Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
02.12.2011 17:55 - Призвание към Народа ми - призвание на Ангел Елохил чрез Учителя Петър Дънов от България
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 4365 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 02.12.2011 19:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"ПРИЗВАНИЕ КЪМ НАРОДА МИ" - А Елохим     от интернет страница " Духовна Свобода":
Това обръщение, което предстои да прочетете, ще изпълни Вашите, български сърца със смесени чувства. От една страна ще разберете колко сме обичани от Светлите същества и в същото време, колко слепи сме били за Тяхната обич и подкрепа стотици години. Само най-закоравелият, невярващ в Божествения си произход българин, ще ги подмине или ще реши, че са ала-бала.
Думите на АЕлохим са предадени от Беинса Дуно - Петър Дънов, на 08.10.1898 г., гр. Варна.

Едно пояснение за тези, които не знаят защо движението, основано от Петър Дънов се нарича Бяло братство. Причината със сигурност не е факта, че се обличат в бели дрехи.
В Космоса си има определена йерархия от Светли, свръхсетивни същества, които вече са завършили своята еволюция милиони и милиарди години преди хората и изпълняват определени "длъжности".
Цялата съвкупност от тях носи името ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО. Ето и структурата му:
- Серафими - Брата на Любовта;
- Херувими - Братя на Хармонията;
- Престоли - Братя на Волята;
- Господства - Братя на Интелигентността и Радостта;
- Сили - Братя на Движението и Развитието;
- Власти(Елохими) - Братя на Външните форми и Изкуствата
- Началства - Братя на Времето и такта;
- Архангели - Братя на Огъня и топлината;
- Ангели - Носители на Живота и растителността
Последният, 10 -ти чин, ще заемат напредналите човешки души, след завършване на своята еволюция.

"Призвание към народа ми" е от Светло същество от реда на Власти-те, отговарящо за България и българите. От спецификата на длъжността му можете да си направите изводите какъв трябва да бъде пътят на развитие на българите - ИЗКУСТВАТА, ФОРМИТЕ, КРАСОТАТА. ...И ние СМЕ си такива, само че сме го забравили.Отделете 60 мин. от времето си, защото тези слова, както и двата филма след тях, се отнасят до днешното време, време разделно, за кой ли път в историята на БЪЛГАРИЯ!!!

image
"Български синове на семейството славѢнско, послушайтѢ думитѢ на Небето:
Братя и сестри от дом славѢнски, род на страдание, племе на раздори, душа и сърце на бъдещето, живот и спасение на настоящето, носители и застъпници на мира, синове на Царството Божие, слушайте Словото:

Небето ви отрежда една свѢта длъжност в Царството на Мира, което иде и наближава в силата си да отбележи едно велико събитие в живота на тоя свѢт; и ако се покажетѢ вѢрни от сега на това благородно и свѢто звание, което ви чака, то, вѢрвайте, сам Бог на СилитѢ ще ви увенчае с слава и величие на Своя Живот и ще отбележи имената ви в ВърховнитѢ книги на висшитѢ свѢтове, които спомагат в полза на Висшето свѢто дѢло на великото избавление. Вас ви чака едно славно бъдеще, което иде не да затрие и унищожи Живота, но да го възкреси в неговата съвършена пълнота. В този Живот са призовани да вземат участие всичкитѢ избрани люде и народи, които образуват цвѢта на новите поколения на человеческия род. Вашето време наближава, вашият изпит се завършва, часът на вашето призвание удря и минутата на живота настъпва да се пробудите и влезетѢ в тоя благ Живот, който встъпва в тая многострадална ЗемѢ.

Аз ида отгоре по висше разпореждане на Бога – вашия Небесен Отец, който ме е натоварил с великата мисия да ви предупредя от лошия път и ви благовествам Истината на Живота, която слиза от небесното жилище на вечната Виделина да просвети всѢкой ум, да възобнови всѢкое сърце и да въздигне и обнови всички духове – отбрани чада на Истината, предназначени да съставят зародиша на Новото человечество, на което славѢнското семейство, коляното Юдино, ще стане огнище.

