Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
30.06.2013 17:29 - Масирана атака срещу България по план на ционистко-масонския режим
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 8936 Коментари: 3 Гласове:
9

Последна промяна: 30.06.2013 20:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Масирана атака срещу България по план на ционистко- масонския режим

Протестите в България в момента обслужват ционистко-масонския режим наложен в България от щатите, израел и англия през последните 23 години, благодарение на който станахме най-ограбена  държава,  с нисък стандарт , с най-висока смъртност, с най-ниска раждаемост и най-висока миграция. Дори включиха и Зелените, а те би трябвало  да се занимават с генно-изродените храни , които ежедневно вкарват в България тия същите ционисти и шистовия газ, от който все още не е отминала опасността за отравяне на водата ни. Едва ли са толкова глупави да не знаят ,че се цели след като падне правителството да дойдат на власт кунева, слави бинев, иван костов, герб, яне янев, нфсб + НПО-тата на сорос, който през последните години си лансира втория ешалон от граждански активисти , готвейки ги да заемат мястото на до сега обслужващите ги партии. Именно заради този втори ешалон искат мажоритарна система. Принципно тази система не е лоша, но в България няма институция , която да направи добър подбор, а ще го направи сорос(разбирайте ЦРУ) .....Да си въобразяваме, че хората от селата и градовете сами ще си направят подбора е утопия за българската реалност....просто сорос  ще използват момента за да ни довършат с  продължаване на старата система под ново име и чрез  нови лица.

„По делата им ще ги познаете”

1. Цитат от статия: "Според твърденията президентът Росен Плевнелиев е получил задачата от групата “Типинг пойнт”.
Всекидневникът подчертава, че до този момент всичко върви по план част, от който са и протестните действия, раздиращи страната през последните две седмици.
За реализацията на плана “Донев” в акцията “Протести” само до момента са налети над 10 млн. лв., пише pogled.info.
Стратегията на споменатата група предвижда процедурни хватки, чрез които да осъществи тримесечен контрол върху служебното правителство.

Периодът ще бъде използван за широко обединение на няколко фракции, сред които ДСБ, "България на гражданите" и "Зелените", към които ще бъдат прикачени неправителствени организации под формата на гражданско участие във властта. - http://www.vsekiden.com/136602

“Типинг пойнт” разчита тази стратегия да им осигури мнозинство в Народното събрание между групите на тези партии и гласовете, спечелени от ГЕРБ.

Фаворитът за премиер на „Типинг пойнт” е Огнян Донев. Той е и човекът, на когото биха осигурили министерско кресло в следващия редовен кабинета.
Въпросната група е създадена преди осем години от Иван Кръстев, Цветелина Бориславова и Светослав Божилов и се радва на сериозна подкрепа от страна на институтите на Джордж Сорос в България.
По-късно към тях се присъединява и Иво Прокопиев, който е мажоритарен собственик на “Алфа Финанс холдинг” - линк

2. Биволчетата по бели гащи”До този момент никога, по никакъв повод и по никакъв начин не излезе нито една грама, нито един документ, слух или каквато и да е „истина”, дори и под формата на някой чул, а пък другия го казал – за небезизвестния лидер на ДСБ Иван Костов и най-верния му антураж в статии на Атанас Чобанов. Така, че непременно тази статия трябва да започне с човекът биволче Атанас Чобанов” -линк

3. Прословутата „харта 2013” на сорос (линк), която цели да продължи планът Ран-Ът под друга форма

4. На пълни обороти се включи и  еврокомисаря  Кристалина Георгиева- призовава към предсрочни избори и също дистанция от политиката на Атака, а всъщност какво толкова им бърка и къде тази политика, която е насочена към затваряне на дългогодишно разградения ни двор и е изцяло в полза на български народ и възстановяване на държавността. 5. Евреите побесняха... Губят почва под краката си???? Заплашвате ли ни, госпожо?! Сидеров ли е заплаха за вас и за пъклените ви планове в Родината ни?! - линк

  Цялата тази медийна офанзива и умишлено отклоняване на общественото внимание в посока на Сидеров и изкарването му едва ли не на  „враг народен” е всъщност пращане в пета глуха с цел да се занимаваме с него, вместо с истинския ни враг- колонизаторите от израел, англия, сащ и турция, които ограбват държавата ни чрез така наречените концесии и приватизации.  Да се занимаваме сега с характера на г-н Сидеров е все едно да се давим и да се вторачваме и присмиваме на  прическата на онзи, който ни подава спасителен пояс, вместо здраво да се хванем за него и да благодарим. Истината е този спасителен пояс днес. Нека имаме очи за нея, защото само истината може да ни направи свободни.

 6. Още пояснителна информация: Опит за повторение на 1989 година(коментар на бгЗемя )

 

 image

 

 





Гласувай:
9



1. tomcat2 - сащ/израел източника на всички ...
30.06.2013 18:33
сащ/израел източника на всички беди за България,няма изненада тука!
цитирай
2. pristan - Въпрос
30.06.2013 20:20
ОК, информацията е налице. Какво предлагаш да направим ние, средностатистическите граждани? Имам предвид, какво смяташ, че е добре да направим, има ли нещо, с което можем да подпомогнем позитивното развитие на нещата от тук нататък?
Този въпрос не е предизвикателство. Просто искрено го задавам, защото той често се появява в мен.
цитирай
3. bgzemia - въпросът е точно на място.
30.06.2013 20:50
Всички нормални хора, които виждаме какво точно се случва си задаваме същия въпрос,защото не искаме отново да бъде подменена промяната. На този етап трябва да разпространяваме информацията за да не бъдат вкарани в заблуда много хора. Това "леви" и "десни" е също голяма заблуда и не бива да се оставяме да бъдем разделяни по фалшиви признаци. Какво ще правим по- нататък зависи от сценария, който ще ни разиграят ционистите- масони. Най-важното е да не бъдем първосигнални и да не се втурваме веднага в мними позитивни каузи и протести. Протести трябва да има, но с точно съдържание , градивно за България, а не такива като в момента - фалшиви и целящи да ни излъжат както през 1989 с "кой не скача е червен"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1515791
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824