Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
10.11.2014 19:15 - Декларация по случай 10 ноември - Денят на окупацията!
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 2963 Коментари: 3 Гласове:
9

Последна промяна: 28.05.2015 22:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Тази декларация бе представена днес в БТА на пресконференция на тема "25 години американска "демокрация" в България. Дойдоха само 3-ма журналисти. Всички "специалисти" и напудрени лидери на разни организации, научни центрове, консорциуми с гръмки имена се изпокриха като мишки и на фронта останаха само хора от народа.(видео). петър стоянов, човекът, който искаше да изхвърлим от употреба свещената азбука кирилицата и да ползваме латиница направи пресконференция вчера на същото място на тема "25 години свободна България" и всички медии го бяха накацали като мухи на  "........." може би медиите одобряват "свободата" да се рови по кофите!!!

до Президента на Република България

до Министър-председателя на Република България

до Председателя на Народното събрание на Република България

до медиите



 

Д Е К Л А Р А Ц И Я

 

За 25 години наложена американска демокрация” България се превърна в най-ограбената и бедна държава в Европа с демографска катастрофа, каквато не помним в цялата си история.

След 10 ноември 1989 година България бе колонизирана чрез:  планът „ран-ът” на цру, стотиците техни сорос - структури  като „отворено общество”, „америка за България”, „български хелзински комитет”, партии и правителства-марионетки и чрез приемането ни в нато и европейски съюз. Всяко ново колониално правителство по команда на господарите си тегли милиарди долари заем от „мвф” и „свѣтовна банка”, които са инструмент за финансово колонизиране  на свѣта и поставят България в изкуствен дълг.  Всички тези етапи и лостове за колонизиране се обявяват за „преход” и „демокрация” чрез сорос-медиите в България, които са представени на обществото като някакви честни и почтени, независими структури за информация, а всъщност работят за дезинформация и манипулация.

 

Дами и господа от поредната колониална администрация в парламента, в президентството, в правителството, в медиите, във всички държавни институции,

 

Не признаваме и не приемаме договорите през последните 25 години. Те са в ущърб на България, сключени чрез подставени, некомпетентни, колониални правителства, работещи срещу корупционни такси.

1.Не признаваме за легитимни концесиите на природните ресурси - злато, манган, мед, вода, нефт, газ и др., и приватизациите на стратегическите отрасли, защото и едните и другите са узаконени кражби от най-високо ниво. Обявяваме ги за криминални по своята същност и изискваме преразглеждане, анулиране и одържавяване.

2.Не признаваме договора за приемането ни в европейския съюз, с преговарящ меглена кунева, защото в този договор нѣма нито една точка, в която да е защитен и интересът на България.

Изискваме излизане от европейския съюз. Ако трѣбва да бъдем в равноправен съюз с други Европейски държави, то следва излъчването на комисия от родолюбиви и компетентни българи, които да водят преговорите  по сключване на нов договор без ощетяване на България.

„европейският съюз” е структура на англия, сащ и израел  и в сегашния си вид е  изключително вреден за Европейските държави и народите им. Той обслужва световното задкулисие и ционистко-масонския режим, които имат една цел и тя е унищожаване на държавите и колонизиране на цѣлия свѣт. По тази схема от България се източват всяка година над 30 МИЛИАРДА евро.

ПРЕСТАНЕТЕ ДА ОГРАБВАТЕ БЪЛГАРИЯ!

3.Настояваме за излизане на България от нато. В сегашния си вид тя е една варварска, агресивна, терористична структура ползвана от сащ и англия за колонизиране на държавите в свѣта. Не признаваме договора, защото той не е по волѣта на българския народ,  нито нѣкой се е допитал до него. Напротив, направен е против волята на народа при наличието на протести и арести на съпротивляващите се. Сегашният договор за членство в нато изтича през 2016 година и никой нѣма право да го подновява без одобрение чрез национален референдум.

4.Изискваме НЕЗАБАВНО закриване на ВАРВАРСКИТЕ американски бази в България. България не е мѣсто за водене на  агресивните американски завоевателни войни срещу Русия, Сирия, Иран и държавите по света.

5.Не признаваме и не приемаме евроатлантическите „ценности”, насилствено налагани в България за унищожаването на българската култура, традиция и духовност.  Ние си имаме наши ценности и традиции, с които сме поставили основата на съвременната цивилизация и благодарение, на които сме оцелели през всички епохи. Подмяната им е духовен геноцид над народа ни.

25 годишният турски сериал на лъжи, лицемерие и ограбване на България СВЪРШИ!

