Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
01.05.2012 15:16 - Спиране на безумния Закон за детето-протест Варна 28 април 2012- част 1 и 2
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 6966 Коментари: 10 Гласове:
3

Последна промяна: 24.05.2012 09:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Това  e протеста във Варна на 28 април 2012 година по повод на поредния опит да бъде прокаран поредния  закон чрез ,който да се узаконят престъпления. Паралелно с борбата да съхраним водата,земята и мира в България ни атакуват с нова опасност- отнемане на нашите деца под фалшивите лозунги ,че е за доброто им. Нима има по-сигурно място и по-любяща среда от тази на мама и татко? В държавите в които е въведен този закон родителите живеят в страх ,а децата се превръщат в безконтролни агресори. Всъщност това е един безумен проект,чиято истинска цел е да отнеме децата от родителите им без съд  и да ги превърнат в роби на системата. Скрити зад лъжата ,че защитават правата на децата се опитват да пробутат Закон за създаване на ново поколение еничари. По думите на омбудсмана Константин Пенчев никъде нямало законово предположение,че родителите са добри. Нима измислените човешки закони могат да бъдат пример и пътеводител в живота ни?! Това,че в земните закони няма предположение,че родителите са добри не означава,че в действителност не са. Просто са пропуснали да го напишат.,защото са прекалено заети да крадат ,лъжат и вкарват обществото в заблуди. В действителност Разумната природа е вложила Възвишената Любов в   майката като образователен фактор До колкото тя ще прояви тази Любов зависи от степента на нейната култура и от нейното духовно развитие. Ако се предоставят условия в които тя да развие семенцето на Възвишената Любов, то тя ще разцъфне и ще даде плодове чрез децата Ако  майката не се повдигне духовно и бъде в нея подтиснат  този велик подтик на Живата Природа, то той ще заглъхне  и ще добие външни примеси от много унаследени и придобити криви идеи, навици и склонности,които й  пречат да изпълни своята мисия ,отклоняват я от нейната най-важна задача. И точно тук е ролята на държавата- да създаде условията в които майката да може да се развива ,да бъде в спокойна хармонична среда по време на самата бременност, да спомага за нейното ограмотяване и духовно повдигане много преди да зачене своите деца  Вместо това сме свидетели на точно обратното - държавата не само не помага,но тя спъва умишлено развитието и на децата и на майките и цели разделянето им чрез узаконени  налудничеви причини, които нямат нищо общо нито със здравия разум нито с неизменните принципи на човешкото развитие....принципи,които съществуват във Вселената независимо от смешните закони създавани от шайка престъпници, наложени от вън и изпълняващи чужди програми, легитимирали .властта си чрез така наречените " избори"....безумните закони във вреда на българския народ показват много добре кой е избирателя им ........определено не е българския народ
Ето втората част на протеста тук,защото по-долу не иска да се прикачи
Закона за детето- съвременно еничарство










Гласувай:
3




1. raders - Нека да видим текста от закона и т...
01.05.2012 15:38
Нека да видим текста от закона и тогава да протестираме! Понякога наистина някои родители издевателстват над децата си, а други "произвеждат" деца серийно с цел социални придобивки, но без да се грижат за тяхното израстване: училище, прехрана, възпитание /сещаш се кого имам предвид/. Та значи, нека първо разберем какво са измъдрили онези идиоти от парламента, пък после да реагираме. Но трябва да се настоява текстът да се публикува предварително.
цитирай
2. bgzemia - Има текст и ще го публикуваме, нали ...
01.05.2012 15:49
Има текст и ще го публикуваме ,нали точно по текста е и протеста на родителите....примерно могат да ти отнемат детето,ако не му даваш джобни...или по сигнал на съседи и т.н....без съд .....на протеста ги дават тези примери,но ще качим и целия текст. Кой въобще ще гарантира на кого ще бъде дадено детето и дали изобщо го вземат за осиновяване или за някакви други нужди???По-скоро прилича на узаконен трафик на деца от колкото на закон защитаващ правата на децата.
А как ви се струва на 5 години да се обяснява на децата какво е аборт и какво е сексуални отношения ...разни консултации и прегледи без знанието на родителите???
цитирай
3. raders - Има текст и ще го публикуваме, нали ...
01.05.2012 18:24
bgzemia написа:
Има текст и ще го публикуваме ,нали точно по текста е и протеста на родителите....примерно могат да ти отнемат детето,ако не му даваш джобни...или по сигнал на съседи и т.н....без съд .....на протеста ги дават тези примери,но ще качим и целия текст. Кой въобще ще гарантира на кого ще бъде дадено детето и дали изобщо го вземат за осиновяване или за някакви други нужди???По-скоро прилича на узаконен трафик на деца от колкото на закон защитаващ правата на децата.
А как ви се струва на 5 години да се обяснява на децата какво е аборт и какво е сексуални отношения ...разни консултации и прегледи без знанието на родителите???


