Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
28.11.2015 21:43 - Декларация с ВИДЕО от митинг - шествие пред турското посолство на 28 ноември 2015
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 4191 Коментари: 4 Гласове:
17

Последна промяна: 30.11.2015 09:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image
image
Един от 24-те черни малки самолета, които изстреляхме до президента на турция в отговор на сваления СУ 24
image
image
видео на митинг-шествието

До Президента на турция

чрез посолството на турция в България

 

Копие до Президента на Руската Федерация

Копие до Президента на Сирийска Арабска Република

Копие до Президента на Ислямска република Иран

Копие до Президента на Китайска народна република

Копие до Президентите на държавите-членки на европейски съюз

Копие до Президента на Република Ирак

Копие до Президента на Ислямска република Афганистан

Копие до Президента на Арабска република Египет

Копие до Президента на Алжирска народно демократична република

Копие до Президента на Тунис

Копие до Президента на Република Сърбия

Копие до Президента на Украйна

Копие до Президента на Корейската народно-демократична република

Копие до Президента на Република Индия

Копие до Президента на Боливарска република Венецуела

Копие до Президента на Федеративна република Бразилия

Копие до Президента на Република Аржентина

Копие до Президента на Република Куба

чрез дипломатическите посолства на държавите в България

 

до всички медии

 

Д Е К Л А Р А Ц И Я

от

МИТИНГ- ШЕСТВИЕ пред турското посолство в София

„СТОП на агресивната турска политика!“

 

Невъзможно е да се скрие ролята на всеки, който участва във войната срещу Сирия, която се води вече 5-та  година чрез армия от терористи, финансирани, въоръжавани, обучавани и управлявани от сащ, англия, израел, турция и други държави.

За никой не е тайна, че офицери от редовната турска армия непрекъснато навлизат в Сирия и под тяхно командване, терористичните групировки превземаха село след село, град след град. След като бяха окупирани някой сирийски градове, турция разграби голяма част от оборудването на заводите, много исторически ценности и участва в грабежа на нефта. Това е изключително варварско нашествие и грабеж извършван от турция в съседна държава. Крайната цел е унищожаване на икономиката, държавността на Сирия, сваляне на национално отговорното правителство начело с Башар ал-Асад, разделяне на Сирия на отделни държави. Северните територии на Сирия са обещани от световното задкулисие да станат територия на турция. Именно за това турция много настоява за изграждане на така наречената „буферна зона“ в северната част на Сирия, в която сирийското правителство да няма право да преминава със самолети или да води каквито и да е военни действия и най-лицемерно представят това като „зона за сигурност“.

Съвременна турция е наследник на османската империя. По исторически факти османската империя е единствената империя в историята на човечеството, която нищо не е дала на цивилизацията. Тя само е грабила, разрушавала, консумирала... Очевидно турция нищо не е научила от историята си, дори от времето, когато държави с древна култура, традиции и духовност като Сирия и България са били под османско робство.

Кой  дава право на турция да унищожава руски военен самолет, дори и да се намира на територията на турция? Колко пъти турция наруши въздушното пространство на Сирия и не само го нарушаваше, но извършвате варварски бомбардировки над мирни граждани под предлог, че се бори с кюрдите?

Колко пъти турция наруши въздушното пространство на Гърция? Отговорът е стотици, но те не свалиха нито един турски самолет, защото не са варвари като тях.

Целият свят знае, че Русия в момента води освободителна война за запазване суверенитета на Сирия – люлката на цивилизацията. Целият свят знае, че Русия в момента има законното основание да извършва военни операции на територията на Сирия по молба на сирийското правителство и на сирийския народ, а не за да воюва с турция. Но с действията си турция показа, че именно тя стои зад тероризма в Сирия.

Кой  дава право на  терорист номер едно – сащ, да нахлува със самолети в Сирия под предлог, че уж се бори с измислената и създадена от самите тях ислямска държава!?

Няма ислямска държава!!! Има тероризъм и това е

тероризмът на сащ и тероризмът на турция.

 

Доказа се, че ИДИЛ, „свободната сирийска армия“, така наречената „умерена сирийска опозиция“  и др. не са нищо друго освен инструмент на нато-американската терористична организация. турската армия е най-многочислена в нато и ние, като съседи на турция  се срамуваме от това, а не се гордеем. Това не е гордост за никой.

С престъпленията, които извърши срещу Югославия, Ирак, Афганистан, Либия, Египет, Сирия, Украйна, нато-американската военна структура доказа, че е терористична организация и трябва да бъде разформирована, а делата и разгледани от  международен трибунал.

турция планирано създава проблеми с нелегалните. Как става така, че  всички нелегални от Африка, Азия и Близкия изток се струпват в турция и от там след филтриране като от разпределителен център ги изпращат към България, Гърция и други европейски държави!!!

