Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
21.09.2011 18:32 - Новите еничари- слуги на американски и турски кандидат-поробители
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 4501 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 15.10.2011 14:42


 

Равносмѣтка – политика или предателство

Новите еничари - слуги на американски и турски кандидат-поробители

По повечето телевизии се говори само за групичката на марионетките на САЩ- ГЕРБ, БСП, ДПС, СДС и НДСВ. Примерно какви номера са изтеглили за бюлетините си, но не се спомѣнава нищо за ВМРО,НФСБ, както и за останалите. Те просто ги игнорират като вариант и с това го набиват в мозъка на зрителѣ  за да се ориентира към тези,за които УЖ проучваниѣта сочат,че са с най-голяма подкрепа от обществото. А това далеч не е така. Примерно Красимир Каракачанов е много силна личност имаща и знанието и умѣнието да промени хода на историята ни. Той е родолюбец до мозъка на костите си и със сърце на Левски, а Бѫлгария има нужда точно от  непродажни, силни личности, които да отстояват бѫлгарските интереси до край. Този човек идеално се вписва в образа на Министър председател и с такава личност на този пост на всякъде биха ни приемали с уважение и респект.  Президентското мѣсто пък може тотално да смени образа си на безгласна буква, параван и да стане коректив на правителството и  реално действаща сила в полза на народа чрез Ангел Солаков от Национален фронт за спасение на Бѫлгария.. Яне Янев  от Ред Законност Справедливост   уж се разграничи  чрез отказа си да бъде в коалиция с ГЕРБ още в началото на мандата им. Тъй като коалирането на ГЕРБ с Атака беше напълно достатъчно Янев предприе тактиката „скрий се и си чакай момента”, но кой стои зад него и дали този НЯКОЙ  е нещо по-различно от този,който стои зад всички останали?! Отговорът е – НЕ. Всички те са под една шапка, под едно управление, сѫщото онова,което дърпа конците  и на двете партии в САЩ и е докарало хората до състояние на безмозъчно робско консуматорско мислене. Единственото,което правѣт тези партии е да се борят помежду си кой да изпълнява волята на върховната масонска ложа. За това не се случва нищо дори когато борбата изглежда много зла и жестока,защото са си „братя” по друга линия и гарван, гарвану око не вади.Но ако някой извън тайното братство скочи с нападки срещу тях веднага чувате как или офис или кола е взривена.Може да бъде обвинен дори в размирици,т.е.” крадеца вика „дръжте крадеца”” е тактиката на управляващите от 22 години и тези,които са подготвени и си чакат  момента ползвайки вълната на народното недоволство. Най-ярък пример за това е Волен Сидеров,а сега в тази роля влезе Янев и Семов. Жалко,че такъв талантлив и интелигентен бѫлгарин ще бѫде отново просто употребен за кауза далеч различна от благото и просперитета на бѫлгарския народ. Политиците стават все по-нагли и все по-безочливи. Лъжата се ползва просто като „здрасти”.

 Родолюбци, обединете се в името на добруването на народа!

 В момента не ни искат в Шенген , но никой не смее да разчепка темата „защо”до край. Отговорът е заради голямата корупция на правителствено ниво в последните 20 години. Ако ни вземат ще бъдем ушите и очите на САЩ като троянски кон и ще изпълняваме поръченията на САЩ, които имат манията да бъдат хегемони в света ( горките не стават за това,защото за тази роля се иска да си много умен, демократичен и най-вече духовен,не само материално богати).

 Е, как да ни искат в Шенген  при това положение?!

