Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
02.05.2015 16:19 - I част на Втора международна конференция на Международна Организация на Миролюбивите Нации
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 2175 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 07.05.2015 20:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

I част
image

Втора международна skype-конференция на

Международна Организация на Миролюбивите Нации

image

снимки от събитието     превод на руски език
видео Първа част
Вчера, 26-ти Април, 2015. в 15:30 българско време в столицата на България, София се проведе втора Skype конференция на международната организация на мирните нации (МОМН). Продължителността на конференцията бе около 4 часа.

 

Място на провеждане на Skype – конференцията

България, София, ул. Врабча 1, Пресклуб на Българската политическа партия "Атака"

Членове на МОМН към днешна дата -  представители на следните организациите:
            България: Гражданска инициатива "За суверенитет на България и държавите по целия свят", партии и организации - участници в националното митинг-шествие  "България - зона на мира" - политическа партия "Атака", Патриотичен съюз,  Българска работническа партия- комунисти, Български антифашистки съюз, Младежко движение”Червено действие”, Партия на българските комунисти,  политическа партия "Нова Зора" Патриотичен алианс, Младежко движение”Червено действие”
            Германия: Елена Шулц и Виктор Сейбел - представители на обществените организации "Pegida" и "Endgame ";

Белгия: Елена Политов – общественик;

Ирландия: Сергей Бардашов- Командир на хуманитарния батальон Ирландия / Англия "Mobius";

Италия: Инна Мошкарова - общественна организация „Световни права на миролюбивите хора ";

UK: Томас Скот Чембърс - политик, исключително упълномощен представител на ДНП в чужбина и председател на партия МИД ДНР политическата партия "За Русия"

На конференцията се потвърдиха  целите и задачите на МОМН.
1. Отмяна на санкциите срещу Русия, Сирия и Иран, защото те са средство за създаване на икономически, политически и военен конфликт на територията на Евразия, чиято крайна цел е унищожаване на Русия и отслабване влиянието на Европейските държави в световната икономика и политика и в крайна сметка подчиняването им на имперската колониална политика на сащ. От тези санкции търпят огромни загуби всички държави.

2. Разобличаване на престъпленията на нелегитимното марионетно правителство в Украйна.

3. Разобличаване  на сащ - нато в дестабилизация на регионите – Балканите и Украйна, Латинска Америка, Северна Африка, Близкия Изток. Разобличаване на извършените от тях престъпления срещу човечеството, разформироване на нато и изправяне на виновните пред Международен трибунал.  

4.Възстановяване на нормалните взаимоотношения и взаимноизгодно сътрудничество между Европейските страни и Русия.

На конференцията бяха представени новите членове в МОМН от Сърбия и Сирия.

Изказаха се представители на организации и журналисти като свидетели на нато - американската агресията в различните и форми срещу държави и мирни граждани.

Повечето говорители представиха на конференцията документални филми, показващи реалните факти на геноцид срещу народите на нашата планета от престъпния военен блок на нато.

България - Теодора Куцарова, телевизия Алфа, представи своя документален филм " Да защитим света, докато все още можем“

https://www.youtube.com/watch?v=q-jVWtltPu8&feature=youtu.be

             Сърбия - Горан Игич от журналистическия тим на сръбското движение "Двери":

"Двери" съществуват от 1999 година. Ние сме движение на сръбските патриоти. В изборите през 2014 година събрахме около 4% от гласовете. Ние сме за суверенна Сърбия и за сътрудничество между славянските държави. Ние подкрепяме руския народ в Крим, Донбас и Луганск. Аз изпращам поздрави от Сърбия на всички онези, в тази зала, които все още си спомнят 1999г. и агресията на НАТО, която убиваше не само сърби и албанци, но и българи в Сърбия. В Украйана в момента се разиграва същия този сценарий. По същия начин и в Сирия. Сърбия беше въведение към днешните събития в Украйна. нато иска да отприщи война в цяла Европа. " Той представи кратко видео с дейността на Двери.

 https://www.youtube.com/watch?v=JD-vnh2hkGw

             Сирия - Мохамед Ибрахим, председател на Асоциацията на сирийците в България, активен борец за спиране на агресията срещу Сирия. Той живее в България в продължение на почти 30 години. Мохамед  каза: "С вас имаме една и съща цел, за да има мир в света, да няма война, да няма насилие, да няма дива експлоатация на едни от други. Аз представлявам една голяма група от сирийски граждани, които също така са и български граждани.

