Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
27.06.2012 11:15 - Оста на злото срещу Доброто: нато + ал-Кайда + ционистката мафия срещу Сирийския народ !
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 3720 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 27.06.2012 11:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Оста на злото срещу доброто: нато + ал-кайда + ционистката мафия срещу Сирийския народ !
Внимание!!! в Сирия е възможно да има инвазия, но е възможно и да се случва това за което Тери Мейсън предупреждаваше скоро ))) ако е второто, това означава, че всички клипове, видео, интервюта ... ВСИЧКО, включително и видео речи на Асад са ФАЛШИВИ, като целта е да не се знае какво всъщност се случва в Сирия ! Моля всички да бъдат внимателни с информацията от Сирия ! При всички случаи в Сирия има наличие на специални сили на НАТО, но какво се случва от тук нататък може да става загадка ! Нека Бог закриля Сирия и сирийския народ да победи НАТО терористите ! http://www.voltairenet.org/L-OTAN-prepare-une-vaste-operation -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
какво се случва реално в Сирия: Вчера терористични групи съставени от специални сили френски, британски и марионетни арабски държави + наемници от ЧАСТНАТА АРМИЯ на НАТО - Ал-Кайда кучета са започнали хаос и терор в предградията на Дамаск ! В същото време се пуска дезинформация която върви и в традиционните анти-НАТО сайтове, че положението в Дамаск е "безнадеждно" и, че Дамаск "пада", а самия Асад е в "опасност", защото "бил нападнат" президентския дворец !? Истината е, че е имало хаос и терор от НАТО-наемниците и техните кучета от Ал-Кайда ... НО сирийската армия е контролирала напълно обстановката и овладяла положението ! Имало е много убити и заловени НАТО/Ал-Кайда плъхове от различни националности, иззети са голямо количество оръжие (включително професионално, като много снайпери и РПГ с оптически мерници). Целта на дезинформацията (която преувеличава обстановката) и терористичния хаос на НАТО е да накара сирийския народ да вярва, че терористите са по-силни и че сирийското правителство губи контрол, както и да деморализира сирийския народ ! Другата цел е психологически натиск върху правителството на Сирия и специално - Асад (явно за да го уплашат и отстъпи или направи поне някакви отстъпки в полза на "опозицията", тоест в полза на терористите на НАТО и политическите им марионетки)

Вчера ДЕБКА
разпространи дезинформация, която бързо се разнесе в интеренет ! Целта е била да се всее паника и страх сред сирийците и психологически натиск над Асад ... искали са сирийците да мислят че Дамаск пада (просто е било терористична дейност но по засилена) .. НО обстановката е била под контрол от сирийската армия ! Разбира се имаше зрънце истина, тоест имало е специални сили на великобритания, франция ... но са били  заловени ....ловът на плъхове продължава !
ПОЯСНЕНИЕ: ДЕБКА е сайт, който официално се води сайт с връзки към израелското разузнаване ... НО истината е много по проста - ДЕБКА е сайт на МОСАД ! Работата на ДЕБКА е да извършва военни престъпления и престъпления срещу Мира и Човечеството, както следва : Пропаганда, Дезинформация, Подпалване на Война, Демонизация и Манипулация !

превод на част от текста по-долу:
Продължава премахването на въоръжени банди в Сирия
Агенция САНА съобщи, че е имало битки между силите за сигурност и голяма група от терористите,наречени "бунтовници", съсредоточени в провинция Ал-Hama Дамаск. Терористите се опитват да блокират пролома на реката Вечерта, и създаване на коридор за движението на въоръжени групи от  градовете  Zabadani и Madayya към града на Ал-Hama.
Десетки терористи са убити или ранени и голям брой - са били арестувани. Сред задържаните терористи  има много граждани на арабските държави. Силите за сигурност са иззели голямо количество оръжие и боеприпаси, включително и ролеви игри, минохвъргачки, картечници и снайпери.


