Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
05.03.2012 20:28 - В подкрепа на иранския народ и в името на Истината
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 2444 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 08.03.2012 20:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
      ИРАНСКАТА ЕПОПЕЯ

        В подкрепа на иранския народ и в името на истината!!!   

Въпреки опитите от западните медийни слуги да  представят Иран като сериозна заплаха за националната сигурност на САЩ, истината е много по-зловещa

         САЩ е във война с Иран от 1950 г. , тъй като през тази година   започва    операция AJAX, известена също като TPAJAX. През 1953 г е направена съвместна американско-британска разузнавателна операция, която има за цел да разори и разруши  демократично избраното правителство на премиера Mosaddegh. Медийни слуги характеризират Иран като зъл агресор, който трябва да бъде неутрализиран със западна намеса.

         Обвиненията включват: заговор и заплаха, че се готви да  атакува съседна страна с ядрени оръжия, организирането на атентата от  9/11, създаване на нестабилност в Ирак и сътрудничество с "Ал Кайда". Дали сме толкова  тъпи да мислим, че е така? 

         Кой още не е наясно, че агресорите са САЩ (и Израел), неформалния картел създаващ военни фронтове и разруха,  чрез който  да налагат централно банкиране, демографски и икономически контрол над човечеството.  

Например:  "Ал Кайда" е съставена от група сунити които са заклет враг на преобладаващо шиитско население в Иран. "Ал Кайда" е създадена от тайните служби на американското правителство. За да се създаде нестабилност в района, се използва  противопоставянето на етноси, родове и вероизповедания. Агентура от „сводници на бедността” подклажда, финансира, организира и обучава терористични групи и така наречените спящи клетки осъществявайки чрез тях подривна дейност, убийства и атентати. Един от успешните проекти в началото и превърнал се във фарс в края си, е Ирано-иракската война.

         САЩ обучи и постави Саддам Хюсеин на власт. След което подкрепи и съветва неговия режим по време на ирано-иракската война от 1980 г. до 1988 г. В последствие по традиция, подобно на много други случаи, Саддам беше предаден от САЩ и когато той се превърна в проблем на програмата и излезе от контрола на глобалистите, бяха взети мерки за неговото отстраняване и узурпиране на Ирак.

Повода е нападението над Кувейт, инсинуирано от разузнавателните служби на Израел и САЩ, внедрени в сруктурите на властта и армията на Садам Хюсеин. Последва „ОСВОБОДИТЕЛНА“ офанзива, с която беше подготвен трамплинът за бъдещите действия на ционистката коалиция за налагане на контрол над тази част на света. 

         Нашествието на САЩ в Ирак през 2003 г. не е направено единствено, заради природните ресурси на Ирак , но и за да използва подготвения трамплин, базиран в Ирак, за стартирането на поредната фаза от плана за демонизирането на Иран и подлагането на натиск върху икономиката и суверенитета на Иран . Ричард Ран е главния стратег и зъл гении, изготвил плана за водене на  необявена война срещу страните от Близкия Изток и бившия социалистически блок. Още през 2005 бивш ООН оръжеен инспектор, Скот Ритър, алармира и  издаде сведения за тайните операции на САЩ в Иран, като заяви: "Войната на САЩ с Иран вече е започнала. Докато си говорим, американските безпилотни и по - сложни самолети прелитат над иранска територия и се провеждат разузнавателни и диверсионни операции. Това е нарушение на въздушното пространство на суверенна нация и акт, доказващ воденето на необявена война. Войната с Иран е отишла много по - далеч и отвъд фазата на събирането на разузнавателна информация".

         Той, също така заяви, че  муджахидините в Иран са управлявани от разузнавателните служби на Саддам Хюсеин, които са работили всеотдайно и изключително за дирекция на операциите на ЦРУ, за да подготвят, извършват атентати, подривна дейност и диверсии в Иран. 

         През февруари 2007 г. един високопоставен източник на  ЦРУ  съобщава анонимно на вестник „Telegraph” , че терористите в Иран са  финансирани директно от официалния класифициран бюджет на ЦРУ и че това  "не е голяма тайна".Твърдението е подкрепено от бившия член на отдел за борба с тероризма, агент Фред Бъртън, който заяви: "Последните атаки на територията на  Иран са в съответствие с усилията на САЩ за доставка и обучение на етническите малцинства в Иран, чрез които да бъде дестабилизиран иранския режим."

