Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
25.04.2012 23:09 - ПИСМО НА АНГЛИЙСКАТА КРАЛИЦА И ФАМИЛИЯ РОТШИЛД И СИЕ....ДО БЪЛГАРИТЕ
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 19968 Коментари: 33 Гласове:
28

Последна промяна: 26.04.2012 23:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ПИСМО НА АНГЛИЙСКАТА КРАЛИЦА И ФАМИЛИЯ РОТШИЛД И СИЕ....ДО БЪЛГАРИТЕ

Здравейте, скъпи ни евтини поданици! Бихте ли били така добри, да ни позволите да ви поздравим за усърдната дейност, която полагате от столетия насам, да бъдем ваши неотменни господари? Вие сте нашите най-верни роби. Давайки клетва за вярност към вашите управници, (избирайки ги), вие всъщност давате клетва за вярност към техните кукловоди, т.е., към нашите величествени особи. От много време насам ви вкарахме в ролите на Хензел и Гретел. Полакомихте се по бляскавите джунджурийки, както те - по шоколадовия покрив и захарните прозорци от къщичката на Баба Яга. Къщичката, в която ви вкарахме, обаче, е омагьосан кръг, от който няма излизане, защото за да излезете, ви трябват знанията, които всъщност,ви отнехме. Наблюдаваме ви от ложите си как долу, на арената, се състезавате, за да се сдобиете с „марковите“ стоки, които всъщност струват реално 10-тина % от стойността, която искаме от вас J) Накарахме децата ви да се озлобяват едно към друго, пак заради измислените „модни“ парцалки. Така превърнахме собствените ви деца в оръжие срещу самите вас. Защо ли? Ами за да измъкваме всеки лев от джобовете ви, когато им задоволите всеки каприз.

Шефовете на фирмите и на отделите в тях са нашите най-перфектни надзиратели. Вие търчите из коридорите на фирмите си с купички салати или чинийка със сандвич, за да се храните ...докато работите.Защото не ви се позволява да бъдете свободни. Позволено ви е само да сте демократични. Вашите надзорници знаят колко пъти сте влезли и излезли от сградата и колко време ви е нямало на работното място. Вие отивате на работа, за да бъдете наблюдавани. А за какво работите?? А, да. За да получите заплата. За какво ви е? А-а, за да ни я дадете на нас : енерго -дружества, Софийска вода, банките, минералните извори......скоро ще си присвоим и ВиК. Тогава, ако не слушкате, може да ви пуснем някое и друго химикалче, та да пристигне един Ала-Бала вирусен щам, който ще се лекува само с точно определен антибиотик, само с точно определена ваксина, произведени от точно определена фармацевтична компания. Между другото, понеже сме глупави, никога не сме ползвали ваксини и никога не сме слагали и на децата си от тези прекрасни животоотровни коктейли. В офисите си охкате и пъшкате заради липсата на въздух. Е, айде сега пък и глезотии. За какво ви е? И без това сте на ГМО храни, значи и на ГМО въздух ще свикнете. Така е с европейските стандарти по сградоустройство. Нали сте европейци! Нашата цел е:колкото повече са болните, толкова повече са мозъчно закърнелите.Така никой не си търси правата.

Най ни радва, вашето усърдие да пращате децата си като агнета на заколение в престижните американски и английски училища. Разбира се,че нашата образователна система е перфектна. Ние създаваме хищническо ориентирано младо поколение. При нас няма духовност. Системата ПИАР работи идеално за нашето облагодетелстване и за вашето поробване. Ние използваме вашите природно надарени умове, за да разработим чрез тях идеите си. Всяко ваше зрънце, което се открои над останалите, го засмукваме, като му предлагаме рая на материалните блага. След това ви връщаме отрочетата, вече с промити мозъци. И....стават вашите нови избраници и наши добри послушковци. Тази процедура се налага, поради това, че родовете ни са шизофренични и нямаме необходимия интелектуален потенциал. Измислихме американските бригади като примамка за балъчета. Все още сте гъзолизци и чуждопоклонници. Защо пък да не ви използваме и за работна ръка при нас. Сринахме каквото ценно имаше в образователната ви система. На фона на измайсторените от нас лъжи в историята ви, окастрихме каквото ценно някой все пак беше успял да съхрани. Велики българи не ни трябват. Достатъчно дълго ни вадехте очите с вашата изобретателност в оцеляването и надживяването на всякакви катаклизми.

