Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
08.01.2013 21:03 - израел планира създаването на Европейски израел на територията на България и на територията на Германия
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 15993 Коментари: 2 Гласове:
12

Последна промяна: 09.01.2013 19:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

          

  израел планира създаването на Европейски израел на територията на България и на територията на Германия

    Във всѣка държава, която успѣе, ционистко- колониалният масонски режим поставя своитѣ марионетки в правителствата и съдебната систѣма, чрез тях контролира държавата и  върши престъплениѣ с които народът на съответната държава не е съгласен, но накрая  самият народ  плаща за тѣхните свинщини. Примерно в България има американски военни бази, с което Българският народ не е съгласен, протестира, но марионетките от колониалната администрация се правят, че нито чуват, нито виждат, нито ги интѣресува какво иска народът. А тези военни бази в България са поставени първо за да бѫде контролирана България, и второ за да служат за превземането на други държави. Един ден, ако стане свѣтовен военен конфликт и тези бази се използват за нападениѣ, тогава цѣлият Български народ ще плаща заради престъпните действия на няколко човека. Ще кажат, че това са политици, които сами сме си избрали. Да, ама не! Нито сме ги избирали ниѣ, защото изборите са фалшифицирани, нито се вслушват в гласа на народа си. За тях има само един господар и това са парите на световните колонизатори. Друг пример: хората около Хитлер са били евреи и има невероятно голям брой доказателства, че  Холокоста не сѫществува във вида в който  ни се представѣ и ужасите са стократно умножени за да имат основаниѣ да се изкарат жертвеното агне пред свѣта и като потърпевши да искат обезщетения под всякаква форма. Германия плаща вече повѣче от половин век за нѣщо в което е обвинена, но до колко вина има самиѣ немски народ и кога и как могат да се оневинят след като отричането на Холокоста е забранено в много държави?!  Дори може да попаднеш в затвора, ако много се ровиш и търсиш доказателства. Колко хитро – казват, че има   престъпление в еди си какви размери и след това се прави закон с който се забранява някой да отрича това. Че то така всѣки  може да си прикриѣ лъжата. В България Филип Димитров също се опита да прокара такъв „закон”, но не успя. За сѫжаление в други държави тази пародия на закон съществува и се налага историците, търсещи истината да го правѣт на независима територия и ѣдна такава територия се оказва Иран. Не е ли невероятно красноречиво, че точно държавата , която ционисткия режим обвинява в липса на свобода на словото, точно тя дава домакинство на научна конференция за изследването на  забранената тема  в други уж демократични държави? Трябва да се  отбележи, че на тази конференция в Иран присъстваха и еврейски равини и това не бе някакво едностранчиво разглеждане на въпроса. На базата на Холокоста евреите заграбиха палестинските територии и избутаха палестинския народ в единиѣ край на собствената им държава. Сега пак на базата на Холокоста искат немскиѣ народ да им плати като им даде територия за създаване на Европейски израел и това е съвсем официално искане.  Немците онемяха от наглостта им. Ако Германия се съгласи да направи това безумие, един ден по същия начин немскиѣт народ ще бъде натикан в ъгъла на собствената им дѫржава. ‎

            Цял свѣт знае, че България спаси своитѣ евреи и нас няма как да ни обвинят в това, но ето ти друг номер. В края на миналата година се чуха обвинения от към Македония, че България е виновна за избиването на евреите, които са били в Македония. Хелзинския комитет, който е всеизвестно соросовско чадо сѫщо е подел кампания  под надслов „да опознаем миналото” и са подготвили нови обвинения срещу България по въпроса с евреите в Македония. Значи от една страна е забранено отричането на Холокоста в много държави, а от друга те си правят тѣхни си „проучвания” чийто резултати целѣт  „установяване” на поредния им длъжник. Ние наистина спасихме своитѣ евреи, защото е човешко, защото е хуманно, защото е просто  нормално….НО  това не означава, че към настоящия момент трѣбва да си подадем освен пръста и цѣлата ръка, както са тръгнали целенасочено и последователно да създават своя държава на територията на България. С геноцидна политика, която се извършва върху Българския народ и държава чрез поставените лица на ционистко –масонския режим се цѣли Българите да емигрират от територията си (вече над 2 милиона от цвета на Българската нация) и тя да бъде освободена за създаване на Европейски израел , както и за нуждите на съседна турция….Парчетата отдавна са разпределени.