Вождът на спасението, помазаникът Сионов, Царят Господен, братът на страдующитѢ, ще пристигне в всичката своя сила и духовна пълнота и ще промени вида на тоя свѢт. Вие скоро наближава да заеметѢ едно високо мѢсто в реда на изкупенитѢ висши свѢтове, които постепенно, неотклонно възлизат един след друг в една нова област на горнитѢ върховни свѢтове. В Небесата на БожественитѢ разпореждания, в които и тоя ваш свѢт вече ще пристъпи напред една стъпка да заеме своето мѢсто, отредено му от Върховния Владика помежду другитѢ. Вашето встъпване в тия нови безпределни граници на Новото Царство на вечнитѢ свѢтове ще се ознамени с даване знака на Върховния Господар, Владетел и Цар над всичко. Той ще ви посрещне заедно с всичкитѢ Ангелски ликове, които ще дойдат да ви приемат радостно и весело, като съграждани на Вечното Царство, на което силата и славата е нескончаема.

Не огорчавайтѢ Бога с вашето поведение, не се съмнявайте в Истината Му, която ви носи от Небесното жилище в знак на Неговата към вас вѢрност и любов. ПросвететѢ се, елате на себе си, съзнайтѢ истината на Живота. Този, който ви е родил, бодърства над вас. Името Му знаетѢ. Не се двоуметѢ, не се колебайтѢ, но отхвърлетѢ вашето малодушие и вашето маловерие настрана и елатѢ към вечната Виделина на Живота, да разберетѢ вечния път на Бога, който ви е въздигнал от пепелището на нищожеството към славата и величието на безсмъртието.

Не се заблуждавайтѢ, но дайте място на Този, който ви оживѢва. Пред Него домочадиѢта, поколениѢта, народитѢ не чезнат, но се възобновяват и възраждат от този същ Вечен Дух, който привежда в порядък всичко в тоя обширен Божествен свѢт. Възобновлението е велика благодат, която ви спомага да се удостоитѢ, да влезете в пътя на Виделината, в която обитава Мир и Любов във всяка нейна стъпка. Тя е мощният вечен двигател в Живота, който повдига всичките паднали духом. Тя е пътят на спасението, по който влиза злощастният человечески род, призован от Небето на още един велик подвиг, с когото ще се завърши все, що е отредено.

Пътят, в който ида да ви поведа да възлезетѢ в Царството Божие, да му служитѢ, е път вечен; път, пълен с всяка благост на Живота; по него са възлезли всичкитѢ синове и Ликове небесни преди зачатъка на самата тая вечност, която е без начало и без край. И помежду вас и пътя на Небесни ликове съществува велика междина, която е неизмерима от никоя мощна сила и при все това има една невидима връзка, която всичко свързва в едно неразривно братство. Тази връзка е Любовта на вечния невидим Бог – извора на Живота.

Тая непреодолима Любов на Този, който ви люби и се грижи за вас, ме извика отгоре да дойда да ви помогна в тия усилни времена, които настават за последен път в тоя свѢт.

Пред вази стои една голяма опасност, която се готви да разруши все, що е свѢто, посадено от ръката на вашия Небесен Баща. Затова съм в тоя свѢт дошъл, да ви ръководя лично през тази най-опасна минута през живота. Покажете се мъже твърди и непоколебими, вѢрни на призванието си, препасани през пояса, готови за бран. Направете всички потребнитѢ самопожертвания да възтържествува Истината. Сега е случай благоприятен да се покажете род избран, семе царско, народ, на който Господ на Силите е вожд.

image
Аз ида да подкрепя славѢнския род, комуто е дадено да възтържествува над всички негови врагове и неприятели, препятствуващи му в пътя на неговото благородно знание, което той се стреми да постигне, и на неговото назначение, което му е отредено от върховния промисъл на Провидението. Времето е близо и при вратата на тоя свѢт. Истината ще възтържествува и ще се възцари в пълната си хубост и красота, която ще озари лицето на тоя свѢт със сияние небесно. Ето денят на Истината, който ви е родил за Негова слава. СлушайтѢ гласа Му, Той иде отгоре, подигнете очитѢ си и вижте това, което ви очаква; отворете ушите си и чуйтѢ сладкитѢ песни, приятнитѢ химни, величественитѢ антеми, хвалебни песни от АнгелскитѢ ликове, които се приготовляват за този славен ден.