             И заедно с много от вас, ние сме участвали в много митинги и протести,  нашите цели за това са ясни. Особено против сме агресията на НАТО срещу Сирия, ние сме против агресията срещу Иран и натискът върху Русия и България. Тъй като всички тези действия на Запада, начело със САЩ се осъществяват с цел, той да бъде единственият експлоататор на света всичко чрез налагане на така наречената "демокрация".
Ето защо, всички хора на този свят, всички миролюбиви народи трябва да обединят усилията си, за да се противопоставим на този агресор, който се задвижва от някои тъмни сили, които ние наричаме ционисти и масони, и т.н. Там когато те не могат лесно да направят преврат,  с лъжата за налагане на "демокрация" като в Източна Европа те окупират с техните войници да окупират други държави. А там където не могат да окупират държавите, те изпращат своите кучета- терористите.

Така че заедно, ръка за ръка, аз се надявам, ние ще обединим усилията си, за да се противопоставим на тази идеология, наречена „глобализъм”. Ние не искаме да ни управляват от небостъргачите в Ню Йорк. Ние искаме да бъдем свободни в нашата земя, в нашата територия. Искаме свое право да определяме за себе си как да живеем. "

Мохамед представи филм «Заедно / Together" . Режисьор на филмя е Юсеф Ал-Ахмад. Той е на 18 години, баща му е сириец,а майка му българка.Той е направил този кратък филм с подкрепата на Асоциацията на сирийците в България. Този филм представлява точно това, което сме организирали днес - обидинение на мирни нации против нато-американската агресия. Той в символична форма показва, че само Заедно сме силни! Обединени, ние ще накараме НАТО да трепери. И аз се надявам ,че ще харесате видеото, и то ще стане част от нашата организация." Филмът може да видите тук  https://www.youtube.com/watch?v=qiHAJQsK5Rs

            Италия – Сара Реджинелла- психолог-психотерапевт от - Анкона, Италия, участник в Международна научно-практическа конференция за жертвите на конфликта в Донбас, темата ,която разглежда там е „Иновативно прилагане на системен подход в психологията към анализа на международните конфликти. Системното мислене и мира между Русия и Запада. Сара Раджинелла е автор на късометражен документален  филм за събитията в Украйна "Аз съм италианец(ка)" , който бе представен в залата

https://www.youtube.com/watch?v=FVtHKArpYHQ

Изказване на  Сара Реджинелла на конференцията: "Благодаря ви за поканата. Във видеото ще видите две гледни точки, защото във всеки конфликт има две гледни точки. Реших да направя това видео, защото в Европа бе представена само едната гледна точка. В действителност, медиите в Европа, не отразяваха дълго време конфликта в Донбас . Например, аз съм виждала информация за конфликта в Донбас само в руските медии, както от видеозаписи в Youtube. В Италия, в Европа, само няколко медии говореха за войната в Донбас. Затова реших да направя едно видео, защото като психолог мога да кажа, че ние живеем в една социална виртуална система. Затова дълго време, в Италия, войната в Донбас не съществуваше. Това означава, че реалността за случващото се в Донбас за Италия не съществува от дълго време. Това прилича на живот в една виртуална система. И ние - психотерапевтите виждаме, че същото нещо се случва и с пациентите с шизофрения. Какво може да се направи?  Можете да търсите истината. Аз също, като психолог, когато работя с пациенти, търся истината. Какво мога да кажа? Бях в Донбас и в Ростов на Дон, в търсене на истината. И аз говорих с бежанци, които живеят в Ростов на Дон и с жители, които живеят в Донбас. И те ми казаха, че украинската армия бомбардира, но в Италия не знаем нищо. Тази ситуация е много опасна. След това в Ростов на Дон се срещнах с психолози, които работят всеки ден с бежанците от Донбас - Червения кръст, казаци. И видях, че всеки ден те извършват много важна работа за намаляване на дискомфорта, да дадат надежда, за да се помогне на хората. Това е много важно и аз се надявам, че хората в Италия ще узнаят за това. "Пълен запис на речта на Сара Реджинелла тук

