Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
15.10.2011 14:46 - Новите еничари- слуги на американски и турски кандидат-поробители
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 2739 Коментари: 6 Гласове:
6

Последна промяна: 10.07.2012 12:19


Равносмѣтка – политика или предателство

Новите еничари - слуги на американски и турски кандидат-поробители

НАРОДЪТ срещу СВРЪХ-НАГЛИТЕ  

Битката за защита на Бѫлгария продължава

Част шеста

(тази публикация има съществени допълнения от първоначалния си вариант)

По повечето телевизии се говори само за групичката на марионетките на САЩ- ГЕРБ, БСП, ДПС, СДС и НДСВ. Примерно какви номера са изтеглили за бюлетините си, но не се спомѣнава нищо за ВМРО,Национален Фронт за Спасениѣ на Бѫлгария, както и за останалите. Те просто ги игнорират като вариант и с това го набиват в мозъка на зрителѣ  за да се ориентира към тези,за които УЖ проучваниѣта сочат,че са с най-голяма подкрепа от обществото. А това далеч не е така. Примерно Красимир Каракачанов е много силна личност имаща и знанието и умѣнието да промени хода на историята ни. Той е родолюбец до мозъка на костите си и със сърце на Левски, а Бѫлгария има нужда точно от  непродажни, силни личности, които да отстояват бѫлгарските интереси до край. Този човек идеално се вписва в образа на Министър председател и с такава личност на този пост на всякъде биха ни приемали с уважение и респект.  Президентското мѣсто пък може тотално да смени образа си на безгласна буква, параван и да стане коректив на правителството и  реално действаща сила в полза на народа чрез Ангел Солаков от Национален фронт за спасение на Бѫлгария.. Яне Янев  от Ред Законност Справедливост   уж се разграничи  чрез отказа си да бъде в коалиция с ГЕРБ още в началото на мандата им. Тъй като коалирането на ГЕРБ с Атака беше напълно достатъчно Янев предприе тактиката „скрий се и си чакай момента”, но кой стои зад него и дали този НЯКОЙ  е нещо по-различно от този,който стои зад всички останали?! Отговорът е – НЕ. Всички те са под една шапка, под едно управление на един и същ кукловод,онзи който дърпа конците  и на двете партии в САЩ и е докарало хората до състояние на безмозъчно робско консуматорско мислене. Единственото,което правѣт тези партии е да се борят помежду си кой да изпълнява волята на върховната масонска ложа. За това не се случва нищо дори когато борбата изглежда много зла и жестока,защото са си „братя” по друга линия и гарван, гарвану око не вади.Но ако някой извън тайното братство скочи с нападки срещу тях веднага чувате как или офис или кола е взривена.Може да бъде обвинен дори в размирици,т.е.” крадеца вика „дръжте крадеца”” е тактиката на управляващите от 22 години и тези,които са подготвени и си чакат  момента ползвайки вълната на народното недоволство. Жалко,че такъв талантлив и интелигентен бѫлгарин като Семов ще бѫде  просто употребен за кауза далеч различна от благото и просперитета на бѫлгарския народ. Политиците стават все по-нагли и все по-безочливи. Лъжата се ползва просто като „здрасти”.

 Родолюбци, обединете се в името на добруването на бѫлгарския народ и просперитета на Бѫлгария!

 В момента не ни искат в Шенген , но никой не смее да разчепка темата „защо”до край. Отговорът е заради голямата корупция на правителствено ниво в последните 20 години. Ако ни вземат ще бъдем ушите и очите на САЩ като троянски кон и ще изпълняваме поръченията на САЩ, които имат манията да бъдат хегемони в света ( горките не стават за това,защото за тази роля се иска да си много умен, демократичен и най-вече духовен,не само материално богати).

 Е, как да ни искат в Шенген  при това положение?!