            Всеки Българин, който държи за България, ако има възможност да надникне в анализите колко земя са изкупили евреите в България чрез поставени лица, колко печеливши заводи и други обекти са откраднали под формата на приватизация и колко природни ресурси като руди, вода и др. също са откраднали под формата на концесии, колко МОЛ-ове и други вериги пълни с генно изродена храна влошаваща здравето на хората и изнасѣщи  българските пари извън страната ......ще онемее от безочливата наглост с която се върши всичко това.

С други думи, ние също сме натикани в ъгъла.

И така:

- Искат от Германия мѣсто от територията им, за да си създадат  Европейски израел.

- Искат да направят това и в България, но неофициално, а с посочените по-горе лостове.

- Ционистите се изкарват световната жертва и цѣлта им е да изкарат  цѣлия свят техен длъжник  во вѣк и вѣков за да може  всѣко поколение да им плаща, да им плаща, да им плаща…а защо не по един израел във всяка държава и защо не един ден да свържат всички държави в световен израел! Иска им се…Между другото думата „израилъ”, означава „излязъл извън рая”.

image

            Един от лостовете е да се изкарват жертви и да искат нещо на среща. По тази логика, ако Българският народ тръгне да изслѣдва миналото си такова, каквото е ще установи, че целиѣт свѣт му е длъжен, най- малкото, защото е родоначалник и майка на съвременната цивилизациѣ.  Не бива децата да трѫгват срещу майка си. В по- тесен смисъл историята показва, че всички падения на държавата ни са извършени с помощта на предатели- евреи. А колко българи са избити от турция, а колко са избити от сталин?  Нямат край жертвите. Въпреки всичко, ниѣ продължаваме да стоим кротко в ъгъла и да плащаме безропотно за неща, които не сме извършили.

Кои са другите лостове на ционистите –масони ?         

-         корупцията е основен лост- за справка погледнете България и много други държави, където не върви да влязат с танковете и автоматите,защото несправедливостта им много ще бие на очи

-         с танкове, самолети, автомати- справка Либия, Ирак, Афганистан

-         тероризмът е друг лост- погледнете към Сирия

-         ембарго- така правят с Иран

-         чрез всякакви машинации, пак корупция  и фалшиви уж демократични организации, платени „граждански” демонстрации - погледнете Русия

-         финансови машинации и измами за подчиняване  - справка Гърция

с други думи това е "добре организиран хаос"

Защо ли?

Ционистко- масонския колониален режим цели да превземе целиѣ свѣт и да наложи нов свѣтовен ред. Искат всички да са извън рая. Искат вечна империя на тъмнината.

И за да не свършваме негативно ще кажем и какво означава „българинъ” , тази дума означава „ влиза в рая”. Българинът умее да примирява противоречията, умее да примирява доброто и злото, Българинът спазва Божествените закони на Вселената, Българинът е светъл, мъдър човек, който умее да се справя с трудностите и  побеждава без война, побеждава по мирен път.

В този смисъл пожелаваме на всички да станат Българи и да защитим суверенитета, територията цялост  и националните интереси на държавите и народите си.

ѣѣѣ


image





Гласувай:
13



1. nikikm - за съжаление,
09.01.2013 22:14
ние отдавна сме тяхна територия,все още не усещаме,че сме роби и като че ли, не ни остава много! Народът,няма сили и не иска да се съпротивлява!Това е!
цитирай
2. dimat - nikikm,напълно си прав,с една неточност,според мен.
16.06.2014 22:09
Българското стадо е така зомбирано,че въобще няма да осъзнае робското си положение.Нещо повече,то ще продължи да жали,горките жертви на "вселенски" заговор,евреите и ще продължава да се прекланя,пред тяхната "гениалност".Като пиша това,съвсем не съм голословен.Всички разговори с мои приятели и близки хора,които съм се опитвал да започна са завършвали с пълен провал за мен Нямаш си представа,какви отявлени защитници се оказаха на евреите и се отвръщаха от мен,като от прокажен.Даже и собствените ми деца,бяха готови да ме разкъсат и ме гледаха с ненавист,защитавайки,нещастните жертви на "холокоста"."Този народ" вече е заробен,с най-тежкото робство - неосъзнатото.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1515971
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824