 

ИЗХОД:

1.Прекратяване на грабежа.

2.Създаване на надпартийна Национална структура чрез коѣто да се разработи, наложи и контролира Българска Национална програма със следните приоритети на развитие:

Духовност

История (истинската)

Образование

Раждаемост

Био-земеделие и земеделие

Туризъм

Икономика

3.След като се наложи успешна Българска Национална програма, дейността на всички партии и политици да бъде сведена само до изпълнението й. Реализирането на една истинска Национална програма ще послужи за Възраждане и разцвѣт на България и пример за всички в Европа и свѣта за разгръщане потенциала на нацията и балансирани отношения между отделните държави.

 

Времето, коѣто  настъпи не позволява да продължаваме досегашната политика. Времето е разделно и всеки (и държавите, и народите, и отделният човек) трябва да се определи за какво работи - за Духовно издигане или за тъмнината. Българският език е Божествен език, носи кодът на съдържанието. Така например думата „управление” ( у-право-воление) означава  обръщане към Правдата и Истината на Бога чрез собствената волѣ. Който в настоящия момент не разбира голямата отговорност да „управлява” не му е мѣстото да се пише „управленец”.

 

Господа,

Ние отстояваме правото на всеки народ на суверенитет, включително на Шотландия, Каталуния, Донецка народна република и Логанска народна република

Българският народ изисква суверенитет на държавата ни!

ОБЕДИНЕНИ ЧРЕЗ ДУХОВНОСТТА И ТРАДИЦИИТЕ, БЪЛГАРИТЕ МОЖЕМ ДА ВЪЗРОДИМ БЪЛГАРИЯ!

 

 

Гражданска инициатива

„ЗА СУВЕРЕНИТЕТ на БЪЛГАРИЯ и ДЪРЖАВИТЕ по СВѢТА”

 

image

 

 

10 ноември 2014

Б ъ л г а р и я

11.11.2014 (вторник) от 12 часа НАЦИОНАЛЕН МИТИНГ пред американското посолство в София за СУВЕРЕНИТЕТ на БЪЛГАРИЯ и ДЪРЖАВИТЕ по СВЕТА!





Гласувай:
9



1. dimat - Поздравления! Похвално!
10.11.2014 19:37
За съжаление,мисля,че ще си остане "глас в пустиня".Едва ли някой ще откликне на този благороден призив.Ние вече се оформихме като стадо овце и си намрихме овчарите.Казвам го с болка,но такова е моето наблюдение.
цитирай
2. zzz65 - За Сорос и Отворено общество сте ...
11.11.2014 16:37
За Сорос и Отворено общество сте прави .....
цитирай
3. bezistena - относно тоталния песимизъм и оп...
13.11.2014 13:28
относно тоталния песимизъм и оправдано досега отчаяние на dimat и Народа ни:

"За съжаление,мисля,че ще си остане "глас в пустиня".Едва ли някой ще откликне на този благороден призив!"
***********************
Българи!
Когато молитвите и молбите ни за спасение на Българите и България от налетелите за окончателното ни унищожение съюзени световни заговорници срещу Великомъченическия Божи Български народ,са изпратени на верния адрес,те ще биват приемани и чувани и съответно удовлетворявани от адресатите,които вече разкриха истинските си имена и адрес чрез
Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
Адресатите,Които Са Всесилните и Всемогъщи Български Богове Исус и Мария Магдалена,ни се разкриват навсякъде,както и в по-горния метафоричен най-ярък и силен израз за безизходен песимизъм и безизходица-ГЛАС В ПУСТИНЯ!
Дешифрирането на израза чрез Свещения шифър води до неговото трансформиране от безкрайната черна и негативна смъртна енергетична област,до жизнетворящата и възраждаща положителна спасителна област на познание на Българските Богове и на нас самите като Техни феноменни потомци!
ГЛАС В ПУСТИНЯ=Богиня Диана и Исус Балг=Богиня Диана(Богородица,Мария Магдалена) и Исус Българина
ГЛАС В ПУСТИНЯ към=ГЛАС към Бог Иса и Богиня Диана

Включвайте се във всички мирни форми на протест и съпротива,като търсите упование и помощ както от всички познати ви духовни и морални институции и опитности, религии и учения,така и от върховната помощ,която ви предлагат Българските Богове чрез просвещението ви в нашите документи!

Идва Царството на Любовта,Братството и Мира на Земята чрез Всемирното Бяло Братство-праведните Българи,потомците на Исус и Мария Магдалена!
Благословени сме,Българи,Исус и Богородица поеха защитата ни!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1515891
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824