https://www.youtube.com/watch?v=kdITm2XTNPY

Новорусия - Алена Кочкина, военен кореспондент в Новорусия, удостоена с медал на Асоциацията на ветераните на СВД и ВВ на Русия "За мъжество и хуманизъм." Поради опасност за живота си премества местоживеенето си от Киев.

Алена разказа: "Много благодаря на всички и благодарности на организаторите за поканата. Аз първоначално живях и работих в Киев, като украински журналист. И всички събития, които се случиха на Майдана, се случиха пред очите ми. И аз искам да кажа, че този натиск срещу журналисти, несъгласни с политиката на властите, които сега се контролират  в Украйна започна от самото начало. Нас ни водеха на отчет.
Когато ние се опитахме да помогнем, да донесем вода на момчетата от Беркут,  да донесем цигари, храна, сандвичи, тогава нас просто ни заснемаха с камера, а след това по наш адрес започваха заплахи. И така се случи, че след много лоши събития трябваше да напусна Киев и аз отидох в Москва. Но от самото началото на АТО, която украинските фашисти разгърнаха на територията на Донбас, украинските журналисти започнаха да лъжат, и аз отидох през месец юни в Луганск. И през всички активни военни събития бях в Донбас, като военен кореспондент.

Видео материали побликувах постоянно в канала си в YouTube. И трябва да кажа, че много западни медии и дори американски медии ми писаха  и поискаха разрешение да вземат моите видеа да ги покажат. Единственото нещо, което поисках, е да не преиначават това, което показвам, защото такива прецеденти от страна на моите бивши украински колеги бяха постоянни. Примерно аз публикувам видео, а те показват видеоклипа ми, но орязан и монтиран със съвсем различен текст.

Ето аз съм предоставила на организаторите свои видеа от „1 Октомври Донецк“, когато имаше масиран артилерийски удар по града, под обстрел попаднаха училища. Работата е там, че децата в Донбас отидоха на училище на 01 Октомври, защото на  01 Септември  имаше активни военни действия. И тук едно видео, което аз съм публикувала в мрежата, го излъчват всички украински канали, само че по различен начин: част от него е просто изрязана и Първи Национален украинския канал казва, че  опълчението от града, само така да се каже се е взривило, взривило народа си, но във видеото можете да видите къде се приземи снаряда. И след това неговият полет е бил изчислен, траекторията му, и стана ясно, че артирелийския обстрел по спирката, където имаше хора, бе извършен от Адвеевка.

В началото там бяхме само една малка група от журналисти, а сега вече украински журналисти се опитват да дойдат и да покажат какво наистина се случва. Сега съм в Донецк и общувам с вас по Skype от Донецк. Ние, дококото можехме, сами се борихме, така че да не лъжат за това какво се случва на тази земя. Аз постоянно ходих до контролно-пропускателните пунктове,  при учениците и да общувам с местните хора. Искам да кажа, че местните хора първоначално не искаха да се отделят.

