Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
31.01.2010 22:01 - ВНИМАНИЕ! ГЕНОЦИД! ГЕННО ИЗРОДЕНИ ОРГАНИЗМИ В БЪЛГАРИЯ!- и ти можеш да се включиш в битката за запзаване на земята ни като размножиш този материал и го раздаде
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 2482 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 05.02.2015 11:18


ВНИМАНИЕ !!!   ИЗМАМА !!!  ГЕНОЦИД !!!

Генно ИЗРОДЕНИ организми,растения,продукти…

Това е ИСТИНСКОТО  име на онова, с което искат да пропият земята ни, да завладеят телата ни и да манипулират съзнанието ни. Това е същността, която се опитват да скрият зад привидно безобидния термин "генно модифицирани организми" (ГМО), наложен  не случайно от заинтересованите корпорации  и поставен като фасада пред обикновения човек, който ежечасово, ежеминутно е принуден да се бори с препятствията,  поставени му от крупни компани, които работят не за доброто бъдеще на човека и нашата планета Земя, а единствено и само за личния си финансов интерес. Българският език има предимството да бъде изключително разнообразен, с което може да постига максимална точност за всичко, за което се говори. Кой има интерес да нарича нещата със заблуждаващи имена?! Кой назова института по генно инженерство  АгроБиоинститут и какво точно е био-то след като става дума за генни технологии??? Нека назоваваме нещата съобразно истинската им същност и последиците им за да могат хората да добият реална представа. Знаем ли какви неизвестни опасности, а понякога съвсем известни се крият зад многобройните Е-та последвани от цифри, изписани понякога с невидим за невъоръжено око текст или трябва винаги да носим под ръка лупа и наръчник с разясненията им за да се предпазим поне до някъде от отровите скрити зад тези Е-та???

До истинската същност на генно ИЗРОДЕНИТЕ организми, растения, животни, храни са достигнали вече не малко учени, но всеки от тях бива бързо отстраняван по всевъзможни начини от научната им дейност, тъй като така те не обслужват вече интересите на тези, които плащат за тези изследвания, а  това би намалило значително печалбите им и би провалило останалите им дългосрочни цели за контрол над цялото човечество. Въпреки всички усилия шокиращите факти да останат скрити, ИСТИНАТА се изявява чрез знанието и чрез действието в много държави.

Хуманитарната помощ за африкански страни от ООН, състояща се от генно изродено зърно беше отхвърлена, а високопоставен дипломат от Замбия с кратко, но съвършено ясно изречение обясни „Ако хората гладуват това НЕ означава, че можем да ги храним с неизвестно какво!”

Швейцария –  с мораториум от 2005 до 2013 г., включи пълна  забрана за отглеждане на всички генно изродени  култури (ГИК), както и използването на генно изродени организми (ГИО) за храна на животни;
Италия – забрана на всички ГИО и ГИК, докато законодателството за "съвместно съществуване“ е в сила;
Уелс (Великобритания) – забрана основана на режима за отговорност;
Валония (Белгия) – забрана основана на «съвместното съществуване»;
Полша – забрана за продажба на генно изродени семена (ГИС) семена;
Австрия – забрана за царевични хибриди; маслодайна рапица

Ирландия и други дават също пример как трябва да се грижим за Земята и хората.

Швейцарците се обосноваха с простички причини. Едната  е липсата на доказателства за безопасността им ,другата невъзможност да се предвидят последиците след 10-20-30 и повече години.

Изключително интересен е фактът, че сащ също забраниха генно изродените посеви на своята територията, а ги изнесоха в Аржентина, Бразилия и търсят територии по цял свят, но не и при себе си. Как мислите, ЗАЩО?!

            Това което се случва е част от войната за контрол над света-нефт, наркотици, оръжие, лекарства……,но какво ще стане ако отровим  Земята?!

А знае ли някой какво ще се кодира като информация в тези култури след време, когато първо ни направят зависими от тях? Дали няма да ни моделират съобразно моментната си цел и интерес?  Известен е фактът, че където попадне генно изродено семе в  почвата  се заразява истинското, с милиони години създавано от природата растение и вече не може да поникне.

            ТОВА Е ВОЙНА! По-страшна от всички войни до сега. Това е бъдещото психотронно оръжие, което може да държи контрол над всеки човек и над всяка държава.

