Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
05.03.2015 13:24 - На 3-ти март маските на „приятелите” на България падат!
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 3445 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 19.01.2016 01:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

На 3-ти март маските на „приятелите” на България падат!

 image

            На свещения празник за България - ТРЕТИ МАРТ, Денят на Освобождение на България от османско робство, признателният български народ благодари на братска Русия и прекланя глава в памет на хилядите български опълченци, руски, финландски, румънски  и други войни загинали за Свободата на България в Руско-турската освободителна война.

Това е история! А историята никой няма право да подменя, нито да се гаври с нея.

За съжаление днес България не е свободна страна и васалното и управление си позволява да подменя историческата памет по указание на новите ни поробители. Лицето росен плевнелиев, назначен за президент на Република България не пропусна и тази година да опетни празника като не спомена от какво е освободена България, а именно от турско робство и не спомена държавата Освободителка, а това е Русия. Също така, безкрайното си невежество и неуважение показаха с това, че не бяха поканени гости от Русия на официалното тържество, организирано от Президентството, Министерски съвет и външно министерство. Тази позорна практика, която се налага тенденциозно в последните години предизвиква чувство на срам и горчивина в сърцата на българите. Те започват да се самоорганизират и да правят свои тържества, на които основния лозунг е „Благодаря Русия, ние помним историята”, канят гости от Русия и празнуват заедно с руските общности в България.

В речта на Министър председателя на България също не се споменава нито дума за това от какво сме се освободили и името на държавата Освободителка Русия.


За пореден път чрез „поздравителното ”писмо на джон кери за българския народ стана ясно, че в лицето на управляващата каста на сащ, България има враг, който лицемерно се представя за приятел.  По повод на Деня на Освобождението на България от турско робство, джон кери не само не споменава същността на празника ни, но има и нахалството да се гаври с историята ни като подменя темата с цитираме: „напредък, който нацията ви е направила от обявяването на независимостта и победата на демокрацията преди повече от две десетилетия”.

Първо - джон кери има нахалството да не спомене кой е освободил България и от какво ни е освободил, а именно фактът, че   братска Русия ни освобождава от османско робство

Второ - подменя темата на празника като представя колонизирането на България от сащ преди 25 години за „освобождаване” на България.

Не сме изненадани от това лицемерие, но  сме възмутени от безграничната им наглост и потъпкване на българската национална памет и история. При нормално, а не васално марионетно управление, това би било огромен дипломатически скандал със съответните последици като автоматично отзоваване на посланика и ако не последва извинение – прекратяване на дипломатическите отношения.

            Трето – джон кери си позволява да натрапва дори на Националния ни празник, силите на нато като пазители на България. Как може колонизаторът да бъде пазител?!

            Четвърто - така нареченото „поздравително” писмо е толкова неграмотно написано, че ако бяха помолили  неграмотни цигани да го напишат, биха го направили по-грамотно и смислено от джон кери и явно супер неграмотната им администрация.

Ето какво гласи „поздравителното” писмо на държавния секретар на сащ джон кери по повод 3 март.

 „От името на президента Обама и на народа на Съединените щати, поздравявам народа на България за вашия национален празник”

"Посетих София през януари, когато видях от първа ръка впечатляващия напредък, който нацията ви е направила от обявяването на независимостта и победата на демокрацията преди повече от две десетилетия. Вървях по прочутите жълти павета и се възхищавах от стенописите на храма "Свети Георги". Това бяха същите павета, върху които българите държаха свещи по време на бденията, пеейки същите протестни балади, както го направиха американците през 60-те години, допринасяйки за мирния крах на комунистическата ера в подножието на Витоша", казва се в писмото.

По-нататък джон кери припомня срещите си с нашите политици. "Нашите народи стоят рамо до рамо като съюзници повече от десетилетие. Американският ангажимент към България съгласно член 5 от договора за НАТО е твърд като скала. Ние дълбоко ценим жертвите ви, направени за да се укрепи световната стабилност и да се даде възможност на гражданите на Балканите, Афганистан и Ирак да живеят в мир и сигурност.

„В САЩ се надяват да задълбочим нашето партньорство чрез стратегическия ни диалог в сферата на сигурността и отбраната, енергийната сигурност и диверсификацията, върховенството на закона, образователен обмен, опазване на културата и човешките контакти", гласи накрая писмото на държавния секретар на сащ джон кери.

            Преди няколко години през 2011, английската кралица бе изпратила едно сухо изречение за поздрав, което гласеше следното По повод на националния празник на страната, имам голямото удоволствие да изпратя най-сърдечни пожелания до Ваше Превъзходителство и до народа на България” и толкоз.

            За тази година липсва информация за изпратени поздравителни писма от англия, израел и турция.

            В заключение: на съвременните колонизатори на България(англия, сащ,израел и турция), марионетните български правителства и президентството, изразът „Национален празник 3-ти март, Ден на Освобождение на България от османско робство, благодарение на братска Русия” им засяда в гърлата като люта чушка.

 

Гражданска инициатива

„ЗА СУВЕРЕНИТЕТ на БЪЛГАРИЯ и ДЪРЖАВИТЕ по СВѢТА”

 image


 

4 март 2015

България

3-ти март 2014 Добрич

3-ти март 2013 Добрич
3-ти март 2015 София

image
image





Гласувай:
3



1. bgzemia - статията е публикувана в руския вестник Президент
07.03.2015 22:59
http://www.prezidentpress.ru/news/2821-3-marta-sleteli-maski-s-lic-druzey-bolgarii.html
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1515917
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824