Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
16.11.2010 16:14 - Да помогнем за доброто бъдеще на България и земята с добрите си мислите
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 1313 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 01.10.2011 12:36


Поздрав към всички бѫлгари по дух и сърце! В тези трудни времена на преход и промяна по много нива в нашия живот най-сигурното нещо, на което можем да се облегнем е вѣрата ни в Богъ. Това е и най-сигурния начин да противодействаме на тъмната страна в света,която чрез всички възможни лостове се опитва да ни пречупи и да продължи да налага един начин на живот диктуван от консуматорско мислене и материализъм. На фона на тази битка,предстоящата мистериозна 2012г, разбулването на безброй илюзии налагани ни умишлено   Молитвите дадени от Учителя преди  повече от  100 години звучат изумително актуално. Той дълго време е подготвял съзнанието на народа ни  именно за този преход. Милиони са вече хората,които знаят,че българинът има изключително важна роля в прехода към следващата раса. Като прибавим и факта,че българинът е антипод на американеца, молитвите по-долу звучат съвършено естествено и логично. Те са дадени от нашия любим Учител за да ни помагат в тази битка. Най-малкото и в същото време най-ефикасното нещо ,което можем да направим е да  творим позитивни мисли, да вѣрваме в Бога и доброто, Това ще произведе една светла вълна,която ще елиминира злото идващо към нас вместо да го подхранваме с тревоги.То злото,точно това иска- да ни държи в ръцете си като се храни с нашите негативни мисли и чувства. Нека го изненадаме точно с обратното и на пук на всички материални трудности да предизвикваме всеки ден в себе си чувство на благодарност,на радост, на изобилие, на съпричастност, на любов към всичко,което ни заобикаля.
Това не е заповед,не е контролирана акция. Това е просто молба .Молба към всеки бѫлгарин да се опита да  спре  въртележката на материализма, да се вгледа в себе си и да се опита да даде своя малък,но съществено важен принос от положителни мисли.
Не забравяйте,че ЗАЕДНО СМЕ СИЛНИ

Предложение:
Сутрин

Молитва за благословение на българския народ


Господи, Боже на Силите, в Името на Христа, чрез Което Име Ти си благоволил да Те призоваваме, ние, Твоите чада, идем тази сутрин и припадаме пред Твоите нозе. Молбата ни, Господи, е да благословиш и упазиш българския народ, святата му верига, духовенството, управниците, министрите, земеделците, учителите, търговците, трудещите се в благороден труд, всички майки и бащи, които вършат Волята Ти и всички добри хора, които работят за Твоето Царство на Земята. Да простреш десницата Си над тях и да ги помилваш.

Господи, възвиси Лицето Си над тях и дарувай им мир! Благослови тоя народ в превъзмогване на всички ухищрения на лукавия и всичките му тъмни сили.

Молим Ти се, благослови душата и духа на тоя народ, за да Те хвали през всичките векове на бъдещето.

Амин.

Добрата Молитва

Господи, Боже наш, Благий ни Небесен Баща, Който си ни подарил живот и здраве да Ти се радваме, молим Ти се, изпроводи ни Духа Си да ни пази и закриля от всяко зло и лукаво помишление.

Научи ни да правим Твоята Воля, да осветяваме Твоето Име и да Те славословим винаги.
Осветявай духа ни, просвещавай сърцата ни и ума ни, да пазим Твоите заповеди и повеления.

Вдъхвай в нас с присъствието Си чистите Си мисли и ни упътвай да Ти служим с радост.
Живота ни, който посвещаваме на Тебе, за доброто на нашите братя и ближни, Ти благославяй.

Помагай ни и ни съдействай да растем във всяко познание и мъдрост, да се учим от Твоето Слово и да пребъдваме в Твоята Истина.

Ръководи ни във всичко, което мислим и вършим за Твоето Име, да е за успеха на Царството Ти на Земята.

Храни душите ни с Небесния Си хляб и укрепявай ни със силата Си, да успяваме в живота си.

Като ни даваш всичките Твои благословения, приложи и Любовта Си да ни е вечен закон. Защото на Тебе принадлежи Царството, Силата и Славата завинаги.

Амин.

Вечер:
Добрата молитва (по-горе) и
Молитва за разбиване козните на лукавия
(произнася се вечерно време на колене) Господи, Боже на Силите, в Името на Исуса Христа, чрез Което Име Ти Си благоволил да Те призоваваме, ние, Твоите чада, идем тази сутрин (вечер) и припадаме пред Твоите Нозе. Молбата ни, Господи, е да разбиеш и осуетиш замислите на всички тъмни сили на лукавия, които искат да съсипят и разорят духовно и политически българския народ, между който Си ни пратил. Господи, молим Ти се, чуй и приеми молбата ни, и повдигни душата на българския народ, за да не загуби Твоето благословение.   Амин. (Три пъти.)

Молитва на избраните (прави силно впечатление името на молитвата) Господи, укрепи този народ, укрепи го, дай му мъжество. Укрепи духа му, дай му воля, упование, надежда в Тебе, да се съвземе и да Те слави през всичките векове на бъдещето. Стори, Господи, Боже наш, това заради великото Си име, с което си знаен през всичките векове. Направи да се освети името Ти пред всичките народи и да знаят, че Ти си само един, в когото няма измяна и който си всякога силен да помагаш и да избавяш. Разпръсни враговете, Господи, от пред лицето Си. Ние ще Те славим с чисто сърце, когато ни помогнеш и превъзмогнеш лукавите духове на ада, които искат да развалят Твоето дело. Ти, Господи, сам действай сега с крепката Си ръка. Стори това заради Господа нашего Исуса Христа, чрез което име Ти си благоволил да Те призоваваме. АМИН.




Тагове:   българия,   мислите,   бъдеще,


Гласувай:
8




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1520382
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824