Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
09.03.2010 14:00 - Излъгаха ни за ГМО)- мутиралото ДНК ще бъде освободено,ако не ги спрем веднага!
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 1992 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 01.10.2011 16:39


Лъжат лицемерно и си вършат демоничната задача- това поведение е от западно влияние  на привърженици на генно изродените растения и животни
ГМО в природата = генно изродени растения и животни

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ИЗЛЪГАХА НИ ЗА ГМО  - МУТИРАЛО ДНК ЩЕ БЪДЕ ОСВОБОЖДАВАНО В ОКОЛНАТА СРЕДА, АКО НЕ ГИ СПРЕМ ВЕДНАГА

Светкавична акция под надслов:

Г  ледай

М  ного

О сторожно

 

за супа от ГМО в твоята чиния - Монсанто, Манева, МОСВ - МММ вкусно!


Днес от 12.30 ч. в Мензата (студентския стол) на Ректората на Софийския университет „Св. Климент Охридски”

Нагла лъжа се оказаха обещанията на премиера Борисов и Цачка Цачева да опазят България и гражданите й от безпрепятственото навлизане на Генно Модифицираните Организми в страната извън изследователските лаборатории. Оказа се, че само седмица след като си позволи да "мъмри"  работодателите си - българските граждани за това, че имат позиция и я защитават, и седмица след като ги укори, че трябвало да й имат доверие, същите се оказаха грубо излъгани и изоставени.

ЩЕ ЗАСТАНЕМ ЗАЕДНО И ПОКАЖЕМ, ЧЕ не сме онези овцеподобни маси, които би ви било лесно да "мъмрите", "укорявате". Ние сме вашите избиратели - избрали сме ви (ако не ние, то все някой го е направил) и имаме правото да изразяваме мнението си и да очакваме адекватна политическа реакция!

Такава не само няма. Чудим се каква ли трябва да е мотивацията на политиците, за да игнорират хилядите подписи от цяла България, повсевместните акции и протести и нарастващото обществено недоволство срещу освобождаването на ГМО. Какво кара  управляващите да смятат, че ще е по-лесно да се справят с недоволството на  българските граждани, отколкото с една корпорация, била тя и Монсанто! Смятаме, че това е недопустима концепция и няма нищо общо с демокрацията и нашата реалност.

Ако искаме качествена България, не можем да си позволим една корпорация да управлява политиците ни, потреблението ни, здравето ни! Достойнството ни струва повече от всичко, което Монсанто и ГМО лобито са обещали на това правителство.

БЪДЕТЕ С НАС ЗА ЧИСТА ОТ ГМО ОКОЛНА СРЕДА! НЯМАМЕ ПРАВО НА АПАТИЯ > АКО ИСКАМЕ ДА ИМАМЕ ПРАВО НА ЗДРАВ ЖИВОТ И ЗДРАВО БЪДЕЩЕ!

 

Подробности на: http://forthenature.org/news/1394

Сценарий за светкавичната акция на: http://saverila.ludost.net/




Гласувай:
3



1. анонимен - лекция "ЗА" ГМО - 11 март - Пловдив - доц. Божинов
09.03.2010 21:38
------------------------------------>>> ВНИМАНИЕ!!! <<<----------------------------------------------

Четвъртък, 11 март (мисля, че от 15:00ч.) доц. Божин Божинов (един от поддръжниците на ГМО) ще изнесе в аулата на Аграрен Университет - Пловдив агитационна лекция за ползите от ГМО. Имам сведения, че има поне около 100 студента, зависими от него. Със сигурност ще има и платени журналисти.
цитирай
2. bgzemia - Някой депутати от ГЕРБ правят ето ...
11.03.2010 15:03
Някой депутати от ГЕРБ правят ето такива изказвания:
"Poznavame teksta dobre - kolegite ot narodnoto sabranie i ministerstvo na okolnata sreda veche 2 meseca analizirat relevantnite direktivi na EC i tarsiat optimalen variant da zabraniat opitite v polevi uslovia i otglejdaneto na kakvito i da e GMO na teritoriata na BG. Sanitarnata zona ot 30 km e s nad 20 km po-goliama ot neobhodimoto za da niama takiva v stranata samo i samo za da niama spekulacii na tazi tema.
Podobni e-maili sa generirani ne bez pomoshta na opoziciata, koiato na parvo miasto razpali tazi panika/paranoia. Ako e zabraneno da badat testvani izvan laboratoriite, to kade shte se otglezhdat za da se pusnat na pazara - moje bi v laboratoriite?!
Ne se podavai na takiva podobni provokacii. Opoziciata vinagi e bila dobra v takav tip podrivna deinost. Izpolzvat straha na horata za sobstvenite si koristni celi!"
и коментара на един гражданин на това изказване:
този или е много наивен да вярва на тези,които го подлъгват, че се прави всичко възможно или просто поддържа общата лъжа на ГЕРБ . Къде щели да се правят опитите за да се пуснат на пзара??????не е разбрал даже,че ние не желаем това нещо на пазара ,не си е направил труда да прочете каквото и да било,за него нашите протести са САМО политически ход на някой си. Тези хора наистина са много тъпи,ама много или свръх-нагли лъжци,така им изнася и така говорят,всичко е само и едиснтвено интерес. В целия си жовот на куп не съм имал толкова негативни емоции колкото през последните 2-3 месеца.Политиците ще ни докарат до "характопатология" няма го като понятие и не го търсете в речника,но го има като явление вече сред протестиращите,симптомите са 1. кошмари със спор с ББ,Караджова,Манева,разни председатели и посланици от "неканен характер"и точно когато усмихнато със светнали очи ти казват, че са те супер,супер защитили със закона и виждаш ,че по полетата никнат черепи от което се стряскаш облян в пот,2.гледаш новините с надеждата да разбереш,че кошмарът на последните месеци е свършил,излиза ББ и ти обещава твърдо ,че ще направи каквото е казал и сиказва"еее,поумняха накрая",веднага обаче след това разбираш за поредната завъртяна вратичка в закона,която чака да бъде гласувана под лозунга"всичко е ок" Чудиш се да не би още да си в съня....не ,не спиш,но пак си в кошмар,кошмар от лъжи и лицемерие и знаеш,че не можеш да си позволиш да спреш с цената на всичко.И във всичкото това време се правят безброй други проблеми за да се отклони вниманието ни в друга посока,то не са протести на лекари,то не са протести на гейове,то не са скандали с президента и винаги ББ е в ролята на рицаря на бял кон,който спасява положението и едва ли не без него сме жив зян. По-голям зян от това,че ги избрахме не виждам към настоящие момент с оглед на подхода им при решаване на проблема с ГМО,направо се подиграват с нас,даже са "леко" изнервени,че не клекнахме така бързо както са предполагали навярно
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1515709
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824