Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
05.10.2011 09:47 - Шокова терапия за българина цели 22 години, що е то?
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 1475 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 05.10.2011 10:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Шокова терапия за бѫлгарина цели 22 години,що е то?
ДПС плащали 120 лв за глас на места,където имат кандидат кметове и листи за съветници
Помислете от къде идват толкова много пари за един глас. Дали са от парите отпуснати за кампанията или от Турция....А какво ще кажете за това,че предизборната кампания (излъчено по канал 3) беше открита с разтреперания от умиление глас на водещата с думите "...откривам предизборната кампания 2011г.....благодарение на фондация "америка за Бѫлгария..."...или пък ,че след името ГЕРБ пише "партия" на английски!!!!! Изобщо българина е толерантен до простотия ми се струва.....то бива, бива, ама чак пък толкова да не си знаем интереса...... Кой мислите позволи партии като ДПС да се пръкнат???Ами БСП- който не знае,вече да знае.... Какви права и свободи,след като освен целта да нарушават нашите права друго нямат. Надъхват си така наречените "техни хора" с глупости срещу бѫлгарското общество,ползват циганите само по избори,точно като кърпичка за еднократна употреба и ми говорят за права и свободи….Изобщо голямата им вѣра се заключва в това да не спазват Божествените закони...поведението им показва не голяма вѣра, а безверие,защото истински вѣрващия човек никога не нарушава правата на останалите ....особено ако се е нагнездил в държава ,която не смята за своя "майка".....Ами имайте уважение,че ви е дала място да се препитавате ,възможност за образование и професия ,вместо да ви натири там където вие сами сте отредили ,че е вашата майка. Липсата на благодарност също е част от едно безвѣрие... който е истински вѣрващ ще влезе в тихата стая на своята душа и там ще се моли, няма да се гъзи по тротоарите и да оглася цели квартали с викове,които знае много добре,че дразнят хората....как така вѣрата ти ще смущава останалите,що за вѣра е това!!!….Това парадиране на вѣра ,а не самата вѣра дразни бѫлгарското общество,защото не е израз на дълбокото душевно търсене на Бога,а просто средство да настъпват все повече и повече и да турцизират една чужда държава, дала им хляб ,препитание и образование за тях и децата им....Не вяра ,а нахалство е това,наглост до безочие ....И пред всичкото това нашите политици мълчат като оакани бебета,защото чакат някой друг глас да им кихнат, някоя друга парица.....жалки са,много.....но нито те,нито тукашните граждани определящи себе си като турци или цигани ще разберат...То за да разберат такова нещо се иска съдържание на горния етаж....Колкото могат да разберат маймуните в Индия ,че не е хубаво да се краде, толкова и те ще разберат!!!
В заключение излиза,че изборите в България са игра на мафиотско наддаване на пари и управниците ни се определя от неграмотните продажни роми и тези,които са определили себе си като турци или българи мохамедани и служат на интересите на чужда държава. С други думи съдбата на България се определя все от хората, които разграждат страната ни отгоре и отдолу.със съвсем ясното съзнание какво правят. В първите години на демокрацията се говореше за шокова терапия.Е,вече 22 години сме в шок и стана ясно какъв вид шок са имали в предвид.
Един много важен въпрос виси в пространството и той е : КЕДЕ Е ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ??? И там ли американците пуснаха своите пипала??? Защо 22 години се насажда мисленето,че държавна сигурност е нещо мръсно и едва ли не е престъпление да си сътрудник или да даваш информация на единствената служба,която се грижеше за сигурността на Бѫлгария. Всѣка силна държава има силна служба по държавна сигурност и това е една от причините да е силна. Не е лошо президентът да е бивш служител на ДС,лошото е когато  прокарва имперските амбиции и корпоративни интереси на чужди държави вместо да се грижи за благуването на бѫлгарския  народ.
(мнение взето от фейсбук)




Гласувай:
1



1. анонимен - ДС
11.10.2011 09:41
Че то и сега е пълно с агенти на бившата ДС в управлението на ГЕРБ.Няма как да знаеш предварително дали един агент на бившата ДС ще работи за България ако стане държавник,или няма да работи.Обаче трябва да се има предвид,че те са служили на БКП,а не на България.И затова по принцип не се чувстват лоялни на държавата.С две думи - необходима е лустрация.А не поемане на излишен риск.
цитирай
2. bgzemia - да, лустрация, кастрация на всички ...
16.10.2011 17:44
да,лустрация, кастрация на всички управляващи партии в последните 22 години. ДС не си върши работата така,че да има правото да се нарича ДС нито новото им име ДАНС...американска простотия ....каква е тази агенция и защо трябваше да се променя името? ДАНС звучи като дасинг или като някаква там агенция от многото...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1515686
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824