Чуйте, верността е първата стъпка при влизане в Новия живот, тя е първото условие при теснитѢ врата на приемане, тя е първият плод на Любов, който има да поднесетѢ пред огнището на Отеческий олтар. Не остава време да се впускатѢ в празни разправии за миналото, което няма да ви ползва, ако не вземетѢ пример от неговитѢ погрешки, да изправитѢ настоящитѢ. Вашето възраждане има голѢма нужда от чисти добродетели, които липсват. Сега то е повърхностно и не коренно, временно и несъществено, което не може да принесе очакванитѢ добри плодове. Този народ има въпиюща нужда да се ръководи и управлява от свети и Богоугодни начала, нужни за неговото успевание. Тия начала ги е определил отдавна още Бог, който се грижи за подобрението на всички негови семейства; и тия начала са всадени във вашата душа. Във възраждането на народитѢ умът и сърцето трябва да вървят успоредно, Любовта и Добродетелта взаимно, Силата и Разума наедно да ръководят и управляват пътя на тѢхните добри стремления. Вън от тия условия всичко е изгубено за тѢх безвъзвратно. Затова е необходимо да се спретѢ и обмислитѢ положението си, в което се намиратѢ, за да избегнетѢ общото разрушение, което виси вече над главитѢ на всички ви.

image

image
Аз пристигам в тоя развратен свѢт в минута важна да упражня нужното влияние, да ви отвърна от тоя пагубен път, в който народите по ЗемѢта са се втурнали да следват безразсъдно. Знайте, в случай, че отхвърлитѢ моитѢ благи съвети и се възпротивитѢ на моите Божествени диктувания, които ви давам, защото сте близки на сърцето Ми, то ще употребя и други мерки, много по-лошави, с които съм натоварен да приложа в замѢна на вашето непослушание на светитѢ Божии заповеди. Вие сте под Мое покровителство и съм длъжен да ви ръководя и възпитавам в Словото на Истината. Аз съм ваш хранител и върховен водител в НебеснитѢ ликове. Когато встъпих да ви взема под своя охрана, Аз предвиждах всичкитѢ мъчнотии, които времето щеше да ми създаде догде ви изведа в безопасно мѢсто. Аз знаех колко препятствия, колко несполуки щяха да ме посрещнат с вас наедно в тая велика борба, но Моят дух не отстъпи своето намерение. Моята Любов за вас ми продиктува свѢто задължение и Аз встъпих напред да ви взема под Моята върховна охрана. В това отдалечено минало вашият Дух не притежаваше никаква красота, която да Ме привлече да ви обичам. Вие бѢхте отвратителни наглед и който ви погледнеше, се отвращаваше от грубото ви сърце. За тоя ви лош недостатък Аз не ви отхвърлих, нито ви презрях за грубата външност, с която беше облечена вашата душа, но ви възлюбих напълно с благия си Дух, който се зае да проникне и намери нѢкоя Божествена добродетел, нѢкоя благородна черта във вашата душа, та да може да я обработи и оплодотвори, за да принесе плод изобилно и да създаде у вас поведение чисто, свѢто и възвишено, за да ви удостои да влезнете в рода на първитѢ народи, които Бог на СилитѢ е избрал да извършат вечната Му и свѢта воля.

Днес вече настава да се реши главната съдба на тоя покварен свѢт, в който Небето иде да извърши един коренен и велик преврат и то скоро, в Новия век, който приближава да отбележи нови страници по лицето на ЗемѢта. Затова желая да ви подготвя, защото сте останали надире поради вашитѢ настоящи престъпления и минали народни грехове, за които безбройни жертви и страдания бѢха нужни да пренесетѢ, догде да се измие и очисти вашата отвратителна гнусота, с която раздразнихтѢ Бога, та отвърна лицето Си от вас и ви остави под тежкия вековен изпит, за да познаетѢ и се разкаетѢ за греховетѢ си, които разкъсаха светитѢ връзки на Любовта Му. Но Бог се вечно не гневи; милостта Му е в род и род, благостта Му пребъдва винаги с тези, които Го любят и благословението Му не се оттегля. Той ви ръководи през всичкитѢ тъмни времена с крепка десница и окото Му бдя за вас, когато преминавахтѢ през опаснитѢ пътища на този свѢт. В това Аз, вашият Върховен покровител, имаше да полагам големи усилия и жертви, да поправя вашето минало, да ви възпитам и облека в хубостта на Вечното, което ви е отредена.

