Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
09.11.2015 11:52 - Българите: Няма друг тероризъм на Земята, освен тероризмът на САЩ!
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 1796 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 09.11.2015 12:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Национален митинг шествие За суверенитет на България и държавите по света се проведе в столицата на България на 4 ноември 2015 година. Мероприятието е организирано от обществено движение Гражданска инициатива за суверенитет на България и държавите по света, което в продължение на 3 месеца от 8 февруари до 9 май 2015 година организира национални шествия в цялата страна „България –ЗОНА на МИРА“

Този митинг се провежда за трета поредна година. Стотици хора излязоха пред американското посолство в София на 4 ноември за да заявят открито, че целият свят вече е разбрал, че на планетата Земя има само един тероризъм и това е тероризмът на САЩ!

Българите призоваха САЩ да престанат да се крият зад терористичната групировка „ал-кайда“ и „ислямска държава“. Да престанат да се крият зад терористичната групировка „умерена сирийска опозиция“ и „свободна сирийска армия“. И въобще да пристанат да измислят все нови и нови наименования на създадената от самите тях, армия от терористи.

Митингуващите заявиха, че лицемерието, агресията и тероризмът на САЩ са безгранични. В крайна сметка САЩ нямат право да вкарват военните си самолети във суверенна Сирия, нямат право да настояват руските военно- космически сили да не унищожават наемните им убийци.

САЩ нямат право да искат легитимния сирийски президент Башар ал Асад да бъде отстранен от власт, който е един от водещите политици не само в Близкия изток, но и в света.

Деньо Павлов, един от организаторите на митинг – шествието заяви следното ( видео ): „сега ние трябва да победим най-голямото чудовище, най-голямата зараза, най-голямата тъмна сила, която вече 100 години постоянно напада държави, постоянно ограбва народи, постоянно убива малки деца, бременни жени, стари хора, избирайки държавите – жертви само по един признак. Този признак е известен: там където има полезни изкопаеми, където има какво да откраднат, каквото могат да присвоят. Именно там те започват да налагат своята „демокрация“.

„Те никога не признават, че именно те организират войните, напротив те говорят, че организират мироопазващи мисии. Така нападнаха Югославия, така нападнаха Либия, Ирак, Афганистан, Украйна, Сирия. САЩ вече 4 години нападат Сирия с помощта на своята армия от терористи.“

„Ние вече трета поредна година провеждаме този митинг“, каза Деньо Павлов. „Ето вече трети път стоим пред най-зловещото посолство в България – пред американското посолство, от където се управлява и дърпат конците на всяко марионетно българско правителство, включително и президента на България, включително и парламента. Ние не искаме повече американските колонизатори, прикривайки се зад „демокрацията“ да ни налагат колониален капитализъм, а те правят това в България вече 26 години. С помощта на този колониален капитализъм САЩ превърнаха България е най-ограбената и бедна държава в Европа. С помощта на този колониален капитализъм САЩ извършват геноцид над българския народ тъй като в резултат на тази политика три милиона млади хора, истински българи, цвета на нацията бяха принудени да заминат от България.“

Професор Вълко Гергелчев, доктор на геоложките науки каза (видео) на митинга пред посолството на САЩ, че България се явява една от най-богатите страни в Европа по златни находища.

„ Ние доказахме това в Комитета по Геология, който Иван Костов разпусна. И ето парадокс: България – една от най-богатите страни, а българите живеят като най-бедни. Защото беше разрушена българската държава до основите. И всеки следващ премиер- министър е длъжен да възстановява България. Освен това България е една от най-богатите о наличие на минерални води. Ние можем да развиваме туризъм плюс добив на злато, сребро и да бъде на нивото на Германия. Така може да бъде, а не е така сега. Хората умират от глад, нямат пари да си купят и лекарства дори. Освен това в Челопеч са взела най-богатата медна руда в огромни количества, а официално обявяват, че са извлекли съвсем малко. Канадците извозват без разрешително БЪЛГАРСКО злато и сребро. Те са длъжни да ни върнат златото, среброто и медта и останалите 39 компонента, които грабителски изнасят от България. Това е истински грабеж все едно, че ние действително сме КОЛОНИЯ!

В България има още много ресурси, каза професор Вълчо Гергелчев, достатъчни за бъдещото поколение и да са спокойни всички, но България трябва само да се управлява от знаещи хора, които могат да правят това и обичат България. Но днес не е така, днес в Народното събрание всеки гледа да забогатее и не мисли за народа.

Проф. Вълко Гергелчев поздрави всички , които са дошли на този митинг против колониалния грабител – САЩ, като  най-големите патриоти в България и най-смелите хора. Трябва да се напомни, че нито една страна в света не дава на концесия своите най-големи природни ресурси.