Борисов се намърда в студиото на проф. Вучков, предполагам с надеждата да прихване от неговия имидж,но вместо това на фона на еродираната личност на професора и добрите му идеи за развитието на страната лъсна простотията, неграмотността и незнанието му по много въпроси от изключително важно значениѣ. Оказва се, че той не знае как се създават лостове за защита интересите на бѫлгарските производители, вместо това дрънка врели- некипели….не бил виновен,че бѫлгарските производители продавали евтино стоката си, да се съберяли и да си определяли сами висока цена…..а как това да стане след като са допуснали да влиза от вън евтина некачествена стока  с минимално мито или контрабандно, по-голяма част от която е ГМО (генно изродена храна) и за която не искат да наложат задължително етикет,че съдържа тази отрова? Сигурно не знае и не е виновен,че прекупвачите налагат вид рекет като изкупуват на ниска цена и препродават със дори над 100-200% печалба….било пазарна икономика това.Това,че на производителите на мед е забранено да продадат над определено количество от продукцията си и са задължени да го дадат на прекупвача сигурно и това е пазарна икономика!!!! Сигурно не знае и не е виновен и за това,че най-качествената пшеница на Добруджа още от полетата заминава за складове в Румъния, от където се преразпределя за други мѣста по света ,а за нас се внася далеч по-долно качество пшеница от вън. И за това ли няма механизъм да се оправи….пазарна икономика в която само интереса клати феса си имаме, но и здравето здраво е разклатил на целия бѫлгарски народ.
 ДПС най-вероятно няма да обявят кого подкрепят , а ще го направят по тайно споразумение. Много вероятно да подкрепят ГЕРБ, защото те винаги подкрепят тази партия, която ще действа най-разрушително и унищожително за бѫлгарите , но гласното оповестяване ,че стоят зад ГЕРБ ще възмути народа и за това си траят. Възможно е да обявят гласно ,че застават зад една партия ,а на практика да подкрепят друга. Така хем ще нарушат  имиджа на едната, хем ще вдигнат имиджа на другата и трето ще гласуват реално за нея…с един куршум два заека както казва народът. В медиите се съобщава,че Доган обявил война на Борисов на изборите,лансира се идеята че са противници ,но как да повярваме след като Борисов в едно интервю,когато го питат за красотата на София и  какво му харесва в нея той отвръща с тон все едно е най-естественото нещо на света ,че харесва джамията , прави среща с турския министър за обща работа по границата ,Цветанов пък е нареден до ходжата в НДК на религиозно мюсюлманско събиране ….

Хора не виждате ли,че тези са си продали душите от много време и на САЩ и на Турция? Къде останаха обещанията на Бойко ,че ще спре гласовете от Турция за изборите, че ще прекрати извозването с автобуси на хиляди хора,чийто вот няма място на българските избори?! И двамата с Цветанов говорят за солидарност към мюсюлманите,а къде е солидарността към бѫлгарите????? Няма да се изненадам ако ги видя надупени на килимчетата пред джамията в знак на солидарност към религията на българите-мюсюлмани. Боже,пази България!
Истината е една- никоя партия от до сега вилнелите не бива да е на власт и даже трѣбва да има мораториум върху тях. Плашеща е идеята  за нова конституция,ако се прави от досегашните управляващи, защото кой ще я направи всъщност ???? Те тази не спазват,а нова биха си я скалъпили още по-удобна за тях си, не за народа.

 Алексей Петров говори доста истини,но те са от вече разкритите, не казва нищо ново. Просто иска да яхне недоволството и да спечели с това.Но може ли човек до вчера ял и пил със сегашните управляващи да е срещу тях??? Вълкът козината си мени, нрава не…много мъдра поговорка. Неговия съмишленик Явор Дачков много добре си показва позицията към САЩ с една статия, където обяснява как отишли при американския посланик да го молят за помощ по въпрос с вестникарския бизнес . Едно голямо целуване на *… В статията разбира се са вметнати и посланиците на Израел и Русия , последният колкото за фон, за да не се набива на очи,че правят лансиране  именно  на американските им взаимоотношения. Нищо чудно Алексей Петров  да е заместникът, когото готвят на Бойко.

Какви би трябвало да са мерките против купуването и манипулирането на изборите:

1.Задължителното гласуване е сериозна мярка  против купуването на гласове. Мафиотските партии ще трябва да се бръкнат много дълбоко в джобовете и така ще се намали много влиянието им .

2 Да се забрани създаването на партии на етническа основа каквато  е ДПС, включително да разтури сѫществуващите такива.  Въпреки,че изкараха ДПС,че не е етническа партия, защото имала и членове-българи това не променя целите й,а целите на ДПС  са насочени към турцизация на България ,което  от своя страна е противозаконно.

3 Да се забрани  гласуването на неграмотни бѫлгарски граждани, каквито се явяват по-голяма част от ромското съсловие.

