Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
08.03.2014 16:50 - Декларация от шествие на 7 март "България подкрепя политиката на Русия"
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 3204 Коментари: 3 Гласове:
8

Последна промяна: 05.05.2014 19:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 До Руската Федерация

чрез Н.Пр. Юрий Исаков

Посланик на Руската Федерация в Република България

копие до:

Народно събрание на Република България

Министерски съвет на Република България

Президента на Република България

медиите

 

 

ДЕКЛАРАЦИЯ

от шествието на Гражданска инициатива

”България подкрепя политиката на Русия”

 

Ваше Превъзходителство,

Ние, будните граждани на България реагираме към случващото се в Украйна като част от процесите, които текат в света и към, които не можем да бъдем безучастни. В тези процеси в противостоене са две сили. От една страна световното зло, олицетворявано от сащ, англия и подпомагано от европейски съюз. От  другата страна, Русия с нейната духовност.

         Наясно сме със сценария, който сащ и англия прилагат в Украйна. Те  приложиха същия сценарий в Югославия, Ирак, Афганистан, Египет, Тунис, Либия, Сирия. Целта им е колонизиране, поставяне на марионетни правителства и заграбване на природните ресурси на всяка държава. Украйна е нещо повече от всички изброени, защото след като не успяха през Сирия и Иран да стигнат пред вратата на Русия, сега за тях тя е последната стъпка в стремежа им за унищожение на Русия и завземане на природните й ресурси. Една по една „отстрелват” държавите, като унищожават суверенитета и държавността им.

 

         Защо на главен прицел е Русия ?!

Защото  Русия е единствената пречка за осъществяване плановете на ционистко-масонското настъпление за унищожаване на човешкия род и живота на планетата Земя.

Защото Русия е най-сигурния гарант в света за суверенитета на всяка държава.

Защото ако не е Русия, англо-американската духовна пустиня ще завладее и опустоши цялата планета

 

         Никой от нас не може да бъде заблуден за събитията в Украйна. Срамуваме се и се разграничаваме от изпълнителната власт в България, която си позволи без одобрението на Парламента и българския народ да подкрепи поставените лица от европейски съюз и сащ за власт в Киев. Ние не признаваме за легитимна тази власт, съставили кабинет чрез насилие и кръвопролития. Не одобряваме финансовата помощ към Украйна от европейски съюз, европейска банка за развитие и международен валутен фонд, защото това не е помощ за украинския народ, а е финансиране на незаконната власт, чрез която целят да колонизират поредната държава.

         От 25 години ние преживяваме на гърба си разрухата в икономиката ни, унищожаването на държавността ни, загубата на населението ни и демографска катастрофа под лъжовната формулировка „структурни реформи”, ”асоцииране с европейски съюз”, ”финансиране от мвф, от световната банка, от европейска банка за развитие”, „приемане и членство в европейски съюз” и всякакви други лостове.  В следствия на това превърнаха България  от най-богата на природни ресурси на глава от населението в най-ограбената и най-бедна държава в Европа  с обезлюдени селища.

Същото днес се предлага и на Украйна, но ние не им пожелаваме този Път към упадък и разруха.

Русия е тази, която дава алтернативата - за икономическо развитие, суверенитет и просперитет. Нещо повече - дава възможност за Духовно развитие, което е в противовес на евроатлантическата деградация и духовен упадък, който насилствено се налага върху народите, до които успеят да се домогнат.  Русия с нейната духовност, интелект, култура и традиции е крепост на нравствените устои на човечеството. Високите човешки ценности - тя не ги налага, но ги отстоява, за разлика от световното зло, което чрез корупция, измама, лицемерие,  силата на оръжието и много други похвати и с цената на милиони човешки съдби изгражда световен концлагер, задоволявайки наркотичната си мания за власт и притежание.

Защо подкрепяме политиката на Русия?

Защото не Русия прилага стратегията на управляемия хаос с постоянно тлеещи огнища на напрежение по целия свят, както го прави империята на злото в лицето на сащ, англия, европейски съюз и световното задкулисие .

         Защото човечеството днес има нужда от силна Русия за да осъществява своето еволюционно израстване и за съхраняване многообразието в света.

Защото бъдещето е на суверенните държави, запазване на тяхната идентичност и традиции за да може човечеството да върви през вековете напред балансирано и хармонично без ощетяване на когото и да е, което е присъща изява само на духовно развитите хора и народи, към които принадлежи и руския народ със своята държавност и към което без колебание трябва вече всички ОСЪЗНАТО да се стремим.

Защото Русия е един неизчерпаем извор на интелект и духовност, а от мъдрата й  политика може да се ползва всеки един народ.

Справедливостта и благоразумието го изискват от нас и за това заемаме активна позиция в подкрепа политиката на Русия.