-----------------------------------------------------------------------------------------------
източник:
Николай Сологубовский
СИРИЯ СРАЖАЕТСЯ!
Президент Асад обратился к сирийскому народу

Выступая 26 июня в парламенте, президент Сирии Башар Асад заявил, что Сирия находится в состоянии войны с террористами и силами иностранной интервенцией. Он призвал сирийский народ защитить Родину и приложить все усилия для победы над врагами.
"Мы по-настоящему живем в состоянии войны, которая ведется со всех сторон. Если мы ведем войну, то вся наша политика и все сферы жизни должны быть направлены на достижение победы в этой войне".
Президент Аль-Асад обратился 26 июня к членам нового правительства с речью, в которой обозначил основные направления работы Совета министров и стоящие перед ним задачи.
Президент заявил, что решение социальных проблем является залогом политической стабильности и безопасности в стране, подчеркнув, что экономическая политика государства должна быть чётко определена и продумана.
Президент Асад заявил, что на новый Совет министров возлагаются большие надежды и законные требования. Залогом политической стабильности и безопасности в стране является решение социальных проблем. "Даже если они превышают возможности, в случае прозрачности проводимой им политики, граждане страны поймут правительство", отметил, что проблема заключается в отсутствии связи (предыдушего) правительства с народом. Именно из-за этого гражданам тяжело дать объективную оценку деятельности того или иного министра.
Президент подчеркнул, что сектор сельского хозяйства и производимая им продукция являются стратегически важными для страны. Экономика Сирии во многом зависит от состояния именно этого сектора, сказал он, так же как и благосостояние занятых в нём сирийских граждан.
Государство будет продолжать политику ценовой поддержки стратегически важных товаров, заявил глава государства, отметив необходимость обеспечения противодействия коррупции.

Идет ликвидация банд боевиков

Агентство САНА сообщает, что произошли бои между сотрудниками сил безопасности и крупной группировкой боевиков, сконцентрировавшихся в районе Аль-Хаме провинции Дамаск. Террористы пытались перекрыть ущелье реки Барада и создать коридор для переброски групп боевиков из городов Забадани и Мадайя по направлению к городу Аль-Хаме.

Десятки боевиков убиты и ранены, большое количество – арестованы. Среди задержанных террористов - много граждан арабских государств. Силами безопасности конфисковано большое количество оружия и боеприпасов, в том числе РПГ, миномёты, автоматы и снайперские винтовки.

В окрестностях Дамаска также продолжается операция по ликвидации террористических банд.

Разоблачение дезинформации
Сирийские друзья сообщают: западные и арабские СМИ сделали вечером 26 июня вброс дезинформации, якобы шли бои у президентского дворца. Цель - показать на телеканалах, как боевиками захвачен президентский дворец, как в Сирии начинается хаос. Вот такой план у западных и арабских дезинформаторов!
На самом деле боев рядом с дворцом не было. Бои шли в районе Кудсая и Алхамме, это далеко от дворца. Много террористов и иностранных наемников ликвидировано. Счет идет на сотни.
Россия продолжает укреплять оборону Сирии
Россия продолжает поставки зенитно-ракетного комплекса С-300 ПМУ-2 в Сирию в рамках заключенных ранее контрактов, сообщил источник в оборонно-промышленном комплексе. По его словам, выполнение заказов и сроки поставок комплексов находятся «под самым высоким контролем» и ведутся переговоры о заключении новых контрактов.
Глава МИД РФ Сергей Лавров на прошлой неделе в Петербурге подтвердил , что идет военно-техническое сотрудничество России с Сирией. Он подчеркнул, что это сотрудничество не нарушает ни международного права, ни резолюции Совета Безопасности ООН, ни собственного национального законодательства в сфере экспорта и контроля.
ОАО "Нижегородский машиностроительный завод" (НМЗ, входит в концерн ПВО "Алмаз-Антей") в рамках военно-технического сотрудничества в 2012-2013 годах поставляет в Сирию комплексы С-300, говорится в годовом отчете предприятия за 2011 год. На сегодняшний день в стадии реализации находятся свыше 10 договоров на поставку продукции и оказание услуг. Среди них - это контракт по поставке комплексов С-300 в Сирию – на 105 млн. долларов США. Продукцию планируется отгрузить в период 2012 г. - начале 2013 г., - отмечается в отчете.
Н.С.

image






Гласувай:
7



1. анонимен - Днес четох, че английски специални ...
27.06.2012 16:09
Днес четох, че английски специални части са преминали през турската гранича с цел да извършат марш до Дамаск и да убият Башар Асад. Това са свръх обучени професионални убийци, които се използват само за премахване на високопоставени политици. Демократите си служат с всякакви непозволени средства, когато гонят свои цели. А хората гледат безпомощно и се молят някой да го оттърве от тая напаст.
цитирай
2. bgzemia - моля те,дай линк към статията
27.06.2012 17:58
моля те,дай линк към статията
цитирай
3. анонимен - От вестник Стандарт е,
27.06.2012 20:29
но вестника не е у мен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1516104
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824