Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
02.02.2014 12:56 - Какво всъщност се случи в Сирия? Вижте сами, защото медиите няма да ви покажат това
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 2481 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 02.02.2014 15:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Какво всъщност се случи в Сирия? Вижте сами, защото медиите няма да ви покажат това.

Една среща, от която ще разберете за:

Лицемерието на ЕС

ЕС отваря врати за бежанци не от хуманизъм, а заради политически игри

Кой има финансов интерес да  поддържа огъня на войната за да печели ?

Кой моли  ЕС да върне бежанците в Сирия ,но преди това да спре да финансира терористите?

Как 75% от предвидените хуманитарни помощи за бежанци всъщност заминават за административните разходи на ООН. С други думи войната и „създаването” на бежански вълни е начин за правене на пари като се търгува с  милиони човешки съдби.

ЕС спонсорира от една страна хуманитарните помощи, а от друга с много повече финансира терористите

Ще се запитате и ще си отговорите и защо след като при Министъра на труда и социалните грижи на Сирия преди 3 месеца  е бил на посещение един от членовете на ЕП, то в България се вдигна врява до небесата и се приплаква от БСП как щели да се оправдават пред европейските си партньори за визитата на тази „скандална” българска  делегация в Сирия, макар и неофициална и не държавна!!! Тук ще поясним, че от една трета от държавите членки на ЕС са ходили подобни делегации в Сирия, някой са пращали и самолети с хуманитарна помощ. Отделно ходят делегации от много други държави. По времето, когато там беше българската делегация е имало и делегация от Русия и САЩ . Въпреки това за България тази визита я превърнаха целенасочено в „скандална”.

Само на нас в България ни се натрапва, че сме имали ангажименти към НАТО. Виж ти! Не сме знаели, че когато разбереш, че партньорът ти е убиец нямаш право да се откажеш от партньорството си и да го разобличиш! О, времена! О, нрави!

В заключение ще ви стане ясно  защо кукловодите на България не желаят България да си подобри дипломатическите отношения със Сирия и съответно защо така скочиха и медии, и партии, и министри срещу дръзналия да наруши партийната дисциплина млад депутат от БСП и срещу останалите членове на делегацията дръзнали да прескочат марионетките във властта, за които някой е дал  милиарди за да си ги подреди по удобен за него начин за да изпълняват чуждата външна политика, а не в полза на България. Тази делегация сложи лост в спиците на колелото на порочната система на ционистко-масонкия режим, наложен в България от 24 години и това ужасно вбеси кукловода. Срещу хората, осмелили се да се опълчат на статуквото, което не е нищо друго ,а едно безропотно подчинение на колонизаторите ни се повдигат скалъпени и безпочвени обвинения с цел да се свали авторитета от тях и да се посеят съмнения по отношение на почтеността на заниманието им. От друга страна се прави за да се внесе страх в останалите граждани и да им се „набие” добре  в главите, че склонена глава сабя не я сече.

Ще припомним, че България (говорим за действията на министър Младенов) първа прогони сирийския посланик от България и медиите дори не си направиха труда да снимат километричната опашка от коли, която го изпрати до летището. Нима до толкова е паднал моралът на политиците или страх сковава гърлата им та не смеят дори да  дръзнат да се опълчат на онези, които бяха решили да прекроят картата на Близкия изток, а нас ни ползват за пушечно месо?

 О времена, о нрави! Къде е моралът, за който всички политици говорят? Май са го забравили в предизборните зали и сцени да чака до следващите избори!

Слушайте внимателно. Има върху какво да се разсъждава. На какво дават ход мълчанието и бездействието ни и кой ни е вкара в международен заговор срещу Сирия (поредния)?

До кога един или шепа продажници ще решават, а целия български народ ще плаща сметката?

    Делото на тази българска частна делегация е правилно и почтено. Целта беше да се направи крачка в посока на възстановяване на нормалните дипломатически отношения между България и Сирия, така както е било от древността между двата народа и е работено целенасочено в тази посока поколения на ред,а някой срина за нула време с подставени свои марионетки в българското правителство. Делото на тези истински българи патриоти не може да бъде опорочено и опетнено, независимо какви клевети се хвърлят върху тях. Клеветите показват единствено и само душевното помийно съдържание на клеветниците, а почтеното дело на тези хора остана завинаги записани в книгата на живота за да отсрами Българския род. Време е да осъзнаем какво значи понятието „народен представител” и да спрем да разрешаваме на поставените чуждопоклонници в правителството да водят вътрешната и външната ни политика в посока на унищожение на България и българското.

   Надяваме се да се намерят достатъчно смели български народни представители, които да продължат този мирен курс, който е и курс на справедливостта, курса на желанието на целия Български народ.

imageГласувай:
10
01. bven - Процесите на пречистване и освобождаване от ненужното текат по цялата земя -
02.02.2014 13:12
къде по-рано, къде по-късно, но хората се събуждат и искат сами да решават как да живеят, без кукловоди и търтеи!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1113792
Постинги: 381
Коментари: 1058
Гласове: 1821