 

 

image

 

7 март 2014г

София

линк към видеото

ДЕКЛАРАЦИЯ
участников шествия Гражданской инициативы «Болгария поддерживает политику России»

   Мы, неравнодушные граждане Болгарии, воспринимаем случившееся на Украине как часть процессов, которые протекают в мире и к которым мы не можем быть равнодушными. 

  В этих процессах противостоят друг другу две силы. С одной стороны мировое зло, олицетворенное сша, англией с содействием европейского союза (в тексте маленькими буквами. – пер.). с другой стороны – Россия со своей духовностью.

   Нам ясен сценарий, который сша и англия разыгрывают на Украине. Они использовали этот же сценарий в Югославии, Ираке, Египте, Тунисе, Ливии, Сирии. Их цель – колонизация, установление марионеточных правительств и захват природных ресурсов всех стран. Украина – нечто большее, чем все перечисленные, потому что после того как не смогли через Сирию и Иран добраться до порога России, сейчас это для них последний шаг в стремлении уничтожить Россию и завладеть её природными ресурсами. Одну за другой «отстреливают» государства, как и уничтожают их суверенитет и государственность.

   Почему Россия под главным прицелом?

   Потому что Россия является единственным препятствием для осуществления планов сионистско-масонского наступления для уничтожения человеческого рода и жизни на планете Земля.

   Потому что Россия – самый надежный гарант в мире для независимости каждого государства.

   Потому что, если бы не Россия, англо-американская духовная пустыня завладела бы всей планетой и опустошила бы её. Никто из нас не может быть введен в заблуждение относительно событий на Украине. Мы стыдимся и отмежёвываемся от исполнительной власти Болгарии, которая позволяет себе без одобрения Парламента и болгарского народа поддержать людей, поставленных у власти в Киеве европейским союзом и сша. Мы не признаём легитимной эту власть, составившую кабинет (министров – пер.) через насилие и кровопролития. Не одобряем финансовой помощи Украине от европейского союза, европейского банка развития и международного валютного фонда, потому что это не помощь украинскому народу, а финансирование незаконной власти, через которую хотят колонизировать очередное государство.

   Уже 25 лет мы на собственном опыте испытываем разруху в нашей экономике, уничтожение нашей государственности, потерю нашего населения и демографическую катастрофу под лживыми формулировками «структурные реформы», «ассоциацию с европейским союзом», «финансирование со стороны мвф, всемирного банка, европейского банка развития», «принятие и членство в европейском союзе» и всякие другие рычаги. Вследствие этого превратили Болгарию из самого богатого природными ресурсами на душу населения в самое ограбленное и самое бедное государство в Европе с обезлюженными населенными пунктами.

  Точно то же самое предлагается Украине, но мы не желаем им этого Пути к упадку и разрухе.

   Россия дает альтернативу – экономическое развитие, суверенитет и процветание. Более того – даёт возможность для Духовного развития, которое противостоит евроатлантической деградации и духовному упадку, которые насильственно насаждаются народам, до которых они смогли дотянуться. Россия с ее духовностью, интеллектом, культурой и традициями является цитаделью нравственных устоев человечества. Высокие человеческие ценности – она их не насаждает, но отстаивает, в отличие от всемирного зла, которое через коррупцию, измены, обман, лицемерие, силой оружия и многими другими приемами, ценой миллионов человеческих судеб строит всемирный концлагерь, удовлетворяя свою наркотическую манию власти и обладания.

   Почему мы поддерживаем Россию?

   Потому, что не Россия применяет стратегию управляемого хаоса с постоянно тлеющими очагами напряженности во всем мире, как это делает империя зла в лице сша, англии, европейского союза и мировой закулисы. 

   Потому что человечество нуждается сегодня в сильной России, чтобы осуществить свое эволюционное развитие и сохранить многообразие мира. Потому что будущее за суверенными государствами, сохранением их идентичности и традиций, чтобы человечество могло идти через века вперед в равновесии и гармонии без ущерба для кого бы то ни было, что присуще только духовно развитым людям и народам, к которым принадлежит и русский народ со своей государственностью и к которому без колебаний мы все должны ОСОЗНАННО стремиться.

   Потому что Россия – неисчерпаемый источник интеллекта и духовности, а её мудрая политика может быть полезна каждому народу.

    По требованию справедливости и благоразумия мы занимаем активную позицию в поддержку политики России.

image

7 марта 2014 г., София.

  видео

 






Гласувай:
9



1. анонимен - Подкрепям!
08.03.2014 16:58
Подкрепям!
цитирай
2. ok3223 - Брависимо на Русия
11.03.2014 07:34
На политиката на защита на руснаците, на славяните по света.
Крим и бил, е, и ще бъде завинаги на Русия.
цитирай
3. pando - PODKREPA
14.03.2014 08:31
DA!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1515728
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824