Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
29.10.2013 09:52 - ВНИМАНИЕ! Опит за “арабска пролет в България“
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 9104 Коментари: 15 Гласове:
16

Последна промяна: 29.10.2013 09:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ВНИМАНИЕ! кукловодите от вън ни спретват “арабска пролет в България“. Цели се в момента правителството да си подаде оставката за да не може да се спре ислямизацията и да не се “изковат“ законите за спасение на българската земя от чужденци, защото са продали България и от 1 януари е предвидено да започне официално прехвърляне на физически чуждестранни лица в степен на необратимост..... ако някой от правителството и НС си позволи да си подаде оставката ПОД ДИКТОВКАТА на израел и турция , за да избяга от отговорността на тези 2 важни въпроса, които ще гарантират спасението на държавата България, то ще бъде обявен за продажник на страната ни и ще бъде разследван и съден в открит съд в ефирно време пред очите на целия български народ Изискването на народа е не служебен кабинет и не нови предсрочни избори, които да ни вкарат умишлено в калта, а незабавно възстановяване на чл.22 от Конституцията от 1991 година и прекратяване на ислямизацията като се спре посрещането на пришълци и се върнат обратно, пристигналите нелегално десетки хиляди ....Протестите по паветата и на студентите ....всичко е с цел организиран хаос за да не се занимаваме с основните въпроси, от които зависи буквално оцеляването ни - по-горе споменатите 2 въпроса плюс анулиране на престъпните концесии и приватизации чрез които ни КОЛОНИЗИРАХА и ограбват ежедневно. Не желаем сценарият от зимата, който кукловодите от вън приложиха чрез ГЕРБ. Искаме НОВ ДОГОВОР  с ЕС, защото сегашния е направен от безродници и продажници с ЕДИНСТВЕНАТА  цел за заличаване и УНИЩОЖАВАНЕ на България и Българския народ, а не за присъединяването ни като равноправен член. В сегашния договор няма НИТО ЕДНА клауза,  в която България да не е ощетена.
1. Противоконституционна е смяната на чл.22 от Конституцията за продажбата на Земята на България!

2. Ето кой иска земята на България!

3. ИСЛЯМИЗАЦИЯТА на България – цел на ционистко-масонския режим

4. израел планира създаването на Европейски израел на територията на България и на територията на Германия
 
  5. 200 израелски фирми купили земя край минерални извори

    6. Филип Димитров възстанови незаконно българското гражданство на 40 000 евреи (създаване на “пета колона”)




