Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
11.05.2016 19:21 - На 9 май запалиха 71 натовски знамена пред Президентството!+видео
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 7668 Коментари: 3 Гласове:
15

Последна промяна: 11.05.2016 21:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   image
   За трета поредна година в София на 9 май се проведе грандиозно хилядно Национално шествие в чест на 71 години от Победата над фашизма,  организирано от Гражданска инициатива ЗА Суверенитет на България и държавите по света. В шествието взеха участие ветерани от войната, офицери от запаса, Български антифашистки съюз, Асоциация на сирийците в България, младежко движение „Червено действие“ и младежки клуб Червена сила, политически организации – За радикална промяна Българска пролет, Нова сила либертас България, Нова Зора, Българска работническа партия – комунисти и др. Националното шествие бе водено от младежка организация Витязи - Хан Аспарух, които носеха знамето на Победата и венеца на шествието.  След тях  вървяха с два огромни флага от по 7 метра на България и Русия и трансперант със снимка на пленените немски знамена от парада на Победата в Москва. Виждаха се портретите на герои от войната - Маршал Толбухин, Маршал Жуков, българският Генерал Владимир Стойчев, а също и фотографии с тържественото посрещане на Червената армия в София през 1944 година.  Освен руски и български знамена, някой хора носеха и портрети на загинали свои близки през В.О.
Под звуците на Вставай страна огромная и Прощание славянка шествието тръгна малко след 18 часа от площада пред президентството и тържествено премина по централната софийска улица „Цар Освободител“  за да поднесат венци и цветя на паметника на Съветската армия, където след едноминутно мълчание прозвучаха химните на България и Русия.
   Един час преди шествието Гражданска инициатива ЗА Суверенитет на България и държавите по света проведе митинг „НАТО ВЪН! България – ЗОНА на МИРА“. Участниците издигнаха плакати: сащ –терорист номер 1 в света, yankee go home, американските бази вън от България, България и Русия – заедно, Русия – страж на мира, сорос- организациите вън от България, силна Русия- гарант за суверенитета на всяка държава, САЩ стой далеч от моята страна-България не те харесва, бъдещето е на съюз между суверенни държави, STOP TTIP. Силно впечатление направи огромен трансперант с надпис „Братска Русия ще ни освободи от колониалното робство“ върху фона на българския трикольор, (който по-късно бе закачен на паметника на Цар Освободител така, че да бъде виждан от всички преминаващи). Прочете се декларация, адресирана до всички президенти на държавите –членки на ЕС и Евразийски съюз, БРИКС, Иран, Сирия, Ирак и Сърбия. Декларацията описва новият фашизъм в света и по-конкретно фашизмът на САЩ, който се проявява чрез НАТО и институцията „европейски съюз“, специално създадени като лостове за раздържавяване и сваляне на суверенитета, а TTIP е посочено като последна фаза за колонизиране на държавите. В заключение се посочва, че на България и редица държави по света предстои да възстановят суверенитета си и на тази основа следва да се изградят съюзи между суверенни държави. Можете да видите пълния текст на декларацията тук. (превод на руски тук) За митинга пристигна поздравително обръщение от сръбското парламентарно представено Движение Двери, което бе прочетено на митинга.

   На митинга направиха изказвания, представители на различни организации и граждани като всички бяха единодушни, че България няма място в агресивната групировка НАТО, и че президента трябва да организира референдум за излизане от НАТО.

   В памет на жертвите на агресията на НАТО  във  Югославия, Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, Украйна бяха запалени 71 натовски знамена. Хората мощно скандираха „НАТО ВЪН! България – ЗОНА на МИРА“.
   След приключване на митинга хората се построиха в празнично шествие и тържествено се отправиха към паметника на Съветската армия с венци и цветя.

   И това шествие, както и Националното шествие за 3 март тази година не беше отразено от нито една българска медия, но вие можете да видите тук.  Явно, колонизаторите се страхуват да не би българският народ да прогледне!!!

image
image
image
imageimageimage imageimageimage
запалване на 71 натовски знамена по време на митинга преди Националното шествие
image

Фотографии от митинг-шествието: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.790688841030818.1073741832.645711365528567&type=3

Видеоматериал от шествието: https://www.youtube.com/watch?v=q6FceIkFtjw&list=PL3kM2rWzvRi1gR2AgXUG44asX9fA0UOyY&index=21

Как  изгориха 71  натовски знамена преди шествието пред президентството : https://www.youtube.com/watch?v=6mpjyc-m43g&index=12&list=PL3kM2rWzvRi1gR2AgXUG44asX9fA0UOyY

Всички видеоматериали от митинга и шествието на 9 май : https://www.youtube.com/playlist?list=PL3kM2rWzvRi1gR2AgXUG44asX9fA0UOyY

Включване в ефира на Евроком от площада по време на подготовката за митинг-шествието http://eurocom.bg/shows/video/delnici/3038 

статия за Националното шествие за 9 май на руски език  - ruskline.ru/news_rl/2016/05/11/bolgary_otmetili_71yu_godovwinu_pobedy_nad_fashizmom_v_sofii/








Гласувай:
19



1. koce64 - Не е актуално
11.05.2016 23:16
Поредният смях !!! Не е на мода всичко с миналото и историята ! Ако беше дошъл Боронго Обоме и еврейските лизачи сигурно щяха да изкарат и почетната рота !!!! Смешницийййййй !
цитирай
2. kush11 - Не го показаха по телевизиите, но ...
12.05.2016 08:17
Не го показаха по телевизиите, но добре че има интернет.
цитирай
3. dedenze - Шубето е голям страх !
12.05.2016 12:33
"Свръхдемократичните" казионни медии не отразиха това шествие и почит към загиналите против хитлеризма ! Държавната цензура надмина многократно, тази от тошово време !? Слава на достойните българи ! Наближава края на неофашизма, неолиберализма , на новите доброволни неоеничари ! " Бийте братя, Бог е с нас !"
"Тоз който падне в бой за свобода, той не умира !"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1518839
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824