Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
19.04.2010 21:01 - Путин признава,че им е поставено условие да не информират населението за храните,съдържащи геноцида ГМО
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 5586 Коментари: 8 Гласове:
12

Последна промяна: 27.07.2013 14:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Представете се за какво става дума след като някой си позволява да поставя подобни  условия.  Какво толкова има в тази храна след като световни организации предлагат привилегии при условие,че не информираш собствения си народ за продуктите съдържащи ГМО? Не е ли озадачаващо това?
  Коментар на Президента на Русия 2000-2008 г В.В.Путин относно предложение на неправителствени организации по повод генетично модифицираните организми и хранителни продукти ,които съдържат ГМО:
  „Един от проблемите, с които сега се сблъскваме в хода на преговорите за присъединяването ни към СТО(световна търговска организация) се състои в това,че ни задължават да се откажем от нашето право да информираме нашето собствено население за продуктите,които са получени с помощта на генното инженерство. Едно от главните условия, които изискват от нас някой страни ,с които  сега водим (завършваме) преговорите е да се откажем да информираме населението за ГМ-продуктите. И вие се досещате кои са тези държави…Но ние все така ще настояваме за промяната на тези норми,които предлагат неправителствените организации”
Центр Международной Торговли, 04.07.2006, 12.30
Международный форум неправительственных организаций
«Гражданская восьмерка 2006»
В същия стил са и декларациите,които комисията ,отговаряща за безопасността на храните съдържащи геноцида ГМО в България е длъжна да подписва.Забележете - "длъжна":
Синята коалиция посочва, че Министерството на здравеопазването не изпълнява задължението си да публикува на страницата си списък с всички разрешени храни, които съдържат генномодифицирани организми. "Настояваме министърът на здравеопазването и неговите предшественици по най-бързия начин да отговорят защо тази информация липсва. След като всичко е безопасно, защо българските граждани са лишени от тази информация”, каза д-р Ваньо Шарков. „Искаме по най-бързия начин министърът да отговори защо комисията към неговото министерство, отговаряща за безопасността на храните, съдържащи ГМО, е задължена да подписва декларация за неразгласяване на поверителна информация. Кое е толкова поверително в храните, съдържащи ГМО, след като те са безопасни”, попита още д-р Шарков. Какво ли наистина се крие в тези храни? Пореднорто изследване и в същото време първото независимо в Русия  ,чийто резултати бяха публикувани преди броени дни има страховити резултати,а именно,че храните съдържащи геноцида ГМО водят до БЕЗПЛОДИЕ при млекопитаещите.Изследването е на Общонационалната асоциация за генетична  безопасност . Много ли е трудно да се досетим,че до същото води и при хората.
Каква ли е цената да си затворят управляващите очите за нещо толкова чудовищно като умишлено унищожаване на човечеството. Дали останаха наивници,които все още да не разбират  това? Как е възможно след толкова изследвания- Русия(не едно) Великобритания,Франция,Австрия и др. все още управляващите да повтарят,че няма изследване,което да доказва вредата на геноцида ГМО. Как може руските учени и над 2000 общо по цял свят да искат незабавен мораториум на ГМ-храните и да са разтревожени,че властимащите не се съобразяват с науката,а нашите "учени" да ни обвиняват,че сме против науката само защото не искаме да ядем отрова,пък било то и бавнодействаща.Разбира се има и изключения,но за съжаление точно на тях не им искат мнението.
Колко ли струва това?
На фона на безбройните вече доказателства за фалшифициране на изследванията представени пред ЕК,на фона на изследванията за вредата,на фона на липсващите изследвания за полезността на въпросния геноцид на нас продължава да ни се повтаря,че директивите, и точките, и членовете и незнам си какво още не ни позволяват да ограничаваме движението на стоките в ЕС и по тази причина искаме ,не искаме ще продългаваме да храним децата си с храна,която ще ги направи безплодни.Нима този закон важи за подобен вид стоки?
Колко ли струва това?
Някой,който и да е той много отдавна си е подсигурил закони на европейско ниво ,които му дават право да извършва геноцид,а управляващите  дори  разбирайки това продългават да повтаряме като хипнотизирани,че закона не ни полява да се измъкнем от този капан. Защо просто не променят законите така,че да ни предпазят от този геноцид,вместо да пази правата на тези,които налагат геноцида ГМО?
Колко ли струва това?
Тъжно е ,че непрекъснато ни занимават с новини от петостепенно значение до като всеки ден,влизайки в магазина ние доверчиво купуваме храни с неизвестен произход,които ще ни  лишат от деца и внуци и  продължаваме да мълчим.
Хора събудете се!
Битката на народа за защита на България от храни съдържащи геноцида ГМО продължава.
    ДА СЛЕДВАМЕ ЗАВЕТА НА КУБРАТ „ЗЕДНО СМЕ СИЛНИ   Ние вярваме,че изключително силният български дух оцелял през вековете и дал толкова много на цялото човечество ще се прояви и сега.       Фондация "Да отключим себе си"
цялостното изследване на Общонационалната Асоциация по Генетична Безопасност (ОАГБ)Русия
петиция
12-годишно момиче накара света да млъкне за 6 минути
апаратура,която засича геноцида ГМО на полето.Струва само 10000 лв заедно с доставката и не е никакъв проблем да има по един такъв във всяка област за проверка



