Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
03.06.2012 19:04 - сащ и ИРАН....
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 2034 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 03.06.2012 23:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
сащ и ИРАН...
Все повече експерти предлагат САЩ да обявят фалит, светът да ги постави под карантина и да им даде шанс да станат една нормална държава с нормална икономика. Но това ще е смърт за съвременната англосаксонска и ционистка олигархична върхушка.Така с по-прости думи могат да се обяснят на пръв поглед много сложни неща. Ситуацията е ясна - или страната и в бъдеще ще живее за сметка на целия свят, или я очаква фалит и загуба на голяма част от националната собственост в полза на Япония и Китай. Заради това сега финансовата върхушка на САЩ се опитва да скрие колкото се може по-дълго фалита на държавата и да запази статуквото, затова обгражда Русия и Китай с ракети и се готви да нападне Иран, докато започне икономическо реколонизиране на света. България ни делят само някакви си 2000 км от Иран.

Дали е възможно да се избегне хиперинфлацията. Не, не е възможно. Беше направено всичко тя да се случи !!! И вече е извън всякакъв контрол. Всичко това е невъзможно да бъде вярно. Сумарният дълг на САЩ надминава 75 трилиона долара. Но и това не е всичко. Стигна се до абсурдната ситуация мошеникът, т.е. САЩ, хванат с фалшиви карти, да обявява великодушно "на всички, на които дължа пари, прощавам.” Кошмар. Доларите, както е известно, не са държавна собственост на САЩ. Те са собственост на една частна банка, но се гарантират с ... държавни облигации на САЩ. Сами сте си виновни, кой ви е карал да ги приемате! Разбира се, има и риск да почнат да стрелят по мошеника. Но тогава печели онзи, който има по-голям пищов.

Не е трудно да се схване начинът на мислене на американската финансова олигархия и да се моделира плана им за запазване на доминиращото положение. За тази цел САЩ трябва да станат единственото привлекателно място на планетата за инвестиции. По-просто казано, пред американците стои задачата да нулират собствените дългове и да продължат да живеят за сметка на другите. Да постигнат това могат, само ако насочат разрушителните сили на кризата срещу конкурентите - ЕС, Китай, Русия, Япония, и проведат презареждане на глобалната икономическа система пак за сметка на останалия свят. Това е неизпълнима задача, но американците ще се опитат. Стратегическата задача за преформатирането на световната икономическа система може условно да се разбие на три етапа -унищожение на конкурентните капитали, нулиране на американските дългове(война) и накрая изкупуване на световните активи.

Какво предвиждат? 2012 г. - граждански войни ще избухнат по цялата планета, валутите ще се превръщат в хартийки без никаква стойност. Анархията и хаосът ще покриват целия свят, правителствата ще се опитват да налагат тирания, за да се противопоставят на изплашените и гладуващите хора. Ще се появи остър дефицит от храна и вода, цените на енергията ще скочат до небесата. Заради това споменатите 99 процента избират острия социален протест, който може да прерасне в революция. Едно нещо е сигурно. Колкото и да се опитва американската върхушка да изведе кризата в чужбина и преди всичко в Европа, нейният епицентър ще бъде в САЩ. Със сигурност никой не знае колко американски долари има извън САЩ в банки или частни лица. Но те вече бягат от долара. Доларът ще се обезцени с невероятни величини. Ще започне хиперинфлация. Валутата на една банкрутирала държава и на обществото, което не произвежда нищо е "едно нищо". Доларът на САЩ е де юре национална валута поне на още три държави и де факто национална валута на още 50. Основният износ на САЩ от много години беше износът на „хартиени долари” срещу реални продукти - мерцедеси, електроника, нефт, газ, кафе, кокаин. Но веселбата свърши, дойде време да се плаща. Няма излизане от сегашния капан. Единственото нещо, което може да се случи, е пълен колапс на всичко, което познаваме. А дали това ще се случи без една нова голяма "гореща война" .........остава само да се молим!!!

ДЕН на ОБЩА МОЛИТВА между народите на България,Сирия,Иран
Едно интервю с иранския посланик в България, пълно с истина и мъдрост



Тагове:   Сирия,   сащ иран,


Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1516154
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824