4. Да се забрани да гласуват граждани, които не живеят в страната ни или са граждани на друга държава. Такова е положѣнието с бѫлгарските мюсюлмани, напуснали Бѫлгария от много години ,живѣещи в Турция и определили себе си като турци по националност и следователно техният вот не е градивен за Бѫлгария.

Всички говорят за манипулиране на вота, но никой не предлага въвеждане на задължително гласуване с огромна глоба, както е в Гърция или някои от изброените мерки по-горе. Това е още един показател,че всички са от един отбор и само си чешат езиците предизборно. Плюят се , но не чак до там,че да има ефективни действия….като кокошката дето бягала от петела и си мислила дали не бяга много бързо. По същия начин марионетките на САЩ- всички до сега управляващи партии,   разкриват пред обществото само онова, което вече е известно за да се каже,че са на страната на народа, но не настъпват прекалено силно за да не вземе да им се разтури системката за власт и сигурни доходи .

Жалки са и бѫлгарския народ не заслужава вече това страдание . А може би сме си го заслужили , защото дремем и чакаме все нѣкой от нѣкъде да ни оправи положението, до като ние дори не искаме да гласуваме!?  Вярно,че на повечето им е писнало ,защото когото и да изберат все маскари излизат и вместо да седят за фон на парламентарните мафиоти,  предпочитат да си седят у дома, но това не е решение на проблемите им, защото от това  става все по-зле.

Братя и сестри бѫлгари, моля ви събудете се и  излезте да гласувате с отворено съзнание..

Нека не вървим на където ни тласкат,а да поемем по нов път съзнателно и заедно.

Да спрем марионетното управление на страната ни за благото на децата ни, за благото на нашата мила Родина Бѫлгария

Гласувайте за когото искате, важното е да се изключат от властта новите еничари ,така наречената групичка на марионетките на САЩ и Турция -ГЕРБ, БСП, СДС, ДПС, НДСВ,РЗС,Атака и чакащите в сянка

Бѫдете Бѫлгари, където и да сте

списък на МАСОНИТЕ в България до 2009 г. Ше намерите имената на всички български президенти ,имената на много депутати вкл. на Яне Янев и Доган,както и имената на много от медиите и кандидат-президенти за предстоящата кампания като Миглена Кунева и т.н. и т.н....Лесно ще се досетите кой още се е присъединил за последните 2 години и защо Барозу и Борисов така се тачат

На къде върви Бѫлгария и харесва ли ти този курс??? Излѣз и гласувай за истинските родолюбци








Гласувай:
6


Вълнообразно


1. dedenze - Напълно подкрепям.
21.09.2011 19:39
В много постове съм писал че истината за нас е в пряката демокрация и пълни мажоритарни - безпартийни избори.
цитирай
2. bizcocho - За първи път ми се е изправила косата ...
27.09.2011 16:05
За първи път ми се е изправила косата пред мисълта за кого да гласувам... Не виждам за кого!:(
цитирай
3. bgzemia - важното е да не е за някой от групата ...
27.09.2011 17:49
важното е да не е за някой от групата на марионетките,останалите ако са свестни ще се подкрепят един друг в добрите идеи....стига да стигнат до парламента де,все пак трябва да е някой който има шанс да прескочи бариерата,лошото е че все още има мнооооого слепи или спящи ...като гледам какви луксозни шатри вдига ГЕРБ в кризисно време и в тях все познатите лица на хора, които се движат пакет с онези, които са на власт ми става лошо. срам нямат ни едните ни другите
цитирай
4. bgzemia - Списък на МАСОНИТЕ в България до ...
15.10.2011 12:53
Списък на МАСОНИТЕ в България до 2009г. Лесно ще се досетите кой се е присъединил към настоящия момент и защо Борисов и Барозу така се тачат
http://www.bghelp.co.uk/forums/%CE%E1%F9-%F4%EE%F0%F3%EC/36583-%CC%E0%F1%EE%ED%F1%F2%E2%EE%F2%EE-%EF%EE-%F1%E2%E5%F2%E0-%E8-%F3-%ED%E0%F1.html
Ще намерите имената на българските президенти,на много депутати и кандидат президенти за предстоящите избори ,на много медии.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1515922
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824