Затова благоволих да извикам отдалеч, от край Небесата двамата братя, светила на славѢнския род, и да им връча Словото на Истината и Словото на Живота, да ви го донесат и ви научат на пътя Ми, по който да възлезетѢ във Вечната Виделина, в която обитавам: Виделината на Живота, която ви проводих да пребъдетѢ в нея, която светът не прие, но я отхвърли и предаде помазаника Ми на завета, Исуса, на поругание и смърт, защото делата на тоя род бяха лукави. Но престъпницитѢ на завета Ми приеха заплата за своитѢ беззакония и от нине всичко се прекратява. Правдата е вечна, Отец ми е неизменяем, делата Му са неотложими, вий сте Мой народ. Господ потърси дом за Себе Си и изборът Му падна в славѢнското домородие, което Небето възлюби за неговата Божествена добродетел. За това ви пратих двамата Мои служители да ви донесат радостната вест да напуснетѢ мрака на тъмните езически богове. И биде радост голяма в световетѢ на ВидѢлината, кога Бог положи печата на великото Си име на вази и вложи Духа Си в сърцето ви в завет вечен. И явих се на тогавашния ви царстващ господар и му известих волята на Небето да приеме пратениците Ми на Новия завет и той ми послуша гласа и се удостои пред Мене да стане родоначалник на духовното ваше възраждане. И казвам ви, че не се е раждал в дома славѢнски от него по-смирен и по-чистосърдечен господар, който с непоколебима вѢра прие даденото обещание, подобно Аврааму, който не пожали сина си, но го принесе жертва жива Богу. Така се подвиза благоугодно вашият началник и баща на славѢнския род, който даде очите на първородния си в жертва благоприятна, дар избран Господу, в знак на неизменна вѢрност Нему. И от този ден се извърши призванието ви от Бога на СилитѢ, който съизволи в Своята неизмерима Мъдрост да прослави с вас наедно всичкото славѢнство, в което Господ Всесилний пребъдва и на което отрежда да заеме най-първо място в Неговото Царство, което встъпва вече в своѢта сила в тоя страдующ свѢт.

image
РазберетѢ неизменяемата истина, че въздигането на славѢнския род е въздигане, необходимо за всички, което Бог сам върши за своя избраник, Вожда на Спасението, който скоро ще се яви помежду ви в пълната Своя слава и сила, да възстанови вечното Царство на Мира, Царството Божие на ЗемѢта. “И който оспорва вашето първенство от нине, казва сам Господ, оспорва Моето, понеже имам власт да дам Моето комуто искам; и ако Аз давам от добрата Си воля, кой е този, който ще Ми се възпротиви и Ми каже що върша. Онзи, който се осмелява, нека излезе и опита силитѢ си и ще види. Аз съм един и думата Ми е неизменяема и съм вѢрен и истинен във всичкитѢ Си пътища. Словото Ми е неоспоримо.”

