Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
20.02.2015 20:51 - Посланиците на мира от България!
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 2579 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 18.01.2016 22:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

НАТО вън от България! България – ЗОНА на МИРА!

Ежеседмични масови протести в България

image

След динамичните промени в геополитическото пространство и натискът, който англо-американски политици оказват на властите в България , българският народ започва усилена борба за възстановяване суверенитета на държавата си и предотвратяване на участието и в глобална война, в която сащ-нато се опитват  да ги въвлекат. Гражданска инициатива „ЗА СУВЕРЕНИТЕТ на БЪЛГАРИЯ и ДЪРЖАВИТЕ по СВѢТА” е създадена от  група български общественици, които през последните няколко години се занимават изключително активно с национално приоритетни каузи. Сред тях са каузите против ГМО и  шистов газ, в които обявяват България за Зона на чиста земя и чиста вода. Друга кауза им е  премахване на порочната система, която от 25 години разяжда страната като ракова метастаза. Една от важните инициативи, които създават е „България против война срещу Сирия и Иран” и  „България подкрепя политиката на Русия”  с която провеждат редица масови протестни митинги, шествия, пресконференции целящи да предпазят правителството на България от съучастие в западната агресия в различните и форми срещу Сирия, Иран и Русия. С основание тези могат да бъдат наричани „посланици за МИР”, защото днес те са отново на  „фронтовата” линия с нови светли призиви. От края на миналата година стартират Гражданска инициатива за суверенитет на България и държавите по света. Провеждат няколко конференции и митинг шествия пред американското посолство в София в знак на съпротива срещу американското господство над народа и територията на България, а също така още през 2013   срещу агресията им към Сирия, Иран и всички миролюбиви народи по света. Повечето мероприятия остават далеч от медийния обектив, защото не съответстват на интересите на силните на деня, които движат държавното кормило по точни указания от САЩ, Англия, Израел и дори Турция, много пъти твърдят те в своите отворени писма и декларации.

След обезпокоителните посещения на няколко англо-американски политици, усещайки новата заплаха за страната си, народът на България отново излиза по улиците в знак на несъгласие с васалната политика на  управляващата партия, която много хора за кратко и ясно наричат „колониална администрация”. Гражданска инициатива за суверенитет на България и държавите по света стартира каузата „България – зона на мира” и  всяка неделя организира национален митинг-шествия по централните улици на столицата, започвайки от сградата на президентството и завършвайки в нозете на паметника на Цар Освободител, намиращ се пред сградата на самия парламент.

Техните искания са кратки и ясни: не желаят координационен център на НАТО и  американски бази на своята територия, защото това ги превръща в окупирана, васална територия, която ще бъде ползвана като фронтова държава при поредната агресивна война на САЩ, скрита зад заблуждаващи понятия като „миротворчески мисии”. Те не признават членството на България в НАТО, защото е направено против волята на българския народ при наличието на протести,  завършили с арести на протестиращите. Никой не се е допитал до народа и следователно тези договори трябва да бъдат незабавно прекратени, изискат от инициативата. Вместо позорната роля, която им определят англо-американските господари, представящи се за техни партньори, гражданската инициатива обявява България  за ЗОНА на МИРА. Тази кауза е издигната и единодушно гласувана на първия митинг-шествие на 8 февруари 2015 г, когато стотиците протестиращи се събират пред сградата на парламента на България и провеждат своето Първо събрание на Народа. Тогава е гласувана и изпратена декларацията с посочените по-горе искания до най-високите инстанции не само на България, но и до президентите на всички държави от Европейски съюз, Евразийски съюз, БРИКС, Иран, Сирия, Сърбия. Чрез тази декларация те  оправят своя апел за помощ за излизане от структурите на НАТО, защото усещат опасността над Родината си. В тази декларация стои и ключът към мира на планетата, а именно – създаване на Международна организация на миролюбивите нации, която да разобличи престъпленията срещу човечеството на НАТО-американските агресори и  да разформирова тази агресивна военна структура, която се явява заплаха не само за България, но за Европа и цялото човечество. Тази инициатива и декларация старателно е укривана от българските медии. Въпреки това, инициативата и каузата са широко  подкрепени от редица граждански организации от цялата страна, както и партийни структури.  Шествията им са пъстри, защото развяват знамена на много държави в знак на солидарност с тях и съпротива срещу американското посегателство върху суверенитета им. В шествията участват граждани от руската, сирийската и други общности в България, а също и с различни вероизповедания,но разбира се най-многочислени са самите българи. Те всички са така единни в каузата си „България ЗОНА на МИРА!”, че могат да заразят с ентусиазма си и най-големия песимист.