Референдумите бяха проведени в Донецк и Луганск за това, Донбас да  стане по-независим в икономически план. Работата е там, че украинската власт винаги е казвала, че Донбас – това е субсидиран район. А сега те заявяват, че без Донбас им е трудно, но след случилото се  на  2 май в Одеса, след случилото са на 02 юни в Луганск, обстрелван от самолети, и  загинали хора....... След това се появиха Славянск, Краматорск, и дойдоха украинските военни ... Хората днес казват, че не искат да живеят заедно с тези, които ги убиват. А тях действително просто ги убиват…..
Аз ще ви кажа,  точно сега е обявено  примирие, нали? Но вчера и завчера са обстрелвани покрайнините на Донецк. Ние бяхме вчера в покрайнините на Донецк, отидох на барбекю. А на сутринта обстрела започна, т.е. украинската страна , по мое мнение, провежда такива боеве. И въобще, аз зная действително сегашната ситуация - и жителите на Донецк и Луганск се страхуват, че ще започне пълномащабна война. Много хора сега напускат. На границите се извива няколко километра опашка. Това са Изварино, Успенка,
Куйбышево. Когато наближите, на изхода има много коли, защото хората се страхуват.  И това ли е лъжа ... Аз трябва да кажа, че в Донбас се ремонтира ,  възстановява се. Всеки, който идва при нас тук, казва, че  никога не е виждал такива чисти градове, въпреки факта, че къщите са разрушени и следите от войната са почти навсякъде. Хората организират съботници, чистят дворовете си, те и цветя поставят в двора си – и стари и млади. Те се опитват да забравят за този ужас.
Ето и психологът от Италия, каза в речта си за това, което се случва с хората. Така хората сами показват, че се е случило пречистване. Буквално до момента, в който започна войната, много съседи не са общували помежду си, всички са се прекланяли на златния телец. А сега, например, има бабата 2 моркова, а втората - 2 глави лук. Те си носят един на друг това, което имат и го споделят.

Ситуацията там е много сложна, но когато ние публикувахме снимки на това как местните   органи  поправят мостове, които са в Донецк.... аз лично снимах, отидох там. Украинската страна заяви, че е Photoshop. Аз съм в журналистическия бранш от 2001 г. насам. и съм работила за много от водещите украински  средства за масова информация,  и съм работила за медии, които принадлежат на днешната власт. И аз искам да кажа, че такива патологични лъжи, отдавна не съм виждала.

Усещането е, че от другата страна вземат  всякаква информация от това, което при нас се  случва, те вземат информацията в огледален образ и показват това, което те искат да покажат на света. И като се има предвид факта, че всичко, което правим се блокира, то не винаги достига до хората на Запад, в Америка… Но след това при нас дойдоха  известни спортисти от Русия, които са известни в чужбина, те със своя подвиг показаха истината, дори просто говорейки помежду си. "

Пълен запис на речта на Алена Кочкина може да видите тук

https://www.youtube.com/watch?v=yoSZHvpIVkc

Алена Кочкина представи своите документални филми:

"В памет на бойците, които защитаваха Саур Могила" https://www.youtube.com/watch?v=VUY0xhtsj6w

"1 октомври Донецк"

https://www.youtube.com/watch?v=nZs24WnmGIs

"Кучета" (десен сектор без цензура )

https://www.youtube.com/watch?v=B6DP1sQXQgw

             България, Билен Беланов - студент, представител на Гражданска инициатива  "За суверенитет на България и  държавите по света," доброволец в независимото СМИ Южен Фронт, която отразява обективно ситуацията в Новорусия и Украйна на английски и разпространява тази информация  по цял свят.

Билен Беланов разказа, че е бил в  Украйна 10 дни, и е бил впечатлен как се променя системата на образованието в училищата в Украйна. В училищата променят историята и тези, които по-рано са били герои, например  във Великата Отечествена война, те са изхвърлени от украинските учебници и се заменят с други герои, които в действителност са били нацисти - Степан Бандера и героите на УПА.

