Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
27.09.2011 18:08 - Новите еничари- слуги на американски и турски кандидат-поробители
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 9420 Коментари: 21 Гласове:
8

Последна промяна: 05.10.2014 11:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Равносметка – политика или предателство

Новите еничари - слуги на американски и турски кандидат-поробители

По повечето телевизии се говори само за групичката на марионетките на САЩ- ГЕРБ, БСП, ДПС, СДС и НДСВ. Примерно какви номера са изтеглили за бюлетините си, но не се спомѣнава нищо  за останалите. Те просто ги игнорират като вариант и  това го набиват в мозъка на зрителѣ  за да се ориентира към тези,за които УЖ проучваниѣта сочат,че са с най-голяма подкрепа от обществото. А това далеч не е така.   Бѫлгария има нужда  от  непродажни, силни личности, които да отстояват бѫлгарските интереси до край.  Президентското мѣсто трябва тотално да смени образа си на безгласна буква, параван и да стане коректив на правителството и  реално действаща сила в полза на народа чрез истински българин-родолюбец, с нужната компетентност. Яне Янев  от Ред Законност Справедливост   уж се разграничи  чрез отказа си да бъде в коалиция с ГЕРБ още в началото на мандата им. Тъй като коалирането на ГЕРБ с Атака беше напълно достатъчно Янев предприе тактиката „скрий се и си чакай момента”, но кой стои зад него и дали този НЯКОЙ  е нещо по-различно от този,който стои зад всички останали?! Отговорът е – НЕ. Всички те са под една шапка, под едно управление, сѫщото онова,което дърпа конците  и на двете партии в САЩ и е докарало хората до състояние на безмозъчно робско консуматорско мислене. Единственото,което правѣт тези партии е да се борят помежду си кой да изпълнява волята на върховната масонска ложа. За това не се случва нищо дори когато борбата изглежда много зла и жестока,защото са си „братя” по друга линия и гарван, гарвану око не вади.Но ако някой извън тайното братство скочи с нападки срещу тях веднага чувате как или офис или кола е взривена.Може да бъде обвинен дори в размирици,т.е.” крадеца вика „дръжте крадеца”” е тактиката на управляващите от 22 години и тези,които са подготвени и си чакат  момента ползвайки вълната на народното недоволство. В момента в тази роля са Яне Янев и Семов. Жалко,че такъв талантлив и интелигентен бѫлгарин като Семов  ще бѫде отново просто употребен за кауза далеч различна от благото и просперитета на бѫлгарския народ. Политиците стават все по-нагли и все по-безочливи. Лъжата се ползва просто като „здрасти”..

Родолюбци, обединете се в името на добруването на народа!

 В момента не ни искат в Шенген , но никой не смее да разчепка темата „защо”до край. Отговорът е заради голямата корупция на правителствено ниво в последните 20 години. Ако ни вземат ще бъдем ушите и очите на САЩ като троянски кон и ще изпълняваме поръченията на САЩ, които имат манията да бъдат хегемони в света ( горките не стават за това,защото за тази роля се иска да си много умен, демократичен и най-вече духовен,не само материално богати).

 Е, как да ни искат в Шенген  при това положение?!