Набързо приключихме с красотата на българката. Тя вече не се отличава по нищо от другите жени. Нощни шкафчета – всички са еднакви. Българките вече са постоянен контингент я на Силикон- мафията, я на „марковата“ и ‚медицинската“ козметика „Алергии правим всякакви“. Най-сладките пари се правят от човешката суета и не култивираното его. Пред очите ви като калейдоскоп се въртят реклами за какво ли не. Направихме ви кривогледи, не виждащи, не чуващи, не мислещи. Чакаме момента, в който в час по природа децата ви ще рисуват NESQUIK, вместо крава, за да покажат на мама и тате откъде идва млякото.

С обич и американска усмивка: Вашите верни робовладелци





Гласувай:
30



1. tomcat2 - ама точно
26.04.2012 00:04
ама точно
цитирай
2. kostadin - Това е отлично казано!
26.04.2012 13:01
Това е отлично казано!
цитирай
3. анонимен - njma nyzda ot komentar!!!!
26.04.2012 13:22
njma nyzda ot komentar!!!!
цитирай
4. анонимен - Браво! Би могла да го подпише и Хи...
26.04.2012 13:25
Браво! Би могла да го подпише и Хилъри...
цитирай
5. анонимен - Вие нормални ли сте?
26.04.2012 14:52
Вие имате ли си на идея какво е българското висше образование. Как произвежда наистина пионки. Имате ли си на идея? Като си нямате поне не пишете простотии, че е повече от смешно ... Синът ми учи в чужд университет информатика, дъщеря ми в български. И двамата завършват първи курс. Този, който се отдаде на чуждоземното знание вече има над 10 (десет) завършени проекта - разбирайте работещи програми написани на JAVA. Дъщеря ми учи exel...
Имаше изпит по exel! Вече е направо "завършена специалистка по exel!"
Трагично е!
цитирай
6. анонимен - qwerty
26.04.2012 15:06
"Полакомихте се по бляскавите джунджурийки" - за съжаление, българите сме си лакоми по природа;
"Накарахме децата ви да се озлобяват едно към друго" - за съжаление, българите по принцип таим злоба един към друг, макар и външно да сме любезни
цитирай
7. rebu - Болезнено
26.04.2012 15:15
Написано иронично, но с малко думи - цялата истина. За съжаление, май няма кой да го прочете. Вече SMS-а е дълго четиво, виж ако е някакво клипче с простотии... рейтинг - до небето.
цитирай
8. анонимен - ели
26.04.2012 15:47
и тъжно.......
цитирай
9. shtaparov - Писмо на Българите до английската кралица,фамилия ротшилд и сие
26.04.2012 16:07
Здравейте,уважаеми и неуважаеми случайници! Ние добре разбираме вашите стремежи да пречупвате и да подчинявате народите,но преди да го сторите,сте забравили да попитате нас. Защото ние сме Бог-Арите, а вие сте някакви случайни натурници,пръкнали се временно на хоризонта на народите. Ние сме оцелели повече от осем хиляди години и продължаваме да оцеляваме,а вие никога няма да успеете да оцелеете дори и наполовината на нашето. Сметките ви са криви,
понеже,преди да се разпореждате,сте забравили да се консултирате и да поискате разрешение от Царското племе,а защо е трябвало да сторите това не е ваша работа,но е ваш проблем. Това,което ни пускате ние го познаваме,но никой от вас не познава онова,което ние ще ви пуснем. Ние сме променили вашето минало,ще ви променим и бъдещето. Затова не си давайте много зор- така или иначе сте обречени да преживеете упадъка,който преживя България. Накъдето сте се запътили,ние оттам идваме,и всичко което планувате е сметка без кръчмар. Но,да не
обиждаме кръчмарите!
цитирай
10. анонимен - Отчайващо глупаво писание.
26.04.2012 17:30
Отчайващо глупаво писание.
цитирай
11. injir - , , . . . невиждащи, нечуващи, нем...
26.04.2012 19:18
,,...невиждащи, нечуващи, немислещи.,, Звучи зловещо...
цитирай
12. anonimen65 - chudesno ese na tema izlichavane na bulgarite
26.04.2012 19:56
no e mnogo tujno propusnali ste da vkluchite v nego i zemiata kak ni kupuvat i shte si gledat za tiah produktsia kato kitaitsite ili da otglejdat po blizko do nas GMO hranite si.tujno e ,che i vie ne vijdate izhod ot tazi istuatsia a mi se iska da ima i da jivee i v budeshte bulgarina s negovata drevna dushevnost,koiato e pomisli dobro za drugia kaji dobra duma na drugia napravi dobro delo za drugia i umri za rodinata si,no ne ia predavai .i vupreki boinia duh sme jiveli v robstvo iavno i v minaloto eimalo predateli na narodnostta ni ,no e imalo i takiva koito sa se borili i sa i davali svobodata i zemiata.
цитирай
13. marlyn - Страшно е нали?
26.04.2012 22:18
Истината трудно се коментира!
Ако беше нещо друго досега щяхте да сте го разпапурили, ама тук все още се чудите какво да изсерете! Ето вече ви дадох идея! Айде плюйте сега!!!
цитирай
14. rustocks - http://rustocks. blog. bg/poe...
26.04.2012 22:51
http://rustocks.blog.bg/poezia/2012/04/26/veselin-vylev-i-babinite-zybi-po-asfalta.946241
цитирай
15. rustocks - http://rustocks. blog. bg/poe...
26.04.2012 22:58
http://rustocks.blog.bg/poezia/2012/04/26/veselin-vylev-i-babinite-zybi-po-asfalta.946241
цитирай
16. born - Джордж Оруел
26.04.2012 23:10
"Фермата" !!!
цитирай
17. lisa19 - Ужасийки, но верни!
26.04.2012 23:30
Цитат: А за какво работите?? А, да. За да получите заплата. За какво ви е? А-а, за да ни я дадете на нас : енерго -дружества, Софийска вода, банките, минералните извори......скоро ще си присвоим и ВиК.

