Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
06.08.2013 12:43 - Внимание! Януари 2014 СВАЛЯТ ЗАБРАНАТА за купуване и притежание на земя от чужденци
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 4269 Коментари: 5 Гласове:
8

Последна промяна: 06.08.2013 12:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

ВНИМАНИЕ ! Януари 2014 година

 

СВАЛЯТ ЗАБРАНАТА ЗА КУПУВАНЕ И ПРИТЕЖАНИЕ НА ЗЕМЯ ОТ ЧУЖДЕНЦИ!

 

Земята към настоящия момент е изкупена чрез подставени лица от израел и турция и малко от някой други държави. Ход, подготвян и неотклонно следван, от много време. На една крачка сме от това, Българската земя да премине съвсем официално в чужди ръце и България да остане само географско понятие, а след време и името може да е само спомен и  да стане примерно на Циганария. Не се хващайте на номера „ама земята  няма как да я отмъкнат, тя си стои тук”. Те и на палестинците не са им отмъкнали земята на никъде,но ги натикаха в единия ъгъл. Това са същите клишета , повтаряни като мантра години на ред като „държавата не е добър стопанин”  и дорде се усетим откраднаха  предприятия, заводи, стратегически отрасли, природни ресурси. Това са все част от стратегиите  на колонизаторите за превземане на държави. 

Не мислете, че депутатите са всесилни и само от тях и от никой друг зависят промените в държавата. Те, макар и до голяма степен виновни за състоянието на държавата без нашата всенародна подкрепа, нищо не могат да направят. Вие,ако сте на тяхно място,бихте ли спасявали един народ, който крещи срещу вас, вместо да ви подкрепи в ключови за държавата действия.?! Всички сме виновни, че спахме до сега, но след като сме се пробудили няма прошка, ако продължим с безразличието и чакането на "някой" да свърши онова, което си е наше задължение.  Много  е наивно да смята някой, че сме оставени ей така да си се развиваме както намерим за добре и виновни са единствено и само продажните ни политици!  Точно това е и илюзията, която така здраво е стиснала "протестиращите" за гушата и несъзнателно вместо да рушат статуквото, те го поддържат, защото въпросът не е кого ще изберем, а  КАК и КАКВО да изискваме да направят за да изведем държавата от мизерията и  колониализма. Не мислете, че няма и нормални хора в НС и правителствата. Има ! Но те, без народа  са безсилни, защото натиска от страна на колонизаторите е ОГРОМЕН и той ще е такъв към всеки, който е на чело на държавата. За справка може да погледнете към арабския свят и особено Сирия е много показателна как се действа срещу правителство, което не се подчинява на същите тези колонизатори, които специално нас ни превзеха чрез корупция и некомпетентност.

Какво е нужно?

1 Да остане забраната за покупка и притежание на земя от чужденци, защото това ГАРАНТИРА териториалната ни цялост и е шанс за връщане и на държавността. ВНИМАНИЕ! До като искаме държавност, соросоидни (цру) и масонски общества целят да откраднат цялата държава.

2 Отпадане на престъпното споразумение да се екстрадират Българи в сащ без доказателства. В българския паспорт трябва да пише"помни,че си българин и си защитен от България, където и да се намираш" .

3. Изключително важна стъпка е ЗАБРАНА на  сорос организациите ,които се финансират от вън с цел вмешателство политиката на страната . ЗАБРАНА за членуване на държавни служители в масонски и други тайни общества, като им се даде седмица време да се откажат или от едното или от другото.В тези тайни общества, държавния служител е длъжен да подчини държавния интерес на интереса на тайното общество, което е в противоречие с конституцията ни , с интереса на целия български народ.

4. Основен показател за ИСТИНСКА смяна на системата е спирането на ограбването на държавата и източване на природните ни ресурси. За целта е необходим да се върнат всички природни ресурси и стратегически отрасли в ръцете на държавата и те да се управляват ,а не да се крадат от така наречените чуждестранни „инвеститори” под формата на концесии и приватизации. Преразглеждане и /или анулиране на всички кражби,узаконени чрез престъпни договори, които по Конституция се явяват  несъстоятелни, защото са в ущърб на държавата ни.

5. Ревизия на криминалния период, който за заблуда на съзнанието ни наричат "демократичен" преход. Съд за виновните, конфискуване на имуществото им и прогонване за винаги от територията на България. Съд и за така наречените „инвеститори” ,защото е от ясно по ясно,че те са платили огромни  корупционни такси за да се сключи престъпния концесионен или приватизационен договор.

