Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
20.09.2011 20:23 - Най-голямото качество на Бойко е
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 3150 Коментари: 8 Гласове:
7

Последна промяна: 21.09.2011 11:59


Най-голѣмото качество на Бойко е... 

Най-голямото качество на настоящия премиер е да се излага за щяло и нещяло въпреки явно огромното му старание да се хареса на народа. За съжаление обаче не успява и също за съжаление понякога успява( все още) да заблуждава неграмотните и най-доверчивите . При откриването на новия центѫр на Добрич през цялото време стоя с палци или цели ръце в джобовете като мрачно хвърляше стрелкащи погледи  ту наляво ,ту надясно(като каубой). Думите му след това обясниха начумерената физиономия,а те бяха”абе вии там….не бяхте ли онзи ден при мен …..отделих ви час и половина и ви обясних,че се прави всичко възможно т’ва да не се случи……,но ако продължавате да ме дразните с плакатите накрая ще го подпиша на инат тоя договор”

Изумително!Това беше по повод на шистовия газ и многото лозунги издигнати от десетки граждани на Добрич(не само двама трима,както твърди Бойко). Дали са били същите от посещението при него не може да се каже,но определено наглия тон е подигравка не само с протестиращите,но и с целия български народ. Въпросът с шистовия газ не засяга само общините в които възнамеряват да шетат тези от американската фирма Шеврон,а цялата страна,защото подпочвените води са свързани помежду си и  не признават граници. Тази система градена милиарди години ще  бъде разрушена и замърсена от стотиците токсични химикали при бонбандирането на земните пластове, както това се  случва на всички места където се проучва или добива шистов газ….технологията е една и същи,така,че разлика няма …..а след тях е пустиня.

След ден  в интервю с Борисов го попитаха дали ще се извини за изказването си,а той иронично отвърна „на кого да се извиня?!? На двама,трима души ли?! Те бяха при мен и им обясних,че ако има и най-малката опасност договора няма да бъде подписан” пак го питат за извинение и той отвръща през смях”ами извинявам се,но друг път като ми губят времето поне да знам за к’во го губя” също „…протестиращите бяха само двама трима,а хората на площада бяха хиляди,хиляди след което час и петнайсет минути ми отне да се снимам ,да давам автографи и да радвам хората”  Това беше интервю по ТВ Европа и на следващото пускане кадрите с губеното време бяха орязани .

Представете си само,този човек всеки ден губи часове наред за да реже лентичка след лентичка,да се снима насам-натам за реклама и не се замисля колко ценно време му отнема. В същото време за въпроси като шистовия газ ,които са от национално и европейско значение и то в направление упадък и унищожение на  водата, земята, въздуха,  здравето и поминъка на хората смята отделеното време от час и половина за ЗАГУБЕНО.

Забележете – "ако има дори най-малка опасност" казва той. Опасност има със сигурност, но все още нямаме гаранция,че този дяволски договор няма да бъде подписан. Сега трескаво търсят вариант как да излъжат народа,но ако може без да се дига много шум ….за кой ли път! Сега,два месеца след като са го опапали този договор,той те първа тръгнал да проучва къде как е по света,даже поръчал наПлевнелиев да пита сега при посещението си в Германия ,Меркел как стои там този въпрос. ..изобщо всякаква информация иска да събере човекът....(абе комшу,я питай кат идеш на гости как е у кака Марийка водата) Ей тъй звучат изказванията на бат Бойко.

Шенген не ни иска заради корупция по най-високите ни нива,демек в правителството. Да влезем в Шенген значи да бъдем уста и учи на САЩ там и да изпълняваме техните заръки. Е,как да ни искат при това положение?!

Не плакатите могат да бъдат причина Борисов да подпише.Той просто си търси повод защото му е трудно да удържа под натиска на американския посланик. Уорлик дава съвети за всичко.Може би само за това колко пъти на ден трябва да ходят до нужника нашите политици, ги оставя да си решават сами. Все пак имат някаква свобода да решават нещо…може би

"Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата.”

...и гърди мъжки напред на изпъчат и  за американските „братя” мандата си одобрително  да завършат.

Но ние нѣма да допуснем да замърсят водата ни. Заедно сме силни!

Бѫлгария е и ще бъде  зона на чиста земѣ и чиста вода во веки веков. АМИН!


КРАЯТ на ГЕРБ и ЗАЩО!









