,с невероятната природа, която Бог ни е дал . Няма чужденец,който да е стъпил у нас и да не се е възхитил на това. Жалкото е, че ние самите не си я ценим и не си я пазим така както е редно. А който не оценява това което има,рано или късно му се взема.Такива са законите на природата.

Ние искаме да знаем,че надписа „произведено в България” ни гарантира най-високо качество както на храната така и на дрехите. Искаме това да е запазена марка и най-високо  ценена стока от цял свят.Искаме нашата продукция  да се пласира на висока цена поради доказания си  екологичен произход и вкусови качества. Искаме нашето земеделие да процъфтява, а фермите ни да бъдат най-добрите в Европа и дори в света. Искаме да  бъдем пример с производството си както в хранително-вкусовия,така и в текстилния отрасъл. Искаме да  спасим българската роза,слънчоглед,памук,пшеница,царевица,зеленчуци,плодове.Искаме да  бъдем рая на Земята.Хубавото е че всичко това е съвсем реално,защото го имаме ,трябва само да го пазим и доразвиваме. Ние искаме всичко това за нас, за вас,за  децата на България и правим каквото съвестта ни диктува и до колкото можем. А вие?

Призоваваме всички да използват българския термин генно изродени организми (ГИО)вместо умишлено  наложения американски термин генно модифицирани организми (ГМО),който е подвеждащ и не „говори” за същността и последицит 

Да кажем заедно НЕ  на  генно изродените организми и храни в нашата БЪЛГАРИЯ

Ние вярваме,че изключително силния български дух оцелял през вековете и дал толкова много на цялото човечество  ще се прояви и сега.

Фондация „Да отключим себе си”

за допълнителна информация, документ. филми –www.bgzemia.blog.bg; bg.foundation@abv.bg

 



Тагове:   внимание,


Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1520597
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824