Борисов се намърда в студиото на проф. Вучков, предполагам с надеждата да прихване от неговия имидж,но вместо това на фона на еродираната личност на професора и добрите му идеи за развитието на страната лъсна простотията, неграмотността и незнанието му по много въпроси от изключително важно значениѣ. Оказва се, че той не знае как се създават лостове за защита интересите на бѫлгарските производители, вместо това дрънка врели- некипели….не бил виновен,че бѫлгарските производители продавали евтино стоката си, да се съберяли и да си определяли сами висока цена…..а как това да стане след като са допуснали да влиза от вън евтина некачествена стока  с минимално мито или контрабандно, по-голяма част от която е ГМО (генно изродена храна) и за която не искат да наложат задължително етикет,че съдържа тази отрова? Сигурно не знае и не е виновен,че прекупвачите налагат вид рекет като изкупуват на ниска цена и препродават със дори над 100-200% печалба….било пазарна икономика това.Това,че на производителите на мед е забранено да продадат над определено количество от продукцията си и са задължени да го дадат на прекупвача сигурно и това е пазарна икономика!!!! Сигурно не знае и не е виновен и за това,че най-качествената пшеница на Добруджа още от полетата заминава за складове в Румъния, от където се преразпределя за други мѣста по света ,а за нас се внася далеч по-долно качество пшеница от вън. И за това ли няма механизъм да се оправи….пазарна икономика в която само интереса клати феса си имаме, но и здравето здраво е разклатил на целия бѫлгарски народ.
 ДПС най-вероятно няма да обявят кого подкрепят , а ще го направят по тайно споразумение. Много вероятно да подкрепят ГЕРБ, защото те винаги подкрепят тази партия, която ще действа най-разрушително и унищожително за бѫлгарите , но гласното оповестяване ,че стоят зад ГЕРБ ще възмути народа и за това си траят. Възможно е да обявят гласно ,че застават зад една партия ,а на практика да подкрепят друга. Така хем ще нарушат  имиджа на едната, хем ще вдигнат имиджа на другата и трето ще гласуват реално за нея…с един куршум два заека както казва народът. В медиите се съобщава,че Доган обявил война на Борисов на изборите,лансира се идеята че са противници ,но как да повярваме след като Борисов в едно интервю,когато го питат за красотата на София и  какво му харесва в нея той отвръща с тон все едно е най-естественото нещо на света ,че харесва джамията , прави среща с турския министър за обща работа по границата ,Цветанов пък е нареден до ходжата в НДК на религиозно мюсюлманско събиране ….

Хора не виждате ли,че тези са си продали душите от много време и на САЩ и на Турция? Къде останаха обещанията на Бойко ,че ще спре гласовете от Турция за изборите, че ще прекрати извозването с автобуси на хиляди хора,чийто вот няма място на българските избори?! И двамата с Цветанов говорят за солидарност към мюсюлманите,а къде е солидарността към бѫлгарите????? Няма да се изненадам ако ги видя надупени на килимчетата пред джамията в знак на солидарност към религията на българите-мюсюлмани. Боже,пази България!
Истината е една- никоя партия от до сега вилнелите не бива да е на власт и даже трѣбва да има мораториум върху тях. Плашеща е идеята  за нова конституция,ако се пражи от досегашните управляващи, защото кой ще я направи всъщност ???? Те тази не спазват,а нова биха си я скалъпили още по-удобна за тях си, не за народа.

 Алексей Петров говори доста истини,но те са от вече разкритите, не казва нищо ново. Просто иска да яхне недоволството и да спечели с това.Но може ли човек до вчера ял и пил със сегашните управляващи да е срещу тях??? Вълкът козината си мени, нрава не…много мъдра поговорка. Неговия съмишленик Явор Дачков много добре си показва позицията към САЩ с една статия, където обяснява как отишли при американския посланик да го молят за помощ по въпрос с вестникарския бизнес . Едно голямо целуване на *… В статията разбира се са вметнати и посланиците на Израел и Русия , последният колкото за фон, за да не се набива на очи,че правят лансиране  именно  на американските им взаимоотношения. Нищо чудно Алексей Петров  да е заместникът, когото готвят на Бойко.

Какви би трябвало да са мерките против купуването и манипулирането на изборите:

1.Задължителното гласуване е сериозна мярка  против купуването на гласове. Мафиотските партии ще трябва да се бръкнат много дълбоко в джобовете и така ще се намали много влиянието им .

2 Да се забрани създаването на партии на етническа основа каквато  е ДПС, включително да разтури сѫществуващите такива.  Въпреки,че изкараха ДПС,че не е етническа партия, защото имала и членове-българи това не променя целите й,а целите на ДПС  са насочени към турцизация на България ,което  от своя страна е противозаконно.

