Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
17.02.2010 23:27 - Искаш да си полезен ,но не знаеш как да го направиш? Ето как:
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 1100 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 01.10.2011 18:16


Всеки,който иска да се включи в борбата с генно изродените организми може да го направи и по следния начин: Разпечатвате( в word) и носите лично или изпращате по интернет материалите посочени по-долу   на  кметството на града,селото  или общинския център на мястото където живеете.

      ЗАВЕТЪТ НА КУБРАТ „ЗЕДНО СМЕ СИЛНИ”     ПРИЗИВ КЪМ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА БЪЛГАРСКИТЕ СЕЛА,ГРАДОВЕ,ОБЩИНИ,ОБЛАСТИ Уважаеми дами и господа,
Изпращаме ви приложените материали с цел информиране по един от най-важните проблеми стоящ в момента пред българското общество, заплашвайки бъдещето на  нас и нашите деца-желанието на някой депутати да пуснат ГМО(ГИО генно изродени организми,растения) в околната среда прикривайки намеренията си  зад лъжливи обяснения с което манипулират обществото от доста време . Молим да се запознаете подробно със съдържанието на писмата и да подкрепите желанието на българския народ да бъде защитен с недвусмислен закон без "вратички" за заинтересованите корпорации..Това е желанието на вашите избиратели .Прокарването на чужди интереси за сметка на здравето на нацията ни е престъпление от най-високо ниво,което трябва да бъде разследвано от съответните служби  В публичното пространство има журналистически материали,чийто резултати водяткъм концерните за генно модифицирани семена(генно изродени семена) и към земеделските фондове с инвестиции в производството на биогориво.Ако това е вярно представете си в какво ще се превърне нашата Златна Добруджа и цяла България. Но вярно или не ,пускането в природата на генно изродени растения е реална заплаха за бъдещето на всички ни. В много държави има железни мерки за забрана на тази отрова за земята и хората и това показва,че имат щастието да бъдат управлявани от добри и отговорни  управници, милеещи и уважаващи желанието на избирателите си. Българския народ е използван ,лъган и манипулиран по всякакъв начин много години,смачкан от бедността и незачитането му ,смачкан от многобройните трудности на ежедневието и обезверен от всичко това. Точно това му състояние  се опитват да използват и сега,надявайки се на сведени глави и нежелание за протест. Да,ама не. Многобройните митинги в цялата страна,отворени писма,срещи със министри и депутати и нестихващата работа от много време насам показват,че в България има гражданско общество и то не е безучастно. В съседна Турция ,съпругата на министър-председателя се е заела с кампанията против генно изродените растения и продукти и за отрицателно време въвеждат законови мерки гарантиращи чистотата на страната им. Къде са нашите жени-управнички??? Нима майчиното чувство може да се потисне с партийна заповед или с пари ???Да ,може,но когато липсва такова, а когато го има то не се съобразява с половата принадлежност,а само с безопасността и добруването на тези,които идват след нас.
    Всички браншови организации са против вкарването на тази зараза- фермери,зърнопроизводители,асоциация на етеричните масла,пчеларите,асоциацията на потребителите,религиозни общности ,представителите на българската църква,истинските учени,най-големите форуми в страната като БГ-МАМА и форума на в-к "СЕГА" и много,много други.За съжаление всичко това се прикрива старателно от повечето медии за да не прави впечатление на масовия български зрител съществуващата сериозна заплаха.. Премиерът Бойко Борисов прави изказвания ,които навеждат на мисълта,че няма проблем,че ще се въведат само промените искани от Брюксел,но в крайна сметка се оказва,че не е така,защото единственото,което искат от ЕК е промени  в закона във връзка с работата в лабораторни условия,а на практика комисиите работещи по закона си позволяват промени ,които отварят възможността за пускането на заразата в природата и даже падане на глобите за това деяние,представете си. Как може да си въобразяват,че ще се примирим с подобни   промени?????НЕВЪЗМОЖНО Е!
Много от държавите забранили сеенето на изкуствените семена са го направили и с помощта на общините си. Всяка община се е обявила за "ЗОНА СВОБОДНА ОТ ГМО(ГИО)" и така заедно са се справили с чуждестранните интереси,които агресивно са се опитвали  да настъпват в страната им.
Обръщаме се към вас с призив за подкрепа. Всички фермери,зърнопроизводители ,пчелари са против промените в закона. Молим ви да се обявите за  ЗОНА СВОБОДНА ОТ ГМО(ГИО)!Това е напълно възможно да се реализира в случай,че решите в земите прилежащи на вашия район да се развива биоземеделие и  придобиете биоземеделски статут, което от своя страна изключва засаждане на площи с генно изродени растения,за в бъдеще и животни.(едва ли е далеч времето,когато и това ще пробват да ни натресат сигурно под лозунга „да нахраним бедните”)
Молим да направите всичко по силите си за да успеем заедно да запазим чиста нашата свидна Родина. Обръщаме се към вас като към граждани и родители с възможности за силна подкрепа. Нека не позволяваме на партийните разцветки да вземат надмощия над съвестта ни,защото вредата ще е еднаква за всички хора, загубата на растенията и животните, дадени ни за да се ползваме от тях с разум и благодарност- необратима.
Ще бъде срамно, тъжно и позорно думите  на Ботев казани преди век и половина да продължават да парят от истина по адрес и на съвременните ни управляващи:
"Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата."