6. Възстановяване на текста на българския химн в частта му за величието на българския род, разбира се в подобрен вариант, съответстващ на Духа и историята ни.Ето примерен вариант

Някой от нещата могат да се реализират почти мигновено, други малко по-бавно,но всичко ще се случи САМО и ЕДИНСТВЕНО с нашето ОБЩО участие. Сами трябва да си подредим "трапезата" , а не да чакаме някой да ни я подреди и ние само да седнем на готово. Българинът се събуди! Остава да се вдигне на митинги и протести с точни и конкретни искания по посочените по-горе въпроси. Няма абсолютно никакъв смисъл (24 годишната история назад го доказа) да се маршерува по жълтите павета с искания просто за оставка и слагането на някой друг "спасител", от който после пак да се „спасяваме”. Именно точно този подход поддържа статуквото, чрез което ни докараха до бездържавие, до мизерия и са на път да отмъкнат цялата държава.

Не забравяйте, че всеки народ си заслужава съдбата. Тя е колективно дело...а ти, който и да си, каквото и да работиш ,било държавен служител, дребен, среден бизнесмен, служител, работник или безработен как се включваш в общата съдба на Родината ти, България?

Ние вѣрваме,че изключително силният Бѫлгарскит Дух, водил ни през вѣковете и дал толкова много на цѣлото човечество, ще се прояви и сега

image

 




Гласувай:
8



1. freeoldmen - Крайно време е за гигантска доза здравословен национализъм!
06.08.2013 17:35
То се вижда, че новите ни приятели от Запада са на такъв хал, че явно целта им е да прецакат по- слабите съюзници, но те /поне временно / да закрепят положението. Нужно е да си търсим българският интерес, стига чужди вредни влияния.
цитирай
2. nikikm - Отдавна
08.08.2013 20:56
е време и за повече!
цитирай
3. atanasio - Преди 3год. съм писал писмо до вс...
11.08.2013 16:15
Преди 3год. съм писал писмо до всички държ.органи да се приеме закон като Гърция за земед.земя - държавата е изкупува но уви

Правилата на ЕС са ,че само граждани на ЕС може да придобиват земя в ЕС.

Европейския център за защита правата на земеделските стопани и на организацията “Долу ръцете от земята”, алармира : в Европа в ръцете на 3% от собствениците на земя са концентрирани 50% от цялата земеделска земя.

мНОГО ЛЕСНО СЕ ОПРАВЯ ПРОБЛЕМА - прогресивно облагане - защото чувам ,че у нас някой имал 1,4 млн. декара ?! - до 2000 декара нормални данъци а нагоре такива ,че да се чудят за какво става въпрос.

мога с закони да ги направя сами да си говорят и да плачат ,и да се молят държавата да им е изкупува

''Национализацията'' в 21-век не е като 1944год. - просто прогресивно облагане и семейно с данък лукс и забрана на ошфорките ,и т.н.

Евростат - данъците върху личните доходи и дейността на компаниите са най-ниски във България между 2000 - 2010год. тези налози са паднали от 40% на 10% за сравнение в Швеция са 56% ,Белгия 53% ,Холандия 52%
България е почти ошфорка и Дянков чак в Конституцията искаше да се вкара.
Но преди това трябва да се спре контрабандата за 4млрд.лв. годишно.
Всеки гражданин може да контролира сивата икономика и контрабандата с едно просто нещо - да изисква касова бележка за всяка стока и услуга.
Казано иначе всеки гражданин става митничар и данъч.инспектор ако иска кас.бележка.
При заплата 600-1000лв. и осигуряване на минималната заплата е по-трудно но с закон се криминализира деянието на работодателя - над 1 млн. се осигуряват на мин.заплата.
цитирай
4. atanasio - Забравих да кажа, че като е изкупи ...
11.08.2013 16:17
Забравих да кажа ,че като е изкупи държавата пак ще им е даде но под наем.
цитирай
5. bgzemia - земята се изкупува от чужденци от ...
26.09.2013 23:11
земята се изкупува от чужденци от 2007 чрез поставени лица и фирми, а сега искат да стане съвсем свободно.От 2012 чужденци-физически лица могат свободно да купуват в България парцели с имоти. Всичко това ни се пробута под формата на уж някакво условие за да се присъединим към ЕС.Странно защо няма такива условия за Англия,където земята не може да се купува дори от техни граждани, а само им се дава да я ползват !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1515946
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824