Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
07.02.2012 17:02 - "световният елит" и техните лакеи в България
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 2762 Коментари: 4 Гласове:
9

Последна промяна: 08.02.2012 22:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Deyan Minkov Посещението на държавен секретар на САЩ винаги е свързано с нещо от изключителна важност за тях.Ако Кисинджър беше жив,сигурно щяха да изпратят него.Хилари Клинтън идва,за да издърпа ушите на "нашите управляващи",за това че не успяха да ни накарат да се съгласим за шистовия газ и да ни напомни кой управлява страната ни."Шеврон" е една от компаниите на Рокфелер и Ротшилд,а те трудно приемат "Не" за отговор,особено когато "проучванията за шистов газ в България" са част от плана за унищожаването на българската нация.Може би социалните инженери на Елита сбъркаха с нас и решиха,че момента за финалната разправа с българите вече е настъпил.Те не очакваха,че "овцете от България" ще дадат такъв отпор на Господарите на планетата.За това и онова човекоподобно същество,което играе ролята на американски посланик у нас се разпищя като ощипана мома,защото беше наясно,че шефовете му ще се ядосат.За това и сега другия техен верен слуга Иван,който е един от най-големите национални предатели в най-новата ни история тръгна на поредния поход срещу народа си,за да ни заставят да приемем условията на тези нечовеци.Със сигурност държавния секретар ще постави на нашите "държавни" джуджета и въпроса за Иран.Като се има в предвид силата на еврейските и масонски лобита в България,най-вероятно ще ни заставят да приемем тяхната страна,която ще е страната на губещия.Защото САЩ и по-точно Елита са обречени да изчезнат и те няма да могат да променят това,дори да удавят целия свят в кръв.Нека тези,които вдигат ръка срещу България и българите знаят ,че нашия народ има вродени инстинкти за самосъхранение,които се отключват в моменти,когато нацията ни е застрашена.Българският Дух се събужда винаги,когато е необходимо,за да ни даде сили да се преборим с враговете си!България е жива ,а нейните синове и дъщери са готови да я бранят и с достойнство да наричат себе си българи!

Българите идваме от вечността и вървим към вечността!



България- пълен неутралитет! СТОП на войната в Иран!




Гласувай:
9



1. panazea - Стоп на войната в Иран !
07.02.2012 17:13
Ние не искаме война !
цитирай
2. анонимен - От април до септември в България ще ...
07.02.2012 17:15
От април до септември в България ще има непрекъснати американски военни учение на елитни части. Броя на войниците ще надхвърли 10 000. В Безмер и Корен, ще се тренира война в Иран. (Достоверна информация)
цитирай
3. анонимен - Български войници........
08.02.2012 00:52
Български войници, чуйте гласа на съвестта си! Тръгвайки да се биете за чужди интереси, вие въставате срещу собствената си родина. Това се нарича ЕНИЧАРСТВО. Такива ли искате да бъдете за българите, за майките си, за жените си, за децата си?! Парите ли не ви стигат? Че те никога не стигат, а в близко време въобще ще изчезнат. В Любовта пари не са нужни, в Светлината пари не са нужни, те дори няма да са потребни и за света, в който ще бъдете завлечени от губещите. Нали знаете, че този, който осъзнава, че губи, става най-жесток, най-показен, най-безцеремонен точно защото вижда разгрома си. Вие би трябвало да знаете това по-добре от цивилните, защото е свързано с военната тактика. Звярът вече много кърви и затова е станал толкова кръвожаден. Накрая ще изяде и вас. Толкова ли сте слепи!!! Къде са интересите на България в която и да е Американска мисия? Или може би ви харесва да ви галят ушите с красивите приказки за прекрасната армия? Толкова ли сте тщеславни? Че вие не знаете ли от българската история, че нашата армия е била велика, та ви трябват измамни приказки на жена, с които да ви омайва? Свалете оръжието и се покажете достойни БЪЛГАРИ. ТЕПЪРВА ИМА ЗА КАКВО ДА ДОКАЗВАТЕ СВОЕТО ВЕЛИЧИЕ. Хубавото предстои. БЪЛГАРИ или съвременни ЕНИЧАРИ - избирате сами. И на финала на този избор или ще имате камък на врата си и ще потънете, или ще имате криле, с които да прелетите над цялата смрад и мръсотия и да векувате с пребъдващия български ген!!!
цитирай
4. анонимен - Подарък за Хилъри :)))
10.02.2012 00:52
http://mileidi46.blog.bg/hobi/2012/02/06/podaryk-za-hilyri-i-drugi.896896
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1520982
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824