Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
16.09.2011 17:08 - КРАЯТ на ГЕРБ и ЗАЩО!
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 6868 Коментари: 14 Гласове:
14

Последна промяна: 17.11.2011 11:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

КРАЯТ на последното марионетно правителство на САЩ в Бѫлгария и ЗАЩО!

НАРОДЪТ срещу СВРЪХ-НАГЛИТЕ

Битката за защита на Бѫлгария продължава

Част пета

1.Само преди около година време ГЕРБ се опита чрез  Закон в Народното събрание да разрѣши   замърсяването на бѫлгарската земя с ГМО( генно изродени семѣна) създадени в военните лаборатории на САЩ. Тази  свинщина не успѣха да  реализират законово единствено и само заради будния бѫлгарски дух. За съжаление обаче те не се отказаха и приложиха стратегията „и вълкът сит и агнето цѣло”. Защо? Защото Законът с хиляди мъки беше защитен от бѫлгарския народ и виждайки,че няма друг начин ГЕРБ неволно се съгласиха на думи,но пък в същото врѣме не създадоха реално действащи лаборатории и съответните контролни органи .Оставиха ГМО (генно изродените семѣна) и химикали на Монсанто и Синджента да се продават и сеѣт безконтролно и безнаказано по земята ни (точно както наркотрафикантите се внедряват в една страна) и задушават бѫлгарското земеделие и бѫлгарските институти за сортови семѣна, благодарение на което ядем най-некачествената храна в Европа и  сме най-болния народ в ЕС

2.Как стана така,че след като САЩ законово не могат да тровят земята ни отгоре веднага се насочиха да я тровят отдолу чрез проучвания и добив на шистов газ ?! В единия случай се криха зад термина ГМО, което реално значи генно изродени организми, а сега се криѣт зад думата „проучване”,  което не е  никакво проучване, а направо бомбандиране  с химикали на дълбоки земни недра чрез силен експлозив, което предизвиква земетресения от малка степен . В следствие на това се разкъсват земните пластове и газта и химикалите изтичат безконтролно и към тръбите и към създалата се от милиарди години  подзѣмна водна система от която сме жизнено зависими както ние, така и цѣлата природа, за която  сме отговорни на първо място. За това е недопустимо да се правят така нар. проучвания, т.е. бомбандиране с химикали на земните недра и не само в Бѫлгария,а и по цѣлата земя, защото водата няма и не признава  граници. Тя е свързана в  единна съвършена система под земята и равно служи на всички. Никой няма право да разрушава и замърсява жизнено необходимите земни ресурси.

 

Кой от вас господа депутати може да заяви,че има сума, печалба, която може да замени чистата земя , храна и вода???  

3.Всеизвестната Нона Караджова- министър на околната среда и ВОДИТЕ, която би следвало първа да алармира за опасностите на шистовия газ и да намери лостовете, с които да защити страната си отново  ни баламосва както и в кампанията с ГМО (генно изродените семена).Отново чуваме от нея изтърканите фрази,че нашето законодателство било хармонизирано с европейското и по тази причина нѣмало законов начин да се направи предварителна екологична оценка на околната среда  на етап „проучване” преди добива….нямало такава процедура. Това е абсолютна лъжа,защото точно по сега действащото законодателство чл. 85 от Закон за опазване на околната среда ЗООС  тази оценка е даже ЗАДЪЛЖИТЕЛНА. Според Караджова можело да се направи само по искане на инвеститора.  Едва ли има балама, който да повярва,че инвеститорът Шеврон, който е на ясно от много време какво има в нашите недра и който е осъден за милиарди долари в Еквадор за замърсяване на водите им при добив на шистов газ ще тръгне в Бѫлгария сам да моли за такава екологична оценка  предварително или следВредително. Тя и самата Караджова не си вѣрва,но нали трябва да се оправдае с нещо. Дори да нямаше процедура съвестният министър ги създава или предлага за създаване. Вие какво сте? Министър на околната среда  водите  или министър на вредите и параван на проамериканските корпоративни интереси у нас?!  Няма никаква разлика между добив и проучване за шистов газ, защото технологията и в двата случая е една и сѫща – вкарване в земята на стотици видове вредни химикали, с които се бомбардират земните пластове  за да се разкъсат и освободи газта. Това  предизвиква земетресение от лека степен и замърсява подпочвените води. Химикали забележете са… ФИРМЕНА ТАЙНА. Изобщо всичко вредно, всичко опасно е все фирмени тайни, които добре са защитени от закона и правителството гледа стриктно да не наруши  с цената на здравето на собствения си народ.