Независимо, че лакеите от колониалното правителство и президентство в България мълчат, Българският народ не мълчи. Категорично заявяваме своята достойна позиция:

Г-н президент на република турция,

·        Незабавно прекратете непрестанното и целенасочено изпращане в България на нелегални през българо-турската граница.

·        Незабавно прекратете финансирането и изпращането на терористи и офицери от редовната турска армия срещу суверенна Сирия.

·        Осъждаме варварското унищожение на руския военен самолет на сирийска територия, който се намираше там за да воюва срещу тероризма.

 

С тези ваши действия няма да успеете да попречите на Русия, Иран и Сирия да прочистят територията на Сирия от вашата терористична армия от наемници.

Справедливостта и Истината ще победят!

 

Гражданска инициатива

„ЗА СУВЕРЕНИТЕТ на БЪЛГАРИЯ и ДЪРЖАВИТЕ по СВѢТА”image

 

 

28 ноември 2015

Б ъ л г а р и я

------------------------------------------------------------------------------

Декларация от 19 май 2013 година

ДО                                                                                                               
Г-н Реджеп Тайип Ердоган
МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА
РЕПУБЛИКА ТУРЦИЯ

чрез
Г-н ИСМАИЛ АРАМАЗ
ПОСЛАНИК НА
РЕПУБЛИКА ТУРЦИЯ В
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

УВАЖАЕМИ г-н ЕРДОГАН,

Българското общество  е възмутено от войната, която се води последните две години срещу Сирия, организирана, направлявана и финансирана лично от израел, сащ и англия. Възмутени сме и от ролята и участието на Вашето правителство в тази война. Събитията ескалираха, загинаха много хора и целият свят все по-ясно вижда голямата роля на турция  във воденето на тази война чрез тероризъм: обучаването на  ислямистки  терористични банди на територията на Вашата страна и вкарването им през границата Ви в Сирия, подкрепа на създадената от сащ терористична групировка ал-кайда и други радикални организации на политическия ислям. Това е агресивна  намеса и нарушаване на суверенитета на Сирийската Арабска Република. Българското обществено мнение добре познава притворните теории за „нуждите” от „стратегическа дълбочина” за турската регионална външна политика, която под тези формулировки прикрива агресивните си имперски цели за създаването на нова неоосманска империя. За никого не е тайна, че агресията срещу Сирия има за цел  да прекрои държавните граници в региона и образуването на Голям Близък изток, в съответствие с колонизаторските интереси на израел, сащ и англия. А през последната година все повече се изяснява, че турското правителство върши тяхната черна работа. В съюз с тях се възползва за своите си завоевателни цели и изпраща през турската граница в Сирия терористи, които рушат инфраструктурата на мирната сирийска страна и убиват нейните граждани. Свидетелство за това са и граничните инциденти със самолети и обстрелът по сирийско-турската граница, за които се доказва, че са предизвикани от турска страна. Същия произход има и атентатът в Рейханлъ, близо до сирийската граница, в който загинаха мирни турски граждани, на които турската власт жертва живота, за да осъществява американо-ционистките агресивни цели в региона.

Мирните народи в този регион няма да се примирят и ще устоят на силите на злото, олицетворявани и от Вашето правителство. Многократните и многохилядни  антиправителствени граждански демонстрации в турция по  всички изброени по-горе въпроси са свидетелство, че турският народ желае мир и сътрудничество с хората в региона. Само вчера излязоха над 1 милион по улиците на Анкара против Вашата агресивна и противочовешка политика, предизвикала и атентата в Рейханлъ. Ние се присъединяваме към исканията на турските граждани за промяна на политиката на турция в посока на истинско добросъседство, прекратяване на тероризма, ненамеса във вътрешните работи и уважение към суверенитета и правото на достойно съществуване на Сирия и всички държави и народи по света.

Гражданска инициатива „България против война срещу Сирия и Иран”

image

19.май.2013

София

 

 
Гласувай:
17
01. bojinkata - Браво!
29.11.2015 19:00
Браво!
цитирай
2. mileidi46 - ИМА НАДЕЖДА!! БРАВО! ПОДКР...
29.11.2015 20:59
ИМА НАДЕЖДА!!
БРАВО!
ПОДКРЕПЯМ!!
цитирай
3. oia - Не само има надежда, а има и резул...
30.11.2015 09:41
Не само има надежда, а има и резултат. Българския дух е жив, колкото и да се искаше на някой да го няма. Всички ще разберат. Скоро е. ВСИЧКИ ЗАЕДНО. От това се страхуват предатели и пасмина. Времето им свърши, и нека да не намесват Путин, а и да не мислят, че някой може да ги спасява от ужаса, който са натворили. Голям брат, малък чичо,проскубана лелка, келява кака--всички влязоха в капана, който са си сътворили. Дерзайте и поздарави за организаторите.
цитирай
4. bgzemia - Благодаряим за поздрава!
30.11.2015 11:12
ЗАЕДНО сме СИЛНИ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1161966
Постинги: 381
Коментари: 1058
Гласове: 1821