Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
23.03.2016 11:02 - Запалиха портретите на Ердоган и Давутоглу на митинг пред турското посолство в София
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 3283 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 25.03.2016 11:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   image
 
До

Президента на Република България

Министър председателя на Република България

Председателя на Народното събрание на Република България

До

Президентите на държавите от европейски съюз

Президентите на държавите от Евразийски съюз

Президентите на държавите от БРИКС

Президента на Ислямска република Иран

Президента на Сирийска Арабска република

Президента на Република Ирак

Президента на Република Сърбия

копие до република турция

 

 

ДЕКЛАРАЦИЯ

от

МИТИНГ- ШЕСТВИЕ „СТОП на турската агресия“

  

Вече пета година се води ожесточена война в суверенна Сирия, чрез терористична армия от наемни убийци, събирани от над 80 държави, създадена от цру, терористичната военна организация нато, английски, израелски, турски тайни служби и с помощта на държави-васали като германия, франция… и марионетки като България, турция, саудитска арабия, катар…

Цел на войната – изтощаване на Сирия, след което превземане или разпокъсване на отделни държави, с цел колонизиране.

След неотложното включване на Русия и Иран с военна операция в защита суверенитета на Сирия, светът наблюдава  втората част от сценария - намесата на сащ, англия, израел и турция с тяхна авиация за унищожаване на собствената им терористична армия!

Какво лицемерие, наглост и безочие!  

Ако сащ и техните васали искаха да поправят греховете си, първата им стъпка трябваше да бъде, не да бомбардират със свои самолети Сирия, а буквално да наредят на турция незабавно да спре въоръжаването и непрекъснатото прехвърляне на терористи и свои военни части в Сирия и Ирак. Този въпрос не се поставя нито от сащ, нито от която и да било Европейска държава. Напротив, европейският съюз със своята безумна политика иска да налива милиарди евро в турция под претекст за спиране на бежанските вълни, а всъщност това е финансиране на турция да продължава да води терористичната война. Очевидно редица западно - европейски държави са изпаднали в духовна деградация и упадък. Добре, че има и мислещи Европейски държави за съхраняване на Европа като Вишеградската четворка, т.е. средно-европейските държави и Русия, които дават отпор и предлагат адекватни решения и идеи.

Всички знаем, че преди Сирия, сащ-нато бомбардираха и разбиха Югославия, Ирак, Афганистан, Либия, осъществиха спец-операцията „арабска пролет“. Откриха втори фронт срещу Русия чрез Украйна и налагане на икономически санкции.

 

Чрез спец-операция сащ-турция атакуват и Европейските държави в две направления:

Първо направление – опити на сащ за сключване на ТТИП, с което целят премахване суверенитета на Европейските държави и тяхното колонизиране.

Второ направление – организирано прехвърляне на огромни потоци хора от Африка, Близкия изток, Азия чрез специално създадено депо - разпределителен център в турция с цел подмяна на населението, националната идентичност, култура и традиции на християнска България и Европа.

Очевидно турция, наследница на османската империя – единствената империя, която не е дала нищо добро на човечеството, а само е консумирала от завладените държави, не си е научила урока. Продължава да води опасна и агресивна политика към всички съседни държави.

Недоумяваме защо изобщо се водят преговори с турция за присъединяването и към европейския съюз! Защо искат да допуснат безвизов режим на държава, която и днес е нелоялен, непредсказуем и опасен съсед!

 

Кой е наредил или кой е молил турция да прави разпределително депо за събиране на бежанци от Африка, Близкия изток и Азия???!!!

На какво основание са задължени Европейските държави да плащат милиарди на турция за организирана по сценарий „бежанска вълна“???!!!

  

ИЗХОД ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ 

1. Спиране на войната срещу Сирия и сваляне на санкциите срещу Русия.
2. Затваряне и укрепване на всички граници на европейските държави
3.Приемане на Закон, който забранява нелегално преминалите границата да пребивават на територията на България и европейски съюз и да получават гражданство, така както е в израел, сащ, канада и други държави, които знаят как се пази суверенитет, когато се отнася за тях.

      Дори Европа да приеме един милиард имигранти, с това пак няма да реши проблемите на Близкия изток, Азия и Африка, но със сигурност с тази политика в момента се самоунищожава.