 

На митинга се изказа и Георги Найденов – професор о социология от Университета за национално и световно стопанство -УНСС (видео). Той се обърна към хората в посолството на САЩ като каза, че там има слуги на американския империализъм, а хората от митинга дружно изразиха с възгласи своето недоволство към тях.  Професорът също така изрази своята увереност, че в посолството на САЩ има и почтени хора – американски патриоти.

В началото Професор Найденов се обърна със следните думи към слугите на американския империализъм, които нарече и слуги на сатаната: „ Вие в XX век от 248 войни и военни конфликти разпалихте 200. Вие сте най-големия войнолюбец и палач на човечеството. Вие сте палачи не само на 2 милиона виетнамци, милиони афганистанци, сърби, украинци, либийци, сирийци, корейци и други народи. Вие сте палачи и на собствените си деца, защото водите света към световна война. Но в огъня на световната термоядрена война ще изгорим не само ние- вашите жертви, но ще умрете и вие, убийци! Убийци! Убийци! Палачи на човечеството!“

            След това Професор Найденов продължи изказването си като се обърна към тези хора в посолството, които са американски патриоти:“ Светът стои пред гигантска катастрофа. Вие искате с войни да спрете преместването на центъра на световната търговия в Китай, но това преместване е неизбежно. А какво ще стане с вас при световна война? Ще загинете и вие, мислите ли за вашите деца, за вашите внуци? Има изход за вас, американски патриоти. Първо искайте от своето правителство конверсия на американския военно-промишлен комплекс. Второ поискайте унищожаване на агресивния, античовешкия военен блок– НАТО. Ако сте американски патриоти, това ще искате от вашето правителство.“

Мохамед Ибрахим, председател на сирийската асоциация в България напомни (видео), че американския народ ще плати най-голяма цена за провежданата политика на САЩ. Тези ционисти, които управляват вашите мозъци няма да бъдат вечно на трона, ще паднат. Американски тероризъм има и в Европа, защото Европа много страда от вашата мръсна политика в Средния Изток и Северна Африка. Европа до преди 4-5 години бе много спокойна, вижте сега как събарят всички граници, лагери за бежанци по цяла Европа. Заради вашата мръсна политика, европейците започват да се замислят за бъдещето на собствените си деца. Вие, американците принуждавате хората да бягат от страните си, защото бомбардирате техните родни места, техните домове. Ето от къде идват бедите в Европа. Но аз не искам да защитавам Европа, защото и тя носи вина за това, което се случи. ЕС изпълнява безропотно заповедите на САЩ и нищо не прави за да спре вашата агресия и вашата мръсна политика. Господин Найденов раздели американците на добри и лоши. Да, това действителност е така, но лошите представляват много малка част от американския народ. За съжаление те принадлежат към влиятелната част в САЩ, както това се случва и в другите държави. И в Европа тези, които властват са малцинство – около 1%, те имат власт, пари, те притежават медиите. Това малцинство манипулира народите и ги принуждава да страдат.“

Пепа Рашева, един от организаторите прочете декларацията (текст; видео) от митинг-шествието, която след това внесоха в посолството на САЩ. Тази декларация е адресирана до президента и Конгреса на САЩ и с копие до президентите на всички европейски  държави, а също така и до Президентите на Руската Федерация, Иран, Сирия, Сърбия, Ирак, Египет, Украйна, Китай, КНДР, Индия, Венецуела, Бразилия, Аржентина, Куба чрез дипломатическите им посолства в България. Също така копие до Ръководителите на Донецка народна република и Луганска народна република.

В Декларацията протестиращите уличават САЩ в тероризъм. В нея се казва: „ …Вие сте окупирали и нашата Родина. Разположихте нато-американски военни части без съгласието на българския народ. Вече 26 години вие ни налагате колониален капитализъм, в резултат на което превърнахте България в най-ограбената и бедна държава в Европа.Чрез геноцидната си политика вие принудихте около три милиона българи да напуснат страната ни. Всяко ваше марионетно правителство в България по ваша команда тегли все нови и нови милиарди заеми, чрез които вие искате да поставите нашата държава в изкуствен дълг, както направихте с Гърци и много други държави.

…Благодарение на вашите безпощадни грабежи в Африка, вашите нападения на поредица държави като Либия, Афганистан, Ирак, Сирия, организирания от вас хаос, който нарекохте „арабска пролет“, унищожаването на държавността и икономиката в тези региони, вие предизвикахте поток от бежанци от Близкия изток в България и Европа.

