Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
17.02.2015 00:40 - НАЦИОНАЛЕН МИТИНГ- ШЕСТВИЕ "БЪЛГАРИЯ- ЗОНА на МИРА!"
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 2362 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 20.02.2015 14:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Гражданска инициатива
„ЗА СУВЕРЕНИТЕТ на БЪЛГАРИЯ и ДЪРЖАВИТЕ по СВѢТА”
провежда

ВСЯКА НЕДЕЛЯ
Национален митинг-шествие "България– ЗОНА на МИРА!"
image

Сборен пункт за София за 22.02.2015: събиране от 12 до 13 часа между банката и шадравана пред Президентството
Шествието тръгва след 13 часа към Народното събрание и завършва с митинг пред паметника на Цар Освободител

(От 12.00 часа се провежда и друг Митинг (без шествие) пред Президентството на същата тема)

 КАУЗА:

 1.Не признаваме членството на България в нато и настояваме за незабавно излизане от военния блок
2.Не разрешаваме присъствието на команден център на нато в България.
3. нато-американските бази да напуснат пределите на България, защото превръщат Родината ни в окупирана и васална територия,плацдарм за нападения срещу Русия и други държави.
4.Обявяваме България за ЗОНА на МИРА!

Пояснение:
1.Договорът за влизане в нато е сключен без допитване до суверена и дори против волята на българския народ, при наличието на протести, завършили с арести на протестиращите. Следователно този договор е нелегитимен и трябва веднага да бъде прекратен. Не можем да искаме неутралитет в рамките на нато, защото неутралитета е несъвместим с членство в нато.
2.Нато-американските военни бази на територията на България са източник на несигурност, а не на сигурност, защото ще се използват като плацдарм за водене на военни действия срещу Русия или други държави. Тези бази преврнаха Родината ни в окупирана и васална ТЕРИТОРИЯ.
3. За 25 години българските военни сили, гаранта за сигурността на България бяха съзнателно унищожени и сведени до експедиционен корпус с полицейско охранителна функция в агресивните натовски мисии, наречени за заблуда на света „мироопазващи”.
4.Средствата от над 1 милиард, които даваме на нато трябва да се използват за възстановяване и модернизиране на българската армия като  гарант за суверенитета на България. Гърция и Турция въпреки членството си в нато продължават да поддържат многочислени военни сили.
5.
Трите посещения, които направиха високопоставените англо-американски господа бяха, защото са отсъдили България за мястото, където нато да разположи огромни военни структури и координационен център, от където да се води глобална война срещу Русия. Законите, които властимащите тесноЧели се спуснаха да променят веднага след въпросните визити доказват това, а именно узаконяване на подчиняването на българските военнослужещи и армия на нато-американския кукловод, както и участието им в многонационални военни формирования на територията на България.
6.Мантрата за така наречените евроатлантически „ценности”, с която ни приспиват от години, противоречи на изконните български национални интереси, на дълбокото чувство за справедливост и истинност, които българинът носи в сърцето си. В условията на социално икономическа и демографска криза, в които целенасочено и изкуствено ни вкараха,единственият ни изход е възраждане на българската национална идентичност, в която основно място заема Духовността. Само така можем да сложим край на  целенасоченото разлагане на държавността, както са правили нашите Възрожденци.


  
   Българският народ започна усилена борба и приканваме всички институции, медии, организации (партийни и граждански) и граждани да се присъединят в тази национална кауза.

Българският народ никога не е воювал срещу Русия и няма да воюва!
Изпратена е декларация до президентите на държавите от европейски съюз, Евразийски съюз, БРИКС, Иран, Сирия, Сърбия с призив всички миролюбиви държави да се обединим в Световна организация на миролюбивите нации с цел изобличаване на престъпленията спрямо човечеството на варварската нато - американска организация и нейното разформироване като изключително вредна и опасна за България, Европа и цялата планета. Пълният текст на Декларацията можете да прочетете тук:
http://bgzemia.blog.bg/politika/2015/02/08/nacionalen-miting-shestvie-quot-bylgariia-za-mir-quot-8-02-2.1336677

    Ние вярваме, че през XXI век и новото хилядолетие, народите и държавите по света имат сили, средства и лостове да възстановят мира на земята и да наложат това като норма на поведение за бъдещето.

Приканваме всички български граждани без оглед на партийна, религиозна и етническа принадлежност, които подкрепят тази кауза да се присъединят към шествието. Изготвя се списък с организациите, които подкрепят каузата. Заедно сме силни!

Ние вѢрваме, че изклчючително силният Български Дух, водил ни през вековете и дал толкова много на цялото човечество ще се прояви и сега. Боже пази България!


Организатор:
Гражданска инициатива
„ЗА СУВЕРЕНИТЕТ на БЪЛГАРИЯ и ДЪРЖАВИТЕ по СВѢТА”


фейсбук събитие "БЪЛГАРИЯ- ЗОНА на МИРА!"

ПОДПИШИ ПЕТИЦИЯТА БЪЛГАРИЯ ЗОНА на МИРА
--------------------------------------------
На 8.02.2015 г. пред сградата на Народното събрание бе проведено първото заседание на Събранието на Народа Българки. Бе прочетена и приета Декларацията „нато вън от България”, упомената по-горе.

На това Първо събрание на народа бяха единодушно гласувани исканията, които са утвърдени в каузата. На 15.02.2015 г. в следващия митинг шествие се проведе второ гласуване на същите искания, и прието отново с пълно мнозинство. Медиите крият старателно тази декларация, както и организаторите на митинг-шествието . На преден план се лансират личности със съмнителни искания и искания, които не са издигани от протестиращите. За съжаление не разполагаме със собствена медия и се налага да бъдем по-активни за да наложим каузата си в българското медийно пространство. Светът чу за нас, а "българските" медии изкривяват каузата и приписват организацията на партийни структури. Всичко това е с цел да се провалим. Медийната манипулация е в пълна сила. До момента нито една медия не е отразила кой е истинския организатор и какви са исканията на Национален митинг шествие "България- ЗОНА на МИРА!
--------------------------
---------------------
ВНИМАНИЕ! Приятели, обявихме България за ЗОНА на МИРА! Протестите ще продължат до пълна победа тази кауза! Нуждаем се от финансова помощ за знамена, плакати, листовки и т.н. Помощта може да бъде и чрез материали (примерно, който иска може да предостави направо български знамена )



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1516117
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824