Ми то половин България вече е присвоена. Да не говорим за Видин и около Видин. Няма хора. Чуждите инвестиции купуват българска земя и това което е останало. Къде са нашите богати българи и защо не купуват те? Ама защо да си харчат парите за българско. Китайците наводниха пазара и купуваме техните дрехи щото са по-евтини, независимо, че са еднодневки или траят най-много седмица. Ами да, роби сме си. Я да станат от гроба Левски, Ботев, Раковски и другите луди глави, пък да видим какво ще бъде. А пък ако Аспарух знае на какъв хал сме, ще ни попилее. Ами Симеон Велики, Борис, лелееее ще видят тези лешояди дали изобщо ще мислят по този начин. Иначе сайта откъдето е взет този материал и се разпространява е пълен с подобни писания, но пък повеето са истина.
цитирай
18. bgzemia - Вие имате ли си на идея какво е бъл...
26.04.2012 23:33
анонимен написа:
Вие имате ли си на идея какво е българското висше образование. Как произвежда наистина пионки. Имате ли си на идея? Като си нямате поне не пишете простотии, че е повече от смешно ... Синът ми учи в чужд университет информатика, дъщеря ми в български. И двамата завършват първи курс. Този, който се отдаде на чуждоземното знание вече има над 10 (десет) завършени проекта - разбирайте работещи програми написани на JAVA. Дъщеря ми учи exel...
Имаше изпит по exel! Вече е направо "завършена специалистка по exel!"
Трагично е!

ами нали и авторът това казва,целта е точно да няма нормално образование в България и както и вие твърдите добре се реализира през последните 23 години.....фондации на Сорос също си вършат "работата" в тази посока
цитирай
19. bgzemia - До 18: материалът не е взет от друг ...
26.04.2012 23:38
До 18: материалът не е взет от друг сайт
цитирай
20. lisa19 - Твой ли е?
26.04.2012 23:45
БРАВО! От който и да е вярно е написано.
цитирай
21. анонимен - Хаха
27.04.2012 01:47
Добре се посмях, признавам! Всички безмозъчни конспирации събрани на едно място. И овчиците кимате с глава утвърдително "Даа, така са нещата, точно в целта!", че чак се имате за "пробудени" и мислещи. Много жалко.
цитирай
22. анонимен - АБСУРД
27.04.2012 12:15
това писмо е пълен абсурд този който го е създал явно е имал за цел да провокира някакви мнения и чувства.това което се случва в българия е от нашата криво разбрана демокрация и още по вече от алчноста и безскруполноста на нашата политическа върхушка от тяхната неспособност да водят държавата напред с тяхната недалноведност те унищожиха селското стопанство а без него няма лека промишленност те двете заедно са двигателят на икономиката ни а не тешката промишленност.загубихме външните пазари за сел.стоп.продукция.от сел. стоп. идва продукцията за текст. пром. обувна промишленност дървопреработ. пром. да не говорим за хран. вкусовата пром. и др.БЪЛГАРИЯ преди всичко е аграрна държава.а сега какво произвеждаме само жито царевица и слънчоглед къде са останалите култури а животновъдството .това ни е проблема армията печели битките политиците губят войната защото са некадърни .
цитирай
23. анонимен - ГЛУПОСТА, не е
27.04.2012 17:15
порок. ТЯ е престъпление.Има ли лек за глупоста? Има, евтин,лесно се намира, достъпен и кои е този чудотворен лек? БОЯ, бои така, че глупака да го боли, за справка мъдроста на народните приказки. Всеки народ ги има.
цитирай
24. bgzemia - това писмо е пълен абсурд този който ...
27.04.2012 19:17
анонимен написа:
това писмо е пълен абсурд този който го е създал явно е имал за цел да провокира някакви мнения и чувства.това което се случва в българия е от нашата криво разбрана демокрация и още по вече от алчноста и безскруполноста на нашата политическа върхушка от тяхната неспособност да водят държавата напред с тяхната недалноведност те унищожиха селското стопанство а без него няма лека промишленност те двете заедно са двигателят на икономиката ни а не тешката промишленност.загубихме външните пазари за сел.стоп.продукция.от сел. стоп. идва продукцията за текст. пром. обувна промишленност дървопреработ. пром. да не говорим за хран. вкусовата пром. и др.БЪЛГАРИЯ преди всичко е аграрна държава.а сега какво произвеждаме само жито царевица и слънчоглед къде са останалите култури а животновъдството .това ни е проблема армията печели битките политиците губят войната защото са некадърни .

