Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
14.06.2012 08:55 - Видеорепортаж на ТВ7 за Ал Кайда в Сирия
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 5439 Коментари: 7 Гласове:
8

Последна промяна: 16.06.2012 14:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
линк към Видео репортажа на ТV7
коментар на Гражданска инициатива "България против война срещу Сирия и Иран":
Много добре,че българска медия прати репортер и се излъчи един далеч по-реален репортаж от колкото долните манипулативни лъжи до сега и цялото медийно затъмнение около събитията там. Има обаче още много неща,които се премълчават. Едно такова нещо е ,че Ал кайда е основен играч за тези безредици и убийства на мирни граждани. Трябва да е ясно на всички журналисти,че Ал Кайда не е основния играч,а ОСНОВЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ. Не е никаква тайна ,че ал кайда е подразделение на цру и в случая сащ и израел са основните играчи и се прикриват зад Ал Кайда,зад Саудитска арабия,Катар и др. Другото нещо е,че в Сирия няма гражданска война,но това постоянно се натрапва на света с всеки репортаж,което също е вид манипулация. Там има завоевателна война в която се ползват наемни убийци за да убиват мирни граждани. До скоро приписваха тези убийства на президента на Сирия,но както винаги става ИСТИНАТА не може да бъде скрита и рано или късно излиза на яве. Радваме се,че и българските медии с този репортаж се включиха в разобличаването на съставените лъжи от сащ и израел. Има и заблудени сирийци,разбира се,както и нас тук ни заблуждават много пъти с различни партии и лица и след време разбираме,че отново са ни излъгали...СДС заблуди целия български народ,че ще прави демокрация,след тях НДСВ,после БСП,сега ГЕРБ....и така цели 23 години. И чак сега проглеждат българите,че това са просто едни изпълнители на щатите и Израел. Просто Сирия не се съгласява да бъде корумпирана по етажите на властта и за това им прилагат тези гигантски военни сценарии. При положение,че Кирай,Русия и Иран не се намесват така наречените "приятели на Сирия" отдавна щяха да влязат и с войски и със самолети за да бомбандират цяла Сирия,както направиха това в Либия. Либия вече я разделят на 2 държави за да не може да се съвземе. А за Сирия е предвидено да я разделят на 3 отделни държави и да се бият помежду си. Българското правителство не се вслуша в многократните сигнали за истината в Сирия и застана на страната на злото като се включи в групата на така наречени "приятели на Сирия". Петното на срама от целия български народ и държава трябва да бъде изтрито като се върне незабавно сирийският посланик в България и се възстановят истинските приятелски дипломатически отношения между Сирия и България.
image

Обръщение  към всички БЪЛГАРСКИ медии с огромна молба

      Изпращаме тези материали за онези, които все още по някаква случайност не са достигнали до Истината, такава каквато е. Искаме да ви напомним,че премълчаването на истините и още повече, умишленото тиражиране на лъжовна информация  е съучастие в убийството на стотици невинни жертви в Сирия и милиони от Ирак, Афганистан, Сърбия, Египет, Либия. Правителството на България подкрепи една сатанинска кауза и с това стана съучастник в същите тези убийства, подкрепи убийци, които най-нагло издигат лозунги „приятели на Сирия”, лозунги за мир, за справедливост, за демокрация. С това си действие "българското" правителство и парламент лепнаха поредното петно на срама върху цялата държава. Но, както казахме по-горе те не са истинското лице на България и ние като Истински България, носещи Истинския Българския ген, генът на Аспарух и Симеон Велики, на  Левски  и  Ботев отказваме да поддържаме тази гнусна завоевателна политика, налагана от сащ, израел и англия, която сее смърт и разруха, която завладява и колонизира територии на други държави и лишава населението им от правото им на достойно съществуване на тази земя. Бог е дал на всеки равни права, а в 21 век, когато човечеството би трябвало да е на високо еволюционно ниво на развитие на своето съзнание, се оказва, че тези държави са с имперски претенции и  извършват  масови убийства с гигантски размери поради алчност и властолюбие. В това ли се състои напредналостта на нашата цивилизация? Нима искате да сте съпричастни в това? Нима ще премълчавате още Истини? Защо?! …страх!….пари!….страх!….много пари!...

      Бъдете свободни! Призоваваме ви да вдигнете изцяло медийната завеса от събитията около Сирия и Иран и да започнете  усилено да отразявате истинските причини за събитията, за да може справедливостта да възтържествува. Нека лъжците и поддръжниците на това насилие и несправедливост останат малцина. Не се страхувайте, а бъдете достойни потомци на своя род. Силата не е в „силния на деня” и в неговите пари. Силата е вътре в нас и се проявява само, когато живеем разумно и достойно, като уважаваме живота даден на всяко едно Божие творение на Земята.

      Мили Хора, нека бъдем смели, нека бъдем разумни, нека бъдем достойни потомци на Великия Български род!

 

 

Ние вѣрваме,че изключително силният Български Дух,оцелял през вековете и дал толкова много на цялото човечество ще се прояви и сега!

 

.
 




Гласувай:
8



1. bgzemia - Добре,че не всички са алчни властолюбци и служители на злото:
14.06.2012 10:18
Русия обвини САЩ, че доставят оръжие на сирийските бунтовници -http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=917450
цитирай
2. bgzemia - хахаха, пак спряха броячите, много ...
14.06.2012 16:29
хахаха,пак спряха броячите, много ги е страх да не влезе в най-четен блог.....Толкова ли е страшна истината? Кое малко човече прави това и какво си мисли, че постига?
цитирай
3. анонимен - Тоя път Китай и Русия не са съгласни ...
14.06.2012 17:14
Тоя път Китай и Русия не са съгласни да се жертва Сирия и САЩ се отелиха. Не знаят какво да правят. ШАХ!
цитирай
4. bgzemia - :-)))да, направо ШАХ! Иска ми се да е ...
14.06.2012 17:46
:-)))да,направо ШАХ! Иска ми се да е МАТ за винаги на сащ и израел и да ги превъзпитаме в името на МИРА на цялата планета.Стига са вършили пубертетски глупости....време е да пораснат и те,иначе земята ще ги затрие ,че и нас ако стоим безучастни
цитирай
5. lisa19 - Доволна съм от прочетеното.
14.06.2012 21:00
Да се надяваме, че разумът ще победи и не се допуска по-нататъшни своеволия на САЩ. Време е да бъдат спряни. А това ще стане само ако тяхната армия спре да воюва. Рано или късно това ще стане, защото тези жертви са излишни.
цитирай
6. krizata - Група във Фейсбук: Сирия ще издържи и победи (на руски):
14.06.2012 22:13
http://www.facebook.com/#!/groups/syria.russia/408337419217053/?notif_t=group_activity
цитирай
7. gpjprim - Сирия
06.05.2013 19:48
Много се радвам, че успях , макар и със закъснение да прочета тази статия!

Благодаря на журналистите за куража и добрия и най-вече истински тон на статията!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1515868
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824