Господ ви е ръководител. Той ви е жених, който изпраща дароветѢ Си, който ви се радва като младоженец за Любовта, която сте приели с вѢрност от Него, който е Цар над царетѢ и Господар над господаритѢ. Ето затова ида от предвечнитѢ обиталища да ви подбудя на добър и свѢт живот, да ви предохраня да не съгрешитѢ изново против върховната воля на Небето и да ви не отхвърли, както в миналото, когато с беззаконията си дотѢгнахте на Бога и Той ви остави да паднетѢ под ръцетѢ на вашитѢ врагове, които дойдоха отдалеч да ви накажат за престъпленията и да изпълнят волята на Върховния съдия над вази. Но в тогавашното ваше падение Аз ви подкрепих с Любовта Си, понеже не бѢхтѢ съвършено отхвърлени от лицето на Този, който ви беше избрал. И в дълговечното робство постоянно ви ръководих в пътя на търпение и смирение и ви учих да изправитѢ живота си, да съзнаетѢ греховетѢ си, да се разкаетѢ и обърнетѢ с всичкото си сърце към Господа Бога вашего, с когото сте съединени с брачни връзки на чист и непорочен живот. И във всичкитѢ ви страдания и изпити Аз ви подкрепях с Моята ръка и ви придавах сила и мощ на Духа да не отпаднетѢ съвсем духом и се изгубитѢ в тинята на отчаянието. И с всички сили, които разполагам, завзех се да създам у вас душа чиста и непорочна, с поведение Божествено. И в края на вашия дълговековен изпит, когато Небето реши по Висше усмотрение на Божия промисъл да ви избави от тежкото робство, Аз бях първият, който се явих да се застъпя да ви освободя, като предполагах, че ще се възползватѢ от дадената благодат да поправитѢ миналото; но вие злоупотребихтѢ с дароветѢ на свободата. Обаче Аз почнах освобождението ви, като турих в действие всичкитѢ си мощни сили да работят навсѢкъде за постигане и осъществяване на великата мисъл, която има да завърша в най-кратко време, което чака Моята върховна заповед. Но вашитѢ раздори, вашият ново-развратен живот, възпират свѢтата мисъл, която имам на сърце за вашето добро и доброто на целия род человечески; но всичко си има своитѢ граници, това трябва да знаетѢ. През тия последни години на новопочналия ви живот Съм ви ръководил безопасно до тая минута и Съм полагал най-голѢмитѢ усилия да ви опазя от много опасни злини. ВъздайтѢ хвала Богу, че Аз не съм от тия, които се побеждават. Иде време и сега е, когато ще опитатѢ Силата Ми и ще познаетѢ, че Аз съм Бог, който се не лъже, но вие сте народ своенравен, който не съзира къде се крие неговото добро.

image
Слабата черта на душата ви е общото разединение и разногласие, което спъва свѢтото дѢло на славѢнския род, но вѢрен съм в дѢлото на Този, който Ме е проводил. За Него нѢма препятствие, нѢма мъчнотии, волята Му е воля вечна и непреклонна и все, що е рекъл, ще бъде, но не във вашите дни, ако се повърнетѢ назад като израилският народ в пустинята, и ще оставитѢ коститѢ си като тях за вашето малодушие и общо неверие. Но новото поколение, което сам Бог на СилитѢ ще повдигне, ще осъществи НеговитѢ възнамерения, предопределени да се изпълнят. Можете да ускоритѢ и затруднитѢ вървѢжа на вашето дѢло, ако се вдадетѢ на разпуснатия живот на покваренитѢ народи и това Ме прави повече да бодърствам за вази, да не би изново да се повърнетѢ и паднетѢ в примката на лукавия, което падение ще ви коства живота. Това Ме принуди да сляза отгоре помежду ви, да се застъпя изново, да изгладя и премахна адската омраза с братския вам род, който е положил за вази безброй человечески жертви; той е свѢта Русия, на която Бог е отредил велико бъдеще, да изпълни Волята Му за ваша слава и славата на Неговото Царство. Ще приеметѢ от нея дан, като Мелхиседек от Авраама, когото и благослови. Днешната сила и слава тя вам дължи, такива са БожественитѢ наредби: един сее, друг жъне, в края всички ще участват в Божието благо. Днес адската злоба се отстранява, ходът на работитѢ взема друг вид, адскитѢ сили отстъпват в първитѢ сили на бойното поле, нарушителитѢ на Божия мир ще бъдат наказани навсякъде и правдата Му ще се възстанови на ЗемѢта. Царството, което ще да възстановя, не е царство на омраза, но на Любов; подигнетѢ очите си и вижте, че светът е узрял за жетва. В скоро време ще заверя верността на Моите Божествени думи. Още един велик подвиг и всички сърца ще треперят и мъдруванията на света ще престанат веднъж за всякога. Небето в знак на своето благоволение ви е дало един свѢт залог на велика милост и Любов, който се пази помежду ви. И от този ден, в който е даден отговорът, започва вашето изкупление.

