Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
15.02.2010 21:49 - Мълчиш,ааа?!? Трайкаш си кротко...Тогава получаваш супер-промоции
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 3860 Коментари: 9 Гласове:
4

Последна промяна: 22.02.2010 12:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Ние не искахме ГМО (ГИзродениО) на трапезата си, но те ни бяха натрапени. Правителството мълчеше. Ние мълчахме.
Сега ние не искаме ГМО (ГИО) в земята си, но това ще се случи,  ако отново си мълчим. В такъв  случай  приемаме предлаганите от правителството ПРОМОЦИИ с невероятни подаръци:

ПАКЕТ"ХИЛЯДА СКЪРБИ ЗА ТВОЕТО БЪДЕЩЕ"

1. Промоционален пакет за ГМО-храни(ГИО). В пакета са включени: алергии,слаба имунна система,рак, затлъстяване, бъбречни и чернодробни проблеми, аборти, мъртвородени, безплодие,уродства и още много знайни и незнайни подаръци от кутията на Пандора!
2. ГМО-бомба(ГИО): ефикасно средство за борба с вредни традиционни сортове роза, лоза, плодове, зеленчуци; унищожава безотказно всякакви вредители като пчели и ненужни насекоми-опрашители; трайно решение за проблема с автентичния български вкус на шопската салата и червеното вино.
3. Пълен комплект за борба с опасната конкуренция на биопроизводителите и предлагащите туристически услуги. Нека убедим европейците, че екологично чистите продукти и туристически услуги са некомпетентно, старомодно и вредно решение за нашата икономика.

ТОП-ПРОМОЦИЯ "ФЕРМЕР-БГ" вземете я доброзорно:

     1. Първата година на  фермерите се предоставят безплатно ГМ (ГИзродени) семена за посев  и препарати за третиране на насажденията ( Раундъп) .
     2. На фермерите всяка следващата година ще бъдат ПРОДАВАНИ семена и препарати на цена 7 ( седем  ) пъти по-голяма от тази на нормалните семена.
     3. На засятото място с ГМ ( генно модифицирани ( изродени ) ) семена след 10  години няма да може да се засажда никаква култура - просто защото няма да има хумус ( той ще бъде унищожен от Раундъп ).
     4. Ако на засятото място с ГМ ( генно модифицирани ( изродени ) ) семена се засеят нормални семена то реколтата се бъде половината на нормалната ( защото ще има останал Раундъп  от предната година ).
     5. Ако ГМ ( ГИзродени) семена бъдат от тип съдържащ инсектициди ( вещества като Раунъп само, че изработени от растенията ) то те стават опасни за здравето на приемащия ги ( само 0.0000001% от инсектицида е достатъчен плода на бременното животно да бъде изхвърлен )
    6. Ако в масивите на съседите на фермерите засели ГМ (ГИзродени) семена бъде открита реколта съдържаща ГМ (ГИзродени ) семена в следствие на опрашване или преминаване на полени или по друг начин, то съседите ще бъдат съдени за нарушаване на патентното право на фирмата продала на фермера семената. Срещу тях ще бъдат заведени дела с колосални искове за нарушение на патентно право.
   7. Пчеларите в околността ще бъдат много благодарни, защото броя на пчелите и броя на пчелните семейства ще намалее, а меда им ще съдържа ГМО ( ГИО).

Опитайте от НОВИТЕ ПРОМОЦИИ !!! Няма да съжалявате ако законът се приеме, защото

ЩЕ ЗАДЛЪЖНЕЕТЕ ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ !

Следващото обсъждане на промоциите и бонусите в законов вид ще бъде на 17.02.2010г(сряда) от 14,30ч.
пл."Княз Александър I" №1, зала 356

Българи! Ще продължавате ли да мълчите???
Да кажем заедно НЕ на генно ИЗРОДЕНИТЕ организми в България!


ПП. ГМО-генно модифицирани организми =ГИО-генно изродени организми(оригинален български превод с оглед на последиците от най-близкото бъдеще)



       


за допълнителна информация, документ. филми:
www.bgzemia.blog.bg; bg.foundation@abv.bg-фондация "Да отключим себе си"

 подпиши петицията:
grazhdani.eu/peticija.php

ДА ОТКУПИМ БЪЛГАРИЯ – ЧИСТА ОТ ГМО(ГИО)
Изпратете SMS с текст: BEZ GMO

на кратък номер 1966
Цена на SMS с ДДС: 0.30 лв.
Ще получите отговор:

Blagodarim Vi, che pomagate da spasim Bulgaria ot genno-deformiranite organizmi! We are not just bricks in the wall!
Кампанията е символичен откуп за България от замесените в аферата с ГМО(ГИО)

Средствата, събрани от тази инициатива, ще отидат за разяснителна кампания за вредата от ГМО(ГИО)




Тагове:   внимание,


Гласувай:
4


Вълнообразно


1. анонимен - Вярвай ми
15.02.2010 23:10
Вярвай ми, bgzemia, не ме плаши четенето, но (тъй като се постарах да изчета доста от написаното в блога ти), вярвай ми, трудно някой ще го изчете цялото!