 

3 Да се забрани  гласуването на неграмотни бѫлгарски граждани, каквито се явяват по-голяма част от ромското съсловие.

 

4. Да се забрани да гласуват граждани, които не живеят в страната ни или са граждани на друга държава. Такова е положѣнието с бѫлгарските мюсюлмани, напуснали Бѫлгария от много години ,живѣещи в Турция и определили себе си като турци по националност и следователно техният вот не е градивен за Бѫлгария.

Всички говорят за манипулиране на вота, но никой не предлага въвеждане на задължително гласуване с огромна глоба, както е в Гърция или някои от изброените мерки по-горе. Това е още един показател,че всички са от един отбор и само си чешат езиците предизборно. Плюят се , но не чак до там,че да има ефективни действия….като кокошката дето бягала от петела и си мислила дали не бяга много бързо. По същия начин марионетките на САЩ- всички до сега управляващи партии,   разкриват пред обществото само онова, което вече е известно за да се каже,че са на страната на народа, но не настъпват прекалено силно за да не вземе да им се разтури системката за власт и сигурни доходи .

Жалки са и бѫлгарския народ не заслужава вече това страдание . А може би сме си го заслужили , защото дремем и чакаме все нѣкой от нѣкъде да ни оправи положението, до като ние дори не искаме да гласуваме!?  Вярно,че на повечето им е писнало ,защото когото и да изберат все маскари излизат и вместо да седят за фон на парламентарните мафиоти,  предпочитат да си седят у дома, но това не е решение на проблемите им, защото от това  става все по-зле.

Братя и сестри, моля ви събудете се и  излезте да гласувате с отворено съзнание..

Нека не вървим на където ни тласнат,а да поемем по нов път съзнателно и заедно.

Да спрем марионетното управление на страната ни за благото на децата ни, за благото на нашата мила Родина Бѫлгария

Гласувайте за когото искате, важното е да се изключат от властта новите еничари  на САЩ и Турция -ГЕРБ, БСП, СДС, ДПС и НДСВ

Бѫдете Бѫлгари, където и да сте

още по темата:

1.Пазете се от новите еничари- тук автора не е успял да види само,че това за което говори вече е било българска реалност към момента на писане на материала му

2.КРАЯТ на ГЕРБ и ЗАЩО!

3.ГЕРБ отново иска да ни продаде за 30 сребърника и то бързичко преди голямото им падение на предстоящите избори

4.Най-голямото качество на Бойко е




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bgzemia - Бог да пази България и всички българи
27.09.2011 18:24
тъй като вероятността този материал да бъде блокиран е почти 100%, моля всеки съмишленик и родолюбец да помогне с разпространението му. Ние не сме политици и не сме членове на нито една партия,но обичаме Родината си и милеем за нея.Идеята не е да се гласува за конкретна личност,а да се спасим от досегашните паразити,които отдавна са ни продали за 30 сребърника. Колкото повече гласове има от други партии толкова по-добре,разбира се не от създадените фалшиви партийки ,чиято роля е само да отклоняват гласове,а влезнат ли в парламента веднага подкрепят октопода . Политик,който най-малкото не пази земята , водата и храната на страната си чиста,който не се грижи на първо място за увеличаване раждаемостта сред българските граждани и намаляване на корупцията по високите етажи и престъпността особено сред ромското население няма място в управлението. Ако цар Киро не беше член на ГЕРБ нямаше да си позволи такава наглост,но нали държи гласовете на ББ та е решил,че ще му се размине. Има циганска престъпност ,защото преди това има българска бездържавност. Момчето от Катуница стана жертва в името на целия български народ,защото едва сега народа взе да се пробужда и дано види кой ни управлява вече 22 години и на къде всъщност ни води. Дали новопостроенито пътища не са за някой на когото ние ще бъдем само обслужващ персонал точно както пише в планът Ран-ът
цитирай
2. boristodorov56 - Бог да пази България от българите!
27.09.2011 18:30
Бог да пази България от българите!
цитирай
3. bgzemia - и така може да се каже
27.09.2011 18:48
и така може да се каже
цитирай
4. liliyanaandreeva - Да!
27.09.2011 19:42
България без българи! Конникът без глава ! Корабът "Летящ холандец" !