Министърът  на икономиката Трайчо Трайков сѫщо предлага  внимателно, но с кураж да се търси шистов газ, което е пълно безумие. Ние имаме друго предложение : Нека всеки подписал този договор и всеки  съгласен с него да си даде собствените задни части за  „проучване и добив на шистов газ”. Можете да се разпореждате само с онова, което лично ви принадлежи уважаеми дами и господа, не и да търгувате чрез замърсяване на  водите, земята и здравето на бѫлгарския народ. Министър Тайчо Трайков говори за евентуално безопасно забогатѣване. Това е невъзможно, когато става дума за шистов газ, защото първо:замърсяване на водите със сигурност и доказано  има и  при проучванията и при добива на шистов газ и второ: единствените богати след подобна дейност ще бъдат американците и  марионетното правителство  изпълнило програмата им.

 Миглена Кунева на предизборната среща в Нови Пазар на въпрос за нейната конкрѣтна позиция по въпроса за шистовия газ ,10 минути „обикаля” въпроса говорейки „по принцип” за вземането на  каквито и да било решения. Започна с безопасността и свърши с работните места и икономическата независимост,които можем да имаме… евентуално. Само,че по въпросите за шистовия газ има една единствена точка и тя е безопасност. Безопасност, която не съществува и това е доказано от добива на шистов газ в други мѣста по света .Тази жена няма ясна позиция по въпроса и едва ли би могла да има,а се е насочила към президентското мѣсто. Навярно точно това й качество да лавира между интересите на всички я е определило като подходяща за този пост. Нали уж сте независим кандидат, тогава кой г-жо Кунева плаща за вашата мащабна кампания? Масоните ли? Боже,пази България!

Зам-министърът на енергетиката  Делян Добрев пък с важен тон заѣвява,че Шеврон били голяма фирма с много нива на иерархия при разглѣждане на договори, но въпреки това „нашите” очакват съвсем скоро този договор да бъде подписан. Разиграва се сценарият, че онези са великите пред които ние се прекланяме и едва ли не трябва да треперим дали ще подпишат договор. Договор  да ни тровят водата и да печелят милиарди.  Изобщо как така се стига до обявяване на търг без допитване до обществото, до парламента, до президентството?! Уж всички са против- Президентът искал референдум, БСП изказват несъгласие, а на практика договорът за концесия е сключен и нито една партия не е поставила предварителното разглеждане в парламента на  този най-жизненоважен въпрос. Вместо това си чешат езиците предизборно. Не е ли това показател за това,че всички са от една порода и са в един лагер. Само по време на избори си преразпределят ролите?! Явно,че кампанията против ГМО  даде да разберат на САЩ, че чрез парламента ни не могат да се наложат винаги и този път решиха да заобиколят и него.

Това е поредната битка на народа срещу свръх-наглите?

            Бѫлгария има една от най-хубавите води в света и не толкова печеленето на много пари, а замърсяването на водата се цели от нашите американски „братя”. Именно това е основната идея и част от „специалното внимание” на САЩ. Миналата година на голяма конференция във Вашингтон ,Обама е заявил по повод  категоричната позиция на Бѫлгария за пълна забрана на генно изродените им семена, че вече ще бѫдем под тяхното специално внимание . Какво точно означава това специално внимание е ясно след като е всеизвестна "грижата им" и механизмът за действие на тази държава спрямо всеки, който дръзне да  противоречи на техните интереси!

4.Защо САЩ не тръгнаха да правят проучване за шистов газ в Австрия, Германия, Щвейцария?  На всички е ясно, че там никой, никога нѣма да разреши да се бомбандират земните недра с химикали и да тровят земята и водата им. Франция скоро забрани подобни проучвания на територията си поради доказаната вреда върху водата и земята

От ясно по-ясно е, че ГЕРБ НЕ защитават интересите ни, а както всички останали правителства преди тях, просто изпълняват чужди програми, които са вредни и  пагубни за развитието и просперитета  на Бѫлгария. Но ГЕРБ се оказа най-силното от всички до сегашни марионетни правителства на САЩ в страната ни  след 1989г. Не оставиха хората да работят и да живеѣт нормално нито ден, а вместо това  се  налага непрекъснато да следят каква поредна свинщина са замислили да внедрят.