Гласувай:
12



1. tomcat - НАЙ -ЛЕСНОТО НЕЩО, КОЕТО ВСЕКИ МОЖЕ ...
19.04.2010 22:31
НАЙ -ЛЕСНОТО НЕЩО ,КОЕТО ВСЕКИ МОЖЕ ДА НАПРАВИ Е ДА БОЙКОТИРА ПРОДУКТИТЕ С ГМО, ДОКОЛКОТО Е ВЪЗМОЖНО!!!!!!!!!!!!КОКА КОЛИ ,МАКДОНАЛДЦИ ,НЕСЛЕТА И ВСЯКАВИ ПОДОБНИ .
цитирай
2. denijane - Напротив
19.04.2010 23:24
Изобщо не е лесно да се бойкотират тези продукти. Защото днес забелязах, че дори в лютениците слагат соево масло!!! Вие разбирате ли, в лютеницата! И понеже обикновено пишат "растително масло", каква ти е гаранцията от какво масло е? Така че не е лесно. Ако искате някакво ефективно действие, подпишете анкетата:
https://secure.avaaz.org/en/eu_health_and_biodiversity/
но с истински имена и адрес. Вече има над 550 000 подписа!

Идеята е, че според Лисабонския договор, петиция подкрепена от 1 млн. граждани на ЕС трябва задължително да се разгледа официално от ЕК. Разбира се, според закона в анкетата трябва да има и лични карти (и разни други условия), но това е очевидно невъзможно. Затова пък Авааз е голяма организация и има съвсем реален шанс като съберат подписите да ходят здраво да тероризират Барозу. Което според мен е един от най-големите ни шансове. Другият е разбира се, родната политика.
цитирай
3. tomcat - Подписахме я!За това казах по въ...
20.04.2010 00:35
Подписахме я!За това казах по възможност да се избягват продуктите на по-големите играчи,като горе посочените, техните боклуци са направо фрашкани с отрови!
цитирай
4. анонимен - относно анкетата срещу ГМО
20.04.2010 09:23
може би линка е грешен неможе да се отвори.Подкрепям всички,които са за спирането на отровата в храната ни.Неможах да подпиша анкетата ,за коетомного съжалявам
цитирай
5. анонимен - Какво да се прави?
20.04.2010 09:54
Добре е, че разгласявате подобни информации. Хората трябва да са осведомени, за да действат. Ясно e, че се извиват ръце и се налагат неща, които никое нормално правителство не би одобрило. Сигурно лесно може и да се обясни механизмът : взимаш заеми - приемаш нашите правила! Май постепенно всички ще стигнем до извода, че наистина съществува някаква международна прослойка, диктуваща условията за съществуване на хората. Разполагаща с чудовищно големи капитали, които трупа без оглед на съдбините на човечеството. Като се добави и повсеместната корумпираност на политиците, пъзелът се подрежда. Въпросът е какво да се прави? Да се върнем към нивите на дядовците си и сами да си произвеждаме всичко? Тогава от въздуха ще ни ръсят химикали. Вече са създали комари, които да разпространяват разни ваксини. Защо не и други вещества? През 90-те години на мин.век в Италия бяха създадени общности от интелигентни млади хора, които се обявиха срещу съвременния начин на живот -"надбягването на плъховете", храните Fast Food / предложиха термина Slow Food/ , убийствените за децата условия в големите градове. Живееха сред красивата природа на Италия, спокойно и здравословно. Произвеждаха си сами чиста храна. А всички бяха висококвалифицирани , образовани специалисти. Не зная какво стана с тази инициатива. Вероятно са я задушили своевременно тези, които нямат интерес от подобни начинания. Иска ми се да завърша с нещо оптимистично, но като не се сещам... Е, току-що слънцето проби облаците над София! Все още има желание да ни свети!
цитирай
6. denijane - Относно петицията:
20.04.2010 10:27
https://secure.avaaz.org/en/eu_health_and_biodiversity/

Отваря се, току що го пробвах. Само че трябва с копи и пейст да се отвори адреса.

Относно бягството от модерния живот - не го одобрявам особено. Ок, ако го искаш, направи си го, но това е все едно да се изплюеш на усилията на толкова много хора, които са се трудили, за въпросните ваксини или химикали или каквото и да е друго. А всъщност проблемът не е технологията, проблемът е кой и как я използва и защо му се позволява да го направи. Из цяла Европа живеем в демокрации. Ако хората поискат достатъчно силно нещо, то става. Просто трябва да го поискат!
цитирай
7. анонимен - СРС-КОМБАЙНЕРО
20.04.2010 11:06
ЗА ГМО НЕ АМА ЗА НЛО ГО ЗНАЕМ А И ТЪПИТЕ АМЕРИКАНЦИ ГИ Е СТРАХ.
цитирай
8. tomcat - Хората трябва да вземат живота си в ...
20.04.2010 12:16
Хората трябва да вземат живота си в свои ръце,ако си мислите ,че на някой корумпиран политик му пука за вашето здраве и живот ..... Всичко ,което се докосне до гмо умира и се разболява!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1515912
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824