ЛЕТЯЩИЯТ ХОЛАНДЕЦ


Пясък бял,камъчета бели
редят вълните пласт след пласт
на хоризонта бели каравели –
божествен черно-бял контраст…

Под жупела на слънчевата слава
трепти в небето призрачен мираж;
самотна каравела тихо плава,
останала без капитан и екипаж…
цитирай
5. bgzemia - мда, много тъжно. . . . без Капитани ...
27.09.2011 19:46
мда,много тъжно....без Капитани сме в капана и екипажа се разбягва по целия свят
цитирай
6. liliyanaandreeva - Моето мнение:
27.09.2011 19:49
1 - За купуването на гласове ! Че какво е гласуването? Не се ли продаваме на бъдещите управници срещу по-добро битие, т е продаваме се примерно за по 2 000 евро месечно до следващите избори !
2 - Партия на етническа основа? - не е редно, но вече я има и отменянето и ще има обратен ефект.Ще се зачете като расизъм.
3 - забрана за гласуване на неграмотни? - това ще се зачете като дискриминация - в Африка неграмотните "гласуват" с намастилени палци
цитирай
7. liliyanaandreeva - Моето мнение:
27.09.2011 19:51
аз пропагандирам модел за Нова конституция. Прочетете я - ще ви хареса.
цитирай
8. bgzemia - 1. ако всички българи получаваха по ...
27.09.2011 21:15
1.ако всички българи получаваха по 2 000 евро месечно не е купуване на гласове,а стандарт на живот
2.естествено,че ще ни обвинят в расизъм,но ние знаем,че е манипулация за да стане на тяхната и не сме длъжни да приемем обвиненията
3. тук не сме Африка....друг е въпросът,че се опитват да ни направят африканци
4.прочетохме я и ни хареса,но какво гарантира че ще бъде така,а не по друг начин още по-лош от сегашния?
5.Идеите,които предлагаме може да не са перфектните, но може да се обработят във вариант защитаващ българските интереси,нали сме си в нашата си държава в крайна сметка .
6.за тези реформи се искат истински българи,които да могат да ги прокарат и отстояват до пълна реализация....иначе с толерантност към всички останали и ние наредени на последната дупка на кавала в собствената си държава няма да стане
цитирай
9. lambo - Забрави майкопродавците от АТАКА
27.09.2011 21:19
За 6 години в парламента, Сидер не е внесъл за гласуване НИТО ЕДИН ТЕКСТ,
с който най-после да се спрат социалните помощи и детски на мургавите кърлежи
цитирай
10. bgzemia - не е забравен, как може да се забрави ...
27.09.2011 21:47
не е забравен,как може да се забрави тази чума.просто смятах,че на всички е ясно и коментара е излишен.Те с ГЕРБ са едно цяло ,но в два крачола,единия връздългичък.....скоро обаче ще го скъсим,почнали сме първо с губерките и къде по крачола,къде по дупето бодем .....уж по невнимание :-)))))
в япония не дават повече от едно дете,какво пречи и ние да въведем това с определени малцинства за да си запазим нацията? кой смее да ни обвини в расизъм,когато оцеляването на българите е под въпрос.в същото време да се стимулира бълг. раждаемост....Янев предлага общински фонд за такова стимулиране,но не знам дали на всички места
цитирай
11. bizcocho - За първи път ми се е изправила косата ...
27.09.2011 23:38
За първи път ми се е изправила косата пред мисълта за кого да гласувам... Не виждам за кого!:(