Борисов се намърда в студиото на проф. Вучков с надеждата да прихване от неговия имидж,но вместо това на фона на еродираната личност на професора и добрите му идеи за развитието на страната лъсна простотията, неграмотността и незнанието му по много въпроси от изключително важно значениѣ. Оказва се, че той не знае как се създават лостове за защита интересите на бѫлгарските производители, вместо това дрънка врели- некипели….не бил виновен,че бѫлгарските производители продавали евтино стоката си, да се съберяли и да си определяли сами висока цена…..а как това да стане след като са допуснали да влиза от вън евтина некачествена стока  с минимално мито или контрабандно, по-голяма част от която е ГМО (генно изродена храна) и за която не искат да наложат задължително етикет,че съдържа тази отрова? Сигурно не знае и не е виновен,че прекупвачите налагат вид рекет като изкупуват на ниска цена и препродават със дори над 100-200% печалба….било пазарна икономика това.Това,че на производителите на мед е забранено да продадат над определено количество от продукцията си и са задължени да го дадат на прекупвача сигурно и това е пазарна икономика!!!! Сигурно не знае и не е виновен и за това,че най-качествената пшеница на Добруджа още от полетата заминава за складове в Румъния, от където се преразпределя за други мѣста по света ,а за нас се внася далеч по-долно качество пшеница от вън. И за това ли няма механизъм да се оправи….пазарна икономика в която само интереса клати феса си имаме, но и здравето здраво е разклатил на целия бѫлгарски народ.
 ДПС най-вероятно няма да обявят кого подкрепят , а ще го направят по тайно споразумение. Много вероятно да подкрепят ГЕРБ, защото те винаги подкрепят тази партия, която ще действа най-разрушително и унищожително за бѫлгарите , но гласното оповестяване ,че стоят зад ГЕРБ ще възмути народа и за това си траят. Възможно е да обявят гласно ,че застават зад една партия ,а на практика да подкрепят друга. Така хем ще нарушат  имиджа на едната, хем ще вдигнат имиджа на другата и трето ще гласуват реално за нея…с един куршум два заека както казва народът. В медиите се съобщава,че Доган обявил война на Борисов на изборите,лансира се идеята че са противници ,но как да повярваме след като Борисов в едно интервю,когато го питат за красотата на София и  какво му харесва в нея той отвръща с тон все едно е най-естественото нещо на света ,че харесва джамията , прави среща с турския министър за обща работа по границата ,Цветанов пък е нареден до ходжата в НДК на религиозно мюсюлманско събиране ….

Хора не виждате ли,че тези са си продали душите от много време и на САЩ и на Турция? Къде останаха обещанията на Бойко ,че ще спре гласовете от Турция за изборите, че ще прекрати извозването с автобуси на хиляди хора,чийто вот няма място на българските избори?! И двамата с Цветанов говорят за солидарност към мюсюлманите,а къде е солидарността към бѫлгарите????? Няма да е изненада вече. ако ги видим надупени на килимчетата пред джамията в знак на солидарност към религията на българите-мюсюлмани. Боже,пази България от такива управници!
Истината е една- никоя партия от до сега вилнелите не бива да е на власт и даже трѣбва да има мораториум върху тях. Плашеща е идеята  за нова конституция,ако се прави от досегашните управляващи, защото кой ще я направи всъщност ???? Те тази не спазват,а нова биха си я скалъпили още по-удобна за тях си, не за Бѫлгария.

 Алексей Петров говори доста истини,но те са от вече разкритите, не казва нищо ново. Просто иска да яхне недоволството и да спечели с това.Но може ли човек до вчера ял и пил със сегашните управляващи да е срещу тях??? Вълкът козината си мени, нрава не…много мъдра поговорка. Неговия съмишленик Явор Дачков много добре си показва позицията към САЩ с една статия, където обяснява как отишли при американския посланик да го молят за помощ по въпрос с вестникарския бизнес . Едно голямо целуване на *… В статията разбира се са вметнати и посланиците на Израел и Русия , последният колкото за фон, за да не се набива на очи,че правят лансиране  именно  на американските им взаимоотношения. Нищо чудно Алексей Петров  да е заместникът, когото готвят на Бойко.

Какви би трябвало да са мерките против купуването и манипулирането на изборите:

1.Задължителното гласуване е сериозна мярка  против купуването на гласове. Мафиотските партии ще трябва да се бръкнат много дълбоко в джобовете и така ще се намали много влиянието им .

2 Да се забрани създаването на партии на етническа основа каквато  е ДПС, включително да разтури сѫществуващите такива.  Въпреки,че изкараха ДПС,че не е етническа партия, защото имала и членове-българи това не променя целите й,а целите на ДПС  са насочени към турцизация на България ,което  от своя страна е противозаконно.

3 Да се забрани  гласуването на неграмотни бѫлгарски граждани, каквито се явяват по-голяма част от ромското съсловие.

4. Да се забрани да гласуват граждани, които не живеят в страната ни или са граждани на друга държава. Такова е положѣнието с бѫлгарските мюсюлмани, напуснали Бѫлгария от много години ,живѣещи в Турция и определили себе си като турци по националност и следователно техният вот не е градивен за Бѫлгария.

5.Създаване на механизѫм, който не позволява фалшифицирането на резултатите в секциите по мѣста и в централната избирателна комисия.

6.Отпадане на двойното гражданство  за държави извън рамките на ЕС.

7.Мораториум върху партиите управлявали през последните 22 години.

Всички говорят за манипулиране на вота, но никой не предлага въвеждане на задължително гласуване с огромна глоба, както е в Гърция или някои от изброените мерки по-горе. Това е още един показател,че всички са от един отбор и само си чешат езиците предизборно. Плюят се , но не чак до там,че да има ефективни действия….като кокошката дето бягала от петела и си мислила дали не бяга много бързо. По същия начин марионетките на САЩ- всички до сега управляващи партии,   разкриват пред обществото само онова, което вече е известно за да се каже,че са на страната на народа и Бѫлгария, но не настъпват прекалено силно за да не вземе да им се разтури системката за власт и сигурни доходи .