Тезата е ясна, казах ти, че съм против ГМО в България. Инициативата ти е похвална! Всички които са наясно със собствената си позиция, са взели страна.

Казах ти да не отговаряш на опоненти, а ти не отговори на поддръжник... Пак те питам:

КАК СМЯТАШ ДА СЕ БОРИШ???
Или си агент под прикритие?...
И защо промени заглавието на постинга с писмото? Така излезе от челното място в най- посещавани...
цитирай
2. bgzemia - кое заглавие съм променила???? ...
16.02.2010 08:23
кое заглавие съм променила???? Отворените писма на Диди Баев и Йотов са най-четените и заглавието става от "едно писмо..." на "две писма...", не мисля,че това е повлияло на читателите,просто така четат и двете писма,които са с една идея . А за борбата,мисля,че част от нея си личи по постингите.Въпросът е ти как смяташ да се бориш???Ти и всеки друг ,който чете този и още много други сайтове с таква крещяша информация. До кога хората ще мълчат.Това е въпроса и всички активисти търсим пътя към сърцата на тези хора с надеждат да успеем ,защото явно медиите се отказаха от ролята си на информатори за обществото .Ако искаш да ти се отговаря на въпросите е по-добре да пишеш съобщения ,а не коментар под статии,защото може да се изпусне.Провокатори има и те си бързо си проличават по въпросите и по сайтвете,ако имат такива.Моя блог е толкова ясен и точен в позицията си,че просто повече от това няма на къде. Аз съм привърженик на директните истинни изказвания,а не на завоалираниците между редовете и го показвам по всякакъв възможен начин. При условие,че си привърженик и имаш идеи за по-добри неща просто ги напиши-това е призива в заглавната страница на блога ми.Той е за мнението на българите,за идеи как да се справим,не е само за моето мнение.Ясно е че политиците са продажници,ясно е че медиите са слуги,чсно е службите ни няма да предприемат никакви мерки за откриване на корупцията във високите етажи,ясно е че денонощно онези от ГЕРБ мъдруват как да прецакатр народа си и хем уж да ни угодят,хем и отровата да ни натресат...Въпросът е как да се справим и да не допуснем това въпреки всички пречки и послушно сведени глави.Това е въпроса и ако имаш отговори- пиши.Нека хорат четат и решават. Още за заглавието- припомни как беше заглавието в началото....според мен след промяната прочитането му скочи от 600 на 2200 за по-малко от едно денонощие,така,че защо да е излязло от класацията...
цитирай
3. bgzemia - Провокатори, къртици- не може к...
16.02.2010 08:34
Провокатори,къртици- не може компаия като Монсанто да влезе в една страна без да си е подсигурила и стачкуващи организации.Тя милиарди дава за подкупи на правитества,а няма да даде някоя друга хилядарка за "еко-организация "ли? Как ти се струва това??? Защо тези дето викат "ууууу" като се загледаш в материалите им виждаш неясна и подвеждаща информация.Как може някой да казва ,че е против ,а да иска мораториум,примерно??? Днешния вестник "СЕГА" има статия,че ГЕРБ сваля глобите за нарушителите на ГМО,че даже и в натиура 2000.и с мораториума отгоре направо си е все едно нямаме закон.Как ти се струва това? От както видях сноши статията мира не ми дава.Ако не му дойде ума на Бойко и не направи закона железен и със драконови мерки замърсителите с ГМО ще бъде презрян от целия български народ за вечни времена,пък той ако ще да си вика"дреме ми на...." Господ забавя,но никога не забравя. НЯМА НЕПЛАТЕНА СМЕТКА
цитирай
4. bgzemia - вчера го гледах в интервю как се в...
16.02.2010 08:51