5.Нашето богатство и приоритети са :

-духовност

-земедѣлие

-туризъм

Нито едно бѫлгарско правителство след 1989 г не е следвало тези три приоритета. За това няма и достоен кандидат за президент излъчен от партиите, които са управлявали до сега- БСП, СДС, ДПС, НДСВ и ГЕРБ

Така става, защото бѫлгарите вместо да следваме себе си, следваме преходното на другите- османска империя, Съветски съюз, САЩ….

6. САЩ са държава,която не е  в състояние да преценява и управлява правилно процесите в собствената си  държава, камо ли в света. Те просто нѣмат този потенциал. В същото време имат всичките необходими материални лостове, с които да влияѣт върху  това развитие. Тази комбинация  е най-пагубната от всички и е времѣ не само да я прозрем, но и да я спрем.

Не е тайна, че чрез  техните посланици у нас през последните 20 години идват всички заповеди за действие, които са деградиращи, деморализиращи, дестабилизиращи  и обезличаващи като цяло българската държавност  и  които безропотно се изпълняват от „отгледаните”от тях български партии и политици. По време на битката срещу ГМО-генно изродените семѣна посланикът на САЩ Уорлик с лицемерна усмивка заяви „навярно знаете, че от 15 години се храним с ГМО(генно изродена храна) и сме най-здравата нация в света” Само месеци по-късно в друго интервю на въпрос с какво се храни, той отвърна че се храни с мляко от високите части на Рила и пчелен мед от Родопите. Странно защо не яде от американската генно изродена храна, а търси нашите чисти био-храни!

Сега в същия стил води Шеврон, чийто вреди са световно известни и ни уверява пак със същата лицемерна усмивка ,че е безопасно и много печелившо да се добива в Бѫлгария шистов газ.

7. Решение: По повод на шиствия газ има едно единствено нормално  и  категорично решение и то е: 

Пълна забрана на всякакви проучваниѣ и добив на шистов газ  в Бѫлгария. 

Призоваваме Европа и целиѣ свят  да  направят същото с цел запазване на подпочвената водна система, която се е градила от природата милиарди години и е единна за цялата планета

Бѫлгария е и ще бѫде зона на чиста земя и чиста вода

Ние вѣрваме,че изключително силният български дух, оцелял през вековете и дал толкова много на света ще се прояви и сега

Боже,пази Бѫлгария ! 

Фондациѣ „Да отключим сѣбе си”

Блог вълна по темата :

http://bgzemia.blog.bg/politika/2011/09/14/gerb-otnovo-iska-da-ni-prodade-za-30-srebyrnika-i-to-byrzich.819617
http://daimyo.blog.bg/politika/2011/08/12/vnimanie-protest-sreshtu-prouchvaniiata-za-dobiv-na-shistov-.800649
http://mt46.blog.bg/video/2011/08/17/ne-takava-krasota-ne-biva-da-zagine.803483

http://hikari.blog.bg/izkustvo/2011/09/17/zashto-ne-iskam-v-dobrudja-da-se-dobiva-shistov-gaz.821377

http://bizcocho.blog.bg/novini/2011/09/17/kopiran-posting.821409

http://pevetsa.blog.bg/politika/2011/09/16/moiata-bylgariia-e-v-opastnost.820680

http://boristodorov56.blog.bg/politika/2011/09/16/jivota-na-horata-e-po-vajen-ot-boiko-borisov.820913

http://bulgarinut57.blog.bg/history/2011/09/15/da-spasim-prasviatata-zemia-na-dedite-ni.820322

http://virtu.blog.bg/hobi/2011/09/16/bitkata-za-zashtita-na-bylgariia-prodyljava.820841

http://vidirin.blog.bg/biznes/2011/09/17/shistov-gaz-primamlivoto-izkushenie-na-energozavisimite-dyrj.821065

http://hamstera.blog.bg/lichni-dnevnici/2011/09/17/az-syshto-kazvam-quot-ne-quot.821365

http://mikino.blog.bg/lichni-dnevnici/2011/09/17/ne-ne-i-ne.821376

http://samvoin.blog.bg/politika/2011/09/17/jivota-na-horata-e-po-vajen-ot-boiko-borisov.821109

