Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
25.06.2013 22:34 - Опит за повторение на 1989 година
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 3988 Коментари: 3 Гласове:
10

Последна промяна: 26.06.2013 11:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

Опит за повторение на 1989 година

(коментар на бгЗемя )

30 милиарда кражби на година от България чрез така наречени концесии, приватизации, банки, чуждестранни „инвеститори” и т.н. не се изпускат така лесно!  Нормално е да използват гражданското недоволство, защото то реално си го има, но се замислете как така медиите станаха толкова услужливи, а от 2 години вдигаме протести с реални  искания за смяна на системата и се блъскахме като в стена.....Как така медии, които са подчинени на сорос, взеха та така услужливо започнаха да отразяват всички протестиращи, та дори станаха и самите те протестиращи!

Организациите на сорос трябва да се забранят в България, което е една от стъпките за излизане на България от криминалния период на развитие!

После, замисля ли се някой, защо предложиха Пеевски за ДАНС, след като реакцията на народа се е знаела предварително, че ще е такава? Не е ли това умишлено за да падне правителството и да се дестабилизира страната? Кукловодът е с 100 стъпки напред, има точен анализ на психиката на народа и знае много добре каква ще е реакцията ни на определено действие. Така, че да си въобразява някой, че НС ей така по грешка са предложили Пеевски е много наивно...Целеше се точно протести и то точно за сваляне на правителството и слагане на друго без промяна на изборния закон...а ако има промени те да са продиктувани пак от същия кукловод. Не, че няма истински протестиращи, писнало им е от всичко през последните 23 години, но  нека не бъдем първосигнални, защото точно това е целта. Къде бяха медиите, когато зимата крещяхме по улиците и искахме да спре енергийната мафия да ни краде чрез фалшиви сметки, да спре цялата външна и вътрешна мафия да убива и нас и държавата, да се смени статуквото? Защо тогава медиите ни даваха едва по 20 секунди да изкажем всичко онова , което искаме и постоянно подмятаха, че протестите били изкуствени, че на протестиращите се плаща, независимо от обезумелите от огромните сметки хора, които не веднъж припадаха, та дори и умираха на гишетата,  плащайки поредната нереална сметка за ток. Защо точно тогава, когато по всичко си личеше, че протестите са истински, социални и морални се хвърляха безпочвени обвинения, скрояваха се скалъпени платени компромати за по-открояващите се лица от протестите, сякаш зорко бдяха да не би някой да вземе, та да го припознае народът за свой лидер и да измести „великите на деня”!? Какво се промени от тогава?! Защо чак сега показвате исканията на хората за промяна на статуквото? Озадачаващото, обаче е  и  че на думи я искат тази промяна, а в същото време я поддържат, крещейки по улицата единствено и само „оставка,оставка”?!  До сега все с тази хватка ни тушираха "да махнем този ‘щото е лош, да сложим другия" след което виждахме, че е пак същата. Ако не си отворим очите, наистина 1989  ще се повтори.....

Мислите ли, че като сложим хора, които смятаме, че са от народа няма да е същото? Нали и към тях ще се приложат същите методи с които са купили или принудили и предишните да изпълняват наложената от вън програма.....Това си е завоевателна война за ресурси, методите са много и разнообразни и ако ние не осъзнаем, че не може само една партия или един човек да спаси държавата, значи сме загубени. Това е работа, колективна за всички партии, институции и за целия български народ, всички заедно. Какъвто и патриот да е някой политик, ако той няма съзнателната и явна подкрепата на хората от улицата, ако не е подкрепен от всички в радикалните мерки,  просто или ще го убият или ще го премахнат по друг начин и пак ще си сложат друг послушко. Така, че по-добре,  който и да е на власт, да ги натискаме да работят по определени задачи, а най-важната за България в момента е спиране на ограбването чрез така наречени концесии, чрез така наречените чуждестранни "инвеститори", които всеки , който е на власт обслужва.  Къде наистина президентът е развеждал с правителствения самолет, така наречените „бизнесмени” от колонизаторската компания, която разграбва златото на България и защо не отговори на този въпрос!? Защо медиите не се заловиха да правят журналистическо разследване  по тази тема, но услужливо отразиха възмущението на президента от човека, който му зададе този явно много неудобен въпрос. Въпрос, касаещ точно и националната ни сигурност.

Тази държава, тази земя не е дадена за да се краде срещу корупционни такси, тя е на целия български народ и ако НИЕ  не намерим начин да си затворим разградения двор и да спрем това ограбване ще си бъдем все така на дъното, без икономика и без нормален живот за нашите деца. Нима това искаме?!? В момента сме свидетели на опити за поредния организиран хаос....т.е. това, което направиха във всички арабски държави с така наречената "арабска пролет", благодарение на която в Египет вече няма туризъм, Либия е срината, ограбена и разделена на две държави, Ирак е ограбен и само американски и английски компании вадят там петрола, в Сирия искаха да направят същото, но не могат, защото сирийския народ се оказа много буден и мъдър и си защити държавата…. Нужни са протести, но не за нов кодекс и не за нови избори точно сега, а за преразглеждане и анулиране на договорите с които ни ограбват „законово” и съд за всички, които са ги сключили, ощетявайки цялата държава, ощетявайки всички, които построиха тази държава, чийто деца принудиха да търсят препитание по целия свят, ощетявайки дори бъдещите поколения,

Технология на убийството на една нация (кой стои зад интелигентните протести)



Гласувай:
10



1. viktoriaesv - сами не можем се справи
25.06.2013 22:51
отдолу ако ги погледнеш ,силни са с парите и кибер,отгоре ако ги погледнеш-
тъпи лайна за размазване,нищожни.
Обаче кой може да гледа отгоре?
Не ние ,самичките.
цитирай
2. jelezov - Браво! Заставам зад всеки ред от ...
25.06.2013 23:35
Браво! Заставам зад всеки ред от написаното.
цитирай
3. knigiknigi - Браво!
25.06.2013 23:51
Страхотни сте! И напълно вярно. :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1519447
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824