Гласувай:
7


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. bgzemia - сега пък обяснява при Вучков, че не ...
20.09.2011 20:38
сега пък обяснява при Вучков ,че той НЕ МОЖЕЛ да каже на фирми които искат да проучват за шистъовия газ "ами не може да проучвате,щото хората може да има някакво опасение",но когато се разберяло какво има той щял да каже на фирмите "кажете как да го убедим този народ ,че е безопасно това?" Значи много правилно предполагаме ,че сега си блъскат главите как да излъжат народа ....ако може без много шум.....
цитирай
2. bgzemia - Боже, Боже, тоя Бойко хич не става за ...
20.09.2011 21:34
Боже,Боже,тоя Бойко хич не става за говорене през хора на живо,той става само за заучени фрази. След като разказа виц на проф.Вучков за неграмотността на полицаите даде да се разбере,че не знае как една държава създава механизми за регулиране на вътрешния пазар с цел защитаване интересите на производителите. За него пазарния механизъм не бивало да се контролира понеже били сме живели вече в тоталитарен режим и сега не можело така....Да се съберяли двама трима производители и да се договорели на колко ще продават. Ами като ни залива от вън некачествена стока на ниска цена как да се договори българската да е по-висока? ....после не знае на колко завършват средно образование(на 16 ли на 17 ли пита) и не можел да забранява нищо за младежта с цел морализиране(ставаше въпрос за чалгата) за да не бил тиранин. Ами няма как да забрани щото Уорлик няма да му даде да забрани,а той сам не може да прецени кое, как и дали да забрани. Нямало било практика да се канят експерти на разните заседания ....хахахаха ... налага се професорът да го посъветва да си създаде такава практика.
цитирай
3. анонимен - ima i drugi neshta
20.09.2011 21:38
napr. kakvo bi stanalo ako g-ja Merkel izvadi stari hartii s dulgove na Rbulgaria ot predi ?1990 g. i kaje- ..."Boiche dai magistralite ta s danak Evropa Magistrali da si platite papaneto...?" ili Moskva sashto razmaha stari papirusi i poiska potovete-Varna dei Burgas?...
цитирай
4. анонимен - аман от папагали
21.09.2011 08:45
Явно пиарите на ББ са решили,че покрай имиджа на проф. Вучков ще се вдигне и рейтинга на ББ,но уви! На фона на еродицията и идеите на професора простотията,неграмотността и некадърността на ББ заблестяха с пълна сила Марионетката в него просто лъсна,защото си личи,че е неспособен да взема каквито и да било решения,няма ясна представа за нещата освен обясненото му от другите към което добавя собственото си донакъдряне в стил "народен"....Как ви се струва подробното обяснение за новите детски градини ,където разясни все едно открива топлата вода,че до като децата били там родителите спокойно можели да работят?? Като ,че ли в другите детски градини,строени преди не може родителите да ходят на работа спокойно......все едно за първи път се строи детска градина в България и той гордо обяснява за какво служи тя. Божееееееееееееее,и това ми било министър-председател!!!
цитирай
5. анонимен - не знам какво ги правят в САЩ, но като ...
21.09.2011 08:55
не знам какво ги правят в САЩ,но като се върнат от там всички политици са като зобмирани.чипове ли им слагат или нещо друго та изпълняват така като безмозъчни каквото им наредят от САЩ. Много е странно това и все по-ясно си личи.Направо дяволска работа. Не вярвам да е само от алчност
цитирай
6. bizcocho - Не одобрявам, че масово го плюят за ...
27.09.2011 16:19
Не одобрявам, че масово го плюят за магистралите! В една Африка да отиде човек, има магистрали. А я водят едва ли не трети свят... А ние в кой сме? С каруци по прахта ли да пътуваме? А за лентите - режел ленти? Ще реже! Това е част от задълженията му! Но не съм сляпа и за изцепките му!
Имам право да гласувам на изборите в Испания. И ще гласувам на кметските. Кметът на града предполагам ще е преизбран. Много направи за града, и да, много лентички отряза, но това тук се гледа - личното присъствие в мероприятията, заедно с адекватните решения.
А на бг изборите за кой да гласувам... честно да ти кажа не знам! :(( Как един не ми влезе в окото!
цитирай
7. bgzemia - ами щото ако влезе ще вземе да ти б...
28.09.2011 23:30
ами щото ако влезе ще вземе да ти боцка след време :-))))))))))))))) продадоха България,как да гласуваш за такива? Ето до като хората протестират против циганския тормоз ,кражби,престъпност те тихичко продадоха Булгартабак,а това беше печелившо предприятие. Продават,раздават,все едно им е лична собственост,после кой ще им търси отговорност?
цитирай
8. bgzemia - поредната изцепка на ББ- от 15 дни ...
29.09.2011 14:04
поредната изцепка на ББ- от 15 дни бил разследвали цар Киро хахахаха,вкараха го в ареста за да го предпазят да не му се стовари някой камък на главата и да се каже,че си вършат работата в същото време ,вече лъжат съвсем нагло и без срам.....битката на народа срещу свръх-наглите продължава. Има циганска престъпност,защото преди това има българска престъпност,прекалено късно циганите ще се освестят,че са ги ползвали и само по върха онези с големите пари ще са се обалжнили.....като дойдат онези ,които сега изкупуват земята с поставени лица,а именно американци,турци,евреи тогава много бързо ще се справят с циганизацията и няма да им пука кой какво ще каже,просто ще си гледат интереса,така както ние би трябвало и за съжаление не правим щото сме прекалено свободолюбиви и толерантни към всички останали.За това ни се качват на главата и онези представители на тази държава,които са си продажници по душа и им допада да вземат милиони чрез предателство вместо чрез почтена работа веднага се намърдват по високите постове. Те ако не са такива никой нямаше да ги лансира,щото парите идват от вън. За да си политик се иска да си продажен,лицемерен,безскрупулен,хладнокръвен крадец с приятно излъчване за да можеш да прикриваш същността си и да прокараш мръсотията на американските поробители....примерно...или турските
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1515735
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824