Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
05.10.2011 20:27 - Бойко не пропусна да сгафи и пред Дилма Русеф
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 1642 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 05.10.2011 23:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Бойко не пропусна да сгафи и  пред Дилма Русѣф

Невероятно посрещане, цари красота и се чувства обичта на хората…нещо,което от много време не бе видяно и усетено при посещение на някой чужд държавен глава у нас. И кой би могъл да си представи,че дори това посрещане няма да бъде помрачено от сянката на САЩ! Наш Бойко вместо да намери с какво друго да се похвали или да зарадва тази велика бѫлгарка с очевадна гордост заяви,че Хилъри Клинтън му казала „:завиждам ти, че имаш такъв приятел в лицето на Дилма Русеф”  Егати тъпанарската история. Дилма  не удостои тази реплика дори с жест или мимика. След толкова много битки  със САЩ от страна на Бразилия ,след толкова много усилия да отстранят американското вредно влияние, впито като пиявица в тях, да дойде в Родината на своя баща и да бъде посрещната с  напомняне за най-големия враг за всички времена на поверената й за управление страна….как ви се струва това??? А наш Бойко цъфти и се хили,мисли си ,че прави много дипломатично сближаване на страните по този начин. Навярно чака потупване по рамото от Уорлик. Ето какво казва Лула да Силва,предшественикът на Дилма Русѣф, един истински родолюбец, извел страната от тежката криза само за 8 години “Проблемът е, че никое правителство на САЩ не приема сериозно отношенията с другите нации. Страната е много голяма, затова е свикнала да избутва тези отношения на трети план; за тях това са задължения на помощник-държавния секретар и на помощника на този помощник. Критиците ни смятат, че сме длъжни да започваме деня си, като искаме от САЩ разрешение да кихнем, а от Европа - да се изкашляме, но няма да правим това”. Този човек няма висше образование,но дълбоко вкорененото родолюбие в сърцето и душата му го водят по правилния път, а той е дистанциране и разграничаване от непочтената, порочна, завоевателна  политика  на САЩ.

Дилма Русѣф  продължава същият този курс на независимост  и пътя на развитие и просперитет на страната й. Убедени сме ,че няма да се отклони и ще изведе Бразилия на водеща световна позиция. Дилма Русѣф  заслужава дълбок поклон и уважение, защото е истинска българка ,а истинските бѫлгари защитават своя род и родина, където и да се намират по света.  Бразилия има щастието да има за свой президент тази личност. Бѫлгария има щастието да я познава и дай Боже да си сътрудничим в добри и за двете страни посоки.

Бойко би следвало да се запознае с подробностите около живота и битките на Дилма и Бразилия преди да я посрещне. Ако не той,то неговия екип трябваше да го осведомят. Имат хиляди хора,които вардят за имиджа му,трият дори коментари в интернет,които не им се нравят, а важни неща като тези не знаят и не съобразяват.

 Нашите политици могат само да се учат на родолюбие и управление от тази велика бѫлгарка. Осъзнала колко е важно да е независима и след многогодишна борба, Бразилия получи своето Божествено благословение.

Шокова терапия за българина цели 22 години, що е то?

НАРОДЪТ иска ОСТАВКА за Цветанов и ГЕРБ




Гласувай:
8



1. georgi48 - БОЙКО Е ПРОДУКТ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ.
06.10.2011 14:31
КАКЪВ ГАФ, КАКВИ ДВА ЛЕВА? ТОВА ПОЖАРНИКАРЧЕ/ПОМПИЕР НА ФРЕНСКИ/ Е ИЗБРАНО ОТ ЦЕЛОКУПНИЯ ВИДИОТЕН БЪЛГАРСКИ НАРОД. ДАНО ПРАВИ И ПО ГОЛЕМИ ГАФОВЕ ,ТА НЯКОЙ ДА ГО ЗАБЕЛЕЖИ.
ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ. НА ВАС КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА НАПУСНЕТЕ СЦЕНАТА. АЗ СЕ КЕФЯ НА ОБЩОБЪЛГАРСКАТА ПРОСТОТИЯ.
ПО РАНО ИМАШЕ ЛУСТРО ЧРЕЗ НАСИЛСТВЕННО ОБРАЗОВАНИЕ И ВЪЗПИТАНИЕ
МНОГО НЕГРАМОТНИ ДИПЛОМИРАНИ ПРОСТАЦИ ВЗЕМАХА РЕШЕНИЕ. ДОЙДЕ КРАЯ НА ТЯХНОТО ЦАРСТВО. СЕГА ВСЕ ОЩЕ КОМАНДВАТ ПРОСТАЦИТЕ НО ИДВА ТЕХНИЯ СВЪРШЕК.
цитирай
2. bgzemia - ми ние на това му викаме гафове, но не ...
06.10.2011 14:56
ми ние на това му викаме гафове,но не противоречи на това,че са плод на простотия....че си го заслужаваме- така е,но кой ти е предполагал,че е възможно дори да има такива деградирали личности....или може би те още не са достигнали определено еволюционно ниво...не може да предположиш,че ги има,а как да предположиш,че точно такива ще избереш за управници.....народът сега си отваря очите за много неща първо принципно ,че съществуват и второ,че това е неговата реалност в която той може да промени нещо.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1516026
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824