На целия този фон, предизборните им кампании са като подигравка с протестите. Единствено Каракачанов призова за спиране на тази нелепост, но и той...
цитирай
12. анонимен - Броячът ти пак го няма?! Току що ти ...
28.09.2011 01:58
Броячът ти пак го няма?! Току що ти отворих постинга, след като му видях проччитите и не отчете нов. Изчаках да не би да забавя отчитането, но... няма. Стои си на 107.
цитирай
13. bgzemia - да, и други ми се обаждат за същото, ...
28.09.2011 08:47
да,и други ми се обаждат за същото,пускат го на моменти за да не бие много на очи,не знам кой,но е явно защо.Това показва само как се манипулира общественото мнение ,същото правят и чрез медиите и набиват постоянно,че еди кой си бил фаворит....не е вярно. Протестните митинги по улиците на цялата страна говорят че на хората им е писнало от лицемерие и корупция на всички управляващи до сега,а те си строят луксозните шатри и се правят,че всичко е ок. Като щраусите си крият главата от проблема и си мислят,че така и проблема не съществува
цитирай
14. liliyanaandreeva - Моето мнение:
28.09.2011 09:20
Съгласна съм с всички възражения от коментар №6.
И след като те няма да направят така, както ние искаме, то ние трябва да направим това, което те правят в собствените се страни със собствения си народ! А ТЕ си ограждат кварталите на белите , на богатите, на средната класа, на по-чистите, на работниците с мрежи в отделни квартали, а на входовете има полицаи и бариера като на платен паркинг.Това съм го видяла с очите си в Мексико.Така е в цяла Америка. Има го и в Турция.Видях полицаи със шмайзери,които стоят на входовете на панелни многоетажни квартали, в които живеят просто хора с работа и получават някакви доходи.
цитирай
15. bgzemia - "Богатия с парите, умния с ...
28.09.2011 09:45
"Богатия с парите,умния с ума,а бедния с труда" - къде в тази схема на разпределение на влаганите усилия да ги вместим ромите, като нито искат да работят ,нито искат да учат,за парите е ясно какво ги правят. цар Киро е ярък пример. Може ли цял един народ да мъкне на гърба си друг един народ-паразити,които не само,че не помагат да изплуваме на повърхността, но и с всички сили гледат да ни удавят. Ние имаме право да си защитим интересите в собствената си държава и не сме длъжни да поддържаме паразити. При една гангрена болното се орязва за да се спаси целия организъм.Значи какво се получава- някой седи и ни пие кръвта,а ние не смеем да го махнем от себе си,да за да не ни обвинят в расизъм или нечовечност примерно. И кой натиска за тази политика?- пак "братята" американци и протурските партии. И не е ли ясно защо?- защото целта е българския народ да бъде заличен,да стане малцинство. Тогава ще дойдат онези с парите по нашите земи и много,много бързо ще се справят с ромите без да се интересуват кой в какво би ги обвинил. А българите ще си скитат немили недраги по целия свят без земя и без държава. Това ли искаме????Не,не мисля,че го искаме. Но искаме някой друг да се пребори вместо нас,а после всички на масата заедно да се почерпим за добре свършената работа. Както са пълни улиците сега така трябва да бъде за всяка несправедливост ,която се извършва от управляващите- и за ГМО(генно изродените храни) с които искат да ни тровят,и за шистовия газ и за корупцията. Искаме референдумна държавност както е в Швейцария.Там и за кравите вземат решение с референдум,а с нашата земя се разпореждат като я тровят или продават без да ни питат ,сякаш им е лична бащиния. Земята се изкупува чрез поставени лица- милиони декари се продадоха на турци,евреи,американци и какви ли още не,а нашите деца с висше образование мият чинии и гледат баби по далечни страни:-( тъжно е....болно е това ,което допускаме заради наивността ни и безразличието ни.
цитирай
16. bgzemia - незабавно трябва да бъдат прекр...
28.09.2011 09:55