Декларацията им завършва с увереност, че човечеството има сили да възстанови мира на планетата и да го наложи като норма на поведение за бъдещето. Те излизат с плакати изписани на много езици с текст „България –зона на мира”  Сред митингуващите се виждат партийни и  флагове на най-различни непартийни организации, дошли от цялата страна. Там ще видите майки с деца и дори домашни любимци гордо маршируващи до своите стопани.....  Пред Руската църква бе изречена молитва за мир за България, Сирия, Иран  и целия християнски и мюсюлмански свят. Огромен български флаг стоеше най-отпред, както и георгиевската лента в знак на поведената нова борба срещу фашизма, извършван днес от НАТО-американските агресори по цялата земя. По някаква случайност или знак на съдбата точно в този момент в Руската църква се извършва сватбена церемония и на входа стои самият руски посланик в България. На лицето му се изписа приятно удивление и радост след като стотици хора започват да скандират „Русия, Русия” „Ние сме за мир” и развяваха многонационални флагове, сред които и руския.....

След молитвата за мир пред Руската църква шествието тръгва към сградата на Народното събрание под звуците на Ставай страна огромная, но малко преди Парламента хората се спират и тържествено и гордо изпяват химна на Република България.

След това в краката на Цар Освободител, те сформират  Събранието  на народа и провеждат второто гласуване на своята велика кауза „България –зона на мира” . Човек  затаява дъх до като гледа как над хиляда човека, които принципно не се познават и са различни по своите политически убеждения, различни по етнос и вяра, сякаш се разбират с поглед бързо,точно и в пълна хармония помежду си. Наблюдавайки цялото тържествено шествие човек разбира, че  участниците,  наречени в международната социална мрежа „посланици на мира” са точно такива. Освен масовото скандиране „НАТО ВЪН” те не веднъж се вдъхновяват от думата „ЕДИНСТВО” и не веднъж  призовават за борба с разединението, което  изкуствено се създава чрез медиите.  Пред Парламента и час по-рано пред сградата на президентството ,митингуващите застават мълчаливо с гръб към сградата в знак на порицание към васалната политика на властимащите в България.

Каузата подкрепят сдружения, асоциации, фейсбук групи, общности като  Български народен събор,  За членство на България в Евразийски съюз, Българска Асоциация Витязи Хан Аспарух , Движение Русофили, ПП Атака, Движение Че Гевара, Български антифашистки съюз, Стражи на Родината, Жени и майки за мир и неутралитет на България и много други.

Призивът на посланиците на мира от България се разнесе далеч зад границите на държавата им, стопли сърцата на хората и внесе вяра и надежда в душите на милиони българи, живеещи далеч от Родината. В кръглия символ, който е неизменна част от всички национално- приоритетни инициативи, около буквата Ѣ пише „Бог с нас! Заедно сме силни!”  За тази буква организаторите твърдят, че е защитник на народа им и на България и за това те неизменно я носят със себе си. Бог с вас, добри хора.

Продължаваме да следим с интерес всяка неделя Националните митинг-шествия „България – зона на мира”, които ще се провеждат всяка неделя до пълна Победа
Светлана Попова
източник - статия на руски

 

 Подпиши петицията "България - ЗОНА на МИРА!"imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 

 





Гласувай:
3



1. анонимен - Само така и всеки път все повече и ...
20.02.2015 22:02
Само така и всеки път все повече и повече, докато станем милиони!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1519247
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824