Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
09.12.2011 15:49 - Трайков нагло излъга за пореден път днес
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 3527 Коментари: 4 Гласове:
8

Последна промяна: 11.12.2011 13:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   Трайков нагло излъга за пореден път днес като каза,че технологията хидравличен удар била обявена за безвредна от американската комисия по енергетика. Всички знаят колко е лош имиджа на американските институции,където всичко се купува с пари и от години всякакви ценности са потъпкани. В коя година живеете г-н Трайков? Ако преди15  години този лъжлив номер е минавал за Истина то днес светът вече носи последиците от отровите вкарани във водата и земята на хиляди места по света. Германия,която явно също се е доверила на лъжливите реклами след авария в една от сондите установява радиоактивност на почвата и водата. От  енергийната компания твърдят,че е единичен случай,но последвалата проверка по други сонди установява,че това е около всяка сонда и не става дума за изключение,а за системност.  По такива причини в Германия проучванията и добива на шистов газ са преустановени. В Англия заради последвали земетресения. В България с този песъчлив и пропусклив  терен около земетръсната зона,която минава по целия диагонал на  на Добруджа, водата от бомбандирането може да си намери други цепнатини и завинаги да се загуби,освен,че ще бъде и безвъзвратно отровена от химикалите. Това ли искаме за нас, за нашите деца,за България???  Ние сме България,не управляващите и затова ние трябва да се погрижим за това,което си е наше и някой така упорито иска да ни отнеме!
Също така Трайков има нахалството да казва,че само някакви си 200 души протестирали,а това било национален въпрос. След като е национален въпрос и след като не 200,а хиляди  до сега излязоха на улицата,защо правителството продължава преговорите с Шаврон и не се съобразява с волята на българския народ. Трима корумпирани предатели разиграват цял един народ и искат завинаги и безвъзвратно да отровят питейната вода на България,само и само да вземят ПАРИТЕ. Още от миналата година са се продали и  сега в купом,всички партии протакат и си премятат топката за да могат да се бомбандират поне няколко сонди и да свършат пъкленото си дело. Замисляли ли сте се защо на терен на който от много години е ясно,че няма шистов газ и това е добре извесно на учените се цели построяването на 28 000 сонди???? Българските учени,които знаят това и които са запознати с проблема, никой не им обръща внимание. Вместо това се ползват услугите на платени псевдочени.През последните няколко години умишлено са изгонени от министерство на екологията всички специалисти в тази област за да няма кой компетентно да даде съвет и да спре навреме този геноцид. Последните данни показват радиокативност около всички сонди в Германия,а също така вече ма и случаи на отравяне на водата в Полша. Дават ни ги за пример като си мислеха,че щом от скоро се добива няма да има инциденти ,които да покажат Истината в Полша,но ето,че резултатите не закъсяват и там. 
В Рогозина вече подготвят тръбите за отводните води,много преди договора да е подписан. Това означава,че много се бърза  да се строи до като се преговаря,а нас ни размотават с това,че не се знаело и т.н. Ето снимка:
image
В България медиите не информират за това,което се случва по света и какво точно казват хората по места с пшротестите си. Пускат по няколко изречения (в най-добрия случай) и то най-галещите за ухото на управляващите. Но те по този начин държат в информационно затъмнение и самото правителство. В Добрич са се извървели над 3000 човека до мястото на протеста за да изразят несъгласието си с тази вараварска технология. Много време е минало до тръгването и само част около 400 човека са се включили ,но шествието е било грандиозно. Много от присъстващите са били просълзени  от вълнение.  За това ,който ходи по протестите нека снима с любителски камери,нека ги разпространява във фейсбук,нека изпращаме нашите протести и до други държави за да знаят какво реално става в България.
Това е разбиването на сондата на Шеврон в Добрич.Но това ще се случи с всяка сонда на всяка компания,ако не си вървят с мир.
image Ето и шумното шествие в София
image
Скъпи братя,обединявайте се по места. Протестивайте, създавайте групи за бързо реагиране. Във Франция се е наложило да правят живи вериги около машините. Имали са връзка с хората по местата, където са сондите и когато се е зададяла машина, всеки се е обаждал на 5-10 човека за които е отговарял. Нещата са много сериозни! Нямаме в момента правителсво,което да се грижи за нашата безопасност.Имаме поставени ,назначени хора на мястото на правителството ,които да изпълняват поръчките на чужди държави. За това се налага ние сами да се защитим.

Призоваваме ви да бъдете активни за да запазим подпочвената водна система, която природата е градила милиарди години и е единна за цѣлата планета

Искаме незабавна оставка на правителството и подвеждане под  съдебна отговорност за национално предателство

Бѫлгария Е и ще бѫде зона на чиста земя и чиста вода

Ние вѣрваме, че изключително силният бѫлгарски дух, оцелял през вековете и дал толкова много на света ще се прояви и сега.

Боже, пази Бѫлгария !

 

Тук поставяме новните от Германия, кадри от интервю от миналата година с представители на енергийната компания, закупила 392 декара в България и на-долу кадри как след случай на отравяне на вода в Полша се събират на конференция и протестиращите биват изгонени с полиция от залата. Моля разпространявайте тази информация. ЗАЕДНО СМЕ СИЛНИ!










Гласувай:
8



1. liliyanaandreeva - Лошо им се пише на Трайков и Костов!
09.12.2011 16:05
Лошо им се пише на Трайков и Костов!
цитирай
2. idealist - Не разбирам
09.12.2011 16:22
нищо от тази технология за шистовия газ. Но знам, че щом Германия е спряла проучванията и добива - значи има основателна причина да го направи. Докато 100% не се докаже, че няма НИКАКВА опасност - аз също ще съм ПРОТИВ.
цитирай
3. bgzemia - Нали това ни призовават евродеп...
11.12.2011 13:23
Нали това ни призовават евродепутат- казват бъдете предпазливи,не бързайте,това е ново за Европа....а на нас ни се сочи Румъния и Полша,но ето,че и Полша изпищяха от отравяне на водата.....как да им се обяснява по друг начин на тия нагли корумпирани предатели?
цитирай
4. tessy - :)
14.12.2011 23:47
Точно така, много хубав пост!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1519141
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824