Гласувай:
18


Вълнообразно


1. bgzemia - Израел имат права на членки на ЕС, но ...
29.10.2013 11:37
Израел имат права на членки на ЕС, но нямат задълженията, които имаме ние. Е, че то като можеш да се възползваш от пазар и да ти гарантират инвестициите, без да си член... защо ни е на нас да стоим в тоя съюз? Само ще споменем,че в Израел има ПЪЛНА ЗАБРАНА за притежание на земя от чужденци и ги оправдават, че това било ,защото не били членове на ЕС. Да ,ама НЕ! Те дърпат конците на целия ЕС и за нас е предвидена ликвидация. Това е една много дълга история ,защото продължава от хиляди години тази им мечта http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX%3A52007PC0713%2802%29%3ABG%3AHTML
цитирай
2. milady - чудесен анализ, колега !!
29.10.2013 12:01
данооо..даноо..имаа разум..
цитирай
3. vyrtolomei - И защо да пазим правителството?
29.10.2013 12:12
Нима всички партийни продажници начело с министрите на това правителство не се обявиха "ЗА" разпродажбата на родината ни?За къв чеп да ги пазим?Всички вън и правителството и президента!Съд и затвор за продажниците!!!
http://vyrtolomei.blog.bg/politika/2013/10/25/iskaniia-na-protesta-ot-03-03-2013.1196598
цитирай
4. bgzemia - не пазене, а натиск да работят по ...
29.10.2013 12:37
не пазене, а натиск да работят по определени задачи, оставката е бягство ,така се спасяват и печелят време за поредните удари върху България ,а нас това не ни устройва ....съд за всеки отказал да спре продажбата на земя на чужденци и отказал да спре ислямизацията
цитирай
5. bgzemia - ключът, е че хората не осъзнават, че ...
29.10.2013 12:52
ключът, е че хората не осъзнават, че всички правителства ги движи един и същ кукловод и ги ползва като колониална администрация и който и да е на власт го натискат по техния план за унищожаване на България и когато усетят че поредното правителство си е изчерпало ролята го махат по сценарий ,няма значение дали е избори или оставка или е нещо друго....важното е да го махнат за да сложат другото ,което да продължи да работи по същия план....кукловодът има поставени лица във всички партии и във всички сфери на социални ни живот..
цитирай
6. voxpop - bgzemia,
29.10.2013 14:42
имам няколко конкретни въпроса:
1. Защо сегашните управляващи с идването си на власт не се заеха първо с тези най-болезнени и неотложни проблеми, а именно:
- веднага да започнат укрепване на граничните ограждения по зелената граница с Турция и Гърция.
- пренасочване на достатъчно количество войскови части и жандармерия и възстановяване на гранични войски пак там.
- официално предупреждение от българското към турското правителство и сигнал до комисията в Брюксел, че на българска територия няма да бъдат допускани нелегални емигранти вкл. с цената на най-строги рестриктивни санкции, с оглед особеното местоположение и статут на България като външна граница на ЕС.
2. Защо вместо веднага да се заеме с горните абсолютно неотложни мерки, първото, което направи сегашното народно събрание, бе да изготви и да гласува и то по най-бързия начин специален закон за Пеевски, за да го предложи Орешарски за шеф на ДАНС? Нима не знаеха или не се досещаха какво ще предизвика това назначение? Или нарочно предизвикаха тази масова реакция на хората с всички последствия от това?
Ако е първото, значи са некомпетентни и недалновидни и трябва да се махат.
Ако е второто, значи са злонамерени и умишлено изпълняват продължението на пъкления план от предишните управления и пак трябва да се махат.
Те по същество са същите изменници и национални предатели като предишните.
Следователно трябва незабавно да си ходят.
цитирай
7. voxpop - И ако обичаш,
29.10.2013 15:03
хайде стига с тоя кукловод, че ми изникна вече да не казвам къде!
Стига с Рън-Ът, мън-ът и незнамсикакви още зли гении, чиято единствена цел е да ни разкажат играта.
И стига с тези приказки за неизбежността на българската зла участ, щото, видите ли, кукловодът имал пъклени планове за нас и те непременно ще се случат.
Същите планове кукловодът имаше и за Чехия, Унгария, Полша и Румъния, но както се видя, хората взеха нещата в свои ръце и отрязаха конците на марионетките. Значи може.
Българският народ не е нито по-тъп, нито по-немощен. Просто много по-дълго време е бил под робството на една ретроградна ориенталска империя и това в много голяма степен е повлияло на мисленето му.
Много скоро това ще се промени в наша полза, а митичният кукловод ще плати сметката :)
цитирай
8. bgzemia - как да се сбори това правителство само със сащ,израел и турция ,
29.10.2013 15:19
без да скочи целия български народ и да каже какво точно иска . Нали за това има създадени 30 000 НПО-та и 300 партии за да ни надъхват едни срещу други,всеки срещу всеки .Натискът към всяко правителство е от едно и също място и се налага народът да противодейства по-силно. оставките сами по себе си не помагат, има полза само от натиск от наша страна за да вършат това,което искаме,а ако не искат да работят за нас , то директно разследване и съд за да се види защо наистина не искат,а не да ми се излъскват за нови избори пак същите....само,че в момента имаме по-малко от 2 месеца за да решим проблема със земята и излямизацията, което на практика ще е истинското освобождение за България, после като искат да си подават оставките ....но първо нашите искания ... една оставка точно сега ще ни закопае и ние не бива да им позволяваме да се измъкнат по този начин ,защото ако го направят ,повярвайте ми няма да е защото имало протести за оставка,а ще е защото ОТКАЗВАТ ДА РАБОТЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ и ЕС и Израел им нарежда да си подадат оставката с което печелят време и решават какво друго да ни приложат.