Да кажем заедно НЕ  на  генно ИЗРОДЕНИТЕ организми,растения,животни и храни в нашата БЪЛГАРИЯ
Ние вярваме,че изключително силния български дух,оцелял през вековете и дал толкова много на цялото човечество ще се прояви и сега
      Фондация „Да отключим себе си”   за допълнителна информация с отворени писма,научни доклади,статии,документ.филми:www.bgzemia.blog.bg; bg.foundation@abv.bg

Другите материали за копиране може да свалите от тези линкове:
Народът срещу свръх-наглите-2 част-става за листовка за разпространение
bgzemia.blog.bg/politika/2010/02/11/narodyt-sreshtu-svryh-naglite-2.491069

Внимание!Измама!Геноцид!- едно критично отворено писмо към нашите управляващи,което си позволява да не им спестява истини.
bgzemia.blog.bg/politika/2010/02/11/vnimanie-genocid-genno-izrodeni-organizmi-v-bylgariia-i-ti-m.491011

Отвореното писмо на д-р Диди Баев  е ясно,точно,недвусмислено  показващо научните факти подкрепено и с мнението на руските учени.Ако нашите управляващи само искаха  да разберат то можеха да забранят геноцида,позовавайки се с чиста съвест единствено на това писмо и всички щяхме да бъдем спокойни за бъдещето на децата ни.
bgzemia.blog.bg/politika/2010/02/17/pismo-ot-d-r-didi-baev-sydyrjashto-nauchni-dokazatelstva-za-.495475  Доклада за ситуацията в Русия и света е тук на български език
bgzemia.blog.bg/politika/2010/02/26/genno-izrodenite-organizmi-spored-stotici-ucheni-ot-rusiia-i.500787
и тук на руски език:
bgzemia.blog.bg/politika/2010/02/08/.488942
Кратка листовка в хумористично-плачевен стил която много бързо достига до съзнанието на хората и алармира какво всъщност ни чака:
bgzemia.blog.bg/politika/2010/02/15/mylchish-a-togava-poluchavash-super-promociia.494117

Това е кратък репортаж на БНТ със очевидец на замърсяването в Мексико поради което са загубили половината от националното си богатство и на  масовите самоубийства в Индия след заробването с изродените семана.Нв можете да го разпечатате :-))) но пък можете да видите още веднъж заради какво не бива да спираме да се борим
bnt.bg/bg/news/view/23114/genno_modificiranite_organizmi_prez_pogleda_na_antropologa  
Можете сами да си изберете какво да разпечатате от сайта .Това е комплекта(без последната листовка) който е добре да изпратите до управниците на населеното място в което се намирате. Колкото повече хора показват загриженсотта си и не мълчат толкова по-добре. Не могат да ни манипулират ,когато сме хиляди.И не забравяйте най-важното- нека си казваме истината на български,а не с американски подвеждащи термини,а тя звучи така
НЕ ИСКАМЕ ГЕННО ИЗРОДЕНИ ОРГАНИЗМИ, РАСТЕНИВ,ЖИВОТНИ И ХРАНИ В БЪЛГАРИЯ
ЗЕДНО СМЕ СИЛНИ
Гласувай:
5
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1144628
Постинги: 381
Коментари: 1058
Гласове: 1821