незабавно трябва да бъдат прекратени детските добавки за повече от едно дете в ромско семейство,освен ако родителите са със най-малко средно образование.в същото време да се даде по една средна заплата на всяко българско семейство в което има повече от 1 дете и родителите са също с поне средно образование ,за висше образование и повече деца съответно повече пари. Незабавно прекратяване на гласуването на турски граждани в България,живеещи от години в Турция и определили себе си като турци. Спиране на турските новини по националната телевизия,защото в България говоренето на български е задължително и на практика никой няма нужда от турски. Ако иска турски новини да си купи сателит или да ходи да живее в държавата ,която е определил като своя "майка" Живеещите българи в Германия не им пускат новини на български по националния ефир,нито пък турски новини,въпреки многото турци там. Много е странно това,че някой определят турския език като свой майчин език,след като нито една жена не е минала границата по време на турското поробване. Всички са родени от българки
цитирай
17. asthfghl - ...
28.09.2011 11:36
Здрасти. Само да отбележа... Като ще използваш стария български правопис, поне да го правеше в неговата цялост, вместо да разхвърляш по някоя ятова гласна или носовка тук-там из текста, та да изглежда "по-патриотично" ;)
цитирай
18. asthfghl - ...
28.09.2011 11:56
Сред всичкото това всеобщо викане в последните дни, някак незабелязано мина сделката за Булгартабак. Колко удобно. А последствията от нея има тепърва да се усетят.
цитирай
19. bgzemia - не може да се ползва в цялостен вид ят ...
28.09.2011 15:47
не може да се ползва в цялостен вид ят и голям юс защото не ми е известен,ползвам ги в знак на уважение към това,което ни е дадено от небето,а не да изглежда патриотично. За Булгартабак бяхме отворили темата да се преразгледа сделката,но кой се вдигна на протест?Никой. Ако имаш някакво предложение градивно пиши."Кусурите" в писането са неуместни ,особено ако не са прочетени предишни постинги ,където е предупредено,че не се ползва по правилата ,както е редно и особено в момент като този дето всичко в държавата вони от корупция ти си намерил какво да коригираш.....а ти какво направи да НЕ мине сделката с Булгартабак?????
цитирай
20. bgzemia - как мислите, защо в НС не се съгла...
28.09.2011 18:31
как мислите ,защо в НС не се съгласиха на едноминутно мълчание в памет на Ангел от Катуница??? и то ГЕРБ,БСП и ДПС
цитирай
21. bgzemia - поредната изцепка на ББ- от 15 дни ...
29.09.2011 14:05
поредната изцепка на ББ- от 15 дни бил разследвали цар Киро хахахаха,вкараха го в ареста за да го предпазят да не му се стовари някой камък на главата и да се каже,че си вършат работата в същото време ,вече лъжат съвсем нагло и без срам.....битката на народа срещу свръх-наглите продължава. Има циганска престъпност,защото преди това има българска престъпност,прекалено късно циганите ще се освестят,че са ги ползвали и само по върха онези с големите пари ще са се обалжнили.....като дойдат онези ,които сега изкупуват земята с поставени лица,а именно американци,турци,евреи тогава много бързо ще се справят с циганизацията и няма да им пука кой какво ще каже,просто ще си гледат интереса,така както ние би трябвало и за съжаление не правим щото сме прекалено свободолюбиви и толерантни към всички останали.За това ни се качват на главата и онези представители на тази държава,които са си продажници по душа и им допада да вземат милиони чрез предателство вместо чрез почтена работа веднага се намърдват по високите постове. Те ако не са такива никой нямаше да ги лансира,щото парите идват от вън. За да си политик се иска да си продажен,лицемерен,безскрупулен,хладнокръвен крадец с приятно излъчване за да можеш да прикриваш същността си и да прокараш мръсотията на американските поробители....примерно...или турските
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1515747
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824