Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
09.02.2012 19:06 - Долу лапите от България !!!
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 3974 Коментари: 5 Гласове:
13

Последна промяна: 16.07.2018 14:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Гражданска позиция „Долу лапите от България”

На вниманието на г-жа хилъри клинтън

Безкрайно сме учудени от неуважението, което проявихте, както към Българския народ, който е един от най-древните в света, така и към България и към Българския парламент. Много добре сте известена за събитията, които се развиват у нас през последните 7 месеца и безкрайното народно безпокойство, предизвикано от силно настъпващите корпоративни интереси на газовите компании в следствие, на което се взе решение за забрана на проучвания и добив на шистов газ в България. Вместо да уважите това, г-жо клинтън Вие буквално се изплюхте в лицето на народа ни и в лицето на парламентарните представители и държавните ръководители на Българския народ, като натрапвате Ваш съгражданин -  експерт в областта на енергетиката да ни „помага”.
Кой Ви е искал помощта и защо решихте, че изобщо имаме нужда от помощ, особено след като вече сме стигнали до мораториум върху технологията на хидравличен удар и вече се готви закон?!!! България е суверенна държава, а Вие с поведението си показахте, че думите Ви нямат нищо общо с делата. В едното изречение обяснявате,че рамо до рамо ще бъдете с Българския народ, а в следващото натрапвате политика, чрез която прокарвате единствено и само интересите на сащ за сметка на унищожаването на  Българската земя и отравянето на водата. Изобщо кой ви е казал,че ние искаме да бъдем рамо до рамо с вас?! Вашата „помощ” от 22 години носи единствено и само беди на нашата държава.
Също така кой ви е казал, че ние искаме да ни демонстрирате безвредността на вашите варварски технологии за проучване и добив на шистов газ? Ние сме напълно на ясно, че тези технологии са изключително вредни и не желаем да слушаме още лъжи по тази тема.
Кой ви е казал, че Българският народ се стреми към развиване на енергийните си ресурси в частност „шистов газ”?
Всяка държава си има своите приоритети и ресурси и ние много добре ценим своите, а те нямат нищо общо с „вашия шистов газ”.  Ако нашите управници, от чувство на дипломатичност и тактичност не смеят да Ви откажат, каквото и да било, то ние, Българските граждани не се притесняваме открито да Ви заявим позицията си по всички въпроси.
  Не си въобразявайте, че ще ви позволим да ползвате военните бази, намиращи се в България за да нападате Иран или която и да е друга държава. Нашият  Министър председател много ясно заяви,че е против това да се решават въпроси с насилие. Ние заставаме твърдо зад това изявление и за по-голямо разяснение ще поясним, че това означава, че България няма да се включи, по какъвто и да било начин в личната ви грабителска битка срещу Иран, Сирия, и която и да е друга държава. Ние си имаме достатъчно други направления, по които да работим и задачи, които да решаваме, като включването във война, под каквато и да е форма не е сред тях.
Намираме за твърде странно и не случайно, желанието Ви за среща с представители на ромските общности. Уверяваме Ви, че в България всички роми са със зачетени права, но не може да се каже същото за самите Българи, срещу които се извършва явна геноцидна политика и то под ръководството и услужливата „помощ” на сащ. Не можем да се съгласим, че държава, известна с хищническото си имперско поведение и изтребването на коренното индианско население в собствените си земи се е загрижила, ей така просто за малцинството на една държава като България. Зад това Ви действие прозира некоректното  Ви отношение и желание да ни представите пред света в светлина различна от Истинната. Изобщо всяко Ваше изречение при идването Ви тук целеше да скрие истинската причина за посещението, което на български език се нарича „лицемерие” и от друга страна нахално натрапване на посоки на развитие, чийто следване ще бъде пагубно за България.
Вашият съгражданин, г-н уорлик, който е назначен като посланик на сащ в България си позволява винаги твърде много за поста си на посланик, като непрекъснато се меси във вътрешната и външна политика на България. Сега виждаме, че това явно се приема за нормално поведение от всички държавни ръководители на сащ спрямо другите държави. За нас това е неприемливо и няма да търпим подобно безочливо и нахално поведение. Ние сме Европейска държава, а в Европа има много държави, от които можем да черпим опит в случай на нужда.
Така, че: имате си държава, дръжте се там, както намерите за добре. Тук е България и ние отказваме да бъдем ползвани като колония на сащ. Отвореното правителство между България и сащ, което предлагате не е нищо друго освен прикритие за вмешателствата ви в нашата политика и начин за по-лесно заграбване на природните ни ресурси.
Долу лапите от България!
Една Българка

(Българи, разпространявайте този материал)
image



Гласувай:
14



1. kasnaprolet9999 - Подкрепям, много добре казано!!!
09.02.2012 19:43
Подкрепям, много добре казано!!!
цитирай
2. анонимен - Напълно съгласен!
09.02.2012 19:53
Напълно съгласен!
цитирай
3. estirbg - Чудесно изречено,
09.02.2012 20:00
дано управляващите да проявят целомъдрие, прозорливст и категорчен отпор, за да защитят народната воля и интереси! Дано да разберат, че това е жизнена детерминанта и че компромиси със съдбата на народа ни и земята ни не трябва да има!
Потвърждавам и подкрепям позицията на 100%!
цитирай
4. bgzemia - ха така, току що съобщиха, че няк...
09.02.2012 20:29
ха така,току що съобщиха,че някаква американска военна пенсионна компания е хвърлила око на нашия АЕЦ Белене.....и посрещачите от външно министерство имали разпоредба от американското посолство да посрещнат хилъри клинтън по сака,без палта....чакали са на минусова температура цели 20 минути ,а тя с цялото си нахалство слиза с дебело палто ...всички посрещачи са болни....така им се пада,щото никой не ги кара да изпълняват смешните наредби на американците,май не са били и по сака,ами направо по голи д'..та....може и позата да е била на около 90 градуса,силно опасна поза от която се развива лакейска болест...............може би точно от това са болни въпросните посрещачи,дано студа им е подействал оздравително
цитирай
5. анонимен - Чудесен удар
10.02.2012 00:41
Писмото е страхотен удар върху надутите американци. Само , че да имаше как да стигне до г-жата,....няма да е зле. Една молба: може ли да смените шрифта, и да не са удебелени буквите. Много е напрягащо за очите?
Благодаря1
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1515744
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824