 


 

 





Гласувай:
14


Вълнообразно


1. ferdi - !!!
16.09.2011 17:23
Подкрепям абсолютно всичко - прекрасно е казано! Жадувам с цялото си сърце да видя начело на родината ни един върл българин родолюбец до мозъка на костите си, за когото земята ни и народа ни да са единственото и най-важното при вземането на каквито и да било решения! А не банковите му сметки и тези на рода му до девето коляно.. нагледахме се на продажници.. много много ни писна!!
цитирай
2. bgzemia - Амин
16.09.2011 20:06
така да бъде!
цитирай
3. bgzemia - в интервю с Бойко Борисов споменава ...
16.09.2011 21:14
в интервю с Бойко Борисов споменава какво му харесва в София и представете си небрежно споменава,че му харесвала джамията.......между толкова много български паметници на културата и забележителности той говори за джамията....какво ви говори това на вас???? Първанов пък подкрепя влизането на Турция в ЕС....изобщо по планът Ран-ът ние им трябваме само 3-4 милиона за помощен персонал,трябва им добра инфраструктира с пътища(която вече се изгражда ) но тя не е за нас българите ,а е за новите собственици в България,които изкупуват сега земята чрез поставени лица- евреи,турци и т.н. Българи моля ви събудете се,отидете и гласувайте ,но не за някой който до сега е бил в управлението. Да не влизам в грях с това,което ще напиша сега,но и Алексей Петров е съмнителен,защото до вчера били заедно и си гукали,а после ритнат рипа....вълкът козината си мени ,но нрава си не. Има един цитат от Библията,който е най-точен ориентир "по делата им ще ги познаете" Моля ви гласувайте
Бойко обеща да промени системата за гласуване,но не го направи.Гласовете от Турция нямат място в България.Много обещаваше,а сега му харесвала джамията,едно голямо целуване на з..... на Турция.С министър председателя на Турция си правят срещи за съвместна работа по границата....това е точно американска и турска политика,не е българска братя. Знам,че нямате сили вече,обезверени сте,но какво друго ни остава??? За децата си трябва да мислим и за тяхното бъдеще. Гласувайте по съвест!...единствените,които си позволяват да говорят истината с цел защита на интересите на обикновения българския народ са СКАТ и Канал3...другите просто не смеят,поне така мисля аз....а и Българска Национална Патриотична Телевизия,която за съжаление е само по интернет
цитирай
4. tit - Ние сме една от малкото страни в Европа,
16.09.2011 22:10
чиято вода от "чешмата" е годна за пиене. С малки изключения тук-таме и то след промишлена дейност в тези райони. Тия не се интересуват от хората /българите/. Дойде време, подобно на онова в Англия, дето "овцете изядоха хората". Бедните хора, разбира се.
Дали изборите ще променят нещо?
Трябва по-сериозен отпор, мисля. Загубата /евентуална/ на местните избори няма да свали правителството /ние не сме Франция или Англия/! А и да падне, каква е гаранцията, че няма да го подпише следващото? Трябва гаранция, че няма да има такъв договор и такова "проучване"!
цитирай
5. bgzemia - ами дайте някаква идея какво друго ...
16.09.2011 22:19
ами дайте някаква идея какво друго да се прави ....не може и без да гласуваме,нямаме право да сме пасивни
цитирай
6. bgzemia - ето какво лицемерно отношение към ...
16.09.2011 23:03
ето какво лицемерно отношение към българския народ : http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=10058&sectionid=5&id=0000901
всички са си дружки ,но не в отбора на България. Нона Караджова и Манева в битката с ГИО бяха пощурели ,трепереха от лъжи,ако не беше съгласен с тях ББ и ако го бяха подвели той щеше да им иска оставката....нищо такова,седят си наште на постовете,лапат от българския данъкоплатец пари и се подгряват за следващата свинщина- шистов газ.
цитирай
7. tit - Аз не съм против гласуването, не!:))
16.09.2011 23:40
bgzemia написа:
ами дайте някаква идея какво друго да се прави ....не може и без да гласуваме,нямаме право да сме пасивни

