Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
25.10.2013 16:02 - Сценарият с оставката се повтаря!
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 1922 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 25.10.2013 19:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Сценарият с оставката се повтаря!
коментар на BGземя:
Ето поредните циркови номера. Търсят начин как да приложат същия сценарии да им се иска оставката за да избягат от отговорност без да работят за България, както зимата направиха ГЕРБ. Не се подвеждайте с искане на оставки, а изисквайте:
1.Възстановяване на чл.22 в Конституцията , защото отпадането на забраната за закупуване на земя от чужденци и чуждестранни юридически лица (чл. 22, ал. 1 от Конституцията), попада в хипотезите на чл. 158, т. 3 от Конституцията, поради което отмяната на тази разпоредба може да се извърши само от Великото народно събрание, а не от Народното събрание, което на практика е противоконституционно.
2. Спиране на ислямизацията. Една оставка ще докара служебно правителство, което ще е пак като пролетното ,което ГЕРБ назначи и ще обслужва чужди държавни интереси. Всички те изпълняват програма за завладяване на България от турция и израел и се правят,че не знаят, че не разбират,че са милосърдни към пришълците, с които ни заливат. Турция в момента ни е нападнала чрез бежанци, а израел е изкупила много земя, чрез поставени лица в регистрирани български фирми, но с чужд капитал. Това си е чиста война срещу България, но с други средства.
3.Който си подаде оставката, веднага в ареста за разследване, защо не желае да работи за националния интерес на България и българския народ.
Стигнахме до там Борисов, при посещението си в Брюксел да заяви,че са взели решение за мораториума върху земята, което е в полза на националната сигурност на България не за друго, а защото били изпаднали в някаква странна лудост по време на гласуването в парламента. Странната им “лудост“, всъщност е “работа за защита на България“, но тъй като това не е “работата“ на дявола, той бързо дръпна за каишките своите служители.

коментар на Георги Сенгалевич:
БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО!
Правителството отказва да изпълнява решение, публикувано в Държавен вестник и прието с КОНСТИТУЦИОННО МНОЗИНСТВО от Народното събрание. Решение, което кабинетът е ЗАДЪЛЖЕН да приложи в защита на българската земя. А такъв отказ е по същество ПРЕВРАТ срещу Парламента! Нека да припомня на г-жа правосъдната министърка, че изявленията й представляват незачитане на висшия законодателен орган в Републиката и груба намеса в дейността на законодателната власт, че България е ПАРЛАМЕНТАРНА република, и че именно Народното събрание избира и сваля от власт министри и правителства.
Аз не знам Златанова чий министър е - май само на Брюксел, на ДПС и на Реформаторския блок, но не и на българския народ. Ясно е обаче защо тя и други измекяри скърцат със зъби, когато Парламентът им възложи да защитят националния интерес пред Брюксел. Те, милите, не знаят как се прави това, защото никога досега не са го защитавали! Не могат да се справят и предпочитат да поемат по антидържавния път на ГЕРБ, които 4 години мачкаха народа и парламента и погазваха Конституцията.
Време им е да отстъпят място на хора, които знаят как се защитава България!
коментар на BGземя върху коментара на Георги Сенгелевич :
Относно последното изречение. При положение, че Орешарски и правителството откажат да изпълнят решението с мораториума, което е единственото правилно и първа крачка за защита на националния ни интерес, то  България има нужда Орешарски да бъде заменен с един като унгарския Премиер Орбан



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1518809
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824