вчера го гледах в интервю как се възмущава,че някой си бил злоупотребил със стотици хиляди,ама стотици(подчертано).....от държавните пари,прави фисиономия на възмутен и ще дири сметка. Ами на него/тях кой да им дири сметката и каква цена са сложили на децата ни???? Или парите на корпорациите не се броят,така ли????? Кой каквото е взел да го връща,кой каквото е обещал предизборно на народа си -да го изпълни. А след като има паралелно с това и друга размяна на пари и обещания да мисли как да се отърве,а не ние да плащаме за тяхната алчност и властолюбие. В крайна сметка ББ спечели защото обеща Зелена България,а сега какво прави?????? ---прави да няма изобщо България и се прикрива с небрежен тон,че едва ли не няма никакъв проблем....бил се договорил там с някакви майки за 10 минути ,вижте ме колко съм точен.....Не само майките,ами цяла България не иска генно изродените организми.Йотов трябва да напише писмо и на него,а не само на посланика. Защото посланика е нормално да има чужди интереси и да ги защитава,но нашето правителство да го прави е недопустимо ,това е престъпление от най-висока степен.Те са там да изпълняват нашата воля и тя е ПЪЛНА ЗАБРАНА И ДРАКОНОВИ МЕРКИ ЗА НАРУШИТЕЛИТЕ. Как ще го правят е въпрос на малко работа и желание,нищо повече,а не да се оправдават,че не можело и т.н. Който иска го е направил,както Турция,както Франция,както Швеция. В Турция съпругата на министър-председателя е изиграла най-важната роля за капманията против ГМО,а къде са съпругите на нашите управници????? Само за да се кипрят официални вечери ли ги бива????? Няма ли една да се заеме и да защити бъдещето на децата ни???? Егати безразличието,егати дебелокожието.....Но пак казвам- Господ забавя,но никога не забравя .Както би казал царя- Вервайте ми Между другото него много го плюхме,но поне не допусна този закон да се пипне въпреки натиска на БСП,които сега играят ролята на "против сме" Е??? Кажи ми кой-кой е???? И не е ли време да не разчитаме на това друг да ни защитава интереса
цитирай
5. bgzemia - Този блог е за хора, кито искат да ...
16.02.2010 09:34
Този блог е за хора,кито искат да знаят и да не бездействат.Той не е развлекателн за убиване на времето.Не се отговатя на такива които се предполага,че са провокатори. Дори да се приеме закона в ущърб на народа,ще е добре да не сме го проспали това време както се надяваха нашите управници. Изтрих последните две мнения защото сметнах,че целят провокация .
цитирай
6. universalnite000 - Нещо важно - вижте и материала във ...
16.02.2010 11:50
Нещо важно - вижте и материала във в-к "Сега" под заглавие ГЕРБ маха глобите за злоупотреба с ГМО
http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=5084&sectionid=16&id=0000102
цитирай
7. bgzemia - да, видяхме го още снощи и даже го ...
16.02.2010 12:02
да,видяхме го още снощи и даже го качих в следвашия постинг- какво ново около мутантите.в търсене на истината. С други думи като не смеят да махнат буферната зона за да не вземе народа да ги свали от мястото дето ги тури(за къв ли чеп) та махат глобите ,на практика все едно няма да има закон,пак ще е недействащ според ЕК,щото липсва контрол,нали все за "действащ" закон говореха. Какво му е действащото сега???? Глоби няма да има даже ако се замърсява в натура 2000- това не е лупер-нагло????? Ден и нощ не спят да се чудят как да ни прецакат ,че и даже да си останат по местата....нема да стане тая,ще принудят хората да се дигнат като преди 20 години...то му писна на народа да се гаврят с него......Митинг най-вероятно
цитирай
8. bgzemia - Митинг ще има, но часа не е известен, ...
16.02.2010 12:04
Митинг ще има,но часа не е известен,може би в 9 сутринта заедно с един друг митинг по друг закон,понеже не са дали разрешение за този.....който иска да има готовност,ще пусна сигурния час по-късно през деня,кгато знам със сигурност
цитирай
9. bgzemia - "Министерство на отровната ...
17.02.2010 15:15
"Министерство на отровната среда и вредите"
Отговор по повод на изказването на Манева,че само атлетичните пчели летели по 5км:
"Манева, атлетичните пчели летят до 5 км, останалите - дори повече!"
представяте ли си каква смешка,пчелите летят стотици км на ден,но в радиус до 5-6 км,само,че всички кошери не се намират само в натура 2000 а по територията на цялата страна.В момента заседават и водят спор за зоната,удрят го на пазарлък,а уж само каквото искаха от Брюксел щяха да сменят по думите на ББ.Ех Бойко ,пак прецаквате народа,ама нема да стане този път вашта. Ще ви съдим,че не ни зачитате правата
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1519081
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824