4. Незабавно прекратяване на опитите на сащ за сключване на ТТИП с цел съхраняване суверенитета на Европейските държави, защото…

Бъдещето е на Суверенните държави и равноправен съюз между тях!

  

Гражданска инициатива

„ЗА СУВЕРЕНИТЕТ на БЪЛГАРИЯ и ДЪРЖАВИТЕ по СВѢТА”

image

15 март 2016
България

изтегли файл-декларация на руски език
изтегли файл-декларация на български език

 Стотици хора се включиха в трето поредно, протестно шествие до турското посолство в София организирано от Гражданска инициатива за Суверенитет на България и държавите по света. Към шествието се присъединиха от Асоциация на сирийците в България. Основните плакати  изобразяваха връзката на турция с терористичните организации в Сирия, скандираше се „Турция е нелоялен, непредсказуем и опасен съсед“, „Ердоган – терорист“ ,“Давутоглу- ислямист“, а на огромен трансперант в началото на шествието бе изписано „турция =ИДИЛ, СТОП на турската агресия“.

Прочете се декларация адресирана до всички държави членки на ЕС, Евразийски съюз , БРИКС , Сирия, Иран, Ирак, Сърбия. Основни акценти в декларацията: спиране на войната срещу Сирия, прекратяване на вкарването на нелегални в България и Европа, прекратяване на агресията на Турция към Сирия и другите съседни държави, премахване на санкциите към Русия.  В декларацията се подчерта, че европейски съюз води безумна политика като плаща милиарди на Ердоган, с които той поддържа войната срещу Сирия.  А САЩ, Израел, Англия и Турция са определени като основни организатори на тероризма. Прочете се Декларация от  Координационния съвет на арабските асоциации и дружества в България Протестиращите запалиха портретите на Ердоган и Давутоглу пред сградата на турското посолство.

Хората носеха огромните флагове на България, Русия и Сирия, а също  на Иран, Армения и други съседни на Турция държави. Портретите на Владимир Путин Башар Асад с надпис – спасители на света, а също така и на Виктор Орбан - европейският Уго Чавес.  Прозвучаха български, руски и сирийски химн, патриотични български песни, а  също и Вставай страна огромная 

image

видео с руски субтитри - https://www.youtube.com/watch?v=SthxoNdrpCo&list=PL3kM2rWzvRi2T1BcL9YNqOniOKaGEfRVp

Декларация "СТОП на турската агресия" -https://www.youtube.com/watch?v=IEOfI8fiYfI

Декларация от  Координационния съвет на арабските асоциации и дружества в България https://www.youtube.com/watch?v=c4wcwIMvXCY  -

репортажа на БНТ http://news.bnt.bg/bg/a/shestvie-pred-posolstvoto-na-turtsiya-v-sofiya 

албум с фотографии: 
https://www.facebook.com/joro.st.stoev/media_set?set=a.10154043535074626.1073741946.749444625&type=3&pnref=story.unseen-section






Гласувай:
2



1. zaw12929 - БРАВО!!! Но медиите не го дъобщават
24.03.2016 22:29
БРАВО!!! Но медиите не го съобщават
цитирай
2. samvoin - Мда. . . Но на Нетаняху, Камерън, ...
04.04.2016 02:13
Мда...
Но на Нетаняху, Камерън, рептилестата и прокълната династия, останалите "кукловоди" и брюкселските негодяи, нямаше кой да ги запали!
Орбан, показва "мускули" пред бягащи от османо-ционистко-англосаксонското изтребление хора, предимно!...
Няма как да се възхитя от последните му действия, продиктувани от ционистките планове и вървенето по "ръба" на ционисткия "бръснач"...
Той и Ципрас, не може да са най - големите хитреци, както и Камерън, че да са "в ЕС", само когато ИСКАТ, а не когато трябва и да ДАВАТ!
Включая и ЗА НАША СМЕТКА!
Извинявайте...
Уго Чавес, не е "показвал мускули" пред НЕВИННИ ЖЕРТВИ на ционистките изверги, а прие много от тях в незадължената с нищо в международни конвенции на Европа и Близкия Изток - Венецуела!
Макар да се смяташе за ляв политик, а аз да НЕ СЪМ ЛЯВ ИЛИ ДЕСЕН, А НАЦИОНАЛИСТ, не е много уместно да сравняваме поведението му, с настоящото такова на Орбан...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1516123
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824