Разгледах и предишния ти постинг, отново. Вчера нямах време да гледам филма...
Повече пропаганда трябва и по-силно движение. За съжаление търгът е минал, разбирам. Нещата все тихомълком става и добиват гласност, когато вече са факт!
Впрочем, искрено се надявам, че няма да намерят газ - ние не сме такъв район, нооо - знае ли човек?
цитирай
8. bgzemia - намерят или ненамерят все тая, г...
17.09.2011 07:35
намерят или ненамерят все тая,гледай филма,водата ше се замърси ако тръгнат да бутат пластовете............пропагандата става с много хора,една птичка пролет не прави,заедно сме силни,така че всеки който мисли и чувства Истината нека се включва...
цитирай
9. pevetsa - ЗАЕДНО МОЖЕМ ДА СПРЕМ ТОВА, ТОВА Е ...
17.09.2011 18:01
ЗАЕДНО МОЖЕМ ДА СПРЕМ ТОВА, ТОВА Е ЗЕМЯТА НА ДЕДИТЕ НИ, НАШАТА ЗЕМЯ, И ЗЕМЯТА НА ДЕЦАТА НИ!
НЕ ЖЕЛАЯ ДА ТРОВЯТ ЗЕМЯТА НИ, НЕ ЖЕЛАЯ ШИСТОВИЯТ АД!
цитирай
10. christos - БЛАГОДАРЯ
19.09.2011 14:32
НЕ СТЕ МЕ РАЗБРАЛИ ЗА КИРИЛИЦАТА.
НА ЕКРАНА СА МИ ИЗЛЕЗЛИ НЯКАКВИ СИМВОЛИ И ПО ПРЕДИШНОТО ВИ СЪОБЩЕНИЕ НЕ МОГА ДА ГО ПРОЧЕТА.

ОТНОСНО СТАТИЯТА.
ТОВА Е ТОЧНО ТАКА. ТАКА МОЖЕ ДА НАДЪХАМЕ АУДИТОРИЯТА СРЕЩУ САЩ. НО ТЯ НЯМА ДА РАЗБЕРЕ ПРИЧИНАТА ЗАЩО ТОВА СЕ ПОЛУЧАВА.
МИСЛЯ, ЧЕ НИЕ НЯМАМЕ НИЩО ПРОТИВ САЩ. ТЕ НАПРАВИХА ПЛАНА МАРШАЛ И ВЪЗСТАНОВИХА ГЕРМАНИЯ.
ПРОСТО ГЕРМАНЦИТЕ СИ ЗНАЯТ РАБОТАТА КАК ДА ИЗПОЛЗВАТ ЕДНИ ПАРИ БЕЗ ДА СЕ ПРОДАДАТ.
НЕКА И НИЕ НАПРАВИМ ТАКА.
НА ПРАКТИКА ВИЕ СПОДЕЛЯТЕ , ЧЕ НАШИЯТ ДОМ СИ Е НАШ ДОМ И НЕ БИВА ЧУЖДИ ХОРА ДА СЕ РАЗПОРЕЖДАТ В НЕГО.
УСПЕХ
БЪЛГАРИЯ Е ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ.
цитирай
11. bgzemia - Не, вие не сте ме разбрали. Не само, ...
19.09.2011 15:10
Не,вие не сте ме разбрали. Не само,че България трябва да е за Българите,но и никакво влияние на САЩ(тяхното правителство) не бива да се допуска,защото всичките им предложения са не за помощ,а за унищожение на българското и българщината.Нямам нищо против единствено обикновените американски граждани,благодарение на които до нас достига информация каква нова чума върлува там и се е запътила за насам. САЩ са държава,която умее да печели пари,нищо повече,а парите не са всичко на тази земя.Как може да се печелят пари до като бавно се убиват хората,животните,растенията,цялата природа?? Това действия за помощ ли му викате или план за унищожение?Хора не се лъжете по парите,аман от ортаци на дявола,които са готови на всичко за пари
цитирай
12. pevetsa - ОБЩОНАЦИОНАЛНО ШЕСТВИЕ И ПРОТЕСТ В СОФИЯ ПРОТИВ ШИСТОВИЯ ГАЗ
19.09.2011 18:34
Протестът е съгласуван със Столична община.

Ще се проведе на 8 ОКТОМВРИ 2011 г., от 13.00 ч., в гр. София.

Денят е събота, и това ще позволи хора от цялата страна да се организират и вземат участие в протеста.
...
Програмата предвижда:

СБОРЕН ПУНКТ – пл. "Александър Невски".