…Искате да преселите стотици милиони бежанци от тези държави в Европа и настоявате европейските държави да ги приемат. Възниква въпрос дали ако успеете да накарате европейските държави да приемат един милиард бежанци, това ще реши ли проблемите в Африка, Близкия изток и Азия? Отговорът е НЕ! Те ще си останат бедни до като не престанете да ги ограбвате, а след 30 години ще имат нов милиард население, готово за преселение. В крайна сметка вие ще погубите и Европа. Това ли е целта ви и така ли възнамерявате да господствате?

Нима ви харесва човечеството да ви мрази, защото сте терорист номер едно в света?! Нима алчността ви за власт и пари е толкова голяма, че не можете да се контролирате? Нима наистина не изпитвате никаква вина за милионите жертви, които плащат с кръвта си за вашата агресия?

Длъжни сте да се примирите с това, че не можете да бъдете хегемонът на Земята, просто защото нямате качествата и потенциала за това. Ако имахте този потенциал, ако водехте човечеството в правилната посока на развитие, бъдете сигурни, че това щеше да бъде уважено и светът сам щеше да ви следва. Но, не!

Длъжни сте да се примирите с това, че не можете да бъдете хегемонът на Земята, просто защото нямате качествата и потенциала за това. Ако имахте този потенциал, ако водехте човечеството в правилната посока на развитие, бъдете сигурни, че това щеше да бъде уважено и светът сам щеше да ви следва. Но, не!

За това днес за пореден път идваме пред вашето посолство в България, което за нас не е нищо друго освен огромен военен бункер, пред който с цялата си наглост сте поставили паметник на убийци на нашия народ.

 

Незабавно изискваме :

  • СТОП на вашия тероризъм в Сирия, Ирак, Украйна - Донбас, Йемен, Венецуела и по света!
  • СТОП на ембаргото срещу Русия, Иран, Сирия и намесата ви в политиката на България и европейските държави!
  • Колониалната администрация на сорос (цру) - ВЪН от България!
  • СТОП на  ограбването чрез концесии и приватизации!
  • Прекратете отравянето на водата и земята на планетата чрез така наречените проучвания и добив на шистов и въглищен газ!
  • СТОП на колонизацията на европейските държави чрез TTIP!

СТОП на биологичните и психотронни оръжия гмо, ваксини и чипове!

  • нато- американските бази ВЪН от България и Европа!
  • СТОП на колониалния капитализъм, който налагате по света!

Изискваме да заплатите обезщетение на държавите, чийто живот разрушихте –Югославия, Афганистан, Ирак, Либия, Египет, Сирия.

Призоваваме всички суверенни държави да създадат  международен орган, който да определи финансовото обезщетение, което дължите на всяка една държава.

 Извинете се на всички народи, които са пострадали от вашата агресия.

В името на Бога, в името на Истината, в името на Добруването на всички хора сте длъжни да намерите сили да се примирите и да започнете да се съобразявате с древните и миролюбиви народи, които са носители на Мъдрост и Справедливост.

 Земята е за всички да живеем в МИР!

Бъдещето е на суверенните държави. Само така можем да съжителстваме мирно и градивно в нашия общ  дом - планетата Земя.“

 

След декларацията прозвуча химна на Република България, след което Деньо Павлов и Пепа Рашева връчиха декларацията на представител на  посолството на САЩ.

Митингът премина в шествие около сградата на посолството под звуците на български патриотични песни и родопски гайди. Хората скандираха „НЕ на войната, ДА на мира“ „НАТО , ЕС и МВФ – всичко да се измете“ „Янки вървете си у дома, тук е нашата страна“. Сред плакатите се четяха следните призиви освен на български, но и на английски и арабски. „СТОП на ТТИП“ „сащ –терорист номер 1““нато вън от България и Европа“ „ спрете да ограбвате България“ „СТОП на колониалния капитализъм на сащ“ „нашата страна- наши правила“ “ВНИМАНИЕ! Соросоиден фашизъм в действие“ „Бъдещето е на суверенните държави“, „ сорос- организациите вън от България“, „България – ЗОНА на МИРА“, „сащ-окупатор на България“,  виждаха се и списъци с многобройните войни на САЩ срещу различни народи през последните 50 години, а също така и изображения на хищничеството на САЩ в Африка.

Българите пожелаха на американския народ да успее да си избере президент, който да уважава международните норми.

В края на митинга шествието се върна   пред входа на американското посолство и българите запалиха знамето на НАТО с възгласи „НАТО ВЪН“ и „СТОП на агресията на САЩ по света“
автор:Светлана Попова
снимки от събитието 1
снимки от събитието
2

Някой репортажи и статии излезли в чужди медии:
Българите уличиха САЩ в лъжи и поискаха да напуснат НАТО
Българите: има само един тероризъм на Земята- САЩ

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage








Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1520664
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824