            Какво трябва да се случи за да се отворят и очите и сърцата на нашите депутати. Нима не чуват гласа на народа си? Ще си "счупят краката" да бързат да претупат закон, който праща България право на дъното. Дъното, от което от десетилетия с пот и усилия се опитваме да изплуваме, но винаги, когато поемем глътка въздух, някой продажник  отново ни натиква в калта. Докога? Докога? Докога?

Питаме първо онези депутати от БСП и ДПС, които сега гласуваха „НЕ”, но до вчера именно те съзнателно или несъзнателно  подготвиха почвата и в България бяха засадени тихомълком полета с ГИ посеви още от 1996г:

- Можете ли да поемете отговорност за последиците от това?

            Питаме господин министър-председателя Бойко Борисов:

- Вие г-н премиер, можете ли лично да ни гарантирате здравето, както нашето, така и на нашите деца и внуци? Можете ли да поемете лична отговорност за всичко онова, което ще последва от генно изродените култури,организми и пр.?

        Питаме депутата Волен Сидеров, до вчера пропагандиращ за всичко българско и родно с виден успех:

- Вие г-н Сидеров, можете ли лично да ни гарантирате здравето, както нашето,така и на нашите деца и внуци? Можете ли да поемете лична отговорност за всичко онова, което ще последва от генно изродените култури, организми и пр.?

            Питаме всеки един депутат ,който съзнателно или несъзнателно вдига ръка в полза на генно изродените култури:

- Вие г-н депутат, можете ли лично да ни гарантирате здравето, както нашето, така и на  нашите деца и внуци? Можете ли да поемете лична отговорност за всичко онова, което ще последва от генно изродените култури,организми и пр.?

НЕ МОЖЕШ  ???

След като не можеш,след като не знаеш, след като не си сигурен не бъди „овца” и не гласувай „да” за закон, който ще унищожи народа ти. Този народ, който гласува за теб и иска да чуеш гласа му. Помисли със разума и със сърцето си!!!

Ето нашите предложения за решение на проблема :

1. Парламентът да гласува забрана за всяка ГМО (генно модифицирани организми) преведено на български ГИО (генно изродени организми)  до като се стигне до пълна забрана на всички видове такива, а ако нямат такава готовност да отложат във времето гласуването на този закон до момент, в който ще имат нужната готовност за пълната им  забрана.

2. Президентството да има готовност при условие, че тези организми не бъдат забранени да блокира закона

3. Правителството да състави специална комисия, която да направи проверка какво се е сяло до момента и какво ще се сее през тази година на цялата територия на България.

4. МВР да създаде звено с основна дейност следене  и контрол за правилно изпълнение на закона и премахване на корупцията, както по всички нива на властта така и между всички земеделски кооперации и частни лица, обработващи земя на територията на Република България.

            Благодарим на всички фондации и други неправителствени организации, граждани, които до този момент не спират да работят за ИСТИНАТА, водени единствено от чувството си дълг към хората и към планетата.

            Обръщаме се към всеки гражданин на нашата малка, но райска България. Българи, роми, евреи, арменци, татари и други живеещи или временно пребиваващи в нашата страна, всички, които се чувствате българи в сърцата си и мислите за своята Родина България, всички вие, които обичате децата си и искате да растат на чиста и безопасна Земя - не оставайте съдбата си на произвола, не чакайте  друг да защити правата и интересите ви, защото това е крайно съмнително на този етап. Нека всеки от вас се включи в битката с генно изродените организми. По собствена преценка и по мирен път да даде своя принос за общото бъдеще, за чиста България и чиста Земя.

Призоваваме всички да използват българския термин генно изродени организми (ГИО) вместо умишлено  наложения американски термин "генно модифицирани организми" (ГМО), който е подвеждащ и не „говори” за същността и последиците .

 

Ние вярваме, че изключително силният български дух, оцелял през вековете и дал толкова много на цялото човечество  ще се прояви и сега.

  Да кажем заедно НЕ  на  генно ИЗРОДЕНИТЕ организми, растения, животни и храни. България-зона на чиста земя и чиста вода!
 

  Фондация „Да отключим себе си” за допълнителна информация с отворени писма,научни доклади,статии,документ.филми:www.bgzemia.blog.bg; bg.foundation@abv.bg  

 

 

 

 

 

20.януари 2010г




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1518679
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824