Жалки са и бѫлгарския народ не заслужава вече това страдание . А може би сме си го заслужили , защото дремем и чакаме все нѣкой от нѣкъде да ни оправи положението, до като ние дори не искаме да гласуваме!?  Вярно,че на повечето им е писнало ,защото когото и да изберат все маскари излизат и вместо да седят за фон на парламентарните мафиоти,  предпочитат да си седят у дома, но това не е решение на проблемите им, защото от това  става все по-зле.

Братя и сестри бѫлгари, моля ви събудете се и  излезте да гласувате с отворено съзнание..

Нека не вървим на където ни тласкат,а да поемем по нов път съзнателно и заедно.

Да спрем марионетното управление на страната ни за благото на децата ни, за благото на нашата мила Родина Бѫлгария

Гласувайте за когото искате, важното е да се изключат от властта новите еничари ,така наречената групичка на марионетките на САЩ и Турция -ГЕРБ, БСП, СДС, ДПС, НДСВ,РЗС, и чакащите в сянка

Бѫдете Бѫлгари, където и да сте

Фондация "Да отключим сѣбе си"
 

списък на МАСОНИТЕ в България до 2009 г. Ше намерите имената на всички български президенти ,имената на много депутати вкл. на Яне Янев и Доган,както и имената на много от медиите и кандидат-президенти за предстоящата кампания като Миглена Кунева и т.н. и т.н....Лесно ще се досетите кой още се е присъединил за последните 2 години и защо Барозу и Борисов така се тачат

На къде върви Бѫлгария и харесва ли ти този курс???
Излѣз и гласувай за истинските родолюбци







Гласувай:
6



1. germantiger - ...
16.10.2011 15:15
В България винаги е имало не марионетки, а подлоги и слуги на Русия и СССР!

Пропуснал сте ги?!

За другото сте мисля прав.
цитирай
2. bgzemia - така е, но от 22 год. сме преструк...
16.10.2011 16:21
така е,но от 22 год. сме преструктурирани в друго направление,което не само е вредно,но и пагубно за България. Нямаме повече лимит да следваме чужди интереси,време е да следваме себе си.
цитирай
3. bgzemia - хехе, пак спряха броячите. . . колко ...
16.10.2011 19:43
хехе,пак спряха броячите ... колко са жалки
проблемът на българите е,че или са продажни или са страхливи, не искат да си кажат мнението да не би да пострадат,не искат да мислят,щото имало кой отгоре да мисли,а искат да живеят добре,но някой да им го направи това добре,а те само да се наместят на масата
цитирай
4. bgzemia - пускат, спират, пускат спират. . . . ...
17.10.2011 14:46
пускат,спират,пускат спират....нямате ли си друга работа освен да се занимавате с нашите броячи???
цитирай
5. анонимен - :))))))))))))))))))))
15.05.2012 18:53
Да, наистина са жалки. След като скриха цял сайт за снимки URL.bg, защото там се появиха неудобни снимки. Например, ТанНакРа, които са в посочения с червено от вас по-горе, списък за масонските ложи. Някой беше качил снимка от списание "Тамплиер", не си спомням кой брой, в който като поддръжници на едно събитие с деца, ученици от 120 училище в София, се мъдреха ТанНакРа , Доколкото си спомням, качената снимка със статията беше, как масоните привличат деца в "Клуб "Млад рицар" . Хахаха. Да, бе ! Ела, че ми требаш да ти промия мозъка отсега, мило българско овненце. Много жалко. Запомних училището - 120 -то, в София.
цитирай
6. анонимен - до анонимен номер 5
19.05.2012 11:40
Доно грешката да е случайна, защото училището е 20 ОУ "Тодор Минко", гр. София, а датата - 28.05.2011 г. , на която са приети 5 деца в клуб "Млад рицар", от някаква си "национална програма "Млад рицар"!!! Че ние нямаме държавна стратегия за образование, култура ......, но за глупости, са измислили. Хубавото е, че си копирам любопитни неща от нета и си ги запазвам:). Ето че понякога трябват, когато вече са изчезнали от полезрението. И още нещо любопитно. В статията пише, че на събитието са присъствали народни представители от 41-вото народно събрание, както и,забележете, от Синдиката на българските учители, от МОМН, от вестник "Учителско дело". Тцтцтцтцтцттц! Българио, Българио, на чии интереси продължаваш да се кланяш! Ако имах дете в това училище, щях да потърся отговорност първо на директорката, откъде накъде ще се промиват така мозъците на българските деца. За какви рицари става въпрос изобщо по българските земи. Как не ги е срам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Нека да направят Национална програма за утвърждаване на Национално Българско Достойнство, на базата на действителни хилядолетни исторически събития, а не на базата на лъжи. Идиоти!!!!!!!!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1515934
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824