ами нали точно за това отглеждат такива некадърни политици и са ги пръкнали във всички партии и те изпълняват политика налагана от вън ,която има за цел да държи България от слаба, по-слаба...
цитирай
25. nik4e - разкошно писмо :) Кралицата кога ще ...
29.04.2012 03:36
разкошно писмо :) Кралицата кога ще праща друго към Българските поданици? Някак ми се прииска да продължи да контактува с нас,простия народ .Да ни държи в течение какво още са ни запланували ,не за друго , ами да се подготвя за поредния шут в г*за :)
цитирай
26. анонимен - Ехаа, тука е голям купон. Гъмжи от народ :)
02.05.2012 02:13
Към г-жа / н "анонимен" номер 5 : За съжаление не разбирате, че синът ви и дъщеря ви ще станат душковци - послушковци на онези, по чиито ПРОЕКТИ ходят (на чист български език му се вика : "ходиш по гайдата на някого"; днес "гайда" е заменена с "проект" ). Няма как децата ви да разберат това, след като вие самите не го проумявате. "Криворазбраната цивилизация" е с модерни дрехи - х'американски. Лошото е, че децата ви изобщо няма да разберат в какво ще бъдат превърнати. Явно се гордеете, че синът ви ще бъде един от бъдещите роботизирани кукловодци на човечеството, защото като влезеш в машината, се превръщаш в машина. Целта определя средствата за постигането й. След като българчетата работят по НЕЧИИ проекти, следователно работят ЗА НЯКОГО. който си е поставил ЦЕЛ и му трябва някой, който да му свърши задачката. Тогава??????.... Вашите деца следват НЕЧИИ ЦЕЛИ, А НЕ СОБСТВЕНИ. Защо има още българи, дето си мислят, че след като българските управници не се интересуват за народа, та някой чужденец - управник на чужденеция, ще се е загрижил да осигури на българите истински просперитет....??!! Та нали и нашите управници работят по чужбински проекти, чиято крайна цел е затриване на 80% от човечеството, защото то пречи на кожодерите да се разхождат по земята и да си плуват по океаните! Вместо родителите да поощряват умните си българчета да правят български проекти за сриване на системата на управление в целия свят, те се гордеят, че ги правят чуждопоклоници! Тцтцтцтцц ! Паисие, Паисие, къде си?!
цитирай
27. анонимен - Някой стреля мноооого добре........ даже отлично!
02.05.2012 10:22
В блоговете и форумите има четири категории хора: 1.- прогледнали ( събудено съзнание ); 2 - съмняващи се, колебаещи се, относно информациите, но все пак разбиращи, че нещата не са както би трябвало да бъдат; 3 - заблудени, все още спящи и 4 - провокатори. Четвъртата категория би могла да се нарече "интернет държавна сигурност". Може би ще захвърчат искри и престрелки, защото информацията е в 10-та.Изказвам един скромен съвет към родителите, гордеещи се с децата си, че учат в престижни западни университети. Замислете се върху следното: Когато бръкнеш във вътрешната политика на една държава и разрушиш нейната икономика и образование, естествено е родителите (ако са съвестни и имат финанси), да проявят интерес да пратят някъде децата си да се развиват. Значи, трябва да има някъде по света такива "оазисчета" на "просветление". Те са създавани предварително, с мислене за 100-ци години напред, с определена цел и със средствата на т.н. пропаганда. Вече е по-престижно да береш портокали в Испания или в Гърция, но не и домати на коренната си българска плодородна земя. Нищо, че в чужбината си г-н/жа никой/я. А тука - тези които научиха Европа-та на земеделие, да си трошат главите. Българките чуждолюбци не виждат, че пращат децата си при онези, които ЦЕЛЕНАСОЧЕНО им отнеха пространството за труд в собствената им държава. По-престижно е да ядеш домат, с който може да ти разбият главата. А това е с цел да се прекъснат естествените биологични връзки по био-електрическата верига. На конкурсите за работа във фирми се задават лицемерни въпроси, изискващи лицемерни отговори. Ако не си се изучил добър робот, изпадаш от класацията. Следователно, трябва да си изобретателен в лъжите си, за да те "харесат". По-добре българчетата да се върнат в България преди да е станало твърде късно. Гледайте небето след залез слънце. То вече говори с промени, виждащи се с просто око. А да ви е направило впечатление, че предимно момичетата ходят с изкривени навътре стъпала? Няма нищо случайно.
