Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
28.02.2012 22:21 - Отворено писмо до Бойко Борисов
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 1608 Коментари: 0 Гласове:
10

Последна промяна: 04.03.2012 21:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

До Министър председателя на Република България

г-н Бойко Борисов 

Копие до:

Президента на Република България

г-н Росен Плевнeлиев

До Председателя на 41-во Народно събрание на Република България

г-жа Цецка Цачева

До председателите на парламентарните групи

в 41-во Народно събрание на Република България

До народните представители

в 41-во Народно събрание на Република България

До БНТ и БНР

До всички средства за масова информация в Република България

 

Уважаеми г-н Министър председател,

Вече година в Близкия Изток протича процес на непрекъсната ескалация на напрежението. В разрез с международното право се предприемат действия за сваляне на правителствата на водещи независима политика страни, предизвикват се хаос и граждански междуособици, в които загиват хиляди хора, разграбват се националните богатства на тези държави. Има достатъчно доказателства, че това е отдавна подготвен план. Прилагаме заснетото изявление на ген. Уесли Кларк, бивш главнокомандващ Въоръжените сили на НАТО в Европа:

http://www.youtube.com/watch?v=kJmf7k9Yj-0

В момента агресията е насочена срещу Сирия и Иран, две страни със силни армии и в приятелски отношения с велики държави като Русия и Китай. Грубата фалшификация на фактите за случващото се, тоталната манипулация на общественото мнение чрез средствата за информация, изпращането на платени терористи от средите на криминални престъпници и фанатици от Ал Кайда, които да сеят смърт и предизвикват изкуствена нестабилност, както и недопустимите агресивни призиви на френския президент Никола Саркози за свалянето на сирийския президент Башар Асад недвусмислено показват, какъв е новият замисъл на агресивните империалистически кръгове. Поради тесните връзки на Сирия и Иран с Русия и Китай (ще припомним, че в Сирия има руска военна база) поредната англо-френско-американска военна авантюра може да доведе до световен конфликт с употреба на ядрено оръжие. Здравият разум и интересите на националната ни сигурност налагат България да стои настрана от подготвящата се агресия.

Противно на това все повече факти говорят, че се провежда тайна политика за привързването на България на страната на САЩ в отдавна подготвяния военен конфликт. След разполагането на американски военни бази в България, две от които военно-въздушни, позволяващи да бъдат използвани за атакуване на цели в Близкия Изток, последва българо-американско споразумение за използване на американски безмоторни самолети, точно такива каквито се използваха срещу правителствените войски в Либия. Американският държавен секретар Х. Клинтън и военни експерти на високо ниво спешно посетиха България, а за проведените разговори беше дадена твърде мъглява информация. Само преди дни парламентарната група на РЗС, известна с тесните си връзки с израелските разузнавателни централи, внесе предложение за декларация срещу Иран. Погледнати в своята връзка тези факти говорят само едно – военно и психологически се подготвя въвличането на България в предстоящата война срещу Сирия и Иран, с всички произтичащи от това последици.

Ние, български граждани, обединени в ГИ „България против война срещу Сирия и Иран”, настояваме, уважаеми г-н Министър председател, да отговорите ясно, открито и незабавно на следните въпроси: 1. Водени ли са разговори на българското правителство с друга страна (и най-вече със САЩ) за участие на български войски в подготвяната агресия срещу Сирия и Иран? 2. Водени ли са разговори за използването на американските военни бази на българска територия за подготвяната война срещу Сирия и Иран? Водени ли са разговори със САЩ или друга страна за използване на българското въздушно пространство (предоставяне на въздушен коридор) или български акваториални води за подготвяната война срещу Сирия и Иран?

Предвид нарастващата заплаха от въвличането на България във война срещу Сирия и Иран, а оттам и в световен ядрен конфликт, настояваме българското правителство и Вие лично да декларирате публично, че България няма да бъде замесена пряко във военните действия, нито ще предоставя на други страни военни бази, въздушното си пространство или акваториалните си води за участие в агресията срещу Сирия и Иран. Настояваме да получим този отговор до десет дни. В противен случай ще започнем предвидените в Конституцията и законите на Република България действия за мобилизиране на общественото мнение срещу пагубното въвличане на България в готвената ядрена война.

 

За ГИ „България против война срещу Сирия и Иран”

 





Гласувай:
10



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1520977
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824