Има и съвременни герои, които по същество са съвременните фашисти - военни от батальона "Азов" и други, на които са пришити на ръкавите нацистки знаци и за които се твърди, че се борят с така наречените „терористи”. Но ние знаем, че това са истинските герои на Новорусия, а не терористи.  

При посещение на няколко училища в област Одеса, той видял  на дъските овесени фотографии на новите "герои". Те могат да бъдат видени във Facebook https://www.facebook.com/svetlana.popova.370/media_set?set=a.654697861329996.1073741852.100003693653561&type=1&pnref=story

            Билен е говорил с местните хора, живеещи в Украйна: ” За тях, новата власт е  нелегитимна, те не я признават и се опитват да избягат от мобилизацията. Те са против войната. Тези хора изгарят или изхвърлят своите призовки за мобилизация”.  Така също в градовете, в които е бил Билен се е провело принудително почитане за „героите” от Майдан  с Орден Небесной сотни. В началото кметовете на градовете не са искали да празнуват този празник в памет на тези "герои", но след това дошла делегацията от Киев и ги принудила да го направят.  Всичко това е показател за насилствената промяна на идеологията и въздействието върху съзнанието на хората. Всичко това трябва да се знае, за да му се противостои на време.

Пълен запис на речта на Билен Беланов може да бъде видяна тук

https://www.youtube.com/watch?v=atGoWQFsy2E

              Горан Игич от Сърбия коментира думите на Билен Беланов: "Съединените щати и Великобритания през 1944г. бомбардираха София. България винаги трябва да помни трагедията в Батак, победата на Шипка, геноцида на тракийските българи в ръцете на Османската империя ... Но днес историци на Сорос има и в Сърбия и в България. Ние, истинските патриоти трябва да знаем, че без силна Русия, ние- славяните на Балканите  ще се озовем в ново иго. Билен, съгласен съм с това, че в Украйна учат нова „история” на Бандера."

             Германия - Виктор Сейбел, представител на обществените организации "Pegida" и "Endgame „  Виктор представи филм за протестите в Германия:
Германия "Endgame" https://www.youtube.com/watch?v=cy5o3WrWRjs

Берлин https://www.youtube.com/watch?v=GzOMoGXNTeo&feature=youtu.be

             Виктор Сейбел заяви: "В Германия има много организации, много движения, най-първото  това е Мирно движение, което представлява повече от 120 града. Всички вестници у нас са окупирани от американци и крият информация за това какво се случва в Украйна. И ние се  борим затова, хората да  имат възможност да чуят другата страна.

             Друга наша организация - това е "Endgame". На всеки 3 седмици ние ходим в големите градове тук в Германия и разпространяваме  информация до хората. Хората тук вече са  научили много, благодарение на нашата работа. Също така имаме "Pegida" - патриотични европейци срещу ислямизацията на Запада. Тук, в Германия, има повече от 10 000 000 мюсюлмани. Това се прави нарочно. Германците вече не вярват на никого – нито на политиците,  нито на телевизията, нито на вестниците ".

             Той също така каза, че трябва да се стремим към създаване на своя собствена телевизия, така че чрез разпространяване на истинската информация, всички германци и цяла Европа вече да разберат накъде отива тенденцията, че сега цяла Европа ще бъде свързана с Русия и като цяло със страните от БРИКС. Хората до преди на са го осъзнавали, но сега, благодарение на извършената работа, много вече са разбрали.

             Виктор Сейбел заяви, че в Берлин вече са регистрирани на 8 и 9 май 2015. над 40 демонстрации. Очакват се многохилядни демонстрации. "Ние виждаме нашата основна задача в това,  да се разпространява информация за руско-германската дружба. Можете дори да се използват дрехи като реклама. Това е важно за нас. Ние ще използваме рокери и хора, които просто симпатизират на славянската култура.