цитирай
9. bgzemia - voxpop разсъжденията ти са абсо...
29.10.2013 15:27
voxpop разсъжденията ти са абсолютно правилни и логично построени, въпросът е че нашите управници са страхливи и са поставени там с ясното съзнание какво ще правят. Само,че с оставки не става.Много бихме искали да става ,защото това е по-лесния начин,но за съжаление се иска голям натиск от нас и обединение на самите партии по нашите искания. Единственото нещо,което ще оправи държавата е да се създаде НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ,която ще гарантира просперитета ни . Такава програма умишлено не се прави,защото за нас е предвидено да ни пръснат като народ и унищожат държавността и държавата... за сега са пръснали 3 милиона,нямаме и държавност, на път е територията да ни вземат. Но всичко е обратимо. От нас зависи . Но трябва да действаме разумно, а не първосигнално....самов едноне сте прав,че Полша ,Румъния били се оправили понеже поели нещата в свои ръце. Това не е вярно,ако беше, нямаше да се налага да припадат по нивите за да се борят срещу сондите на Шеврон,нито да излизат с милиони за да си спасят златото ...А задавали ли сте си въпроса защо всичките ни външни министри са все евреи? Нищо лично нямаме против евреите,но все се налага да се борим с политика,която те налагат чрез всичките ни външни министри и правителства.
цитирай
10. ravramov - За да спре всичко това,
29.10.2013 15:32
за което пишете - ислямизацията, ограбването на народа от чуждите колонизатори и пр., на власт трябва да дойде националноотговорна и патриотична партия, каквато е само и единствено ПП Атака! Иначе оправия няма да има. Защо сегашните управляващи не затвориха границата с Турция за т. нар. бежанци? Защо не прекратиха договорите на чуждите концесионери, които ни ограбват? Защо не изгониха монополистите? Само празни приказки!
цитирай
11. freeoldmen - Мисля, че е време за нова Кръгла маса, както призовава Босия.
29.10.2013 15:46
Този път истинска. Само там може да се даде истинска оценка на ставащото с България и да се създаде Национална програма. Това трябва да е искането на всички групи протестиращи.
цитирай
12. remarek - Не е баш така
29.10.2013 16:01
Мислех,че днес няма да има на какво да се посмея! БСП, която потурчва България, щяла да спира ислямизирането! Хахаххааха. Не е смешно, де!
цитирай
13. bgzemia - не само БСП, всички я потурчват, т. е ...
29.10.2013 20:03
не само БСП ,всички я потурчват, т.е опитват се, защото ние не станем като народ и да изревем какво точно им ЗАПОВЯДВАМЕ да направят, а само знаем оставка,та оставка.... това са слаби и страхливи хора, без нашата обща подкрепа в едно такова сериозно опълчване на колонизаротите, няма да могат да издържат. нали видяхте как издърпаха ушите и на Борисов и на Орешарски от Брюксел след мораториума за земята....веднага скочиха студентите,ама за какво? да чувате някакво пак конкретно искане с важните за момента в България въпроси???? Не! Естествено,защото този,който натиска правителството е същия,който плаща и на протестиращите. Държат политиците ни в капан. С раздаване на милиони лесно се правят “протести“,в същото време всеки истински протест с истински искания бива вкупом усмиван от медиите , с насмешка игнориран или пък ни заплашват с някоя глоба от ЕС.....стига с тия глоби де, ние в европейско робство ли сме или в истински съюз???
цитирай
14. raders - Ми то наистина с този наплив от ци...
29.10.2013 20:51
Ми то наистина с този наплив от цигани може да изчезне България като държава. Само ми е чудно какво общо може да има Израел с ислямизацията? Да не би и те да са станали мюсюлмани? ))))
цитирай
15. bgzemia - Ми то наистина с този наплив от ци...
31.10.2013 22:17
raders написа:
Ми то наистина с този наплив от цигани може да изчезне България като държава. Само ми е чудно какво общо може да има Израел с ислямизацията? Да не би и те да са станали мюсюлмани? ))))

Явно не сте на ясно,че във войната ,която се води срещу Сирия от 3 години,основния играч е израел. Марионетката турция пък, обучаваше терористите в лагери на своя територия и ги вкарваше в Сирия да убиват сирийци и да унищожават инфраструктурата на страната. лед като не можаха да превземат Сирия и войната там свърши, двете държави преминаха към план за ислямизация на България. Единия е създаване на ислямска дъга тук,с което ще целят отцепване на територия от България, а с другата част да си направят Европейски израел http://bgzemia.blog.bg/politika/2013/10/01/isliamizaciiata-na-bylgariia-cel-na-cionistko-masonskiia-rej.1154692
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1515824
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824