Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
24.10.2013 20:46 - Стига спекулации с мораториума за Българската земя! Унгария е пример за подражание!
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 1550 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 24.10.2013 20:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 СТИГА СПЕКУЛАЦИИ ! НЯМА  ОПАСНОСТ да ни санкционират за мораториума на земята! --- Премиерът на Унгария Виктор Орбан разкри планове за нов закон, който ще попречи на чужденците да купуват земеделска земя във време, в което експертите предупреждават за предстояща продоволствена криза заради лошите реколти в САЩ и други страни износители на хранителни продукти, предаде АФП. Щом законът бъде приет чужденците няма да могат да закупуват обработваема земя, заяви Орбан на среща с млади фермери в събота, като добави, че подобни правила се прилагат в страни като Франция и Австрия. Говорейки пред младежкото крило на Асоциацията на земеделците в Унгария, премиерът посочи, че ще се създаде нов селскостопански сектор, което най-накрая ще сложи край на земеделието по социалистически модел. "2013 г. ще донесе промени в унгарското земеделие, такива, каквито не е имало през последните 50-100 години”, посочи Орбан, който поясни, че законът ще предпази обработваемите площи от спекуланти и банкери и ще бъде в полза на малките и средни собственици на земя. Законът също ще върне и земята, „открадната чрез подозрителни сделки за закупуване на земя”, каза премиерът, като посочи, че всички договори ще бъдат изследвани и вероятно анулирани.
Борисов се оправдава, защото от вашингтон му дръпнаха едното ухо,а от израел - другото . В същото време е отпуснат 1 000 000 000 евро за всякакъв тип партийни и безпартийни безродници, сорос- организации и криминални елементи, които са съгласни да действат земята на България да се изкупува от чужденци ,независимо дали чрез фирми с поставени лица или директно на физически лица. Гледайте им действията и ще разберете кой се е наредил на опашката за този милиард.
Индианците продадоха америка за шепа маниста - избиха ги като кучета-сега малцината оцелели живеят в най-неплодородните части - в резервати като добитък, Палестинците продадоха земя на евреи - палестинската суха и неплодородна земя - евреите избиха милиони от тях и им оставиха 5% от страната им - да се гърчат като кучета!!! В Косово шиптърите изкупиха земята на сърбите - плащаха 3 - пъти по скъпо и селяните се подмамиха - продадоха им я - шиптърите заселиха много народ, станаха повече и изгониха тъпите сърби от най-старата сръбска земя - с хиляди църкви и манастири - сега те ще станат джамии!!!!
В Германия има над 5 милиона турци - европейски граждани - като се вдигне мораториума - всеки ще купи по 100 декара земя с парите изработени в Германия за една година - и ние - ПРОСТИТЕ, АЛЧНИ И НЕДОСТОЙНИ Българи - ще трябва да напуснем родината си!!! За какво мислите че турция прекарва сирийци на 2000 километра от Сирия и от всички арабски държави - 50% бременни и майки с деца - ами това е новото население на България, това са хората които ще командват циганите, за да не си цапат ръцете турските и еврейските господари!!! От всички пришълци  няма нито един християнин!!! От всички пришълци няма нито една без деца или да не е бременна!!!
Събудете се хора - не предавайте България!!!!

http://dnes.dir.bg/news/boyko-borisov-zemja-chuzhdentzi-izbori2013-15336315?nt=4




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1520394
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824