Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
17.10.2011 14:47 - Овчи грип броди из България цели 22 години - част втора
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 1075 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 19.10.2011 12:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Овчи грип броди из Бѫлгария цели 22 години –  част втора

Откриха втори завод във Кърджали, построен от Турция. При откриването, излѫчено от ТВ ЕВРОПА Бойко Борисов заяви с гордост и радост„Тази година е най-успешната година на Бѫлгария в отношенията си с Турция, защото достигнахме 2,5 милиарда стокооборот и един милиард инвестиции на Турция в България” .Всеизвестен е фактът, че в тези заводи приемат работници само, ако знаят турски език. Кандидатите от ДПС произнасят речите си вече на турски език. Турският президент изнася реч по повод откриване на паметник в чест на турски борец в село Хитрино, Шуменско и не разрешава  речта му да се превежда на български език. Това далеч не е произволно или случайно действие на самия турски президент. То е добре планирано от техните служби , като е предвидено, че тук няма политическа воля да спре това безочие и нахалство. Ако имаше такава воля от страна на нашето правителство то само това  е достатъчна причина  да се прекратят тотално дипломатическите и всякакви други отношения между България и Турция до като така нареченото „ наше” правителство не преразгледа въпроса какво реално иска Турция от нас и какво стои в основата на всичките й арогантни действия през последните 22 години. Градският транспорт в Софиѣ и чрез многобройни огромни билбордове в центѫра на столицата ни, рекламират Турция чрез откраднатия символ с бѫлгарската роза с която Бѫлгария е известна по цял свят и набиват в главите на хората  мотото „Турция е готова”.За какво е   готова- да се настани тук и в ЕС ли? Театър „Иван Вазов” постави постановка „Г-н Ибрахим и цветята на корана”. По повод на това отзивите в медиите са  за уроци по човещина взети на заем от корана.Ние христиѣнски добродетѣли нямаме ли,та стигнахме  да заемаме от корана?! Колко ли пари са били нужни за да могат творците на тази постановка да пречупят мирогледа си в стил „за изкуството няма граници”. Дали, ако отидат в Анкара за да направят постановка за християнските добродетѣли  ще важи същия този „безграничен” мироглед.

Всеки здравомислещ бѫлгарин и родолюбец би онемял от тези факти и просто се чуди човек на какво толкова се радва Бойко. То за гордост ли е това или за срам и позор ?! Още един показател за некадърното му управление в ясна посока- разграждане и унищожаване на бѫлгарската икономика, бѫлгарщината и Бѫлгария като цѣло. След като знаем какво се внася от Турция и то къде с ниски мита, къде контрабандно, примерно домати с вкус на пластмаса, дини като гума, чорапчета, дантелки, потничета , кафеварчета, битова техника  и тем подобни дребошлаци, все неща, които България е просто задължена да си  произвежда сама с цел разкриване на работни места и развитие на част от икономиката и селското стопанство се питаме :

„Защо е тази Бойкова гордост и радост”!!!???

            Ако един човек може да вижда поне маааалко пред носа си щеше да знае, че това са действия против бѫлгарския народ. Планът на Турция да строи заводи и да внася инвестиции в каквото и да е направление  е с крайна цел обезбѫлгаряване и присвояване на бѫлгарската територията по мирен път,но вече не за 500 години ,а завинаги. Чрез този внос от Турция се подпомага разоряването на  сѫществуващите бѫлгарски производители,  бѫлгарското земеделие и икономика. От друга страна тези, които тепърва биха искали да се занимават с производство в тази област просто нямат стимул да започнат, защото нишата е заета от турски производители.  После се питаме защо бѫлгарите бягат по чужбина да търсѣт препитание! Не е ли очевАдно „защо”? !

            Това некомпетентно правителство прави сѫщото като  всички правителства в период от 22 години,а именно - разграждане ,обезбѫлгаряване, поддържане на лостовете за свръхкорупция и кражби от най-високото до най-ниското ниво, а именно от парламента и министерски съвет до последната дупка на кавала-гладният циганин.

Защо след като основната функция на НСБОБ е борба с организираната престъпност не се насочи първо към централите  на най-голямата организирана престъпност в Бѫлгария,а именно президентство, министерски съвет и парламент?!?

 

НАРОДЕ БѫЛГАРСКИ, ИЗЛЕЗ И ГЛАСУВАЙ ЗА ИСТИНСКИТѢ РОДОЛЮБЦИ!

Ние вѣрваме,че Национален Фронт за Спасениѣ на Бѫлгария и ВМРО ще изведат Бѫлгария на достойни позиции

ДА СЛЕДВАМЕ ЗАВѢТА НА КУБРАТ „ЗАЕДНО СМѢ СИЛНИ”


Фондациѣ "Да отключим сѣбе си"

 

 





Гласувай:
2



1. bgzemia - кой е собственик на блог, бг???? ...
18.10.2011 10:41
кой е собственик на блог,бг???? постоянно спират броячите....
и с тези огромни реклами дето тормозят хората....това е натрапване на нещо без да питат дали искаш или не искаш да четеш изскачащи прозорци с реклами
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1516245
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824