През 2010 г. "Ню Йорк Таймс" разкри, че генерал Дейвид Х. Петреъс е подписал тайна директива, която: "разрешава изпращането на американски войски на специални операции, както за приятелски, така и враждебни народи в Близкия Изток, Централна Азия и региона на Африканския рог, да  събират разузнавателна информация и да изградят връзки с местните сили ". Според доклада тази  директива е предназначена да направи предишни дейности "по-систематични  в дългосрочен план", които са били предприети при администрацията на Буш.

Броят на "мистериозни" бомбени атентати и "необясними" смъртни случаи в Иран от 2005 г. насам се е увеличил драстично. Сведения за събитията е практически невъзможно да се съберат, поради нежеланието на иранските медии да огласяват и изнасят подобни новини. Заповедта е да се докладва за тях  на иранското  правителство, за да се избегне желаната от външните сили  дестабилизация.

Едва наскоро Иран реагира на тези събития чрез военни учения и заплахи, за да затвори Ормузкия пролив. Тези стратегически реакции се  охарактеризираха  като "агресивно" поведение от западните медийни к…и.

ПРИМЕРИ за операции под прикритие

В израелския вестник " Ха aratz” е съставен и публикуван списък  с 8 документирани взривове и убийства от 2010 г. - 2011г. насам, и тези които са  на инциденти, свързани с ядреното  развитие на Иран. Описан е и  най-новият фатален инцидент според доклада, настъпил на 11 януари, 2012 г., когато ядрения учен , Mostafa Ахмади Roshan е убит от магнитна бомба, поставена на колата му от мотоциклетист. 

          През ноември 2011 г. иранската ракетна база е напълно разрушена след експлозия, която иранските власти са описани като "нещастен случай". Сателитни снимки на сайта преди и след експлозията разкриват големи щети. Взривът, съвпада точно с момента в който Иран е постигнал крайъгълен камък в развитието на нова ракета.

         Това се случва с Иран просто, защото е една от малкото страни, останали на планетата, която  отказва да позволи на банките и техните  100  компании финансови убийци да работят върху иранска територия  безогледно, безконтролно и  безнаказано.

         Ако банкерите успеят чрез използването на Америка да колонизират Иран, те ще вземат контрола на Иранската централна банка, която ще функционира като правителство в сянка на Иран. Това чака и „американците” в Америка, които ще преживеят подобна смърт.Знаем че през декември 2012г. изтича договорът на Ротшилд с държавния резерв на Америка, това е краят на американската хегемония и началото на разпадането й.

         Днес, когато стоим пред прага на поредната световна война, трябва да си дадем ясна сметка за предстоящото, да изтрезнеем, да се отърсим от заблудите, в които ни вкарват невидимите тъмни сили и да помислим за утрешния ден, за бъдещето и как да оцелеем в условията на тази месомелачка. И помнете: народът, от който най- много се боят ционистите, са българите, единственият народ, способен да оцелее, да се възроди от нищото и да просъществува, когато надеждата е била загубена за други.  Иран е последната крепост непревзета и непокварена от ционисткото световно правителство по пътя им към Средноазиатските републики, Русия и Китай.

         Нека подкрепим, доколкото е възможно,  иранския народ, с когото имаме силни връзки от дълбока древност и да бъдем в мислите си с тях в този тежък момент.  Предстои да станем свидетели на най-големия геноцид в историята на човечеството,  което може да спре и от което може да ни отърве само БОГ!!!

Е.Андреев

 

 

 

 




Гласувай:
7



1. turb04 - Твърдо "за" нашите б...
05.03.2012 20:56
Твърдо "за" нашите братя иранците, защото прабългарите и иранците са от едно племе! Дори цветовете в знамената са еднакви!
цитирай
2. kenedi - новини от Америка
06.03.2012 03:00
вижте тая статия от моя блог - за концлагерите в САЩ

http://kenedi.blog.bg/novini/2012/01/07/amerika-v-obsada.878406

Там яко се готвят да потопят във кръв смата Америка
цитирай
3. bgzemia - marrio написа
06.03.2012 21:26
В Иран са открили същия Мадарски конник като нашия. Казва се “Мадаре Раги Модар“ ......
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1516191
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824