Шествието е с начален час 13.00 ч. и има следния

МАРШРУТ:

пл. “Александър Невски” – ул. “Г.С. Раковски” – Министерски съвет на Република България – Президентство – пл. “Народно събрание”

Предвижда се шествието да приключи пред сградата на Парламента, където от 14.30 до 17.00 ч. ще се проведе протестен митинг.

Отправени са покани към режисьора на филма „Газленд” Джош Фокс, както и към представители на няколко международни организации, които да запознаят участниците в протеста с последиците от добива на шистов газ в държавите, в които технологията на хидравличния разрив вече се прилага.

Протестът е граждански, и съответно не могат да бъдат издигани знамена на политически партии.

Нека се съберем всички заедно, за да изискаме от управляващите да забранят проучванията и добива на шистов газ по метода на хидравличното разбиване на скалите със закон, както това бе сторено във Франция!

Тъй като дотогава има цял месец, нека не спираме с дейността си и протестите по места, а да се възползваме от тях, за да изразяваме мнението си, и да привличаме възможно повече съмишленици, желаещи да участват в Общонационалния митинг-шествие в столицата.

Нека всички заедно да издигнем гласа си срещу тази доказано опасна технология! Да спасим България и нашите деца!

* * *

Ако желаете да помогнете за организирането на протеста, моля, прочетете следния документ:
http://www.facebook.com/groups/237267752976497/doc/245660375470568/

* * *

ГРУПА ВЪВ ФЕЙСБУК С НАД 21 000 участващи в нея българи - от всички краищана страната и чужбина:


"НИЕ СМЕ ПРОТИВ БЪЛГАРСКИЯ ЧЕРНОБИЛ - ДОБИВА НА ШИСТОВ ГАЗ":

https://www.facebook.com/groups/ecobg/



РЕГИОНАЛНИ ГРУПИ:

- София:
https://www.facebook.com/groups/SOFIAvsHydraulicFracturingShaleGasExtraction/

- Варна+Разград: "Чиста България без шистов газ - Варна, Разград": http://www.facebook.com/groups/ecovarna/

- Велико Търново:
https://www.facebook.com/groups/4ista.bg.veliko.tarnovo/

- Пловдив:
http://www.facebook.com/groups/PlovdivEcoBg/

- Силистра:
http://www.facebook.com/groups/nebesenfontan/

- Добрич:
http://www.facebook.com/groups/253971907955813/

- Шумен
https://www.facebook.com/groups/196711253725114/

- Бургас, Сливен, Ямбол:
http://www.facebook.com/groups/ecoburgas/

- Плевен:
http://www.facebook.com/groups/231649176877717/

- Нови пазар:
http://www.facebook.com/groups/186141724784951/

- Стара Загора:
http://www.facebook.com/groups/175553945850052/

- Враца, Монтана, Видин:
https://www.facebook.com/groups/4ista.bg.severozapad/

- Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик:
https://www.facebook.com/groups/4ista.bg.iugozapad/

- Асеновград, Хасково, Кърджали
https://www.facebook.com/groups/256826981017790/

- Русе:
https://www.facebook.com/groups/165730540168684/

цитирай
13. анонимен - spravedlivost?
20.09.2011 01:59
С какво този български народ показа,че е възприел,усвоил и приложил духовното Божествено учение,което му е дадено и с какво право иска справедливост,когато не я е заслужил с нищо.Направо е срам да се употребява думата патриотизъм за нещо,което е изродено и нездраво.Българи наричам само великите хора,които са се жертвали в миналото,жертват се и сега,но аз лично не виждам за кого и за какво.И дай Боже,да не се окаже напразно ! Амин!
цитирай
14. bgzemia - с малко неща е показал това, но този ...
27.09.2011 17:58
с малко неща е показал това,но този който е тръгнал да работи за повдигането на народа си трябва да му е ясно ,че в повечето случаи самия народ го тегли назад ,не напред. В това се е състоял всъщност истинския героизъм на личности като Левски,Ботев,Учителя Беинса Дуно.....те всички ,както и много други са били предадени от собствения си народ и за което предателство този народ продължава да си плаща като във властта застават все предатели....и така ще бъде до като разберем,че всеки от нас е отговорен както за себе си така и за постъпките на тези които избира да застанат на чело на държавата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1515715
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824