             Също така е важно, ние бързо да  разпространяваме информацията.  Необходимо е да подкрепяме алтернативни СМИ. За да може хората, които вече не вярват на вестниците да се уповават на нас.  Сега много от тях са осъзнали, че американците са възродили нацистите в Украйна с техните 5 милиарда $  и че империята им вече се разрушава. Необходимо е да се уточни посоката на народа ", - каза Виктор Сейбел.

             Той продължи: "У нас има повече от 30 американски военни бази на НАТО. А германците не знаят, че  всичко това ни струва 30 милиарда евро годишно. Ето такава информация ние трябва да донесем до хората, така че те след това сами да решат на коя страна да застанат. Германия  е една от най-продуктивните страни  и от нея може много да  зависи. Това е най-важното. Най-важното нещо в момента е информация, информация, информация. Необходимо е да се направят презентации, срещи, необходимо да се заинтересуват хората от това, което наистина се случва в Украйна.

             Виктор Сейбел подчерта: "Хората сами заявяват по време на митинги:" Ние сме немци, никога не сме имали проблеми с руснаците. Ние сме против политиката на страната ни, защото ние разбрахме, че това е икономика и американски интереси. Ние не искаме да бъде въвлечени в това. "

             И още „Заради информационната блокада в Германия, на активистите в Германия им се налага сами да разпространяват информацията за да може  хората да узнаят истината. От видео на протест на "Endgame", който се проведе на 18 Април, 2015. в Allen, в северната част на Германия, може да се  види как активистите обикалят града с мегафон в ръка, като по този начин информират населението за ситуацията в Донбас, за агресията на НАТО, за истинската цел на Трансатлантическото Търговско споразумение (TTIP). Такива протести се провеждат на всеки 3 седмици. Пълен запис на речта на Виктор Сейбел може да видите тук https://www.youtube.com/watch?v=8c3AZNiOCrk&feature=youtu.be

              България - Георги Сенгалевич – политик от политическа партия "Атака", журналист, автор на филма "Свобода, платена с кръв" за събитията в Украйна.

Неговото пълно изказване може да видите тук.

https://www.youtube.com/watch?v=Fc0dgc0hqF4

             Италия – Елисео Бертолази - италиански журналист, не може да присъства лично, поради липса на достъп до интернет, изпрати няколко  интервюта , някой от които е взел  от украинци от Антимайдан, които се обръщат към жителите на Европа.

             Елизео Бертолази е доктор на антропологичните научи,  репортер –кореспондент на „Русия днес” , участник в международна научно –практическа конференция за проблемите и  помощта за пострадалите от конфликта в Донбас , която се проведе в Ростов на Дон, говорил на тема «Интерпретацията на западните СМИ за войната срещу  Донбас»

Един от изпратените материали е интервю с Ленур Удсманов, кримски татарин:

„Добър ден, в името на мира, дружбата и процъфтяването. Казвам се Ленур Усманов, общественик о тКрим, Севастопол и завеждам отдела по етнология и междуетнически отношения към Севастополската академия на науките. Искам да пожелая на всички здраве.Искам да пожелая на всички мир.Този мир, който не достига във целият свят.

