Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
13.08.2012 19:15 - Какво скриха "българските" медии за атентата в Бургас
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 3109 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 13.08.2012 19:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Какво скриха "българските" медии за атентата в Бургас...
...по доста ежедневници се чете какво казал този и онзи и особено какво е казал някой си от израел по въпроса за намеренията на Иран.Но колко се сетиха да питат самия Иран за личните му намерения и дали изобщо има значение ,че тази държава,която през цялото време призовава за мир не се занимава с убийство на невинни хора,нито пък има намерение да напада света с ядрено оръжие,както от десетилетия се опитват да ни втълпят и да  предизвикат ненавист към тази древна и миролюбива държава и страх у хората. Всъщност, кой е истинският агресор на планетата и не е ли ясно след толкова много войни за демокрация,които много скоро  се оказват че са за демоНокрация - Ирак,Либия,Афганистан...сега нападнаха Сирия и лъжат нагло ,че там президентът си нападал сам населението, за да имат повод за завоевателната си война....Всъщност, какво каза Иран за събитията и по-конкретно за бургаския взрив след който израел така бързо си изтеглиха хората,че нашето разузнаване да не може да има никакви свидетели за разследването си,а да се довери изцяло на казаното от израелските служби.
 
19.07.2012 В името на Бог   Медийно изявление   В отговор на многото въпроси, които се изказват в различни български медии във връзка с обвиненията на държавниците от ционисткия режим спрямо Ислямска република Иран, относно инцидента с взривения автобус в летището на град Бургас, посолството на Ислямска република Иран в София с цел изясняване и информиране на общественото мнение, изразява следното: Ислямска република Иран винаги е считала терора и тероризма за едно нехуманно явление и това чрез когото и която организация да се е случило и каквато и да му е целта, Ислямска република Иран го осъжда и го декларира за неприемливо. Необоснованите изказвания от стана на различни държавници в ционисткия режим във връзка с обвиненията срещу Иран относно евентуалното и участие в инцидента с взривения автобус с израелски туристи в град Бургас е един познат метод на ционисткия режим с политическа цел и е знак за немощ и мисловен застой на обвинителите. Ислямска република Иран е жертва на тероризма на ционисткия режим и убийството на ядрените учени на нашата държава чрез поставените лица на този режим е свидетелство на това. Ислямска република Иран и република България са две приятелски страни, които следват своите отношения въз основа на взаимно уважение и интереси. Гнилите трикове на враговете никога не могат да поклатят стабилността на това приятелството.       Отдел „Връзки с обществеността“ Посолство на Ислямска република Иран – София 23.07.2012

В името на Бог   Медийно изявление     Във връзка с твърденията на ционистките държавници, свързани с участието на Иран в теростичния инцидент, който се случи през миналата седмица в България, днес на 23 юли говорителят на иранското външно министерство изрази: Тази тема и в миналото се повторила и не е нещо ново. Обикновенно самия този режим ( ционисткия режим ) е следвал първите терористични течения, които са били организирани навсякъде по света и в различни държави са застрашавали живота на невинни хора и е участвал в атентати срещу различни палестински лидери и личности както и личности и лидери на движението на съпротивата и е действал пряко. Изразявайки това, че ционисткия режим е играла пряка роля в терора на иранските ядрени учени, той подчерта: „Ционисткия режим за да направи изпреварващ ход обикновенно свързва терористичните обвинения с други държави включително нашата. Ние и по-рано сме изразили нашата позиция. Ние сме против всякакви терористични актове, който застрашават живота на невинни хора, включително случилото се в България, и осъдихме това деяние“.         Отдел „Връзки с обществеността” Посолство на Ислямска република Иран - София


Иран посочи Израел като организатор на атентата в Бургас

Пред ООН Мохамад Казаи заяви, че „представителите на израелския криминален режим са отправили безпочвени обвинения срещу Техеран”

Посланикът на Иран в ООН Мохамад Казаи заяви, че Израел е организирал терористичния акт в Бургас, при който загинаха шестима души.

Според иранския дипломат това е направено в рамките на кампанията на Израел "на операции на държавен тероризъм и убийства, насочени към хвърлянето на вината върху други с цел извличане на определени политически изгоди". Изявлението прозвуча в рамките на дебати в Съвета за сигурност на ООН, посветени на сигурността в Близкия Изток.

 

 

Дипломатът заяви, че Иран никога не би участвал в "подобен ужасен атентат срещу човешки живот на невинни хора", а „представителите на израелския криминален режим са отправили безпочвени обвинения срещу Техеран”.

Думите на иранеца идват в отговор на обвиненията на израелски политици, че зад самоубийствения атентат стоят властите в Техеран

....я,каква интересна информация!
image
...ама на какво "неподходящо" място са си построили държавата тези иранци преди хилядолетия ....точно между американските бази, та им объркват плановете и на американци и на израелци и на англичани за завладяване на света....тц-тц-тц
image



Гласувай:
7



1. анонимен - Супер постинг! Поздравления! В ...
13.08.2012 19:46
Супер постинг! Поздравления! В нашите медии няма помен от тия декларации. Дано постингът ти да излезе на първа! Ще дам линк.
цитирай
2. tomcat2 - Мисля че съпоставката дето си я н...
13.08.2012 20:37
Мисля че съпоставката дето си я направил между ИРан и сащ казва всичко!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1515705
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824