цитирай
28. анонимен - Вече е време за действия.
02.05.2012 11:21
Някой по-нагоре пише, че не се вижда изход от ситуацията. Аз пък мисля, че попаднах на един и..... май-май, учителите ще трябва да започнат да посещават и те някой и друг час в библиотека "интернет" :
http://blagodar.blog.bg/
Хубаво е, че са дадени и доста линкове с образователна информация. Прави ми впечатление, че там, където би трябвало да има снимка или картина, както авторът е описал, те липсват. Явно са ядосали някого. Жалко, че не може да се разбере коя (кои) е темата, която е НЕлицеприятна за някой от шетащите "наблюдатели" по сайтовете.
цитирай
29. анонимен - Ne vi se viarva,no tova e samata istina.
11.05.2012 09:19
Sudurjanieto na pismoto e samata istina.Kralitsata na Anglia po vreme na subrania na svetovnite iluminati e kazvala,4e planetata Zemia i prinadleji i mogat da praviat s horata kakvoto si iskat,za6toto sa tehni robi.Iluminatite sa sobstvenitsi na bankite,na izvestnite golemi kompanii,tsurkvite i Vatikana,pravitelstvata po tseliat sviat,universitetite,mediite,izto4nitsite na energii,gorivata,industriite,medikamentite,bolni4nite u4rejdenia,svetovnia sud,narkotrafika,otvli4aneto na detsa,detskata prostitutsia i pornografia,UNICEF,UNESCO...Ne razbirate li,4e vsi4ki rabotite za tiah,4e kupuvate tova,koeto te proizvejdat?Ne piete li neskafe,a detsata vi Nesquik?Znaete li Unkle Bens,KNAUF,NESTLE,Mc Donalds,SHELL,Procter and Gamble,Microsoft,Google,FACEBOOK..?Tova e malka 4ast ot firmite pritejanie na 4udovi6tata,koito vladeiat mozutsite na tezi,koito ne viarvat,4e dori napisano po tozi na4in tova pismo ot bgzemia sudurja samo istina.Predi da zapi6ite kakuvto i da e komentar,molia vi informiraite se,ne budete v 21-vi vek glupavi pionki v rutsete na iluminatite...
цитирай
30. анонимен - Явно е,че вървим към събуждане
15.05.2012 00:30
Това е добре. Само, че въпроса е, че хората си казват: "Е...и какво от това....Какво мога да направя....В тях, (които и да са), са парите......За какво да живея..." - и - прас .....куршума или под влака. А не разбират, че дори и това е предвидено от онези, същите. Т.е., отчаяните не се усещат, че отъждествявайки живота само и единствено с чисто физическата материалност, стават изпълнители на каквито програми им бъдат зададени в главата чрез множеството лостове на пропагандата. Чрез нашето невежество подхранваме изобретенията на болните им мозъци. Публикувания текст е изключително дълбок и силен и е едно сериозно предизвикателство да се замислим КАК САМИ ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА НИ СЪСИПВАТ ЖИВОТА. Онези отгоре просто се подиграват с дадената ни свободна воля на избора. Само, че можеш да избираш единствено когато ти е дадена алтернатива, т.е., показана ти е и другата страна. Тогава може да говорим за човешкото право на избор. Масираните реклами не дават право на избор, а ни показват накъде ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да отиваме в ежедневието си.
цитирай
31. gadfly - ...
25.05.2012 19:41
100% бате.
цитирай
32. stoian11 - браво
26.05.2012 13:11
браво
цитирай
33. анонимен - чистата истина
28.05.2012 17:50
за съжаление
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1515757
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824