Искам да разкажа за ситуацията, която се създаде у нас преди повече от година.За този референдум, за този път, който избрахме ние кримчани и севастополци. Малко са тези, които разбират.Наричат ни предатели, сепаратисти.Но най-главното, което ние пожелахме е, че пожелахме мир за всички жители на полуострова.  Пожелахме дружба. Може и да не е здрава, но я има.А там, където има мир, където има дружба има и процъфтяване. Затова виждайки, че на Майдана започват да стават ужасни неща. Разбирайки, че на власт идват незаконни сепаратисти, десен сектор, различни групировки.Това, естествено носеше ярко изразен характер на междунационален конфликт. Затова кримчани проведоха легитимен референдуми решиха, че за нас е по- добре да бъдем с Русия.Да, Русия може да не е Европа, Русия може да не е Саудитска арабия, нито Обединените арабски емирства. Но Русия е тази историческа земя, която ни е дала възможност да съхраним себе си, нашият живот, нашите деца , където можем да се развиваме.Разбира се, много зависи и от нас самите. Проблемите са много. Самата Русия също има проблеми. Но трябва да се разбере какво ни се готвеше. Готвеха ни унищожение.Известно е, че преди референдума, в края на Февруари насам се отправят повече от два ешелона от Десен сектор. Тяхната задача беше да влязат в украинските военни части, да вземат оръжието им по заповед на Киев и да го раздадат на радикалите, на хизби, ваххабити и на върхушката на Меджлис.И няма да се учудя, ако още някой е бил включен в товадело. Тяхната цел беше да използват мюсюлманският кримско-татарски фактор като пушечно месо срещу преобладаващото руско славянско население.Тяхната задача беше да съкратят числеността на славянското население и да изгонят Черноморския флот.Защото Черноморският флот е опора за Русия именно в Севастопол. Всичко, което ние направихме е, че не допуснахме това кръвопролитие.Нашата задача беше да съхраним този крехък мир. Същото желаехме  и  желаем за Донецк и Луганск. За съжаление при тях не всичко се получи. Но нашият път е правилен, виждайки какво стана в тези региони. И често аз и моите съратници си спомняме сирийското момче, което играе на развалините след бойните действия и задава въпроса: „ Тате, някога беше  хубаво.  Защо вие нищо не направихте за да запазите този мир?  За да живея и аз в такова благополучие, в каквото сте живели и вие. Нищо, че не е било идеално”. Така, че ние направихме всичко за да се запази у нас мира, да се запази дружбата. А там, където има мир, там се появява и дружба. Там където има дружба, там се появява процъфтяване. Пожелавам на целият свят да има мир, дружба и процъфтяване. Нещо повече, нашият път беше легален. Ние легално проведохме референдум, всеки имаше възможност да дойде и да гласува. Приказките, че „вежливите хора“ са заставяли хората да гласуват под дулото на автоматите, не се потвърдиха. Нямаше нито един прецедент и бих искал някой да ми покаже такъв. Ако трябва да съм откровен, то местните сътрудници на МВР обезпечаваха безопасността по провеждането на референдума, но на никой не са давали указания и не се намесваха. Защото, ако беше станал дори един прецедент, той би се превърнал в скандал. Но такъв нямаше. Задачата на „вежливите хора“ беше да осигурят безопасност за всички, да не дадат възможност на Десен сектор, хизби, ваххабити и други екстремисти да разпалят междунационален конфликт. И сега опасността остава поради факта, че Коломойски по нареждане на Държавният департамент на САЩ получи финансиране за образуване на десетки батальони. Това са батальони на смъртта, които взаимодействат и с Мустафа Джемилев, така нареченият лидер на кримските татари. Но кримско-татарският народ вече не го признава за лидер, той изчерпа доверието на народа. Той е дискредитиран в техните очи, ограбил собственият си народ, не направил нищо за хората, създал междунационално разединение, винаги казва, че за всичко са виновни руснаците и Русия. Нищо не е направил за нашето процъфтяване и развитие. Така Мустафа Джемилев създаде т.нар. батальон „Крим“. Целта на този батальон не е освобождението на ДНР и ЛНР от сепаратистите, както е прието да наричат защитниците на своята земя, а подготовка на местните членове на Хизбут-Тахрир, уаххабитите от партия Мюсюлмански братя (т.