Наистина, ако е така, работата става доста гадна. Законът за детето би трябвало да гарантира неговото образование и физическо оцеляване. Нужен е наистина закон за детето, защото някои "родители" посвещават децата си единствено в изкуството на кражбата и проституцията. Закон, но не и с такива крайности, които споменахте.
цитирай
4. bgzemia - за съжаление изобщо не става въпрос ...
01.05.2012 19:13
за съжаление изобщо не става въпрос за такива родители,които възпитават в духа на кражбата....свидетели сме ,че за тях има достатъчно социални помощи,които още повече да стимулират безконтролната раждаемост и безделието и в същото време за съвестните родители няма никаква подкрепа,а напротив- стрес,безработица и все по-вредящо образование,което превръща децата в агресивни роботи с консуматорско мислене...
цитирай
5. анонимен - закони и сега има и когато трябва се ...
02.05.2012 17:09
закони и сега има и когато трябва се спазват,ако отворите интернет справките на съдилищата ще видите,че не са малко децата изведени от семействата поради различни причини,разбира се има нужда и от нови поправки и добавки в закона за детето,но те да не са в интерес на асоциации,фондации и др. подобни,а наистина да са в ИНТЕРЕС НА ДЕЦАТА!Какво пречи да се обработи закона и да се внесе яснота в спорните членове,точки и алинеи?Защо след като и написалите този проектозакон са съгласни с това,че са нужни корекции скачат като ужилени от този протест?Или става по-лошо и от времето на комунизма?Нима принципът на ГЕРБ е "Събрахме се и аз реших?"
цитирай
6. bgzemia - ами, ами. . . . никой не решава нито от ...
02.05.2012 20:35
ами,ами....никой не решава нито от ГЕРБ,нито от друга партия,там е проблемът,че те всички са просто марионетки,изпълнители....така,че става "събрахме се за да ви кажа какво заръча Уорлик....примерно...или Хилъри Клинтън
цитирай
7. анонимен - Колко още трябва да го заболи българина, за да разбере........
02.05.2012 22:36
......че не заплатата, не апартамента, не колата са му истинския проблем?! Вижте огромното оживление в предишния блог. Заслужава си. Българи, събудете се и да се защитим........заедно. В един от блого-овете се казва нещо много правилно : "....... И докато си кротувахме и чакахме все някой „Дядо Иван”, а може би „Баба Америка” да ни показват пътя, по който да вървим, българският ген започна своето изселване......." Това вече не е на мода. Вече влизат в дома ни, за да си вземата каквото им трябва според плановете им. "......Тийнейджърите получават правомощия да се борят, ако е нарушено правото им на свободно време и развлечение, които според документа са особено важни за развитието им......." - цитат от facebook по темата. "......Дете, навършило 16 г., има право да откаже лечение или продължаване на започната терапия. Ако това се споделя и от родителя/попечителя му, шефът на лечебното заведение се задължава да уведоми социалната дирекция, която пък може да сезира съда за разрешение за животоспасяващо лечение......." ".....Навършилите 14 г. получават и право да си правят синдикати, партии или да се сдружават под други форми, така че гласът им в държавата да се чува повече......" За какво ли може да решат да се сдружават? Приятни часове в умувания, драги родители. Като ти вземат работата, ще те изкарат, че си лош, защото не даваш джобни на детето си. Нямаш работа - нямаш пари; нямаш пари - нямаш дете, чиста работа. Айде.....да не си го раждал. Щрак! Пък после, иди празнувай ден на труда или ден на детето. Празнуваш, ама на куково лято.