И ви предупреждавам да пазитѢ това, което градя, да го не съборитѢ, защото е свято; и ако се опитатѢ да светотатстватѢ, три злини ще ви допусна: глад, мор и разорение; и няма да ви пощадя, но ще се съдя с вас и ще помнитѢ винаги, че Бог е говорил. ПазетѢ думитѢ Ми. В тоя Залог, който Съм ви поверил, почива бъдещето ви, той е скрижалът на дома ви, надежда и живот за рода ви. Слушай Ме, доме славѢнски, да сте Ми свидетели, че Съм ви говорил.

Обръщам се към вас сега, мои служители, водители, учители, и към вас, книжници, фарисеи и лицемери, и ви заповядвам да не развращаватѢ народа Ми, който Съм ви поверил. ПрестанетѢ от лошитѢ си пътища, време е за вази да поразмислитѢ, водетѢ народа Ми в пътя на Истината и не го заблуждавайтѢ, помагайтѢ на беззащитнитѢ в теготите им и не оскърбявайтѢ беднитѢ. НапуснетѢ беззаконието, отхвърлетѢ неправдата, оставетѢ развращението, защото Бог не може да гледа на това отвратително дѢло, което се върши пред Него навсѢкъде. Търпението Му е вън от границите си, повикан съм да туря край на неизцелимо зло. ПоразмислетѢ, догде е време; иде час и сега е, когато ще бъде късно да Ме търситѢ. МислитѢ, неверието, което ви е обхванало самоволно, не ще ви принесе никое добро. Ето втори път ида, откак сте станали Мой народ, за да ви видя с собственото си око какви сте наглед, как живеетѢ, и Духът Ми е трогнат от печалната картина. За оплакване сте вие, над които пожертвах всичко придобито: живот, слава и чест. Вие сте злоупотребили с Моята доброта и Моята Любов. Пред лицето Ми стоят множество нещастни ваши братя и сестри, изнасилени и ограбени от самитѢ вас. ИдетѢ при тях и им изповѢдайтѢ прегрешенията си и направетѢ Мир всякой с ближния си. Този ден, който ида да ви се открия в Моята пълна слава, искам да е ден на Радост, а не на скръб, ден, посвѢтен Богу Моему.

Аз съм Елохил, Ангел на завѣта Господен."
08. октомври 1898г.

image
    “Призвание към народа ми” е записано от Учителя Беинса Дуно на 8 октомври 1898 г. и същия месец той го прочита пред Варненското благотворително дружество “Майка”4. На 14 ноември 1898 г. го изпраща по пощата на д-р Георги Миркович (1826-1905) в Сливен с указания за печатарски набор и публикуване, но на 2 декември пише на Пеню Киров (1868-1918) в Бургас да отложи отпечатването и да разхвърли набора. Пълният текст на “Призвание към народа ми” достига до нас от препис на Минчо Сотиров, направен през 1915 г. в Бургас. За първи път е публикуван в “Призвание към народа ми”, София, 1994.



Гласувай:
5



1. bgzemia - Беинса Дуно - Учителя Петър Дънов от ...
02.12.2011 19:33
Беинса Дуно - Учителя Петър Дънов от България
тук са част от беседите му http://triangle.bg/
цитирай
2. анонимен - д-р Георги Миркович
04.12.2011 15:28
Д-р Георги Миркович е първият българин, който е лекувал чрез хомеопатия........ още преди Освобождението!!!!!! Вижте какво е сега!!!.... Българите са природолечители по Божия воля. Българи!, знания имаме, способности имаме, всичко имаме, всичко ни е дадено, любящи и добри сърца са ни дадени!!! Ако не използваме тези богатства ,ще отговаряме за нехайството си и бездушието, на което сме се отдали. Който е прочел "Призванието" само веднъж, добре е да го препрочита, защото може да не разбере всичко от първия път. Така ще открива всеки път по нещо ново, което да "види" с душата си, защото то е проникновено с енергия, която да синхронизира с нашата. Всеки народ си има своята енергия, своите вибрации и затова всеки народ има своите задачи да върши в името на общото човешко благо , а именно, израсрването на единната Човешка Душа.
цитирай
3. bgzemia - Благодаря за истинния коментар :-) ...
07.12.2011 00:26
Благодаря за истинния коментар :-) поздрав към всички Българи :-)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1515688
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824