нар. "Ихван ал-муслимин"), които живеят на територията на п-в Крим, които живеят в Украйна, за да преминат те бойни курсове и в последствие да се върнат в Крим и да реализират своя боен опит в градски условия по дестабилизация на полуострова. Опасността остава, защото ръководител на този батальон „Крим“, което е трудно да се повярва е дясната ръка на Абу Бакрал-Багдади, ръководителя на ИДИЛ. Ето ви взаимовръзката. Саудитска Арабия, ИДИЛ, Мустафа Джамилев, хизби, уаххабити всички те са свързани, т.е. цялата тази паяжина работи за нашето унищожаване. Освен това за тях работят СМИ и Десен сектор. Много хора казват „Браво на вас, кримчани. Вие се спасихте“.  Но искам да кажа, че е рано да се радваме. Най-опасното, което може да стане у нас  е тук да дойдат бойци от Сирия и ОНД. Трябва да се разбере, че бойците членове на Хизбут- Тахрир, уаххабитите, които воюваха в Сирия, никога не са били отпред, винаги са играли второстепенна роля. Тяхната задача е да се научат да разрушават градове и да използват този опит в своята родина, когато получат заповед за това. Не е важно къде- в Крим, в други райони на Русия, Узбекистан, Казахстан, Кавказ. Затова опасността остава, тук могат да дойдат бойци от Сирия при семействата на хизби и уаххабити. Това ще остане незабелязано от руснаците, от кримските татари и от спецслужбите. Те ще пристигнат с пари, с боен опит и с поставени задачи за дестабилизация. За два часа те могат да дестабилизират целият полуостров. Известен е техен план, според който 4-5 коли, 20-30 човека във всяка местност и всяка долина, във всеки район могат да ликвидират 20-30 общественика.  Да кажем 2-3ма квартални, 2-3ма депутата, 2-3ма общественици на руските или кримски татари. Щом взривят няколко църкви и няколко джамии, целият Крим ще пламне. Опасността остава. Това е най-лошият сценарий, който може да се случи. Аз казвам това, за да се разбере от всички  и да са готови. Защото който е предупреден, той е въоръжен. Днес също съществува тази опасност. Освен това Десен сектор може от името на руснаците, да проведе тези акции, да изнасилва, да заколи някого. Затова пожелавам на жителите на Донецк и Луганск… Как да кажа… Много е тежко, когато изпитвате болка, виждайки постоянно смърт, но се дръжте!  Дръжте се , защото нашите прадеди, ни дадоха пример, който трябва да вземем за основа. Когато те обединени в единен  юмрук, победиха фашизма.  Това са били руснаци, украинци, кримски татари, кавказци и всички други народи. Ние също трябва да постъпваме така. Не трябва да се поддаваме на провокации. Не трябва да се поддаваме на лъжливите емоции, които ни внушават, че всички беди идват от московчани . Единственото, което можем да пожелаем на всички е мир. Пожелавам ви да не вярвате на сегашната власт. Това не е власт, а хунта. Честно казано това е Бандерщат, защото завзеха властта незаконно.  Вие сте истинската Украйна. Малко хора ви разбират, но сте на прав път.  При нас в Кримсм е в етап, когато от една страна защитихме себе си и своите деца, но това не означава, че сме победили войната. Тя продължава. Спечелихме битката, но не и войната. Сега задачата ни е да не допуснем провокации от страна на екстремистите и десен сектор. Десен сектор са просто вид консуматив, просто инструмент. Трябва да се разбере, че главните поръчителиса в Държавния департамент на САЩ. Което върви едновременно с финансирането от Саудитска арабия. Финансиране на такива олигарси като Коломойски. Ние сме длъжни да сторим всичко възможно : а) да осъзнаем, б) да не се поддаваме на провокации, в) естествено да се защитим. Така… А най-добре, както са постъпвали нашите деди-най-добрата защита е нападението. Съветвам ви, пожелавам ви  да не чакате поредните бомби от Киев към Луганск и Донецк, а ви пожелавам да стигнете до Киев и да унищожите тези гадове. Ние от наша страна ще ви помогнем. Благодаря.
https://www.youtube.com/watch?v=e-oC1jFZBTA&list=PL3kM2rWzvRi1CnyuwMDzM_xhbiYOdSKXf&index=19


          към втора част

  




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1516113
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824