цитирай
8. bgzemia - Александър Атанасов- политолог ,гр.Варна
04.05.2012 13:51
ЗАКОНА ЗА ДЕТЕТО – СЪВРЕМЕННОТО ЕНИЧАРСТВО

Бог, семейство и собственост – Това са трите основни стълба, на които се крепи християнското европейско общество. Ако по време на така наречения реален социализъм тоталитарната държава сложи ръка върху собствеността и вярата на хората то днес тази политика продължава с посегателство над семейството и то на най-ценното за българина – неговите деца. Едно от последните безумия на управниците е новия закон за детето, който на практика потъпква основни семейни ценности отнемайки правото на родителите да полагат грижи и да възпитават своите деца.
В публичното пространство вече се появиха граждански инициативи насочени срещу несправедливия закон. Една от тях е организацията на родители загрижени за бъдещето на своите деца обединени в асоциация „общество и ценности”, които през последната седмица организираха протести в различни градове на България срещу законопроекта.Активистите на движението против този закон считат, че той е крайно небалансиран спрямо основното човешко право на родителя да отглежда, възпитава, и образова децата си според своите собствени убеждения, както е регламентирано в множество международни правни документи, по които Република България е страна. Предложения от социалното министерство „Закон за детето” игнорира правата на родителите оставяйки възможността за решение при сложни житейски и семейни ситуации в ръцете на държавните служители.
Проектът за закон за детето в голяма степен изземва конституционните права на родителите, прехвърляйки ги на държавата в лицето на социалните служители, определя кое е вредно за децата на базата на много общи и недефинирани термини, което дава възможност за редица злоупотреби. Родителят няма право да откаже на детето си да „се информира”, независимо от източника, няма право да му наложи наказание и трябва на всяка цена да се съобрази с мнението и желанието на детето си като закона му дава правото да стори каквото си поиска по всяко време. Така практически на детето му се вменяват права и задължения като на възрастен човек и по този начин то се превръща в изключителна мишена за престъпни посегателства срещу него от всякакъв характер като се започне от детската порнография, та до трафика на деца за бели робини или за донорство на органи
Законът е изключително разрушителен за обществото. Ако той бъде въведен би довел до остро противопоставяне между родители и деца, което практически слага край на българското семейство. В прекомерните права, които ще получи държавата върху децата на България от своя страна можем да открием редица елементи на свръх тоталитарност, както и сериозни препратки към отминали исторически епохи, в които е било в рамките на нормалното човек да е собственост на друг човек. Ето как държавата по този начин се опитва да се превърне в изключителен собственик върху децата, което си е своеобразна препратка към онова мракобесно минало от османското иго, когато империята е отнемала най-здравите български деца превръщайки ги в смъртоносна бойна единица срещу своите собствени родители.
Реакцията на обществото срещу този гибелен закон, рушащ неговата основна клетка – семейството е напълно логична, справедлива, родолюбива и хуманна, тъй като за да я има България е от изключителна важност днес да бъдат запазени нейните деца и да не се допуска по никакъв начин социалните служби да се превърнат в съвременни събирачи на кръвен данък.

Александър Георгиев Атанасов – политолог – гр. Варна
цитирай
9. анонимен - не виждам никакви клипчета
15.05.2012 00:32
има две бели полета
цитирай
10. bgzemia - много странно, не може да се качи ...
15.05.2012 01:13
много странно,не може да се качи линка....съвсем друго предаване излиза като първа картина и след това само първата част на протеста,а във втората говори един англичанин за реалните последици от този закон,има и друга,много интересна информация
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1516145
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824